Eladó Fatar Studio 900 kalapácsmechanikás master keyboard és Emu Proformance zongora hangmodul! Érdeklődni árakról, egyéb információkról a következő telefonszámon lehet (e-mailt ritkábban nézzük!):
Ha már őshirdetésekre rá lehet kérdezni, akkor: Oberheim Matrix 1000 van-e valakinél? Tudom kolléga, megvetted, de már volt eleget nálad ;) Most már nekem kellene...
Eladó a képeken látható Akai Apc20 és Apc40, Mindkettő Hibátlan állapotban, Csak otthon használt! Dobozaival, összes tartozékával, Együtt a kettő 90.000Ft Külön Apc20: 25.000Ft
Apc40: 75.000Ft
Érdeklődni: 06 30 715 9882 egész nap folyamán Személyes átvétel: Budapesten valamint M1,M6 autopályák egész útvonalán Esetleg Szeged, Kecskemét is megoldható, ha nincs más megoldás Postával is de azt a vevőt terheli!
32.000,- forintra módosult az ár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv Mindenkinek!
Edirol by Roland PCR-M50-es midi kontroller, kifogástalan műszaki, és esztétikai állapotban kihasználatlanság miatt kedvező áron eladó. A billentyűzetet ajándékba kaptam három éve, de alig használtam. A billentyűzethez a gyártó honlapján a windows 8-hoz, és 7-hez is van driver. Emellett minden ismert DAW-szekvenszer programmal (Cakewalk, Cubase, FL stúdió, Garageband/Apple, stb.) is kompatibilis. USB-midi és hagyományos midi kapcsolat is van a billentyűzethez.
Edirol by Roland PCR-M50-es midi kontroller, kifogástalan műszaki, és esztétikai állapotban kihasználatlanság miatt kedvező áron eladó. A billentyűzetet ajándékba kaptam három éve, de alig használtam. A billentyűzethez a gyártó honlapján a windows 8-hoz, és 7-hez is van driver. Emellett minden ismert DAW-szekvenszer programmal (Cakewalk, Cubase, FL stúdió, Garageband/Apple, stb.) is kompatibilis. USB-midi és hagyományos midi kapcsolat is van a billentyűzethez.
Egy korrekt cégnél mindegynek kellen leni! Egy 30 éves Altecről is találsz használható infot. Azt hiszem ez is megkülönbözteti a gagyit a márkástól! Egyébbként nem ősállatokről van szó!
Semmi gond a képviselettel voltunk azt hiszem Érden. Egyszerüen a gyártó le@a a már eladott terméket. Nem készletez csere darabot, vagyis nem tud segíteni. Egy aktiv monitorba-ha rendesen meg van csinálva- nem kénne elszálni a hangszórónak!
Egy másik még nem lezárt történet: Creativ -e mu pm5 precisiom monitor- is szopás lett. Trafó szakadt lett. Levelezés a trafógyártóval, Creatival. Eredmény nincs. A lényeg: Azt megszokta az ember, hogy a kinai lom ha gubanc van a kukába. De már minden igy müködik? Illetve nem müködik? Csengas és húzzál a náthásba a cégek hozzá állása! Ez van! Talán a pénztárhoz járulás elöt legalább egy szervizmanuált ki kellene énekelni az eladótól. Ha nincs akkor kenje a hajára a lomját. :D Ez egy jótanács. :D Ingyé