Keresés

Részletes keresés

kacsa36 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 7994
Kipróbáltam az emelt hatóanyagú Anti-Candida teát, amiben a nyírfa "alkatrészei" vannak. Nagyon erős! Kicsit lassítok a gombák írtásával...
Előzmény: Anne03 (7993)
Anne03 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 7993

Én pár hónapja nagy nehezen hozzájutottam, szerintem létezik, csak az a gond, hogy aki ugye felírhatná(háziorvos) kapásból hülyének néz, a candidámmal együtt. Aztán gyógyszertárakban is próbálkoztam, tudnak róla, van, persze de hozzak receptet. Természetgyógyászok meg inkább gyógynövényes gombairtókat adnak, pedig lehet, hogy ez jó lenne, de az az érzésem, hogy ez túl hatékony, és nem túl drága lenne, ami nem biztos, hogy jó a gyógyítónak. Mert kezdek ilyen rosszhiszemű lenni, bizony ám. 3x2-őt szedtem, és tényleg jó lett volna, ha nem fogy el túl hamar az adagom. Valaki nem tud valakit aki felírna  ilyet?

Az az extrém adag bors nem semmi, húúú én már ha előveszem a bors-os fűszertartót, tüsszögök

Előzmény: Evicke (7992)
Evicke Creative Commons License 2006.09.14 0 0 7992

nemrég rákérdeztem a bőrgyógyásznál, azt mondta, már nem létezik/nem kapható. és vmi olyasmit emlegetett, hogy szájnyálkahártya fertőzéseire írták anno.

pedig itt megtalálható, mármint ha beírjuk a keresőbe...:

http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/0/medicine

Előzmény: Törölt nick (7989)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.14 0 0 7991
Ez vagy valami gyenge fajta bors, vagy a tejföl veszi el az erejét, nem tudom...
Előzmény: fozolalu (7990)
fozolalu Creative Commons License 2006.09.14 0 0 7990

ez a fekete bors egy kicsit meredeknek hangzik ebben a mennyiségben

én a cayenne borsot, vagy talán ismertebb nevén chili paprikát, ha ugyan ugyanaz a kettő, hallottam már, mint erőteljes méregtelenítő kúrák szerét, de próbálni nem próbáltam, nem is emlékszem már, hogy miért is jó ez, utána kellene nézni

egy biztos, hogy erős erjedésgátló

Előzmény: Törölt nick (7989)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.14 0 0 7989

A Nystatin valóban jó, és szimpatikus működési elvű, ha ugyan kapható még egyáltalán. Én úgy 15 éve szedtem, nem túl sokat, és végeredményben nem attól gyógyultam meg akkoriban (azt hiszem).

Volt egy másik fontos gyógyszerem, amit a nemrég ismét elővettem, ez pedig a fekete bors. Esténként 1 púpozott teáskanálnyi őrölt borsot és ugyanannyi édesnemes paprikát keverek egy doboz tejfölbe, valamint jódozott sót + fokhagymás pirítós. Nem akarom elkiabálni, de érdekes... (a mostani nyavalyám 2 éve tart, de ilyen változást azóta nem tapasztaltam). Pedig a borssal közben is próbálkoztam már, csak nem ilyen mennyiségben.

Előzmény: Anne03 (7988)
Anne03 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 7988

Ezekben a hajhullás elleni szerekben többnyire élesztő is van, azt hiszem! Csak szólok. Azért nézd meg az összetételét.

Nistatint senki nem szed? Na én sem, csak kérdezem. Ezen a fórumon még az elején - mintha ezt szedték volna többen.  Régebben mintha ez lett volna az ellenszer, most meg próbálkozunk a sok drága vacakkal, és persze semmi. Bár az én gombáim szerintem mindent túlélnek, sajnos. Persze én nem tudok szerezni, max. bőrgyógyász felír vmit. a körömgombára, de nekem az sem segít...

Én diéta nélkül tiszta tiszta pattanás vagyok(lennék), de így is álllandóan előjönnek, de nem az a durva, meg a csalánkiütések, ekcéma, nem is sorolom. Szóval kész, és eléggé reménytelen.

Előzmény: Evicke (7983)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.13 0 0 7987

Azt gondolom, h. önmagában nemsok értelme van a diétának, kivéve talán akkor, ha következetes, és hosszú ideig tartható anélkül, h. hiányt szenvedne a szervezet, de ebben már szerintem a koplalás adta méregtelenítő hatásnak is benne kell lennie. A gond ezzel az, h. ha már amúgy is elvan fogyva a szervezet, akkor h. fogja kibírni a tortúrát, amit a javulásig meg kell élni.

Ezért is kacsintgattam a niacin felé, mert elvileg akkor is van hatása, ha nem koplalunk (sok zöldség, folyadék, Candida-fertőzötteknek gluténmegvonás).

Ha némileg megvan erősödve a szervezet, akkor lehet a durvább módszereket kipróbálni.

A Candida számára a bél talán azért kiemelt fontosságú, mert állandó élelemutánpótlást kap. Amíg máshol kíméletlenül pusztítja az imr., a bélben vígan elvan. A koplalással a bél ilyen tekintetben talán egyenrangúvá tehető más szervekkel. De ezt is tanulni kell, pszichés, és fizikai tartalék szükséges.

Erre a fokozatosságra igyekszem törekedni, meglássuk.

A koplalással kapcsolatban azt is hallottam, h. egy idő után a szervezet elkezdi feldolgozni az erek falán lerakódott fehérjét. Úgy emlékszem kísérleteket is végeztek ezzel, vizsgálták az érszűkületet.

Még egyet: a glutént.

Ha teheted, próbáld ki! Csinálj végig egy hetet, ahogy gondolod - de azt következetesen -, majd ugyanezt megismételve a következő héten a glutént is megvonva.

Előzmény: szilildi (7977)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.13 0 0 7986

Vannak helyek, ahol egy idő után akkor is levertté, kábává válok, ha egyébként előtte frissen, "szellemileg? erősen" érkezem. Ez egyébként egy irodaépületben van. Elektroszmog?

Lehetetlennek tűnik számomra minden összetevőt számbavenni.

Olyan körülményeket kellene teremteni, h. mindig csak egy dolog változzon egyszerre. Mégha lehetséges is, kinek van erre energiája? :)

Úgyhogy marad a "magától jövő" tapasztalások gyűjtése, bedobása a közösbe, idővel hátha kisül valami értelmes is a dologból. Azthiszem ezt csináljuk itt a fórumon. Remélem sokáig megőrzi a talán még felnem ismert hasznos gondolatokat.

Több helyről lejött már, h. lugosítani kell a szervezetet. Látszólag ellene van az, h. a gomba nem szereti a savas környezetet (gyomor), de a kettő nem ua.

Sokszor írsz itt az "elfogadottal" ellentétes dolgokat. Pl. cukor, ecet. Épp ebben rejlhet a figyelemreméltó mivoltuk. Miért van, h. ezekkel a sokak által károsnak tartott dolgokkal Te mégis pozitív eredményekre jutsz?

Nagyon összetett ez az egész. Minél jobban beleássa magát az ember, annál több kérdés vetül fel, mint ami választ talál.

Az alkohollal kapcsolatban annyi az ötletem, h. talán blokkolja az imr. egyes mechanizmusait, a méregtelenítés terhe alól ideiglenesen felszabadul a szervezet.

Csak ez a magyarázat jut eszembe arra, h. évekig miért éreztem magam jobban másnaposan, mint a többi napon. A méregtelenítéssel ez megváltozik, mostmár nem ennyire egyértelmű az alkohol "pozitív" hatása másnap.

Hasonló furaságokat vettem észre a májamnál is. Amikor agybafőbe vedeltem, nem éreztem semmit a májam környékén. Ha azonban egy ideig "tisztábban" éltem, esetleg előtte méregtelenítettem (a niacinos történetnek volt egy ilyen szakasza), akkor bizony megéreztem a májam.

A parlagfűallergiámra sokáig gyógyszer volt az alkohol és a cigi. Ugyancsak múlni látszott ha fizikailag terheltem magam, "futás". Mostanában már van, h. a cigi nem hozza meg a várt allergiaellenes hatást.

Előzmény: Törölt nick (7974)
Evicke Creative Commons License 2006.09.13 0 0 7985

ja, sokkal többet kell kombinálni, mint akár 1 kellemesen bonyolult szerződés lefordításánál. pedig ott is sok az ismeretlen. pl. szó.

:-)

Előzmény: Törölt nick (7984)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 7984
Ez az agyalás néha engem is lefáraszt, mivel ugye túl sokismeretlenes egyenletekről van szó általában. Pedig nekem ez a szakmám, hogy agyalok nap mint nap, csak éppen egy elektronikus áramkörben való hibakeresés ehhez képest felüdülés...
Előzmény: Evicke (7983)
Evicke Creative Commons License 2006.09.13 0 0 7983

nekem a belemmel nincs különösebb bajom, asszem, mindent ehetek, csak a kalcium pezsgőtabletta, na meg most a gombagyógyszer hajt meg mindig 1 kicsit.

a hajam nekem is vékonyszálú volt mindig, ez nem érdekelne, de régebben sokkal sűrűbb is. mindig szedek vmi tápl. kieg. cuccost más bajaimra (most pl. egy ideje glukozamint), állítólag hajra is vannak jó szerek belsőleg is, vettem is már Revalidot, a következő az lesz, amit kipróbálok. meg hallottam dícsérni a Biovanne+kovaföld kapszulát is. most meg vashiányt jelez a vérképem, úgyhogy most vas+Béres-csepp ezerrel. ja, meg Nizoral sampon. tervezem a Hepabene-t is, de egyszerre sok lenne a jóból.:-)

a Béres-csepp egyébként a gombáimon is segíteni látszik. ha viszketek (itt-ott-amott), Béres-cseppre el szokott múlni. és lehet, hogy a pár hónappal ezelőtti hajhullás-megállásban is az segített (az együttesen szedett gombagyógyszer mellett??) ... na ezeken agyalok folyton... mindenesetre ez is megerősíteni látszik, hogy az immunrendszer megerősítése a fő cél a hosszú és durva diéta helyett (azért a kajára persze oda kell figyelni, mértékkel mindent; a sok cukorral pl. minden tekintetben csak ártok magamnak, ebben már tutibiztos vagyok. viszont édességmegvonás=fogyás, és ez már nem annyira haváj nálam...)

Előzmény: Törölt nick (7982)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.13 0 0 7982

Nálam a só, illetve a nagyobb nátriumtartalmú ásványvizek fokozták a hajhullást, bár az utóbbi időben mintha nem. Ennek oka talán az is lehet, hogy már nem erjed a belem, az pedig azóta nem erjed, mióta ecet segítségével kipusztítottam az erjesztő, rohasztó baktériumokat.

Vagy az is lehet, hogy a mostanában használt sampon erősítette meg a hajam, a tapintása is mintha megváltozott volna: egyébként vékonyszálú, de utóbbi időben mintha erősebb lenne. Swarzkopf Gliss Kur Hair Repair sampon. Én a Satin Brown, brazil dióolaj tartalmú változatot használom, de valószínűleg a termékcsalád többi tagja is hasonlóan alkalmas. Mióta ezt használom, külön korpa elleni szerre sem volt szükség.

Előzmény: Evicke (7981)
Evicke Creative Commons License 2006.09.12 0 0 7981

nekem is a hajhullás - a körömgombát leszámítva - az egyetlen, de annál idegesítőbb panaszom, ami hol jobb, hol rosszabb. de az a legszarabb, hogy évek óta nem tudom kitotózni, mitől van és hogy pontosan mitől javul, mitől romlik...

pont ma említettem a bőrgyógyásznak, nem lehet-e összefüggésben a körömgombámmal? határozottan mondta: nem. vajon miért nem tudok hinni neki...? hajszesz. ez a mániájuk.

Előzmény: Szeleszte (7979)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.12 0 0 7980

Két éve történt antibiotikum (Dalacin) kezelés óta nálam is fennáll egy kisebb bélérzékenység, bár hasmenéssel nem jár, de étkezéstől függően bélmozgások, zajok, puffadás, hol jobban, hol kevésbé. Valamikor régen Irritábilis Colon Szindróma volt nálam diagnosztizálva, ami később megszűnt, az lentebb volt érezhető. A mostani érzékenység viszont valahol feljebb van, magam sem tudom pontosan behatárolni. Nálam például gyümölcsök, krumpli, korpák fokozzák a bélmozgásokat, joghurt és kefír is, de a sima tej viszont nem.

Egyedüli amit észrevettem, hogy amikor gyümölcsleves (pl. szederleves) van ebédre, utána átmenetileg elcsitul, lenyugszik a belem. Próbaképpen egyik délután lenyomtam két meggyes pitét, jó savanyú volt, de hasonlóan jótékony, emésztésjavító, magyarázat egyelőre nem tisztázott.

Talán érdemes átnézned az alábbiakat, hátha leszűrsz belőle valamit:

Például itt van egy beteg, aki panaszkodik (itt meglepődtem, mert nekem is hasonló tüneteim voltak a Dalacin kezelés után, de nem ennyire súlyos formában, és idővel javult a helyzet):

Hasi görcsök, nyákos széklet, gyógyszer mellékhatása?
http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/betegsegek/betegsegek_reszletesen/pharmacology/&article_id=97816&larticle=102346 

Elképzelhető, hogy ez a baja az illetőnek (pseudomembranosus colitis):

http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/II/4/261.htm

http://www.medical-tribune.hu/index.php?pid=8&lid=2&sid=210&aid=3484 

http://www.pfizer.hu/upload/alk_eloiras_orvosi/dalacin_kapszula_injekcio.htm

Gyulladásos bélbetegségek fórum:

http://crohn-colitis.hu/forum/viewtopic.php?id=107&p=1
http://crohn-colitis.hu/forum/viewtopic.php?id=107&p=2 

Előzmény: Szeleszte (7979)
Szeleszte Creative Commons License 2006.09.12 0 0 7979
Köszönöm a lelkesedést, igyekszik az ember küzdeni és akárhányszor elesik mindig talpra állni. Néha megzuhanok ezektől az állapotoktól, ami a szervezetembe uralkodik. Az a bosszantó, hogy a fejlett orvostudománynál nem tudok elérni semmit, még egy széklet tenyésztést sem hajlandóak csinálni gombára. Bohóckodok én is ezzel a diétával és hiába eszek meg vitaminokat, mostanra már a hajam is kupacokba hullik, minden keresztül megy rajtam igazából semmi vitamin nem tud így rendesen felszívodni. Iszonyú szorongások gyötörnek pl múltkor már a boltba sem tudtam úgy lemenni, hogy ne sprinteljek haza a hasmenéssel...
Lehet hogy kipróbálom amit a Kálmán írt egyszer azt a Normaflore folyadékot, hátha az segítene.
Előzmény: kacsa36 (7966)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.11 0 0 7978

Én az üzletben csak a narancsost láttam, nem volt más.

Gombáknak ugyebár több fajtája van, nem mindegyik bírja a savat, de ezen belül az élesztőgombáknak, így a Candidának nem árt a savas környezet, amint azt itt is írják:

http://hu.wiktionary.org/wiki/User_vita:Shiva/Candidiasis

Nem tudom, ki ez a Shiva (mármint a rendes neve), ugyanitt olvasható egy másik könyve, Candida receptek:

http://hu.wiktionary.org/wiki/User:Shiva/100_recept 

Lúgos környezetre nem tudom, hogy reagál a Candida , mindenesetre ezzel is vigyázni kell, mert a tartósan lúgos vizeletben könnyebben léphet fel bakteriális fertőzés, illetve vannak olyan vesekövek is, aminek ez kedvez.

Előzmény: szilildi (7976)
szilildi Creative Commons License 2006.09.11 0 0 7977
Lehet hogy a fehérjedús kaja is zabáltatja. Meg a szénhidrátdús is. A vitaminok, ásványok is. Két évig elél desztillált vízben, szerintem mindenen elél, akár ne is kajáljunk semmit. A klinikán azt mondták, tök hülyeség a diéta, csak legyengül az ember, az immunrendszere is ezáltal, így ugyanott vagyunk. Hát én is már 40 kiló vagyok és nyugodtan mondhatom, sz*rt se ért a diéta. Ebbe bele is szomorodtam a minap és bekajáltam egy nagy adag szilvás kelttésztát. :) Olyan fáradt lettem, hogy iszonyat, a hideg is elkezdett rázni, enyhén felfúvódtam , de más nem történt. Le is vontam, hogy mostantól csak a cukrot meg az élesztőt fogom megvonni, a többi nem érdekel.
Szellemi munka? Tényleg az lesz.
Előzmény: Nemugyvana (7972)
szilildi Creative Commons License 2006.09.11 0 0 7976
Pontosan ugyanezt ittam én is csak a natúr változatát, mert féltem hogy a narancs ízt is valami citromsav, egyéb vacak adja, rá is van írva. De csak addig hatott amíg ittam, amint abbahagytam, másnap már ugyanolyan savas voltam. Amúgy tényleg tökjó. De figyi már, akkor most a savas vagy a lúgos közeg árt a candidának? Olvastam én már ezt is, azt is.
Előzmény: Törölt nick (7975)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.11 0 0 7975

Hübner Basis Balance (narancs)

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=2617 

Előzmény: Törölt nick (7974)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.11 0 0 7974

Amikor én például ennyire nagyon sz*arul éreztem magam, abban szerepet játszhatott több körülmény:

• akkoriban albérletben laktam egy olyan helyen, ahol az éghajlat, szoba levegője, földsugárzás, vagy ki tudja mi károsította az egészségem
  • gyógyszerek káros hatása a bélflórára, illetve különféle gyógyszerek mérgező hatása
  • állandóan mézes teát ittam, mert azt olvastam róla, hogy egészséges, de azt nem írták, hogy 40 fok felett a méz káros, mérgező anyaggá válik (legalábbis részben, épp ezért megtévesztő). 

Később a gyógyszereket kidobáltam, más helyre költöztem, mézről is leszoktam, szinte érzékelni lehetett, hogy mérgek szabadulnak fel bennem, és nagyon lassan távoznak, bár akkoriban ezt nem is igazán értettem.

Mindezzel csak arra próbáltam utalni, hogy számíthat a környezet, valamint előfordulhat, hogy naponta fogyaszt valamit az ember, amire nem is gyanakodna, hogy valójában káros.

Hosszú évek alatt aztán rendbejöttem, más kérdés, hogy az utóbbi időben egy 2 évvel ezelőtti tévedésem miatt bűnhődök (antibiotikum hazavágott).

Legutóbb egy Basis Balance nevű porkészítményt vásároltam, mivel enyhébb fokú acidózisra gyanakszom önmagamon. Meg kell mondjam, egész jó, 10 napi adagja sajnos 2500 forint (esetleg elosztható több napra is), de fajlagosan még így is olcsóbb, mint a Basica, jobban oldódik, kellemes, narancsízű ital lesz belőle (nem mintha az íz különösebben érdekelne, legutolsó szempont...).

Tartalmaz például cink-glukonátot is, amivel kapcsolatban régebben önmagában is jó tapasztalatom volt (méregtelenít, lúgosít).

Valamelyik hajnalban felébredtem, megittam egy adagot, utána igen kipihenten ébredtem, nem égett a szemem, megkönnyebült, kellemes érzés volt. Mondjuk ezt már régebben is tapasztaltam, hogy a hajnali folyadékbevitel komolyan megsegíti az éjszakai méregtelenítést. Tehát nem feltétlenül Basicára van itt szükség, lényeg maga a folyadék, bár a kémhatásával is lehet kísérletezni. Egyszer egy gyümölcsbefőtt levét ittam, ami citromsavas és cukros, igen kellemes hatású volt az is.

Még előzőleg például felébredve éjszaka nem tudtam elaludni és persze sz*arul is éreztem magam, mérgemben elővettem a spajzból egy Napóleon konyakot, amit már évek óta tároltam (töményet nem szoktam inni, bort/sört is csak időszakonként). Benyomtam pár féldecit, reggel olyan tiszta fejjel, megkönnyebbülten ébredtem, hogy az ritkaság...

Ezt kipróbáltam még máskor is, csodálkoztam is, mert az igaz ugyan, hogy "megpiszkálja" az ember máját, de nem épp ilyen hatásáról ismert...

Előzmény: Nemugyvana (7946)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.11 0 0 7973
Lehet, h. már említetted itt korábban, de nálad állapítottak meg valamilyen módon Candida-t?
Előzmény: argento80 (7962)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.11 0 0 7972

Lehet, de vajon milyen gombát?

Nekem az a félelmem, h. a fehérjedús táplálék szintén. Lényegében, minden ami tápláló, az az elszaporodott gomba mellett káros. Vitaminok, ásványok. Hurrá! A gomba fogságában. Volt ideje ennek a gengszternek törzsfejlődni, nemcsoda, h. amolyan bélben lakozó alien-né vált. Bár lennék olyan kemény, mint Ripley. ;)

Igen, érdekel. Ha végre már túl lennék ezen a fázison, a következő már a szemgyakorlatosdi lenne - ez az első tervbe vett szellemi munka.

Előzmény: szilildi (7971)
szilildi Creative Commons License 2006.09.10 0 0 7971
Értem. A nikotinről azt hallottam, irtja a gombát. A fene se tudja. Ezzel csak azért nem kísérleteztem mert asztmás vagyok. Én csak gyógyszerhez kötődtem eddig, de le kellett szoknom mert már minden belső szervem károsodott.
A pia viszont tényleg kajáltatja a gombát. Lélekemelő hatását azomban el kell ismerjem :)
A porért cserébe a szemeddel tudnék mit kezdeni. Szólj, ha érdekel egy kis alternatív gyógymód és megírom emilben.
Előzmény: Nemugyvana (7970)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.10 0 0 7970

Azt, h. újra elkezdtem piálni, és nem tartottam magam semmilyen étkezésbeli megszorításhoz.

A homeopátiával nincs tapasztalatom. Ezért is kérdeztem itt régebben, kinek, mi.

A pszichés problémákat nem oldja meg. Pl. csökkenti a nikotinéhséget, de ha valaki lelkileg kötődik a cigihez, akkor nyilván azzal nem tud mit kezdeni.

Előzmény: szilildi (7969)
szilildi Creative Commons License 2006.09.10 0 0 7969
Én is fű alatt szerzem be a dolgokat, másképp nem lehet.

A visszamérgezés alatt azt érted, hogy kezdett dögleni a gomba és a felszabaduló toxin okozott mérgezést? Lehet hogy nálam a homeopátiás cucc öli és ettől vagyok ilyen rosszul? Akkor ez lehet hogy végső soron jót jelent. Mondjuk, akkor lettem látványosan szarul, mikor már nem bírtam a melóhelyet és nyár közepén felmondtam és ez még a homeopátia előtt volt.

Valami minimális felszabadult érzés már rám is rámférne.
Előzmény: Nemugyvana (7968)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.10 0 0 7968

Por formájában. Erre gondoltál? Ha összegyűlik több ember, megpróbálok szerezni egy nagyobb adagot.

Neked ingyen lenne, cserébe annyit kérnék - ha összejön a dolog -, h. csinálj egy orvosi vizsgálatot a kúra előtt és után, és fegyelmezetten tarsd be az "utasításokat". Elvileg orvost is tudok szerezni.

A többit személyesen, már így is sokat kotyogtam. Tartok a rosszszándékú emberektől.

Nekem sokminden jött össze akkor. Az említett napokban állandóan járt az agyam, nem tudtam tőle aludni. Lényegében, és pongyolán visszamérgeztem magam, de a hatása még így is hetekig tartott, sőt azóta nyugisabb lettem. A visszamérgezés előtt voltak még fura élményeim. A kúra végefelé egyszer olyan felszabadult voltam, h. csak úgy az utcán rámtört a nevetőgörcs. Évek óta nem éreztem hasonlót, de mint írtam, együtt csináltam a koplalással, így nemtudom melyik volt a főkolomp.

A niacinról olvashatsz az ftp-men.

Előzmény: szilildi (7963)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.10 0 0 7967

Ezen az ősemberes témán már én is agyalogtam akkoriban, mikor olvastam arról, h. ne keverjük a szhidrátot a fehérjével, homályos tapasztalataim is vannak.

Már érni kezdett, h.  próbáljak valami hasonlót, lehet, h. Te adod meg a végső lökést.

A zsíros napokon a gyümölcslevet is felejtsem.

Az a gondom, h. a cigi mellé kell valami. A sört próbálom csökkenteni, gyümölcslevet ittam helyette. Marad a zöldséglé?

A niacinkúrát a szcientológusoknál csináltad?

Igen, a szaglásom nekem is jobb lett.

Valami egyéb tartós pozitívum? Az energiád nem nőtt? Esetleg kevesebb alvásigény?

Miután bevettem a niacint a vezérszemem élessége idiglenesen mindig leromlik.

Amióta megműtötték baj van az éleslátásommal, ha fáradt vagyok drasztikusan csökken a visus. Állítólag hegesen gyógyult...

Még írok, de most ennyi jutott eszembe...

Előzmény: argento80 (7962)
kacsa36 Creative Commons License 2006.09.10 0 0 7966
És természetesen gondolj mindig a célra! Tovább! Tovább! Tovább!!!
Előzmény: Szeleszte (7964)
kacsa36 Creative Commons License 2006.09.10 0 0 7965
Kapaszkodj a pozitív eredményekbe, hiszen vannak már!!!
Előzmény: Szeleszte (7964)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!