Öcsisajt, nekem dumálhatsz, amit akarsz, én a saját szememnek hiszek és nem egy hozzád hasonló szerencsétlen liberónáci agyhalottnak. S ne egy, másfél órával a rendezvény elött készült fotóval házalj, hanem pl. egy 12:30 és 13:00 óra (helyi idö szerint) készült fotóval. Egy éjjel 12 órakor készült fotón persze még sokkal kevesebben lennének. Bevetted már az esedékes dilibogyóid vagy megint ennyire be vagy löve már ilyen korán?
Hát ezt a kissé túlhajtott Chaplin-filmet kéne most megemészteni valóságként. Nehéz lesz, mert Donald Trump komikus figura, olyan, mintha a demens nagypapa beöltözne elnöknek, és a macskáinak parancsolgatna. Viszont ez az alak tényleg amerikai elnök lett, és nem macskáknak, hanem egy világhatalomnak fog dirigálni.
Amennyire az illető világhatalom hagyja. A legnagyobb felelősség nyilván a republikánus párté. Választást nyerhetett azzal, hogy Trumpot szabadon engedte, de a kormányzást így nem nyerheti meg. A republikánusoknak tudniuk kell, hogy évtizedekre ássák el magukat, ha nem bírják moderálni az elnök és köre indulatait.
No one from the crowds at the swearing-in ceremony or parade was arrested on Inauguration Day. According to a senior federal agent associated with managing security, the fact that no arrests were made by any agency during the inaugural events was unheard of for a record crowd of nearly two million gathering in Washington, D.C
No de Obama ugye nem is olyan kampánnyal nyert hogy a latino lakossag nemieroszklo, bűnöző, a muszlimokat be sem szabad engedni stb.
Amióta kinyúlt a liberónáci agyhalott SZDSZ, azóta csak jobban megy az országnak és a magyar népnek. Úgyhogy minél kisebb a liberónáci agyhalottak száma, annál jobb a népnek.
Öcsisajt, a rendezvény helyi idö szerint 12:30-kor kezdödött, 11 óra még másfél órával azelött volt, az Obomber kép meg már a fél órával késöbbi állapotot mutatta. Végignéztem a német TV-ben az élö adást: Minden tökig tele volt, kurva nagy volt a tömeg. További jó liberónáci hörgést meg hazudozást kívánunk neked. Nektek már megkezdödött a roló lehúzása: A nedves álmoknak lassan, de biztosan vége.