Keresés

Részletes keresés

KORNhulio Creative Commons License 2001.06.14 0 0 59
Csatlakozom!
Soha nem lesz gáz. Előbb hagynák abba, mintsem lerombolnák azt a totemet, amit felállítottak.

Az persze más, ha az ún. "szakma" kezdi ki őket. Az ellen semmit nem lehet tenni. Még a zenekar is csak ölbe tett kézzel fogja nézni, hogy mit művelnek velük. De ha MI nem hisszük el, bárki írhat bármit.

Ebben TOOLságosan biztos vagyok!

Előzmény: APL (50)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.06.13 0 0 58
Ilyen merchand-izét árulnak:

Ki meri ezt felvenni?

SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.06.13 0 0 57
Biztos ugyanaz szerepelt a schizm-be is, csak a stinkfist story-ját nem ismerem, mármint a klipjét, a szöveg viszont egyértelmű:
Néha bizony nem elég a vaginális ingerlés, fontos hogy kifürkésszük az anális territóriumokat is, főleg mivel ebben a testüregben eleve 4 fokkal nagyobb a testhőmérséklet.
Fingers deep inside the borderline ... to bleed, to feel, to know I'm alive.
Előzmény: APL (56)
APL Creative Commons License 2001.06.13 0 0 56
Ez nem is az, ez a stinkfistes ürge :)

8 nap :)

Előzmény: SATURNEMBRYO (55)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.06.13 0 0 55
Naszóval, itt van a piócás, fülkihúzós fickó, akinek a kis száj-szemlények ráharapnak az arcára. Élőben.

diesel()diablo Creative Commons License 2001.06.13 0 0 54
meg a halál fasza! :-))
Előzmény: fasparagus (53)
fasparagus Creative Commons License 2001.06.13 0 0 53
Csak a halál az, ami tuti :)
Előzmény: diesel()diablo (52)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.06.13 0 0 52
de biztos, hogy nem lesz gáz? sowhat, ez tuti?
Előzmény: APL (50)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.06.13 0 0 51
Deserves lifetime award:-)
APL Creative Commons License 2001.06.13 0 0 50
Tool nem lesz gáz :) Örökérvényű művészek és alkotások topicba való :)
Előzmény: diesel()diablo (49)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.06.13 0 0 49
én arra gondolok, hogy remélem, nem fog a tool olyan sorsra jutni, mint az ilyen felkapott zenekarok, hogy egy ideig 'sznobi' meg update hallgatni, meg kötelező, aztán ez átvált abba, hogy fikázás, meg hogy 'régen még milyen jók voltak, de egyre szarabbak' stbstb. nem mintha félnk ilyentől a tool esetében, hiszen tényleg annyira befogadhatatlan, hogy még. az aenimához képest is, meg mindenhez képest is. csak a fantomashoz képest nem az :-)
de azért eszembe jutott
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.06.13 0 0 48
Ú de gáz, talán előbb olvasnom kellett volna. Orbital tényleg rulez!

Mellesleg nekem tegnap sikerült először teljesen végighallgatni, nem volt egyszerű.
Ja és MTV2-n hétvégén leadták mind az 5 klippet egymás után, az sem volt egyszerű. Most először koncentráltam, hogy legalább megértsem az egyiket (Schism). Szóval a végén:
"A világoskék, világító, foszforeszkáló hátterű szobában vibráló festett testű nőszemély, kihúz egy tökéletes négyzethasábot a fickó fejéből, a fülénél fogva, utána a vállából húz ki egy többágú pióca lényt és miután ledobja az elkezd szétesni-folyadékká-vérré válni, amiből aztán kis arcnélküli lények ugranak ki, amiknek a szemük helyett vicsorító száj van, aztán ezek a lények szépen ráakaszkodnak a fickó arcára, és szépen leszáll az UFO-szerű óraszerkezet és megnyugvás és csend és béke és vége"

A lényeg, hogy Adam Jones nem csak gitár-, de animációs isten-császár is egyben és és és csekkeljétek ezt: www.dissectional.com

Előzmény: APL (44)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2001.06.13 0 0 47
ORBITAL'S TOOL HOMAGE
The Orbital's new album 'The Altogether' features a song called 'Tootled',
which is a medley of samples from several Tool songs. It's the dance band's
own tribute to Maynard James Keenan and the lads. And what do Tool think of
this? Apparently they approve.
KORNhulio Creative Commons License 2001.06.13 0 0 46
Ja, most láttam, hogy épp Te voltál az érdeklődő...
Gáz - részemről. :((
Előzmény: KORNhulio (45)
KORNhulio Creative Commons License 2001.06.13 0 0 45
Hammer Zenebarlang - ha minden igaz. 5300 HUF-ért ott megtalálod. Az előbb egy topikban olvastam (vagy a Metal Hammer H-ban, vagy a Sziget - Metal Hammer nagyszínpad-topikban).
De azért nézz utána, nehogy félrevezesselek minden rossz szándék nélkül.

Üdv.

Előzmény: iLane (41)
APL Creative Commons License 2001.06.12 0 0 44
The Orbital’s new album ‘The Altogether’ features a song called ‘Tootled’, which is a medley of samples from several Tool songs. It’s the dance band’s own tribute to Maynard James Keenan and the lads. And what do Tool think of this? Apparently they approve.

Orbital az jó volt mindig is.

fasparagus Creative Commons License 2001.06.12 0 0 43
Lehet, hogy elsore is bejön, de akkor is sok ido kell hozzá. Szerintem ez az anyag nagyon tömény ahhoz, hogy teljes egészében felfogjam, elsore nem is sikerült végighallgatnom, egyszeruen besokalltam tole, pedig iszonyúan tetszett.

Egyszeruen annyira gyorsan annyira sokminden történik ezen az albumon, hogy nincs ido elsore felfogni, csak ülni és szájat tátani (vagy ugrálni és szájat tátani, vérmérséklettol függ).

Előzmény: KORNhulio (40)
fasparagus Creative Commons License 2001.06.12 0 0 42
Két ismerosöm a megjelenés napjától elkezdte keresni. Az egyik megvette az Indigó lemezboltban, a másik igéretet kapott a Wave-ben, hogy két hét alatt be tudják szerezni (mind a ketto amerikai nyomás). Hogy hol vannak ezek a boltok, azt nem tudom (asszem a wave a Bajcsi Zsilinszki úton van, de nem merném rá az életemet tenni). Az ár 6500 Ft volt mind a két esetben.

Szerintem nem érdemes kommersz CD boltokban keresni.

Meg rá kell kérdezni a boltokban, lehet, hogy nincs, de meg tudják rendelni.

Előzmény: iLane (41)
iLane Creative Commons License 2001.06.12 0 0 41
Lehet mar kapni valahol????
1 hete nezem minden nap, de semmi. :(((((
KORNhulio Creative Commons License 2001.06.07 0 0 40
Hú, túl vagyok az első meghallgatáson!

Csak pár órája jutottam AZ ALBUM-hoz, de már tudom, hogy megvan az év - számomra - ötödik legjobb albuma!

Nem is találok szavakat... okoskodni meg nem akarok, hogy ilyen meg olyan...

Csupán megjegyzésként annyit, hogy már nem először hallom/olvasom azt: egy Tool-albumhoz idő kell. Hát nekem ennyi is elég volt, hogy a második bekezdésben foglaltakat ki merjem jelenteni.

Csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni, de nem tudok. Megyek, beteszem újra!!!!! :))

Üdv.

fasparagus Creative Commons License 2001.06.06 0 0 39
Nekem van egy barátom, aki megszállott Tool és King Crimson rajongó. Most épp otthon eszi a kefét...
Előzmény: odson forja (37)
PsyChi Creative Commons License 2001.06.05 0 0 38
bocs az offért

Life o' Lori - Life o' mine
címmel nyilt egy új topik meghatározhatatlan
témával, (félreértések elk. végett NEM az alterkodásról szól)
biztos vannak itt is jó fészek,
nézzétek meg bár még csak én írtam
bele egyet remélem alakulnifog
-

odson forja Creative Commons License 2001.06.05 0 0 37
nekem a Tool kimaradt eddig, de érdekelne, mit szóltok ahhoz, hogy a nyáron duóban turnéznak majd nagy kedvencemmel, a King Crimsonnal? Össze illenek tényleg valahogy?
KORNhulio Creative Commons License 2001.06.05 0 0 36
Szia András!

Persze hogy csak szájat kell tépni. De nyitok erre egy külön topikot, hogy itt ne vigyük tool-zásba az offolást.
Ezt hagyjuk meg szentélynek!

A címet még ötölöm, de rá fogsz jönni melyik az, ha megkukkantod az általam nyitott topikok listáját.
Ja, mellesleg ha elkészül, akkor terjeszd, hogy minél többen legyünk, és ki tudjunk sütni valamit.

Üdv.

Előzmény: Toth Andras (35)
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.05 0 0 35
Katatonia: Dance, BraveMurderDay (ma is azt hallgattam), Discouraged, Tonight's.
Eleg atfogo kepem van mar, ha minden igaz.

Kornhulio: a mozgalomnak en is tagja vagyok, ha szajat kell tepni valahol :))) Penzt nem adok :)))

fasparagus Creative Commons License 2001.06.05 0 0 34
Szombaton belehallgattam az új Tool lemezbe, eddig már vagy két éve folyamatosan az Aenimát hallgattam és nem sikerült megunnom, de ez az új ez valami fergeteges!!! Amit azok a fickók muvelnek, azért csinálják, hogy felszabadítsák belolünk az osi, elfeledett ösztönöket, érzéseket, hogy újra állatok legyünk, hiszen azok is vagyunk...
APL Creative Commons License 2001.06.05 0 0 33
Ti rockerek, sajnos szívni fogtok!

"Rocker vagyok, vállalom
Jót és rosszat elbírom" :-)))

KORNhulio Creative Commons License 2001.06.05 0 0 32
Emberek!

Nem gondoljátok, hogy valami "mozgalmat" vagy tudomisénmialóf-t kellene szervezni? Ez mégiscsak felháborító. Itthon csak a gagyizene kapható azonnal. Nem akarom sorolni, hogy hány meg hány klasszikus csupán hetes késésekkel érkezik meg, ill. ha be is hozzák, akkor is csupán néhány, elenyésző példány kerül be ide Mo-ra.

Na és ott vannak a koncertek! Ki volt az utóbbi időben itthon valami állat-nagy rock-bulin?
Egy ismerősöm a két hazai piacvezető koncerszervező cég egyikénél dolgozik, s azt mondta: "Ti rockerek, sajnos szívni fogtok! Mert itt minálunk csak a Lord of dance vagy mi a picsa, ill. David Copperfield megy." K sokba kerül ugyanis egy-egy banda meghívása és ők csakis a biztosan megtérülő rendezvényeket akarják megszervezni.

Kinek volna ötlete, miképp adhatnánk a tudtára ezeknek a seggfejeknek, hogy lennénk egy páran, akik fizetnénk az albumokért, meg a hazai koncertekért is?

Várnék bármilyen javaslatot! (Ugyanis nekem az ehavi bécsi már tool sok. Ennyit nem bír el a pénztárcám...)

Üdv.

Alhazred Creative Commons License 2001.06.04 0 0 31
Láttátok már az új Tool klippet?
Jó. Beleillik a többi közé..:)))
APL Creative Commons License 2001.06.04 0 0 30
Megyek de sajáttal az meg már full.
Előzmény: gyak (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!