"A mai sajtótájon érekes dolgokat hallhattunk. Érdekes pölö, hogy Miljkovic állítólag kifejezetten számít Góbira, és nem segédedzőként, hanem a pályán."
Gratula a Szolnoknak. Egész éves kiegyensúlyozott teljesítményük alapján teljesen megérdemelten nyerték meg a bajnokságot.
Ismét egy új helyszín a TT történetében úgy, hogy előzetes "félelmeink" az ismétlődő helyszínek tekintetében nem jöttek be. Erre az évre még matadhat biztosan az alapszabály eme passzusa.
Jó ünneplést, utána gondoktól mentes TT szervezést kívánok, amit egy jól sikerült torna tesz teljessé.
Gratulálok a Szolnoknak, megérdemelten lettek bajnokok! Gratulálok a Körmendnek is, erőn felül teljesítettek idén.
Szombathelyiként van egy kis hiányérzetem, könnyen ott lehettünk volna a döntőben, a Szolnok ellen meg nagyon ment nekünk idén, így akármi megtörténhetett volna. A bronzra Kálmán Laci nélkül kevés esélyünk volt. Tudom, a mi lett volna ha... -kezdetű okfejtésnek nincs értelme. A szezon előtti elvárásokat viszont túlteljesítettük, ezért dícséret a csapatnak, külön köszönet Winsome Fraziernek. Jövőre újra megpróbáljuk! Hajrá Falco!
Gratulálok a Szolnoknak, mégis csak ők a bajnokok. De azt hozzátenném hogy a Körmend a szememben nagyot nőtt a döntőbeli első 2 meccsen mutatott játékával! Nekik ha lehet mégjobban gratulálok! És hozzátenném mellékesen, hogy amíg a 2006-os döntőt annyian fikázták...hát az idei döntőnél alacsonyabb színvonalat mostanában nem láttam. (és ez nem a Körmend hibája, ők becsülettel kihajtották magukat) Remélem jövőre jobb döntőt fogunk látni!
Gratula a Szolnoknak és a Körmendnek! Jó hangulat, nagy ünneplés. Gondolom, most nem volt hiányérzete a hazaiaknak, mint a kupagyőzelemnél! Csak bejutottak a pályára! Sikerült pár jó képet is csinálnom, csak lemerült az akkumlátora a gépemnek... Nap vicce a díjátadás alatt Sabáli a hátam mögött megszólal: Hajrá Univer!!! :D Csak néztem! Aztán mondta - talán Zsebének, nem láttam -, hogy kméti vagyok. Megérte átmenni!
Az Összes fanyalgó bekaphatja tövig!Ez a bajoki cím sem ér kevesebbet ,mint bármelyik!!!Sőt!!
A körmendi ria-ria pedig szánalmas,kérdezném,hogy mennyi légiós is játtszott idén ott?
Mi vagyunk!Mi vagyunk!Mi vagyunk a bajnokok!!!!
Annyira jó,hogy ennyi mindenkit bosszant ,hogy mi nyertünk!Szemben a körmendi"mi szartuk a spanyol viaszt és mi vagyunik már a gyúztesek" szindrómával szemben!
Senkit!Igen SENKIT nem fog érdekelni ,hogy ki lett a 2. pár év múlva....
Gratulálok a Szolnoknak a bajnoki címhez! Akármilyen gyenge bajnokság volt, de bajnoknak lenni mindig ugyanannyit ér! És a képeket látván-abszolút jó helyen van az a serleg!
És grat a Körmendnek, akik sajnos nem lettek bajnokok, de rájátszásbeli eredményeik ilyen körülmények közt magukért beszélnek!
Gratulálok a Szolnoknak a bajnoki címhez, a Körmendnek pedig az ezüstéremhez!
Azt hiszem a bajnokság színvonalától függetlenül az Olaj győzelme teljesen megérdemelt, sőt ilyen impozáns magabiztossággal nyerni bajnoki aranyat nem nagyon sikerült senkinem sem az utóbbi években.
Jó és hosszú ünneplést kívánok a szurkolóknak, aztán az MNK-s Olajosoknak meg szép lassan jó szervezést :-)