Akkor is úgy vélem, hogy a hosszú pad miatt van itt a Körmend. Sokszor volt 2-3 emberes a csapat (mint ahogyan pl. az idei ZTE), de most szezon előtt összejött X légiós (akik azért cserélődtek), egy nagyon erős magyar mag és később csatlakozott Fodor Marci is. Igaz pont ő és Trummer volt az, akik szvsz tudásuk alatt játszottak zömében - amikor játszottak, tudom, sokat voltak sérültek. Szerintem (de lehet, h Te jobban tudod, nem néztem utána) Fodor azért 1 meccsnél többet játszott a Play Offban. A szolnoki helytállást csodának tartom, s szegénységi bizonyítványnak a Szolonk irányában - de a többit nem. Eltérhet a véleményünk, nem először és nem utoljára. Persze nem a bajnoki ezüstérmest (?) akarom fikázni, csak a szokásos körmendi túlmisztifkálás ellen emelem fel szavamat - immár szoksásos módon ezt a feladatot megtalálom magamnak.
Nagyon jó volt a teljes állományuk, talán soha nem volt ennyi minőségi játékos egyszerre Körmenden - ezért jutottak a döntőig, s nem a félelmetes egyéni teljesítmények miatt. Merthogy Körmenden is volt már jobb játékos Leslie-nél.
Az, hogy a bajnokság szar, egyre szarabb - ez pedig régi vesszőparipám, szerintem idén sem dőlt meg a teóriám. De persze azért szeretem!
Én is gratulálok a Pécsnek az éremhez, és picit sajnálom jó érzésű Falco-s barátaimat, több volt nekik ebben a szezonban, különösen az edzőváltás után, de ez most így sikerült.
Megkockáztathatod, de szerintem nagyot tévedsz. Sokan azt mondták, hogy a mi águnk volt könnyebb. Szerintem semmivel. A Nyíregy és a Pécs sem volt erősebb, mint az Alba és a Falco.