Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sigma 18-35 1.8 ART (canon) - doboza nincs meg (külföldön vásárolt, a garancia itthon nem érvényes), a lencséken por, karc nem található, a külső vázon egy minimális karc látható, ez a fotókon is látszik - 150.000 FT - SN: 52949599
[ELADVA] Sony A6300 - dobozzal, garancia nélkül, töltővel (dupla), 3 db akksival, egy L plate-el, és egy nagyon masszív videós cage-el - 170.000 Ft - SN:5105231, expó szám: 24.861
[ELADVA] MC11 - doboza nincs már meg (szintén külföldön lett vásárolva, a garancia itthon nem érvényes), karcmentes, tökéletesen működik, természetesen kupakjaival adom - 40.000 Ft
Postázni nem szeretném, csak személyes átvétel jöhet szóba.
Rendszer váltása miatt eladóvá vált Nikon D5100 fényképezőm (SN: 6794268) Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR kit objektívvel (SN: 50406741),
valamint Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 DI II VC Pzd (SN: 384375) zoom objektívvel. Expo szám: 56978 1db gyári akksival és töltőjével. Tamron eredeti dobozával + egy UV szűrővel , első hátsó kupakkal , kit obi első kupakkal , valamint ajándék szűrő menetre tekerhető Wide Angle és Macro előtét lencsével.
Továbbá az ár tartalmaz egy szürke Nikon-os hordtáskát , amiben elfér a gép egy plusz obival és vakuval. Orosházán megtekinthető és átvehető.
kihasználatlanság miatt eladnám Sunpak Ultra 7000TM állványomat. Háromszor használtam, ennek megfelelően hibátlan állapotban van. A gyári doboza nincs meg. Ára 14 000Ft.
Személyesen átvehető Győrben, Komáromban, egyeztetés után Kelenföldön. Postázás esetén annak költségét állom. Érdeklődni a publikus email címen lehet.
Nikon D600 váz (sn6033788)plusz nikon MB-D14 (Sn nem szerepel) markolat, két utángyártott “új” élettartamú akkuval, vázsapkával, szemkagylóval, USB kábellel, magyar használatival, 57 ezer expo van a vázban. Használtan vásároltam három évvel ezelőtt én 30e expot tettem bele, az érzékelő koszolódásos hiba nem érinti, nem volt cserélve a zár benne. Nagyon fontos hogy magyarországi vásárlás és be lett regisztrálva a Nikon Kft nél, azaz a szenzortisztítás korlátlan számban ingyenes. iá:199eFt
Budapesten megtekinthető. Az egyik képen szereplő Sigma Art 24-35/2-es (Sn51543470) objektívvel együtt 384e Ft.
kihasználatlanság miatt eladóak a következő dolgaim:
Alig használt EREDETI Focus F-1 Quick Rapid vállpánt DSLR kamerákhoz
Tökéletes tartás akár napi 10-12 órás használat esetén is Hordhatod a bal ill. jobb oldalon, köszönhetően az állíthatóságának.
Irány Ár: 7.999Ft
Keveset használt fotós&videós állvány / tökéletes állapotban Cullmann Nanomax 260 állvány
Tökéletes állapotban Cullmann Nanomax 260 állvány + táska
A Cullmann Nanomax állványok a Cullmann középkategóriába tartozó, nagyobb tudással rendelkező statívjai. Jellemzőik a jól használhatóság és a könnyű hordozhatóság. Stabil, kétállású, terpeszthető állványlábakkal.
A csomag részét képezi egy táska is.
Anyaga alumínium Terhelhetõség 3,5 kg Vízmérték nincs Állíthatóság: terpesz Min. magasság 31 cm Max. magasság 162,5 cm Szállítási méret 50 cm Súly 1,3 kg Szállítási méret: 50 cm Legkisebb használható magasság: 31 cm -szétcsavarozható középoszloppal Középoszlop maximális magasságban: 162,5 cm Önsúly: 1,3 kg Terhelhetőség: 3,5 kg Panoráma fordulás: 360°Szín: fekete Beépített fej: igen Anyaga: alumínium Oldalirányú mozgás: -90° / +90°Lábak keresztmetszete: kör Középoszlop keresztmetszete: kör Lábszekciók száma: 4 Gyorskioldás: igen Középoszlop: szétcsavarozható Kiegészítők: táska, 3D fej Lábak átmérője: 23 mm Állványtáska: van Állványlábvég: tüske + gumi Állványláb nyithatóság: 2 állás
Expószám jelenlegi állása; 91 877 (Kb 6000 expót raktam bele, mióta nálam van, pár hónapja vásároltam) (Még mehet bele egy kevés, mert ha muszáj használnom, használom.) Még legalább 3-4x ennyi bele mehet!
Sn.:053024014334 Enyhe hibái: A módválasztó tárcsa úgy néz ki, ahogy, ez a működését nem befolyásolja. A felső(expó melletti tárcsa cserére szorulna, működik, de a gumi levált róla, rá kell kicsit nyomni az ujjad, én nem szeretnék vele foglalkozni, a Camera Kft-nél ez 35 000,- ft, az egész komplett ottani részt kicserélik, ha nagyon zavar.) Mint mondottam, ettől függetlenül hibátlanül működik rajta minden. Használni használtam, videózásra ritkán , 84-85 000 körüli expóval vettem.
Aki meg akarja tapasztalni a full-framek világát, annak javaslom, jó zajtűréssel rendelkezik. Ami jár hozzá; Lightroom 5 (bontatlan) cd --- Külön nem eladó. Töltő(USB-s töltő, ehhez tudok adni átalakítót, hogy be tudd tudni hálózatba, szintén tökéletesen működik, nincs vele baj.) Gyári akku, +1 utángyártott akku USB kábel. Doboz, nyakpánt, papírok, egyéb kábelek.
150 000,- FtÚJ ÁR: 140 000,- Ft. (fix.)
Személyes átvételt preferálnám, nem szeretném postázni, már csak az esztétikai hibák miatt is szeretném, hogy lásd.
Budapesten a belvárosban megtekinthető, megtapogatható.
Bármilyen kérdés esetén keress bátran!
CSAK KOMOLY ÉRDEKLŐDŐK ÍRJANAK!
Köszönöm, hogy végig olvastad, szép napot mindenkinek!
Super-Danubia Mc Auto Tele 75-300 F5.6 - Konica AR mount -Serial 8200036 8000.- forint RMC Tokina 80-200mm F4.5 M/MD mount -Serial 8302851 8000.- forint
Sigma 28-70 F3.5 M/MD mount serial 1029907 9000.-
Sigma 70-210mm Pentax k,Ricoh XR-p mount Serial 2175333 10000,- Forint
Sigma AF 75-200mm 2.8 Minolta A mount serial 2002423 15000.-
Canon EOS 6D + BG-E13 markolat - (irányár: 140.000 Ft)
Eladó használt fényképezőgépem (sn: 203020000333) 173e expóval és markolata (sn.: 0501004445) első kézből, minimális munka miatti kopással és viharvert de javított gumírozással (markolaton is) - sajnos szériahiba, hogy nagyon gyenge a ragasztás. A gépnek minden műszaki része hibátlan, és jól működik, sérülés, leejtés nem volt, doboz tartalma és eredeti gyári aksija is van. Eladás oka, ciklikus új gépre váltás. pluszharminchathúsz5tizen8ötven66 Oktober 3-ától a Széll Kálmán tér környékén (Bp.) megtekintehető.
Bizonytalanoknak: ilyen olcsón beugrani szuper képminőségű 20Mp dslr full frame-be ritka, az exposzám pedig relatív, olyan hobby fotósnak / minőségre vágyó családi fotósnak aki pár ezer képet fog belerakni per év stb. tökéletes.