többen írták közületek, hogy drága nálunk a jegy, s először azt hittétek, hogy csak a vendég (egységesen volt drága...).
sajnos nálunk mind a hazai, mind az idegenbeli falkó meccsek egységesen 2ezerbe kerültek (5-ször ugye).
s akkor még nem beszéltünk arról, hogy az mk-döntő április közepén volt, s azóta volt 5 alba meccs is, viszont fizetés (diákoknak zsebpénz) csak egyszer.
meg hát tartalékolni kell a hátralévő 3 meccsre is:)
Akkor tényleg több busz lehetett, mert én erre nem emlékszem, ám azt többen mesélték, hogy a döntőn gázsprayjal támadtam a kékhülyék...:) Még a kispad is kapott belőle...:)
Tegnap elkezdtelek benneteket, csak a magam szórakoztatására, megszámolni. Max. 80-an lehettetek, nem mintha 10-20 fő ide vagy oda sokat számítana. Persze a pálya másik feléről nézve 100 %-os pontosságról nem lehet beszélni. Létszámra többet vártam tőletek, a szurkolás minőségével nem volt gond.
Abban egyetértek, hogy nem voltunk összesen 2800-an.
Így van döntőről lévén szó, talán a pénz problémát sokan könnyebben megoldották volna, mint a melóról való elszakadást. Hétköznap fele, harmadannyian voltunk, mind Nyíregyházán, mind Pécsen most a rájátszásban mint hétvégén.
Mondjuk volt a buszon egy fiatal srác, aki tegnap reggel felhívott, hogy behívták dolgozni, mert a kollégája elbaszott valamit. A srác annyira csalódott és ideges volt hogy majdnem sírt. Aztán kijött hozzánk délben a Pelikánhoz, melós ruhában és onnan felhívta a főnökét, hogy inkább rúgja ki, de ő most eljön a meccsre. (Főnöke aztán megoldotta máshogy). Szal a gyerek úgy ahogy volt festékes nadrágban, pólóban jött el. Oa adott neki egy piros pólót.
Viszont volt olyan is akinek mondtam hogy mennyibe lesz a busz, közölte, hogy már ennyi pénze se maradt a hónap végére.
Jaja, olyan baráti hangulatban..! :-))) Én arra emléxem, hogy amikor véget ért az első mérkőzés, egy becsületes közápor zúdúlt felénk, ahogy mentünk a buszokhoz!A másodk meccsen, amitán bezúdultunk bajnokittasan a pályára tojás,flakon,aprópénz és könygáz adagot kaptunk. Mondjátok meg, mondjátok meg kék m...! :-))
Na ja, ha összeadnám vaze hogy mennyi ment el idén Olajra (nem mintha érdekelne), úgy, hogy a meccseknek kb a 70-80%-án voltam (incl idegen and otthon) akkor is bőven százezrekbe mérhető a dolog.
Itt már nem csak arról van szó, hogy hétköznap. Hanem arról is hogy a rájátszás vége felé járunk ami azt jelenti, hogy az elmúlt hónapban heti két meccset játszottunk. Sok pénztvitt ez el.
Nem tudom, lehet akkor csak kétezren. És tudom, hogy vannak különbségek, vannak érvek pro és kontra (távolság, tv-közvetítés, egy meccs kontra három,stb), nem is akarok én szemrehányást tenni senkinek, mindössze csak meglepődtem. 15 év után ismét a bajnoki cím küszöbén áll a "város csapata", és 80-100 ember megy el a bajnoki döntő egyik meccsére. Nekem csak furcsa ez, ha nektek nem, akkor túl is tárgyaltuk. Részemről mindegy.
Ha jól tévedek 3 nagy busz biztos volt (45 fő/bus), illetve már akkor is voltak partizánakciók egyénileg,de közel sem olyan sok egyéni utazó mint most!