Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Naja, mobilra is ezer+1 alkalmazás van, én meg olyasmit keresnék ami pld. bizonyos kulcsszavakat tartalmazó SMS-t kitöröl a telefonomból, mert laza voltam és feleslegesen meghagytam, mert 1-2 ilyen nem számít, most viszont szerintem van belőle vagy 6ezer. És azt sem tudom merrefelé induljak, de már ott tartok, hogy kirakom CSVbe, meghegesztem és visszaimportálom, vagy a tök tudja mit fogok művelni, esetleg tényleg íratok egyet.
Vagy a közepe vagy bármi. Fotós sérült JPGnél meg aztán főleg az eleje szokott stimmelni, aztán jön a meglepetés, hogy csak színhibás vagy érdekesen mozaikosan szétcsúszott.
Jópár éve próbáltam 1*, nem tűnt rossznak, de annyi plusz nem vót benne, hogy nekiálljak az összes gépen lecserélni meg az összes kollégát átnevelni miatta...
"A Multi Commander igazából a kezdetekben a TC funkcióit próbálta megvalósítani, de aztán tovább fejlődött..."