aszongya Cica Kelleynél csak az aláírás hiányzik, Jurkunas aláírt, Bandi aláírt, Hollinst Sabat nem hozta szóba és aztán mondta, hogy vele tárgyalnak (oh, most mindenki megijedt, hogy hova csábíthatják?:) Aztán erre Knézy, te házas ember vagy, hova mennél, úgyis maradsz :) Mondjuk ezt sem tudtam erről a zsiványról :)
De ez az ötlet jó! Jön majd a digitális földi műsorszórás. Nem lesz benne olyan, hogy külön hangsáv, mint egy DVD-n? A háttérzajjal első osztályú lenne.
Ááá, kérlek a Kapozsvár lett a 7. a bajnokságban, minden követ megmozdító meneteléssel - legalábbis állítólag, mondjuk tőlem akár bajnokok is lehetnének :-)
Tudod 15 éve mikor egy-egy focimeccset, vagy kézit, vagy bármit közvetített a magyar királyi ill. a Eurosport inkább az utóbbit néztük. Ott jobb volt a hang. Ha erre lenne lehetőség, ma is megtenném. Ennyit a függőségemről:))
"(Mellesleg nem azt írtad, hogy a döntő alatt akarták gusztustalan rosszindulatú emberek összeugrasztani a két szerelmes tábort? És ez a hsz mikor született? Hét évvel ezelőtt? Te egyáltalán tudod, mit csinálsz ilyenkor?)"
Éppen a bckörmend oldalon megjelent benyögésekről volt szó. Meg arról, hogy nem reagáltunk rá.(én meg sem néztem)
Erre belevau, s meg is jegyezték, hogy épp az illetékes ugrott a témára. Átlatható, mint az üveg. 7 év után megszeretted a Szolnokot, vagy mi?
Na ne röhögtess....
"Amúgy észrevetted, mennyien szeretik, amiket írogatok? Csak nem gondolod, hogy pár magadfajta pukkancsért itthagyom ezt a hálás közösséget?"
Ne tedd. Csak azért ne ringasd túl nagy álmokba magad. Az ellen is legalább annyi.
Még ez is rendben van, csak úgy korrekt ha mások árnyoldalait is előkaparod, de befejezem mert még úgy tűnik Sporit akarom védeni, holott a hőskorban kevesen veszekedtek vele annyit mint én.
Hidd el mindenki ír olyat amit nem kéne, nálam is volt amikor leszőröstalpúztam Alexét (akkor még élt), vagy pár hétre bekattantam és elküldtem mindenkit a sunyiba.
Az ikrekben valóban megvan a bicskanyitogató stílus, de tartalom is van a mondandó mögött hidd el.
Nem én kezdtem. Csak bebizonyítottam, hogy bizony könyékig szoktak ők is kavarni, főleg ha erről van szó. És én nem élvezem annyira a hsz-it. Jobbára lecsupaszítom, a sallang mehet a levesbe.
Nem igazán van értelme ilyen dolgokat előásni, mert minden régi topikosnak van olyan beírása amit szívesen ignorálna utólag. Én speciel sokszor szelektálom hogy miket olvasok el, de valahogy Sporiét semmi pénzért nem hagynám ki.
A 82-szeres válogatott kosaras idénycsúccsal (25 pont, 8-ből 7 értékesített tripla), igaz vereséggel köszönt el a szezontól, amelyben csapata (PROKOM TREFL SOPOT) az ötödik helyen végzett, így ősszel indulhat az egykori Jugoszlávia legjobb együtteseit tömörítő Adriatic League-ben.
Egyszerű. Beütöttem a keresőbe, hogy Körmend. Gondoltam lesz erről topic. Aztán már meg is volt a kérdéses topic. Hátralapoztam és nem ott figyelt 21. hsz-ként????
De a többi is megér egy misét. Aztán a második-harmadik lapon távozásra szólítják fel őket, nem is nagyon volt még más aki beszólt volna, kivéve mégegy fehérvárit.
na bazz... ez a nem semmi munka...spori minden egyes hsz-ét átnézted?? :))))) megjegyzem nem volt nehéz olyat találni, ami ellenszenves:)))))))))))))))
Találtam egy jó kis topicot a témában, ahol feketén-fehéren látszik mit próbáltatok tenni a jó viszony ellen. Ha megengeded idézek is tőled, hogy nem habokra állítom: éppen ti ketten voltatok ellene a legjobban, és azt az ámokfutást amit 6-7 éve véghezvittetek csak ámulva lehet figyelni.
Lajoskám! Téged meleg szeretettel üdvözölnének a Vidi-topikban, ha még érdekelnéd őket... Ami itteni hozzászólásaid legutóbbikát illeti (jól lehet, semmi közöm rostashoz)csak annyit hadd reagáljak: -lehet, hogy ő szakértetlen, de a te soraidban is nehéz lenne csíráját felfedzni bármiféle hozzáértésnek ("undorító, kengurus, nagygáboros, szurkolónélküli divatcsapat" -bravó, ez aztán szakértelem!) - lehet, hogy nektek csak Pécsen meg Fehérváron volt balhétok, ez esetben a Zalaegerszegen pályára özönlő szurkolók tavaly nyilván a helyi folklór részét képezték... -külföldiekről meg annyit: mintha éppen most igazolnátok megint, nyilván valami őskörmendi amerikait, aki ingyen jön, sőt jelentős összeget fizet a kasszába, csak játszhasson az ő fatornyos falujába'! (Megjegyzem, senki nem akadna ki a körmendi bevásárláson, ha nem hintenék magukról évek óta a médiában, mennyire szegény-szerény kiscsapat is az övék. Röhej...)
"1.Szerintem ezt erős üldözési mánia mondatja veled, esetleg a bckormend.hu vendégkönyvének pár beírása, amelyek viszont, légy erős, körmendi ill. szolnoki emberektől származtak."
Azok a beírások nem azoktól származnak akik itt is hozzászólnak. Erre külön fel is hívták a figyelmet, semmilyen proviba ne menjünk bele. Hasonlóan a másik táborhoz.
"2. Még szerencse, hogy a "végletekig utálás" mint olyan, az Olaj ellenfeleinek sajátja, és te például imádod azt a csapatot, melyet copó-ként aposztrofálsz e szeretetteljes hozzászólásodban."
Ott a szó, hogy kölcsönös. Ezt kár is tagadni.
"(Mi lett volna egy Copó-Fikafilkó döntő esetén, azt képzeld el! Gondolom, könnyezve nézted volna a nagy szeretetben. :)) )"
A túrót....kimentem volna a szabadba. Hiszen te sem láttad a döntőt, nem?