1-remindenképpen benevezek, da ha jól számoltam, akkor már háromnál tartunk.
Lavadome: Én a börzén vettem készletet a rimaszombati sráctól. Az árra már nem emlékszem, de 2-3 ezer között lehetett. Van hozzá ablak is, alváz is, sőt műanyag tengely és kerekek is, de az felejthető.
Nem mértem le pontosan, de nekem úgy tűnik, hogy a motorkocsin csak a lámpákat kell alakítani. Kicsit nagyobb átalakítással pedig mellékkocsi is lehet.
Látod ezért nem tanultam meg rendesen írni, mert én a másodikban három évnyitón is felírtam. Így lett meg a nyolc általános is: négy első és négy második!
Foglalkoztat a BZ téma engem is! Esetleges rendelésnél én is benne lennék, a hajtás esetében és a kaszni esetében is. Vannak azért technikai kérdéseim, elsősorban kaszni és az alváz illesztését nem látom, hogyan tudom majd megvalósítani? Nem vagyok nagy barkács:( Ill az kérdés még, hogy a kasznihoz ablakok járnak-e, vagy külön kell-e gyártani rá megoldást? Lavadome
Na ja. Ez világos, volt már dolgom cseh beszerzéssel.
Azért is néztem utána, hogy pontosan mennyi, meg mi a lehetőség, mert
1. ha netán már tanult mesterünk, Teaház felfejlesztené a buzenyka hajtáskészletét, akkor pár darabbal vastagítanánk a szállítmányt.
2. ha ő nem is, de páran mégis, akkor néhány hajtás + azok az apróságok, amik Neked is kellenek, illetve további igények esetén a járt út újra bejárható lenne.
Én a magam részéről 1, vagy 2 ilyen hajtásra benevezek.
Szedjük össze az igényeket, ha nem teher, akkor elküldjük Neked, aztán szervezd le légyszi, ha van rá érkezésed.
Nagyon régen figyelem a topic élettét és az egyéb más TT-s eseményeket is.
Egy nagyon jó, egyfelé tartó közösség alakult ki!! Úgy gondoltam, hogy most jött el az idő, hogy én is aktívan vegyek részt az eseményekben, legalább is így virtuális szinten, mert sajnos a klubba nem tudok feljutni, Győrből ez azért nehézkes.
Sokatokat ismerlek személyesen is és csodálom a munkásságotokat. Én a magom egyszerű szintjén kb. 35 év foglalkozom a TT-vel.
Konkrét, ha kialakulna valami normális árú "Bz" hajtás beszerzési lehetőség szívesen beszállnék!!
Bencs Zoli külön is üdvözöllek. Nagyon régen találkoztunk, tudom az én hibám is de remélem majd jobban alakul!
master, ha a Petrtől akarsz rendelni, akkor vedd figyelembe, hogy a postaköltség cca 500 CZK + csak átutalással tudsz fizetni, ami a Mo és CZ bankköltséget figyelembe véve kb 4000Ft...
Én rendeltem tőle ezt-azt, pl. a jako által összerakott réz kocsi, szenező és a daru is tőle származik, na meg a flexi sinek is, de ha nem tudtok összeszedni x000 CZK rendelést, akkor a járulékos költségek nagyok lesznek. Van neki nagyon sok okossága, érdemes átböngészni a lapot, még úgy is, hogy 95% cseh.