Én szoktam köszönni, leszámítva a kerékpárutat. Ott nem tartom túl értelmesnek a dolgot, de országúton szerintem is jó érzés, amikor látod, hogy a szembejövő int neked pedig lóg a nyelve és patakokban folyik róla az izzadmány.
Új téma: Ti szoktatok köszönni a többi bcósnak, akikkel összefuttok a városban. szerintem nagyon klassz szokás, de még nem mindenki ismeri.
elég hülye érzés, amikor ráköszönsz valakire, aki csak néz rád bambán.
Rich
Opium,
de bizony bringazom, verdam egy mezei cuccos, megy, tekerheto, stb.
Ja, megjart mar 1 Nagyvisnyot, ejszaka, a hatamon csipogo index mentette meg az eletem. Na ennyit a reklamrol....
OFF kuldd mar el a csodatelefonszamod megeccer OFFOFF
A "kolléga" tépett le az Istenhegyi útról, amikoris elvesztette az uralmát a bringa fölött. Pechére egy busz köhögött felfelé ... a többit már te is tudod ...(ez a régebbi)
De azóta volt mégegy. A szitu ugyanaz, de a másik "kolléga" egy elsőbbséget nem megadó, kikanyarodó álló autóba szállt bele ... azt hiszem ő még él ..., de ha busz lett volna, akkor biztosan "game over"
szevasztok
imént olvastam hogy az istenhegyin volt vmi baleset, vagy mi?
a nepszabi servere megont off...nem csodálkozom rajta...vki tudna mondani az esetről hogy történt?
Ha nincs lestrapálva a szett, akkor tényleg jól jársz vele. A 92-93-as deore lx-ek állítólag különösen jók !!!
Lehet, hogy nem a legszebbek, de azért tartósak ...
Tök egyszerű, nemrég vettem a gépet, full gagyi szettel van szerelve, tulképp csak a vázért vettem meg. Szép lassan cserélek mindenfélét rajta, csak nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan :) Mostmár, hogy két hónapja használom, kezd úgy kinézni, mintha ráesett volna egy villanymozdony... Nadesebaj, most úgy látszik, hogy jutok olcsón egy Deore LX szetthez, az nekem pont elég. Vagy ha ez nem jön be, akkor alivio-t teszek rá és kész. Mivel ezzl akarok melóba járni, szeretném, ha megbízható lenne, és most nem az.
A Kandúr nem veszi észre, hogy a vacsi Te leszel ?! ... ja meg a desszert is ...
Nem tudom jó a desszert ???
Na nem udvarlok tovább, mert az asszony ronggyá rúgja a küllős se@em...
Nem, nem taposott meg kamion, csak felfigyeltem egy érdekes, periodikus zajra de menet közben nem jöttem rá, hogy mi a baj. (összevissza keringtem a ligetben, mint az idióta)
Aztán otthon alaposan megfigyeltem a dolgot és a hátsó fogaskoszorú nincs egy síkban a felnivel, a bringa hossztengelyével, meg a hajtóművel. Ez meg szar, mert nyirja a láncot, az meg gondolom egy idő után az egész hajtást.
Na mindegy, úgyis felnit akartam cserélni, megy az egész hátulja a levesbe.
Ez egy kicsit off topic lesz, de leírom:
Kandúr azt mondta a tegnap 21:10-kor. Nahát, ma milyen szerencsénk van.
Alig múl el kilenc és már megvacsoráztunk.
Erre én: Khm, izé... ez az ebéd volt:))
Bocs mégegyszer, mert off voltam:)
Arabella
Az egyikkel melléfogtál: sze...jaj, bocs! A gyerekneveléssel:))
Wc-re is járok, de többnyire éjszaka:)
Ja és dolgozom is:) Meg fözök ,meg levelet írok, meg ,.. meg... Zajlik az életem:))
Nem panaszkodom:)
Szilárdot nem nézem, mert marhaságokat mond, meg sosincs igaza.
Ellenben a Bartha Szilvy-nek hiszünk, én szoktam gyakorolni otthon, ahogy ide-oda lépeget a képernyő két széle között. Nagyokat nevetünk és közben nem halljuk, hogy mit mond:))
Még nincs meg a járgány, mert most kell ezerrel mindenki összeházasodjon és minket meg mindenhova elhívnak:) vagy:( ?
De meglesz a brinyó és akkor lehet tekerni:))
Arabella
Na egyre jobban örül a szívem, hogy kezd mégegy "őrült" kialakulóban lenni. Ha mérnökösködsz, akkor Te még jobb helyzetben vagy, mint én ...
A többivel egyetértek, még egy kis szervezőkészség és kézügyesség és szerszámok kellenek. Egy gagyi vázat úgy 30 körül ki lehet hozni az eddigi tapasztalataim szerint (CO hegesztés) teljes összeszereléssel, beállítással. A nehezebb az anyagbeszerzés : fékkonzol + preciziós csövek, villanyakcső, hajtóműház, fékkonzolok..., de még mindig azt mondom, hogy ne add fel !!!
kétkerekes mindent leírt, bár én még annyival kiegészíteném, hogy ez függ a testsúlyodtól és a tereptől. Ha rossz a terep, akkor egy picit kevesebb levegő kell, ha aszfalt, akkor egy picit több és ha husíbb vagy pl. (80,90 kg), akkor mindkét terepnél eleve emelj a nyomáson.
... én az elsőbe 3 bart a hátsóba 3,5 bart nyomok ..., tehát a testsúly eloszlása miatt, szerintem a hátsónak mindenképpen nagyobb nyomást kell kapnia !!!