Nekem idegen nyelven van meg rippelve. A női főszereplő miatt szereztem be, akinek ugyan nem ez a legjobb filmje, de egy fannak ezt is be kellett gyűjtenie.
A közelmúltban a Filmmúzeum többször adta a Szex, minden mennyiségben (1982) című régi olasz filmvígjátékot, amelynek egyik epizódja hasonló történet: egy örökösen szellentő hölgy randija egy táncos szórakozóhelyen.
Emlékszik esetleg valaki arra a filmre, amikor egy társaság elvonul egy zenés-mulatós helyre.
A társaságból egy hölgy állandóan szellent, méghozzá hangosan, de ekkor mindig megnyugtatja a társaság többi tagját, hogy "nyugi a dobos a haverom".
Valami halovány felsejlik, hogy talán épp pasifogó akcióban van, és az újdonsült áldozatokat mindig erre a szórakozóhelyre citálta azért, hogy elfedje ezt a "betegségét".
Még annyi rémlik, hogy egy fergeteges vígjáték, de hogy francia-e vagy a olasz, azt már nem tudom.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a "Magyar tarka - Esztergályosalmája" című dokumentum filmet hol lehet letölteni, vagy honnan lehet megszerezni?
Tartalma: A munkásosztály egyik "vállalkozója" vasipari tevékenységet folytat egy, a keleti határszélen fekvő településen. A rendszerváltást komoly tőke birtokában éli meg. Gyárat vásárol és a munkanélküliségtől szenvedő térségben autógyártásba kezd. A Trabant alvázra szerelt nyitott autócsoda iránt komoly az érdeklődés külföldről is, de a sorozatgyártást már nem tudja beindítani...
Hatalmas erőkkel keresnék Andy Sidaris rendezésében készült 4 darab filmet magyar szinkronnal.A szexi csapat :Kincsvadászok,A szexi csapat:Bérgyilkosok Dallasban,Fegyverek és az Amazonok szigete cimmel.90 es években készült filmekről van szó,gyönyörü modellek szerepelnek benne,meztelenkedés akció keveréke.Érdekelne akár vhs kazin is ha valakinek meglenne.Magyar szinkron is még csak a hang is.
Egy-két éve láttam az egyik magyar adón egy thrillert. Úgy kezdődik, hogy egy csaj egy étteremben dolgozik. Egyszer betér egy furcsa vendég, aki bemegy a WC.re. Ott mutatják, hogy vérzik, de próbálja eltúntetni. Aztán kimegy, rendel, de a nőnek gyanús lesz. Telefonálni kezd. Aztán már nem nagyon emlékszem, csak annyira, hogy a nő menekül, megtalálja a rendőrt, de mintha az is ellene lenne.....Jó film volt, de sajnos nem maradt meg több. Látta valaki?
Nagyon régóta keresek egy filmet amit gyerekkoromban láttam. Szerintem 80-as években vagy max 70-es évek végén készülhetett. Nagyon kevésre emlékszem belőle, de amire emlékszem az a Végső visszaszámlálásra hasonlít (amikor az anyahajóval visszamennek a múltba) Ez is sci-fi. Ebben is anyahajó van, ami talán szintén egy viharszerűségbe keveredik, és akkor néhány ember kiugrik a hajóból, de nem a tengerbe esnek, hanem egy sivatagba. Gyakorlatilag vagy a jövőbe vagy valami párhuzamos valóságba keülhetnek. Ott bóklásznak találnak egy dobozos Pepsi kólát (illetve ha jól emlékszem csak az üres dobozát). Hát kb ennyire emlékszem. Meg arra hogy akkor tetszett. A végső visszaszámlálást is akkoriban láttam és azt is sokat vadásztam mire meglett. Ha valakinek lenne ötlete azt szívesen venném, mert ennyi info alapján esélytelen vagyok megtalálni.
Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam ezt a filmet!!
A filmből annyira emlékszem, hogy 1 család örökölt valami házat, vagy hotel...és felakarják ujítani h síparadicsomot...vagy valami 8ilyesmit csinálljanak belőle...a film télen játszódik..ha jólemlékszem nagyon sok gond van az épület felújításánál a filmben...
ja még annyra emlékszem ami csak a film végén derül ki...h nemistudták, hogy csak 1 hotelt örököltek, hanem a hozzá lévő hatamas birtokot erőkkel meg hegyekkel...
Ha tudnátok segíteni az nagyon MEGKÖSZÖNNÉM..
(bocs az 1xú fogalmazásért, de emlékeim halványak:) )
Köszönöm a segítséget! Igazából azért keresem, mert az elmlített halas jelenetet össze akarjuk vetni a Julie & Julia hasonló jelenetével (élőben zuhan le a kaja, és hasonló megjegyzés kíséretében kerül vissza a tálra).
Valóban nem. Annyira nem, hogy az ember nem is gondolná, hogy egyazon ember írta.
Nekem is az első tőle a Sakknovella volt utána mindjárt az Érzések zűrzavara következett, majd az Ámok és az Égő titok. Ez utóbbi három már stílusában megegyező, csak hiper-super érzékeny lelkűeknek. A címek alapján nyálasnak gondolják sokan, pedig "csak" gyönyörűen ír olyan érzésekről, vívódásokról, amit mi mindennap megszenvedünk, de nem tudjuk kifejezni.
Keresek egy filmet, lehet tudnátok segíteni. ~90es évek filmje. Egy szakaszt elküldenek valami roncshoz egy dzsungelbe, mert az egyik pilóta túlélte. A szakasz összes tagja meghal kivéve 1, aki a legvégén a fegyverét ledobja valami szikláról. Valamit ilyesmi a története. Valakinek rémlik esetleg? Segítségeteket előre is köszönöm.
Keresek egy filmet, magyar címe az, hogy Vőlegény nyúlcipőben, angol meg Jump tomorrow. Jó pár éve ment a magyar HBO-n, természetesen szinkronosan. Akkor fel is vettem vhs-re, de aztán véletlenül letöröltem. Azóta is minden karácsonykor, születésnapon megkapom az asszonytól, hogy szerezzem vissza. E-bayen, Amazonon látom hogy fent van a dvd, de az mind angolul van. Nekem a magyar szinkronos kellene. Magyarországon tudtommal nem adták ki dvd-n. Van valakinek ötlete, hogy lehetne megszerezni a hbo-s magyar változatot? Nincs valakinek ismerőse a magyar hbo-nál? :) Valaki nem vette fel esetleg anno? Egyéb ötlet?
Tudja valaki? Teljesen híres film, és nem jut eszembe.
Idősödő amerikai nő, tévé-főzőcske-műsorban szerepel. Élő adásban leejti a sült halat, felszedi a földről a tálra, és azt mondja: szerencse, hogy csak a szakács tudja, mi történik a konyhában.
Mi meg azt tudjuk, hogy most tudta meg, hogy a férje? nemsokára meg fog halni.
volt vagy 10 éve az m1-en (?) egy olasz (?) minisorozat, ami 3 lányról szólt, akik modellek akartak lenni. az egyiknek jön csak össze a végén, annak, aki szegény, valami gazdag pasi ad neki egy szép nyakláncot, illetve úgy kerül el otthonról, hogy vasalást vállal, és mérik, hogy mennyi idő alatt vasal ki egy inget, és rekordot dönt. a másik két lány közül az egyik gazdag, ő asszem öngyi is akar lenni, végül persze hepiend minenkinek.
Azt hiszem ez a telitalálat. A gond csak az, hogy hiába gugliztam rá, angol verzióban is, nekem az istennek sem akarta kiadni. Emellett vagy 5 különböző nemzetközi filmadatbőzison rágtam át magamat és ott is mindíg a nincs találat volt a válasz.