Miután én először fogok résztvenni a TT-n(remélem összejön),ezért lenne egy kérdésem:a táncos lányokat a hazai csapat biztosítja vagy ezt egyénileg kell megoldani?
Szerintem azért csináltk,mert tudják,hogy vasárnap kevesebben veszik meg az ujságot,mint hétfőn és ezért az Olaj siekrét többen olvashatják majd a címlapon!:)
Én csak a középsőt emelném ki, ha szóra érdemes lenne, mert teljesen feleslegesen volt az elején nagyon szigorú (hogy mást ne mondjak...) velünk, de nem számított, úgyhogy ez is sok volt róla.
Az egyik leggyengébb láncszem ebben a szezonban...
Én csak a középsőt emelném ki, ha szóra érdemes lenne, mert teljesen feleslegesen volt az elején nagyon szigorú Hogy mást ne mondjak...) velünk, de nem számított, úgyhogy ez is sok volt róla.
Lehiggadtam. nagy grat Szolnokra! A táblás szurker nem volt szimpi. Jah, és jólt titkoltátok hogy MKBs hurkákkal felszerelkezett Veszprém-drukkereket is szerződtettetek :P
A tervek szerint a jövő héten ülünk össze a Sziesztában, hogy egyeztessük a terveket az időpontról, a lebonyolításról. Ezúton is kérek minden szolnoki fórumost, aki szeretne részt venni a szervezésben, keressen engem, vagy a Szieszában Isut.
Konkrét terveink még nincsenek, nem leszünk könnyű helyzetben, mivel nálunk a városi kollégium olyan kurva messze van a csarnoktól, hogy ihaj meg csuhaj. Az eddigi elképzelések szerint több verziót készítünk elő, keresünk olcsó szállást annak, aki fizetni óhajt a viszonylagos kényelemért, a többieknek sátrazási lehetőséget is kínálhatunk a Szieszta udvarán a gyógyvizes medence mellett, mindössze pár méterre a sörcsaptól. Ugyanott vannak szobák is az emeleten, tehát egészen családiassá tudjuk tenni a bulit. Egylőre itt tartunk, de a jövőhéten többet tudok mondani.
Na, kérem! Először is szívből gratulálok a Szolnok csapatának, szurkolóinak! Ez az ő szezonjuk volt, teljesen megérdemelten! Vita nincs, szép volt fiúk!
De ugyanezt tudom üzenni ide haza, mihozzánk is, mert a tegnapi meccset kivéve óriásit teljesítettek a fiaink. Nem ragozom tovább.
Sajnos kedden már érezhető volt, hogy a mieink leszálló ágban vannak, de teljesen meg is értem. Nekünk a csúcspont az idén a Falco elleni ötödik meccs volt, abba többet adott bele a "maradék", mint amennyi benne volt. Egyszerűen ennyire futotta, és ez is több volt, mint amit remélhettünk.
A múlt szombaton az Olaj kézremegése is kellett ahhoz, hogy a még tartó lendülettel a mieink megszorongassák otthon a szolnokiakat, de kedden már teljesen nyilvánvaló volt, hogy nálunk ennyi, és nem több. Leszálló ág.
Én egy percig sem bánom, mert nem úgy játszottunk döntőt, hogy esélyesként elbuktunk... Végig kell nézni a tabellát, reálisan értékelni az évet, és akkor -- főleg a rájátszás alapján -- valósággá válik, amit nem'tom ki mondott: A Körmend nem elveszítette az aranyat, hanem megnyerte az ezüstöt. És azt hiszem, ez így van.
Szolnokiak! Nehogy valaki megint félreértse! Teljesen jogos, és megérdemelt, megszolgált mindkét idei sikeretek! Picit együtt örültem veletek, mert hál' Istennek jópár olyan arcnak okozott óriási örömöt ez a nap, akiket én is nagyon megszerettem. Akár a nézőtéren, akár a csapat környékén. Remélem kiélveztétek, kiélvezitek minden percét!
És büszke vagyok azokra a fiúkra is, akik a mi csapatunkat alkotják. Nagyot cselekedtek ők is az elmúlt hetekben.
Hát, reggel negyed hatkor értem haza, volt egy kis buli, rég nem volt ekkora parti nálunk, (mármint a Bástyában) azt hiszem, aki eljött, jól érezte magát... ;-))
Tesók! Ha maradunk a régi rendnél, akkor összekapni magatokat a Tisza partján, mert olyan TT-re számítok, amilyen még nem volt! :-)))
És vigyázzatok, mert ti is tudjátok, hogy magasan a mérce, de azt hiszem, át fogjátok ugrani! Hajrá, sok erőt és kitartást hozzá! Endrém! Van egy olyan érzésem, hogy sok közöd lesz hozzá! ;-)
Ja, és ha most is "Oa-mentes" TT-lesz, akkor nem tudom, mit csinálok... :-)))
Nem tudom,hogy csak nekem tünt-e fel,de az első 3 helyezett csapat vezetőedzője közül egyik sem rendelkezik valami nagy rutinnal.Nálam mind három(Pór,Sabáli,Völgyi) a feltörekvő edzők közé tartozik,de ha már most ők vannak az első 3 helyen,akkor mi lesz 10 év múlva? Bár tudom,hogy Sabáli mögött ott van Zsebe akinek van már tapasztalata,Pór mögött Tasnádit nem ismerem és Völgyi mögött Ivko sem rendelkezik ilyen jellegü tapasztalatokkal egyenlőre.
Azért én nem mondanám, hogy pár évig B csoport. Majd meglátjuk kik maradnak, kik lesznek a csapat tagjai, utána nyilatkozhatunk a célokról. Takács Endre nem annyira borulátó, én ennyit tudok.
Mostmár utánanéztem, és rájöttem mi volt a félrevezető. Nézd meg szega85 videóit, ott a nyíregyi meccshez kapcsolódót. Az egy dolog, hogy nem az elejétől van, de a nóta végét lehagytátok, hiszen már csak taps van a videó végén, és bennem valahogy ez maradt meg.