Nem megy véletlenül valaki olyan, szept. 17-én Komlóról vagy Pécsről az eszéki (Osijek) CACIBra, akihez beférne 1 fő + 1 közepes méretű, kocsikompatibilis fiatal szuka?
De azért nézz utána a fajtának mielött magahoz vennél egy csöppséget...mert ha a nevét sem tudod leírni akkor nem tudom miért akarsz ilyen kutymót.Jó böngészést...:
Persze, már 3-6 hónaposig van baby osztály, azután 6-9 hónaposig kölyök osztály, nagyon jó ha kimentek kiállitási levegót szivni, ebből tanul a kutya és a gazdi is legtöbbet,..meg megismerkedik más kutyásokkal is,de azt tudod, hogy Oltás /veszettség!/ nélkül nem lehet kiállitásra belépni
nem tudom merre laksz, de most az összel sok kiállitás lesz még, érdemes nevezni, a kicsiknek az ár is kedvező még,nézzél körül a MEOE honlapján ott felvan tüntetve minden tudnivaló,..meg az MKSZ- én is érdemes
Szeretném kérdezni, hogy ha kiállításra akarok vinni kutyot, azt már kölyök kora óta kell elkezdeni, és szoktatni, vagy be lehet tanítani "utólag" is erre kutyot?
Nekünk A- K Fehér Juhászunk van, és mivel nem sűrűn látok ilyen kutyákat, jó lenne néhány kiállításra elvinni őket, hogy többen megismerjék ezt a fajtát..
Ennél egy kicsit több szőre van itt még egy kicsit nedves a belseje, imádok afgánt fürdetni, és Lizzy kint is hetente jár kozmetikába, ugyhogy nem sok munka volt rajta, inkább a szárítás tartott sokáig, mert a balzsamtól megszívja magát a szőre.
Jövőre itthon lesz egy kicsit, hogy kiállításra tudjunk menni, így beszéltük most meg.