Keresés

Részletes keresés

eroberter Creative Commons License 2011.10.27 0 0 2459

Én pedig egy olyan kérdéssel jövök, amiben majd senki nem fog tudni segíteni :)

A Törvénytelen című 1994-es magyar filmet keresem.

Eddig sehol nem bukkantam rá.

pozsoka Creative Commons License 2011.10.27 0 0 2458

Majd egyszer kérni fogok egy apró szívességet:)

Előzmény: ivtec8 (2457)
ivtec8 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 2457

Kösszép!!! Juhhéjjj!! :o))

Ha tudnád milyen régóta keresem...

Mivel tartozom a segitségért??

ivtec

Előzmény: pozsoka (2456)
pozsoka Creative Commons License 2011.10.26 0 0 2456
Előzmény: ivtec8 (2455)
ivtec8 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 2455

Sziasztok,

nem tudom, kereste-e már valaki a Kalózok c. magyar filmet...

Na én ezt nem találom sehol.

Esetleg tudja valaki honnan lehetne letölteni vagy megszerezni...

Egy kalózrádióról szól, Jazz+Az zenéje, stb.

Köszi,

ivtec

Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.25 0 0 2454

Nekem idegen nyelven van meg rippelve. A női főszereplő miatt szereztem be, akinek ugyan nem ez a legjobb filmje, de egy fannak ezt is be kellett gyűjtenie.

Előzmény: Semantic (2437)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.25 0 0 2453

A közelmúltban a Filmmúzeum többször adta a Szex, minden mennyiségben (1982) című régi olasz filmvígjátékot, amelynek egyik epizódja hasonló történet: egy örökösen szellentő hölgy randija egy táncos szórakozóhelyen.

Előzmény: Semantic (2449)
Semantic Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2452

Hát.... én találtam valamit, de semmit nem tudok az oldalról, mennyire megbízható-e vagy sem. 

Azt látom. hogy fizetős. 5 nap br. 500 pénz

http://tab.dtsh.hu/index.php?oldal=kereses

Itt látható a Boszorkánypalánta c. film letölthetősége a 98. sorszám alatt. 

Sok sikert!

Előzmény: baloxxx (2450)
pozsoka Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2451

Haláli balhé megvan, de a Bandits nehéz ügy, mert a Willis filmnek is ez a címe, a boszikat pedig próbáld az mtv archívumában.

http://thepiratebay.org/torrent/6487590/Bang_Boom_Bang_-_Ein_todsicheres_Ding_%281999%29

Előzmény: baloxxx (2450)
baloxxx Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2450

Sziasztok.én is keresek néhány filmet, íme:

Zenebanditák (Bandits) - német film

Haláli Balhé - német film

Boszorkánypalánta - magyar film

Ha valaki tud segíten annak nagyon megköszönném!

Semantic Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2449

Sziasztok, 

Emlékszik esetleg valaki arra a filmre, amikor egy társaság elvonul egy zenés-mulatós helyre. 

A társaságból egy hölgy állandóan szellent, méghozzá hangosan, de ekkor mindig megnyugtatja a társaság többi tagját, hogy "nyugi a dobos a haverom". 

Valami halovány felsejlik, hogy talán épp pasifogó akcióban van, és az újdonsült áldozatokat mindig erre a szórakozóhelyre citálta azért, hogy elfedje ezt a "betegségét".

Még annyi rémlik, hogy egy fergeteges vígjáték, de hogy francia-e vagy a olasz, azt már nem tudom.

Köszönöm

marilla@freemail.hu

engé68 Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2448

Esetleg a "Harlekin és szerelmese"?

http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=9112

Előzmény: szilard7197 (2447)
szilard7197 Creative Commons License 2011.10.23 0 0 2447

Magyar filmet keresek. RTL klubbon vagy a TV2ön láttam kb 8 éve, hétköznap déltájban ment. Fekete-fehét volt.

Balatoni szerelmes történet amelyből pár képkocka maradt meg gőzmozdony, táncoltak este a móló környékén egy étteremben.

Talán elő vagy utószezonban lehetett.

Megköszönöm a tippeket.

1zsakkrumpli Creative Commons License 2011.10.18 0 0 2446

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a "Magyar tarka - Esztergályos almája" című dokumentum filmet hol lehet letölteni, vagy honnan lehet megszerezni?

Tartalma:
A munkásosztály egyik "vállalkozója" vasipari tevékenységet folytat egy, a keleti határszélen fekvő településen. A rendszerváltást komoly tőke birtokában éli meg. Gyárat vásárol és a munkanélküliségtől szenvedő térségben autógyártásba kezd. A Trabant alvázra szerelt nyitott autócsoda iránt komoly az érdeklődés külföldről is, de a sorozatgyártást már nem tudja beindítani...

Üdv:
Tamás

Camel73 Creative Commons License 2011.10.14 0 0 2445

Sziasztok.

Hatalmas erőkkel keresnék Andy Sidaris rendezésében készült 4 darab filmet magyar szinkronnal.A szexi csapat :Kincsvadászok,A szexi csapat:Bérgyilkosok Dallasban,Fegyverek és az Amazonok szigete cimmel.90 es években készült filmekről van szó,gyönyörü modellek szerepelnek benne,meztelenkedés akció keveréke.Érdekelne akár vhs kazin is ha valakinek meglenne.Magyar szinkron is még csak a hang is.

Bizom benne tud valaki segiteni.

norbinator Creative Commons License 2011.10.02 0 0 2444

Közben megtaláltam. Ha valakit estleg érdekel: Philadelphia-kísérlet, vagy Az idő pallosa a magyar címe.

Előzmény: norbinator (2442)
gggg21hu Creative Commons License 2011.10.02 0 0 2443

Helo!

Egy-két éve láttam az egyik magyar adón egy thrillert. Úgy kezdődik, hogy egy csaj egy étteremben dolgozik. Egyszer betér egy furcsa vendég, aki bemegy a WC.re. Ott mutatják, hogy vérzik, de próbálja eltúntetni. Aztán kimegy, rendel, de a nőnek gyanús lesz. Telefonálni kezd. Aztán már nem nagyon emlékszem, csak annyira, hogy a nő menekül, megtalálja a rendőrt, de mintha az is ellene lenne.....Jó film volt, de sajnos nem maradt meg több. Látta valaki?

norbinator Creative Commons License 2011.10.01 0 0 2442

Sziasztok!

Nagyon régóta keresek egy filmet amit gyerekkoromban láttam. Szerintem 80-as években vagy max 70-es évek végén készülhetett. Nagyon kevésre emlékszem belőle, de amire emlékszem az a Végső visszaszámlálásra hasonlít (amikor az anyahajóval visszamennek a múltba) Ez is sci-fi. Ebben is anyahajó van, ami talán szintén egy viharszerűségbe keveredik, és akkor néhány ember kiugrik a hajóból, de nem a tengerbe esnek, hanem egy sivatagba. Gyakorlatilag vagy a jövőbe vagy valami párhuzamos valóságba keülhetnek. Ott bóklásznak találnak egy dobozos Pepsi kólát (illetve ha jól emlékszem csak az üres dobozát).
Hát kb ennyire emlékszem. Meg arra hogy akkor tetszett. A végső visszaszámlálást is akkoriban láttam és azt is sokat vadásztam mire meglett.
Ha valakinek lenne ötlete azt szívesen venném, mert ennyi info alapján esélytelen vagyok megtalálni.

sasa850 Creative Commons License 2011.09.29 0 0 2441

Sziasztok

Szeretném a segítségeteket kérni!

Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam ezt a filmet!!

A filmből annyira emlékszem, hogy 1 család örökölt valami házat, vagy hotel...és felakarják ujítani h síparadicsomot...vagy valami 8ilyesmit csinálljanak belőle...a film télen játszódik..ha jólemlékszem nagyon sok gond van az épület felújításánál a filmben...

ja még annyra emlékszem ami csak a film végén derül ki...h nemistudták, hogy csak 1 hotelt örököltek, hanem a hozzá lévő hatamas birtokot erőkkel meg  hegyekkel...

Ha tudnátok segíteni az nagyon MEGKÖSZÖNNÉM..

(bocs az 1xú fogalmazásért, de emlékeim halványak:) )

Üdv: Sanya 

neofrix baszmacs Creative Commons License 2011.09.25 0 0 2440

Köszönöm a segítséget! Igazából azért keresem, mert az elmlített halas jelenetet össze akarjuk vetni a Julie & Julia hasonló jelenetével (élőben zuhan le a kaja, és hasonló megjegyzés kíséretében kerül vissza a tálra).

Előzmény: Semantic (2436)
Semantic Creative Commons License 2011.09.25 0 0 2439

Valóban nem. Annyira nem, hogy az ember nem is gondolná, hogy egyazon ember írta.

Nekem is az első tőle a Sakknovella volt utána mindjárt az Érzések zűrzavara következett, majd az Ámok és az Égő titok. Ez utóbbi három már stílusában megegyező, csak hiper-super érzékeny lelkűeknek. A címek alapján nyálasnak gondolják sokan, pedig "csak" gyönyörűen ír olyan érzésekről, vívódásokról, amit mi mindennap megszenvedünk, de nem tudjuk kifejezni.

Ettől író ő. 

Előzmény: Pater Altenberg (2438)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.09.25 0 0 2438

Ha igaz, nem azonos (motívumaiban sem?) a híres Sakknovellával, melyből csak tévéváltozatot ismerek, mozifilmet nem.

Előzmény: Semantic (2437)
Semantic Creative Commons License 2011.09.25 0 0 2437

Sziasztok, 

Keresem Stefan Zweig Burning Secret c. novellájából készül azonos című és az

MTV1-en Égő titok címmel játszott 1988-ban készült filmet, szinkronosan xvid, tvrip, dvdrip formátumban esetleg lelőhely megadásával.

Magyar feliratnak is örülnék. 

Filmismertető:

http://www.imdb.com/title/tt0094816/

Köszönöm !

Semantic

marilla@freemail.hu

Semantic Creative Commons License 2011.09.25 0 0 2436

Szia, 

Végre valamit én is tudok :-)

Nagyon jó kis film. 

Itt a leírás:

http://www.port.hu/szeress,_ha_tudsz!_playing_by_heart/pls/fi/films.film_page?i_film_id=10823

Semantic

Előzmény: neofrix baszmacs (2433)
budfbundy Creative Commons License 2011.09.25 0 0 2435

Sziasztok,

Keresek egy filmet, lehet tudnátok segíteni. ~90es évek filmje. Egy szakaszt elküldenek valami roncshoz egy dzsungelbe, mert az egyik pilóta túlélte. A szakasz összes tagja meghal kivéve 1, aki a legvégén a fegyverét ledobja valami szikláról. Valamit ilyesmi a története. Valakinek rémlik esetleg? Segítségeteket előre is köszönöm.

Mackó Creative Commons License 2011.09.23 0 0 2434

Helló!

Keresek egy filmet, magyar címe az, hogy Vőlegény nyúlcipőben, angol meg Jump tomorrow. Jó pár éve ment a magyar HBO-n, természetesen szinkronosan. Akkor fel is vettem vhs-re, de aztán véletlenül letöröltem.  Azóta is minden karácsonykor, születésnapon megkapom az asszonytól, hogy szerezzem vissza. E-bayen, Amazonon látom hogy fent van a dvd, de az mind angolul van. Nekem a magyar szinkronos kellene. Magyarországon tudtommal nem adták ki dvd-n. Van valakinek ötlete, hogy lehetne megszerezni a hbo-s magyar változatot? Nincs valakinek ismerőse a magyar hbo-nál? :) Valaki nem vette fel esetleg anno? Egyéb ötlet?

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=48374&i_city_id=3372&i_county_id=-1

neofrix baszmacs Creative Commons License 2011.09.16 0 0 2433

Tudja valaki? Teljesen híres film, és nem jut eszembe.

Idősödő amerikai nő, tévé-főzőcske-műsorban szerepel. Élő adásban leejti a sült halat, felszedi a földről a tálra, és azt mondja: szerencse, hogy csak a szakács tudja, mi történik a konyhában.

Mi meg azt tudjuk, hogy most tudta meg, hogy a férje? nemsokára meg fog halni.

Előre is kösz!

inwear Creative Commons License 2011.09.16 0 0 2432

volt vagy 10 éve az m1-en (?) egy olasz (?) minisorozat, ami 3 lányról szólt, akik modellek akartak lenni. az egyiknek jön csak össze a végén, annak, aki szegény, valami gazdag pasi ad neki egy szép nyakláncot, illetve úgy kerül el otthonról, hogy vasalást vállal, és mérik, hogy mennyi idő alatt vasal ki egy inget, és rekordot dönt. a másik két lány közül az egyik gazdag, ő asszem öngyi is akar lenni, végül persze hepiend minenkinek.

van tippetek?:) nem találom keresőben

Madárjós Creative Commons License 2011.09.15 0 0 2431

Azt hiszem ez a telitalálat. A gond csak az, hogy hiába gugliztam rá, angol verzióban is, nekem az istennek sem akarta kiadni. Emellett vagy 5 különböző nemzetközi filmadatbőzison rágtam át magamat és ott is mindíg a nincs találat volt a válasz.

Suóval nagyon köszönöm és bocsánat a topicért.

Előzmény: zoleszov (2429)
Dumás Sanyi Creative Commons License 2011.09.15 0 0 2430
Előzmény: Madárjós (2428)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!