Nekem akkor jön elő, mikor épp csak tartom a gázt. 1800 és 2000 között, mindegy milyen sebességben van a váltó. De én is úgy érzem mintha megtorpanna, abban a pillanatban nem kapna naftát és kettőt hármat ránt.
Az elmúlt napokban a fórumban kezdtek elszabadulni az indulatok. Csak utálom, mikor olyan ember áll le vitázni, akinek még nincs is ilyen autója. Ez olyan, mintha szűzen akarnál kioktatni a szexről. :) Úgy néz ki, amiket az elmúlt napokban leírtam, nem egyedi esetek, és nem csak engem zavarnak. Mellesleg egy fórumnak pont ez a feladata. Megosszuk egymással a hibákat.
És bocsánat, de tegnap elfelejtettem gratulálni KiberLovagnak! Sok boldogságot, egészséget a kicsihez!
Segitsétek annyiban a munkámat hogy mikor jön elő a rángatás, elvileg ha jól értesültem akkor rángat ha nagy gázpedálszögállásból hirtelen alacsony lesz ezt kérném pontosan leirni illetve megnézni igy ti is segithettek a probléma megoldásában
jaaaa xenon én beraktam és hibátlan DE bekell állitani a lámpát mert nagyon magasra világit vele(ez az amit sokan nem tesznek meg és kisütik a szemed) és szarjunk a rendörökre azt kell mondani hogy sima izzó van benne :) szerintetek tudni fogják melyik a gyári és melyik nem amikor még azt se tudják melyik motor 50-es vagy 125-ös?
Jaaa mégvalami 30000 ezer van a kocsiban és nem nyöszög ,nem cicereg,nem füstől és 7.4 körül van az átlagfogyija úgy hogy az asszony kaját szállit vele és naponta 60x inditja be kap föld utat, esöt ,havat és semmi komoly ami volt ( két stabiliztátor kutyacsont ,gariba cserélték)
Szal nekem bevált idén csere a pro-ra:) de az már crdi lesz ha sikerül kialkudnom:):):)
" A ködlámpákat másképp ítélik meg a magyar szabályok, mint az autógyártók gyakorlata: a gyárilag kötött ködlámpa akár a helyzetjelzőfény mellett is használható, nálunk pedig elméletileg csak a tompítottal együtt világíthat. A magyar szabályalkotók tévednek, mert erős ködben, havazásban, sűrű esőben, amikor a ködlámpa akár életmentő szerephez is juthat, a tompított fény vízszintes sík feletti komponense vakító fényfalat vetít az autó elé. Ilyen esetekben, azt kikapcsolva, csak a földközelben világító ködlámpát használva többet észlelhet az előtte levő útból a sofőr."
Hála istennek, ezt nem csak én tartom hibának :) Én másfél évig használtam utólagos xenont. Ez idő alatt, kb. ötször állítottak le, de soha nem szóltak érte semmit. Persze, mikor vizsgáztatni vittem a kocsit, kiszedtem. Mivel egyre több ember cseréli le a gyári halogént, utángyártott xenonra, szerintem a rendőrök ráállnak, és büntetni fognak.
valakinek tapasztalata a ceglédi szervizzel van -e lehet -eolajat vinni nézheted a szervizt?milyen árban vannak a jo minöségü oljok dieselhez 5w 40es kell ha jol tudom szintetikus és 5.3l castrol?mobil1,?shell?
De azért a galambok lehetnének annyira tisztelettudóak, hogy egy ilyen drága, gyönyörű, kiváló autót ne tiszteljenek meg, ilyen alantas módon. Választhatnának egy olcsóbb, vagy egy régebbi évjáratú kocsit
sziasztok forumtársak a világitás és ködlámpa szeintem is gyenge kérdés xenon 20-60ezeig utolagos beépitve amiért elvileg büntethetnek/totalcar/ bár negirhatnák a xenonosok rendőri tapasztalatot ha volt ilyen?vagy emeltfényü rövidebb élettartammal /100-400 orát olvastam/ pár ezresért ,bár azt sem tudom a gyári h7es hányorát bir?
Kinézve a lakás ablakán, észrevettem, hogy valami repülő lény, lesz@rta a 4 milliós 1,4 EX-et. Ott virít 3 nagy, fehér pötty a Kompass Blue színű motorház tetején.
Holnap mossam le, vagy vigyem el a szervízbe, hátha garanciálisan megoldják?
Esetleg a Kia Assistancet hívjam?
Vagy vegyem vissza a jó öreg Lanost? Annak egy kis sz@r meg sem kottyant, sőt jobban ment tőle.