Keresés

Részletes keresés

Bócman Creative Commons License 2006.12.21 0 0 11696

Erdekes, amit irsz!

Megmutatja, hogy mennyire kontrasztos a haboru. 

Nincs benne mellebeszeles, hantazas, hazudzas.

Elsz vagy meghalsz. Oszt annyi.

A politikusok keverik a szart, jaratjak a pofajukat, es ettol emberek halnak meg.

Az a kar, hogy a politikusokat senki sem eggyeli ki...

Talan egy kicsit megfontoltabban csinalnak a dolgukat.

Amit a vallasrol irsz, valoban igaz.

Ahogy az is, hogy ha az emberek a hituk szerint elnenek (azaz nem csavarnak ki a hituk tanait, hogy megmagyarazzak, miert nem a hituk szerint elnek), akkor Te nem lennel ott, es nem loned le.

Azaz igaz lenne az allitas, hogy Allah, Jóisten, angyalok, whatever, megmentette a szaros segguket.

Na, mivel ez ugye nem igy van, hat Te csak vigyazz a sajat seggedre!!!

Kellemes(ebb) karacsonyt!

Előzmény: Infidel (11695)
Infidel Creative Commons License 2006.12.21 0 0 11695

Hali!

Egesz nap azon gondolkodtam, hogy mit irjak. Rengetyeg gondolat jutott az eszembe, irtam is parat beloluk, aztan kitoroltem oket. Nehez ugy irni, hogy ne borzoljak fel idegeket, tartsam magam a titoktartasi kotelezettseghez, etc.

Arra gondoltam, hogy inkabb szoba hozom azt, hogy milyennek latszik a haboru a sniper scope on keresztul.

Benningben a kikepzes alatt folyamatosan kerestem a misztikum okat. Azt a misztikumot ami a szakmamat ovezi. Nem nagyon talaltam meg akkor.

Aztan az OIF ben rajottem, hogy miert ragad a takaro alatt a fing.

Jovunk, megyunk es csak egy nagyon vekony reteg tudja, hogy valojaban mit is csinalunk.

Nincsenek barataink, hovatovabb mindenki utal minket. Kuloncnek tartanak, paprika jancsiknak. Csakugy mint az SOF katonait..:)

Termeszetesen tevednek, de minket ez nagyjabol hidegen hagy. Mi ugy nezunk rajuk, hogy nekik fogalmuk sincsen, hogy mi a loszar folyik Iraqban.

Ok csak a kodobalo, idetlenkedo gyerekeket latjak, az ut szelen acsorgokat, az IED ek okozta pusztitast, a rajtautesben rekedt riadt szemu arabokat.

Egy nagyteljesitmenyu optikan keresztul a vilag maskeppen nez ki.

Alapveto jellegzetessege, hogy jelentosen leszukul. Ebben a szuk keresztmetszetben tortenik minden. Ebben az 50 es gyuruben dol el az, hogy ki el es ki hal.

Egy aprocska mozdulat a mutato ujjon azt eredmenyezi, hogy valakinek az elete veget ert.

Egy gyalogos katona szamara a haboru szemelytelen. Felbukkan valaki aki veszelyt jelent amire a katona reagal.

Egy sniper nem a veszelyre reagal, hanem arra amit jonak lat.

Mi egyutt elunk a celpontjainkal. Akar egy heten at is figyelunk egy HVT t.

Ezalatt megismerjuk. Tudjuk, hogy mit eszik es mit iszik. Tudjuk, hogy mikor van jo napja es mikor nincs. Azt is tudjuk, hogy mikor kefeli meg a nojet vagy a nojeit, netan a hapsijat, esetleg mikor rejszol es hanyszor.

Aztan ha minden csillag az egen egyutt all, vegre hajtjuk rajta a fel nem olvasott halalos iteletet.

Nem sajnaljuk, nem is orulunk. Beirjuk a naploba a datumot, a loves pontos helyet a testen, aztan vagy folyatatjuk a munkat vagy haza megyunk. O, netan athurcolkodunk egy masik pontra es ott ujra kezdunk mindent.

Nem beszelgetunk, ha valamire kivancsi vagy, odatolsz egy darab uzenetet a tarsadnak, aztan par perc mulva kapsz ra egy valaszt.

Azok, akikert mi megyunk, tudjak, hogy egy nap jonni fogunk. Keszulnek ra, probaljak elkerulni a vegzetuket. A mi feladatunk az, hogy ne legyenek sikeresek ebben.

A munkankat a vilagon a legkifinomultabb csucstechnologia segiti. Eleg egy apro hiba es a 175g es tavirat mar utban is van.

Valaki kerdezte egyszer tolem, hogy milyen erzes elet es halal uranak lenni?

Addig en ezen nem gondolkodtam el sohasem. Most azt valaszolnam ra, hogy semmilyen.

Nem vagyok elet es halal ura. Csupan egy katona vagyok, aki parancsokat teljesit.

Ha ugy itelem meg, hogy a lovesre ez a pillanat a legalkalmasabb, vegre hajtom azt akkor is ha a celpontom netan eppen eszik. nem hagyom, hogy befejezze az utolso cigit, vagy lepakolja a platorol a cuccait.

Na jo, egyszer elofordult, hogy megvartuk amig a csoka as egy baszott nagy godrot.

Megvartuk amig jol leizzadt, aztan haza kuldtuk. Megcsinalta mar korabban is azt az asast, ennyivel tartoztunk neki.

Masik nagyon jo szemlelto pelda.

A HVT vel volt egy masik szemely is, aki nem volt rajta a celpont listankon. A cselekmeny amiben reszt vettek indolkolta volna mind a ket celpont kiloveset, de ket tenyezo miatt ugy dontottem, hogy csak a HVTvel vegzunk.

Az egyik tenyezo:

Miutan a loveszem kilotte a HVT t. A vele levo szemely latva, hogy a kollegajanak szemlatomast eros fejfajasa tamadt, elobb futasnak eredt, aztan rajott, hogy nincs hova mennie. Megallt majd vissza fordult es felemelte a levegobe a jobb kezet.

Mutatott nekunk egy "Fuck you" t. Nyomott hozza egy szeles mosolyt is...:)

Elengedtuk. Allt ott egy darabig, varta, hogy a haverja utan kuldjuk, aztan mivel nem jott a loves, megfordult es elszaladt.

A masodik tenyezo:

Meggyozodesem, hogy barmilyen romlott emberi fajzat bele botolhat valamibe, ami elindithatja a valtozas utjan. Akkor ugy ereztem, hogy ez a fiatal srac ugy szembesult a halallal, hogy batran nezett vele farkas szemet.

A mai napig tudja, hogy csak azert mehetett el, mert mi megkimeltuk.

Nem volt ott sem Allah sem Mohamed, sem harcimenen vagtazo angyalok. Csak mi paran.

Raven 105 es egy noname 10 eneves arab gyerek.

I

Zicherman Istvan Creative Commons License 2006.12.21 0 0 11694

Ezt most nehéz lesz elmagyarázni neked, de hidd el - van rá ok (és meglehetősen velős). A topiklakók tudják a hátértörténetét, ezért csak fogadd el azt a magyarázatot, hogy nem holmi alantas szándékot takar.

Egyszerűen így kell.

Előzmény: GrG (11693)
GrG Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11693

Egy láma kérdés.

Eritelaz és Infidel két külön ember? Miért használják ugyan azt a weboldal nevet?

Nem kötözködöm, csak kiváncsiskodom.

G

Előzmény: Infidel (11681)
mabelle Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11692

Bush bacsi uj elvei..

minden napra egy mese:DDDDDDDDDDD

hogy hol lett elcseszve?:)) nincs annyi hely itt....

Előzmény: marpat (11691)
marpat Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11691

Az előbbihez:

Lesz csapaterősítés Irakban (25000-40000 fő között). Bush januárban hozza nyilvánosságra az új iraki irányelveket.

"A csapatlétszám növelésével elvben a demokraták is egyetértenek. A párt szenátusi frakcióvezetője, Harry Reid támogatná a létszámemelést, ha az csak egy két-három hónapon át tartó offenzívához lenne szükséges, ami „egy program részét képezné, amelynek eredményeként egy éven belül kijuthatunk onnan”." (Indexről)

Ezek mind ilyen hülyék, vagy csak ez az egy? Ha hazaviszik a hadműveletek után azokat az embereket, akkor megint ott lesznek ahol elindultak! Remélhetően a kormány nem így fogja csinálni, mert akkor megint azok a katonák fognak szívni és hullani, akiket az erősítés után ott hagynak!

aksurv2 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11690
Erik mivel magatokról nem irhatsz, írj az enemyről. Változtak-e vannak új taktikáik, új ied ötletük stb. esetleg olyan sztory ami mással történt meg ti is hallottátok es nem tartozik a mil sec. körébe.
Előzmény: Infidel (11688)
marpat Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11689

"Feszegessuk inkabb azt,hogy az USA hol baszta el az OIF et?"

A katonai részéről már írtál (a győzelemhez elég ember, a megszálláshoz kevés). A politikai oldal ennek a függvénye: mivel a megszállás nem úgy alakult, ahogy azt tervezték, a politikának kezdett kellemetlen lenni a táma. Ebből adódóan ti még két lábbal voltatok Irakban, a kormány meg már csak féllel. Nem vagyok szakértő, de szerintem nem megoldhatatlan. Be kellene keményíteni, még több csapatot küldeni, akkor nem hiszem, hogy Irak az USA-nak megoldhatatlen lenne. Újra nagy hadműveleteket kellene indítani, mint 2005-ben. Akkor ment a dolog, ezt kellene felújítani.

Viszont sok tapasztalattal járt: még egy megszállást nem fognak elrontani. Sok tapasztalatot adott Vietnám is. Így talán sikerül összegyúrni a nyerő taktikát! (Valószínűleg a nagy erőpróba még úgyis hátra van, de nem jósolgatok)

Nem honfitársaim, de szomorú, hogy naponta esnek el amerikai katonák a semmiért.

Előzmény: eritelaz (11672)
Infidel Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11688

Hali!

A szobordontogetes es a zaszlo lengetes utan is voltak azert jo pillanatok.

A haborut ott rontottuk el, hogy nagyon keves letszammal mentunk oda.

Az iraqi hadsereget ez az ero is kepes volt leverni, de egy ekkora meretu orszagot egy ilyen kicsi haderovel nem lehet megszallni.

Amig mi eszakon es eszaknyugaton tomegesen oldostuk a sunni meg al-Qaedas lazadokat, addig delen felviragzott az eroszak.

Hagytuk Sadr t megerosodni, pedig al-Najaf ostroma alatt kozel kerult a halalhoz az is.

Amit elertunk.

Iraq hosszu tavon sem fog katonai veszelyt jelenteni senkire nezve. Velemenyem szerint Iraq meg fog szunni letezni, mert harom reszre szakad.

Amit el kell ernunk.

A mi erdekunk az a hatalomvaltas Iranban es Sziriaban. Ket mersekelt kormany hatalomra juttatasa.

Gondolom valamilyen egyezkedes az ellenzekkel megtortent mar, mert hirtelen csak azt hallom minden honnan, hogy a NAVY utban van a tersegbe.

Karrier.

Nos ez meg nem az, csak egy lehetoseg a karrierhez.

Gratulalni pedig meg nem szabad, mert elobb nekem meg el kell vegeznem egy khm, iskolat. Ha azzal megvok, akkor majd lehet. Elore nem iszunk a medve borere.:)

E

Előzmény: Yoshi (11683)
golbat Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11687
A kis huncutok:

http://www.haborumuveszete.hu/rovatok/fegyverek/repulok/jh-7a_061218/
dr_kotasz0831 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11686

OFF

Itt vagyok! Nem látsz? Pedig integetek...! :)

ON

Én

Előzmény: Kuruc71 (11670)
dr_kotasz0831 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11685

Csao Erik!

"az USA hol baszta el az OIF et?"

Elbasztuk mert:

- "Túl jót" akartatok az araboknak, pedig csak egy puhább, "USA-EU" barát diktatúrára lett volna szükség, hogy nem legyen törzsi polgárháború, és az olaj is a mienk legyen.

- Egyszer és mindenkorra meg kell tanulni, a katonaság nem békefenntartó formáció. Béke kikényszerítő. A békét úgy lehetne kikényszeríteni, hogy az egyik opponens felet likvidálod.

- Kár volt a közigazgatást, azonnal cserélni, egyszerűbb lett volna "megvenni".

- Kár volt a maradék hadsereget szélnek ereszteni. Meg kellett volna hagyni hagy játszanak a kis puskáikkal - tankjaikkal. Komoly veszélyt a megszállókra nem jelentettek volna. Sőt növelltem volna a létszámát, hogy ne az utcán keressenek maguknak elfogaltságot, valamint a laktanyákban könnyebb felügyelni és kifárasztani őket a napi zsoldért, mint a börtönökben őrizni őket, és küzdeni az Amnesty Int.-tel, meg a közvéleménnyel. Aztán a hadsereget - ha kell - ráengedtem volna Iránra...

Sztem.

Én

Yoshi Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11684

Jajj, Istvánank küldtem levelet a groznijos fillmel kapcsolatban, de valamit szerintem nagyon elszúrtam

mindegy

nem lehetne, hogy itt a fórumon összefoglalnád a dandárnak a megsemmisülésének a rövid történetét?

Yoshi Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11683

no, értjük mi ezt... nevazze, ez aztán a karrier....

gratulálhatok?

és hogy hol van elbacva?  meg hogy lehet visszalapátolni a végterméket?

hát, én ugye egy csekély értelmű medvebocs vagyok, de az elején lett elkeferintve, de nagyon...

mert ugye az egész elején még volt (amerikai) zászlólengetés, szobordöntögetés a műszaki csapatok asszisztálásával (legalábbis a -khöm- független mediából ez jött le)... majd 180 fok

mi a fenének kellett megpróbálni felülről vadiúj hatalmi centrumokat létrehozni? miért nem lehetett elolvasni egy, legalább egy angol visszaemlékezést India meghódításáról? tudom, hogy hülye vagyok, de a mai napig az a legjobban működő minta a minimális erővel történő érdekérvényesítésre

(szerintem)

mostmár azt hiszem, túlságosan késő visszalapátolni a fekáliát... ha elmentek, armageddon, ha maradtok, akkor detto

Előzmény: Infidel (11681)
Infidel Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11682

Hali!

Had valasszoljak a kollega neveben..:))

Nem, meg nem talalkoztam vele. A video alapjan jonak tunik a dolog, csak en ugy latom, hogy ezeket a granatokat fa ajtora lottek ki. Kivancsi lennek ra, hogy vasajton mennyire hatekony.?

Az elvet azt meg ertem, azt is, hogy miert talaltak ki..csak azt nem ertem, hogy ki fogja ezt majd hasznalni? :))

Regeben kizavartunk egy jol megepitett hazbol egy volt baath parti csaladot, aztan kiepitettunk benne egy harcallaspontot. Kesobb persze fizettunk erte..:)

Hejj azok a regi szep idok...heheh

Ujabban mar kopogni kell es engedelyt kerni a haz uratol a belepesre...

E

Előzmény: Szlejer_ (11679)
Infidel Creative Commons License 2006.12.20 0 0 11681

Hali!

Szerintem ott, hogy tul kesztyus kezzel alltunk neki rendet csinalni.

Szerintem ott, hogy hittunk az iraqiaknak..

En nem allitom, hogy iraqban mindenki hazudos, de en meg nem talalkoztam oszinte arabbal.

Korruptak mint az orulet.

Itt evszazados ellentetek vannak, amiket nem lehet szep szoval rendezni.

Hogyan magyarazod meg egy feleszu baromnak, hogy a masik feleszu barmot ne utalja mar, razzon vele inkabb kezet es eljenek boldogan? Nem akarjak. Mi meg toketlenkedunk veluk, ahelyett, hogy kivernenk a szart beloluk.

1 honapinal regebbi torteneteket vartok.

A munka es a feladat katonai titok targyat kepezi. Nem csak most nem, de kesobb sem fogok beszelni rola.

Az OIF be mar nem megyek vissza iden. Jovore ha netan vissza is terek mar nem 82 es kent fogok. Tobbet errol sem nagyon mondhatok.

Tobbek kozott ezert is irtam, hogy nekem itt van vege, mert egyszeruen nincsen mirol irnom. Idom sem lesz.

2007 egy uj ev lesz az eletemben, egy uj korszak kezdete. Ugy allok elebe, hogy bizom a sikeremben. Nomeg ugy, hogy ezt a paratlan evet megvaltoztatom..:))

Ugyanis eddig nekem a paros szamu evek jottek be sikeresnek, a paratlanokban meg szoptam..ideje ennek a tendencianak veget vetni.:))

E

Előzmény: aksurv2 (11677)
Kuruc71 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11680
"Feszegessuk inkabb azt,hogy az USA hol baszta el az OIF et? Tovabba,hogy szeritetek,hogy lehet a loba vissza lapatolni a szart?"

A probléma két helyen gyökerezzik szerintem, úgyhogy mind kettőt meg kellene oldani ahoz hogy tényleg eredményt érjetek el

1. ) ( Ez a könnyebb ) Az USA politikusainak szakmai kézbe, mondhatni " szabad kézbe" kellene adni a lokális katonai problémák megoldását. Ez háború ! Háborúba pedig nem lehet a katona kezét megkötni.

Szűznek maradni, és egyszerre kefélni nem lehet !

2. ) Ha az USA nagyobb erőt is vonultat fel és tisztára is söpri ott a terepet akkor ott van az a jelenleg áthidalhatatlannak látszó probléma hogy a muszlim világban a demokráciának nincs kultúrája, gyökere. Ígyha nincs keménykezű vezető akkor jönnek az anarchikus állapotok, jön a hatalmi vákum.
Ezért is " működik " Jordánia, Szaudi, Szíria, Irán, Egyiptom mert ott keménykezű a vezető ha kell, ha nem. Ebből értenek arra felé.

Ez részemről nem lenézés, hanem egyszerű megállapítás.

Szóval nem egyszerű, és nagyon sziszifuszinak tűnik Erik az ottani melótok !
Szlejer_ Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11679

Na akkor bedobok egy témát. A Grem-mel találkoztál már Infidel? :-))

http://www.liveleak.com/view?i=a01885f6e9

Szlejer_ Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11678

"Feszegessuk inkabb azt,hogy az USA hol baszta el az OIF et?"

Szerinted milyen szempontból baszta el? Nekem egy roppant költséghatékony háborúnak tűnik...

Előzmény: aksurv2 (11677)
aksurv2 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11677
Feszegessuk inkabb azt,hogy az USA hol baszta el az OIF et? Tovabba,hogy szeritetek,hogy lehet a loba vissza lapatolni a szart?

Hol?

És jöhetnek az 1 hónapnál régebbi érdekes story-k, miután még 6 napod van ez minimum hat story várunk tőled.
Kuruc71 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11676
Szia Erik !

Legyen igazad !

Azonban a véleményem nekem az amit leírtam ! A szitu egyszerű mert az idő megmutatja hogy az énfantáziámnak nem tett jót a gulyás leves, vagy esetleg eltrafáltam.

ui : A topicnyitóban éppen te buzdítasz az ilyen témájú hozzászólásokra is.
Of Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11673
Szerintem a status quo csak külső ok miatt borulhat fel, a nagyhatalmak nem fogják egymást (és ezzel magukat is) tönkretenni. Pozícióharcok persze lesznek, megy az orosz fegyver Irakba, a narancsos forradalmárok a szovjet utódállamokba, a kínai pénz Afrikába stb., de csak max. hidegháborús szinten.

Az olaj nem fog a végtelenségig drágulni, mert egy bizonyos ár felett olcsóbb megnyitni a szénbányákat, ez meg az araboknak nagyobb bevételkiesést okozna, mint a magas árból származó haszon.

Kurucnak is: Az USD összeomlására én nem számítok. A világ vezető gazdasági és katonai hatalmának a pénze, kontinensnyi belső piaccal. Az amerikai állampapír is az egyik legbiztosabb befektetés, a befektető visszakapja a pénzét, a politikai kockázat vagy a külföldi támadás lehetősége 0.
Előzmény: unguided (11661)
eritelaz Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11672

Nem lehetne inkabb egy jo kis lovoldozesrol irkalni, semmint Kurucz jovendo mondasait tovabb gombolyitani?

Mindanyian tudjuk,hogy kozulunk senki nem latja a jovot. Kuruzc ugy ir mintha latna, netan szekertene..please.

Az,hogy az USA cserben hagyja a szovetsegeseit az igencsak legbol kapott elkepzeles..ennyi erovel ecsetelhetnenk itt egy USA North Korea szovetseget is Kina ellen..ne legyunk mar hulyek.

Kuruzcot meg esetleg megkerhetjuk,hogy ne komolytalankodjon itt tobbet.

A tortenelem igazol engem. Eddig egy jovendomondasa sem jott be itt meg senkinek. Termeszetesen ide  sorolom jomagam is..:) Inkabb ne is tegyunk kiserletet, mert konnyen kozrohely targyava vallhatunk.

Feszegessuk inkabb azt,hogy az USA hol baszta el az OIF et? Tovabba,hogy szeritetek,hogy lehet a loba vissza lapatolni a szart?

Meg van 6 nap szadasagom, aztan ujra hiv a kotelesseg. Addig firkalhatunk par okossagot.

Reszvetem:

E

belic Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11671
Szia!

a szomszéd aki majd 10 szer nagyobb lélekszámmal ( piac, és hadsereg ) mint a követgező gazdasági világmogul, aki ráadásúl ácsingózik a szibériai nyersanyagokra energiahordozókra, hát bizony ő lesz a NAGY ÉS ÖRÖK MEG MEGBONTHATATLAN SZÖVETSÉGES.

Szerinted az oroszok teljesen hulyek?
Mert ha nem, akkor tudjak, hogy miutan Kina lenyomta USA-t, akkor azonnal elfogy a szovettseg oka, onnantol kezdve legfeljebb csatlosok, de inkabb megszallt terulet lesznek.

Bel
Előzmény: Kuruc71 (11653)
Kuruc71 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11670

OFF

Hol vagy most ?

ON

Előzmény: dr_kotasz0831 (11669)
dr_kotasz0831 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11669

Kurucz "Papa", a szolgálat vezető örmesterünk!

Jut eszembe este megkérdem majd, mi újság a 4 szín nyomású "felöltőmmel". :)

Én

Előzmény: Kuruc71 (11658)
Kuruc71 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11668

73 ban állítólag már majd nem bevetették a " Sámson hadművelet " keretében. Összességében azt eltudom képzelni, hogy ha minden kötél szakad akkor megküldik teheránt, Damaszkuszt, és esetleg egyébb városokat, de a zsidókban nagyobb az élet tisztelete és az optimizmus, sem hogy pl Mekka leromblásával elintézzék Jeruzsálemet is.

Izraelnek a nuki töltet arra jó hogy visszatartson egy tényleg egységes, és átfogó arab támadást, illetve hogy a vegyi, biológiai fegyverek bevetésétől eltántorítsa ellenségeit.

Előzmény: unguided (11667)
unguided Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11667
aksurv2
"""Már az izraeli atom is nagy titok, de senkinek semmi fogalma nincs az az izraeli hordozó eszközökről, ha már az iráni hadiipar is ilyeneket kalapál össze miket tudhatnak az izraeliek. Miután szinte az egész világ ellenséges velük szerintem nincs a Földnek olyan pontja amit valahogy nem tudnának elérni."""

Vegulis elegge fejlett technologiakkal rendelkeznek. Vannak robbanofejeik, van sajat urraketajuk, amikkel felderito muholdakat tudnak felloni, tehat elviekben rendelkeznek mindennel, ami az interk. ballisztikus raketakhoz kell...
Előzmény: aksurv2 (11666)
aksurv2 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11666
"Es mi van, ha valamelyik (atom)nagyhatalom kijelenti, hogy nem toleralna semmifele atomfegyver-bevetest, es azonnal ellencsapással elne?
Mondjuk Kina. Neki fontos az ottani olaj, az arab szövetségesek. Miert ne tehetne egy ilyen gesztust? A fegyeverei elernek odaig, nem?"

Ha az egyesült iszlám seregek ott lesznek a Golánon nem igazán fogja Izraelt érdekelni a távoli Kína. Ráadásul nem csak Kína tud fenyegetni, hanem Izrael is. Már az izraeli atom is nagy titok, de senkinek semmi fogalma nincs az az izraeli hordozó eszközökről, ha már az iráni hadiipar is ilyeneket kalapál össze miket tudhatnak az izraeliek. Miután szinte az egész világ ellenséges velük szerintem nincs a Földnek olyan pontja amit valahogy nem tudnának elérni.
Előzmény: unguided (11647)
dr_kotasz0831 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 11665

Találó. :)

Én

Előzmény: unguided (11662)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!