Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímed ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címed nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Hogyne lenne!! Akkor koccolt le végleg mikor kérdeztem tőle hogy nem tudna e segíteni mert a PK380-ba, el tört a Case extractor, és hogy ilyen esetbe mit lehet csinálni? Vissza válaszolt hogy ,,, valami markolathélyról beszélt! Na itt sűlt fel! Mert a Case extraktor az a hüvelyvonó,nem a markolathély!:-) íííígyááá:-)) ha szivatni akarnak a provokátorok, apám,,,legalább kétszer annyira kéne érteniük a gp-hoz mint nekünk, hogy meg tudjanak fogni valamivel,,,,,,,de ilyenen elbukni, amit a gázpisztoly.hu-n is megnézhetett volna! A másik provi,,,vagy ugyan az volt más nicknéven,,,,,az meg 700-at lőtt RWS riasztóval:-) (RWS=flóbert lőszer) :-)! vagy ezek direkt beszélnek hülyeséget? Az kizárt dolog mert nem tudom:-) Polgár Jenő,,,úr,a Polgármesteri hivatalba, a Jenő,,nél, úr polgár,,,,,,,,,:-))))))
Úgy legyen ! Jó enne még egy gumis pisztoly, meg egy puska. ( Meg egy éles! De sajna egyenlőre az csak álom marad! ) Walther PK380 az éles, vagy a gázpisztoly változata. Bár, ha jól tudom at még nem is gyártják. vagy csak a fegyvermestert hülyítetted vele?
Az enyém kb. egy éves, de az említett probléma fennáll. Az RG800-hoz képest legalábbis betonkeményen működik. :-) Megpróbálom az általad javasolt módszert.
Megkavarodott benned a sebesség? :-) Akkor azért nem jött meg! Én meg már azt hittem, hogy elfelejtetted. Pont tegnap este vettem egy combat markolatot ócón. :-) De nem gond, rendezzük ezt is. Feltéve, ha egyszer ide ér. :-) :-) :-) Qrva pálinka! :-) (Tudom nem iszol) Küldheti nekem is, megadom a címem, ha gondolod. Kellemes hétvégét neked is, meg a többieknek is!
Akkor vari5 vetkőzzön le gatyára és menjen be a tóba! Gvass-nak már ettől úgyse lesz fényesebb a segge, hogy ide jön kampányolni! Az utolsó cuccot Fábián Zolinak küldtem el Nyíregyházára! Innen is üzenem neki hogy kűldje vissza mert azt nem neki szántam! Buanos Aires Chikago!:-)
Ja hogy te a hétfőtől kaphatóakról beszélsz!! Ezt egy szóval sem említetted! Ha kiemeled azt a szót ahol megsértettelek, akkor disztingválok gróf úr!! Libát meg egyedűl se őríztem, azt meghagyom neked! Na most nem disztingváltam egy picit, de csak azért mert ekkora nagy király vagy, hogy nem lehet hozzád szólni!! Egyébként meg a világon senki nem kérdezte a véleményedet se az új, se a régi szériáról! Átjönni a kékről osztani az észt,,,,ezt senki nem kérte!! Ha vissza emlékszel az adás-vételben, te kérdeztél a Zorakiról, akkor most magadnak válaszoiltál is! Gratulálok!
?????????????????????????????????? Te most miről beszélsz ember? Tipushiba? Te kipróbáltad valamennyi Magyarországon forgalomba lévő Zorakit? Az elmúlt hónapokban megfordúlt a kezembe vagy harminc, az általad említett problémákkal egynél se találkoztam! De lehet hogy kifogtam pont azt a harmincat amit te nem próbáltál!
Na meg van a Zoraki 914. Nikkelezett verzió az új szálítmányból.
Valóban mind típushibás, ahogy a másik fórumon valaki nagyon helyesen leírta. Többet megnéztem és mindnek szorult a biztosítókar reteszelése, ha egyálltalán kézzel működik, akkor is nagyon nehezen.
Tehát ahogy meghoztam, azonnal szétszedés, a hiba oka banális konstrukciós és trehány kivitelezés. Úgyanis a reteszelést itt nem egy rugó feszítette golyó adja, hanem egy alig legömbölyített acél stift! Ami túl hosszúra van hagyva és így belemar a spiáter fészkekbe!
Az orvoslás, rövidebre vágni a stiftet, és erőssen legömbölyíteni a reteszelő végét, és persze bőven ellátni szilikonzsír kenőanyaggal a szerkezetet.
És láss csodát, finoman műkszik, úgy egyújjasan, hogy bármelyik német szerkezet is megírigyelheti.
Még valamire felhívnám a figyelmet, a szerkezet több helyen sorjás belül, ezt el kell távolítani, és súlyos kenőanyaghiányban szenved, a megfelelő csúszóhelyekre szilikonzsír, a tengelyekre oil, erőssen javalott!
Próba csak ezek evégzése után! Úgy valahogy ahogy a kínai Airsoft termékeknél ajánlott, már ha valaki hosszabb távon is használni szeretné.
Amúgy ezekután a próbáknál remekül muzsikált, hiba nélkül. Tehát alapvetően igaz az hogy jó a konstrukció, és főleg ha az új 16700ft-os árához viszonyítjuk.
Ennél többet ér, de csak ha az említet dolgokat elvégezzük rajta.