Keresés

Részletes keresés

Szenyo67 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60786

Ez a gázpisztoly topik, miért enm írhatod ki, a szerinted legjobb és legolcsóbb fegyverbolt nevét és címét? Ha valami közbe nem jön, én hétfőn megyek a Gyöngysorba fegyvertjavíttatni, és benéznék néhány fegyverboltba is.   Ha már Bp.-ig utazok több mint 200 km.-t, szertnék olyan helyen vásárolni, amit megbízható, tapasztalt topiktársak ajánlanak! Abban a nagyfaluban én csak a Gyöngysort, a GB1 és 2 nevü boltokat ismerem. Tudok több címet is de azok drágábbak.

Ha a csíkra nem írod ki,  légy olyan kedves és a mailomra küld el azt a címet.  Előre is Köszönöm! 

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (60784)
laci bácsi Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60785

Szia!

Köszönöm a tanácsokat, természetesen sokkal előrébb vagyok mint pl. reggel. :)

Ha a budapesti bolt címét ahol normális és hozzáértő emberek dolgoznak meg tudnád adni nekem, nagyon megköszönném. Mailcímem publikus: laco3@freemail.hu

Tudom én hogy megy fórumos körökben, csak éppen én új vagyok itt, azaz nem ismerek senkit. De pl. a Wartburg fórumon törzstag vagyok és ugyanaz a felállás, nagyon sok embert sikerült személyesen is megismerni, stb. Nyilván itt sincs másképp, jó kapcsolatokat lehet kialakítani hasonló beállítottságú, ill. hobbit űző emberekkel.

Már akartam is kérdezni, hogy hova jártok úgymond "gyakorolni", lőni? Nyilván senki sem a lakásában próbálgat, és családiházas övezetben sem túl korrekt a kertben lövöldözni...

Mi a tuti hely ahol senkit sem zavar egy kisebb "fórumtalálkozó"?

Üdv: Laci bácsi

Előzmény: Törölt nick (60784)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60784

Üdv Laci Bácsi!

Természetesen Öntöltőkbe is vannak jobb minőségű, és megbízhatóbb Gázpisztolyok!! Namost: A Walther P22 az még oké is,A Röhm RG96 is,de az utóbbi rejthetősége nem a legjobb, jön a nyár!! Természetesen vannak ezeknél"szerintem" jobbak,PL: Walther P88,Walther PP,stb! Igazad van,üzletben nem lehet kipróbálni,és sok helyen kb annyit ért az eladó hozzá mint te!! Persze vannak jó üzletek ahol az eladók is profik! Ide nem írhatom ki, de ha gondolod privátban szivesen elküldöm Bp legjobb, és legolcsóbb fegyverüzletének a címét! DE: Nyugodtan vásárolhatsz használtan is, INNEN!! Általában itt kifogástalan műszaki, és esztétikai állapotba lévő fegyvereket, adunk veszünk egymástól! Sokan ismerjük egymást személyesen is!!  Innen vásárolni azért előnyös, mert rugalmas,megbízható,és 1-2 embert kivéve, hozzáértő emberektől vásárolsz,akik még a vásárlás után, hónapokkal évekkel, bármilyen kérdésbe szivesen állnak rendelkezésedre!! Segítőkészek! Míg a fegyverboltból kihozod az árút,onnantól "csinálj vele amit akarsz lesz@rom"eladókkal találkozol, mondom vannak azért kivételek!! Egyenlőre ennyi!:-) Nem tudom mennyivel vagy előrébb!! De egyenlőre ennyi telt!!

Üdv!!

Előzmény: laci bácsi (60782)
Ednet Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60783

Szia!

Én nemrég vettem Röhm RG89N-t és csak ajánlani tudom!

Én is azt vallom, hogy nagyobb ugyan, de önvégelemre forgót! Max vegyél RG59-et az kisebb!

És második (tartalék) fegyvernek meg egy öntöltőset pl. Zoraki 914-et.

Előzmény: laci bácsi (60782)
laci bácsi Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60782

Mindenek előtt köszönöm a segítséget és a szakértést.

Igazából azért kérdeztem, mert mint "kezdőnek" nem szeretnék csupán az esztétika alapján dönteni. Vannak itt tapasztaltabb kollegák akik esetleg szó szerint nem javasolnának pár típust, ill. mint ahogy Te is nagyon szívesen tudsz ajánlani 1-2 favoritot az említett érték-ár arányban. Az általad említett Walther P22, Röhm RG96 nagyon szépek, a márka is sokat jelent, főleg ha jók a tapasztalatok vele. Nem kapkodok a vásárlással, nézelődök még, háta még írnak itt nekem. :) Bizonyára lehet kapni használtan jóval olcsóbban is, de nem tudok vinni magammal úgymond hozzáértő embert, mert ilyet nem ismerek és valószínű a legnagyobb "szaki" pont az eladó lesz. :)

Főleg hogy minimális az esély ilyenkor a kipróbálási lehetőségre, stb. Mindegy, az szinte 100%, hogy újat veszek az a tuti.

Igen, tudom jól hogy a revolver sokkal megbízhatóbb és nincs lehetőség arra hogy elakadjon a töltény, max. ha döglött, elcsattan és továbbfordul, el lehet sütni újra. Ellentétben az öntöltőssel aminek szerkezeténél fogva sokkal több baja lehet és ez nem túl előnyös ha éppen vészhelyzetben következik be...

Nem tudok mit tenni, az elöltöltős kifejezetten tetszik, míg a forgótáras abszolút nem. :)

Viszont ha 35 évet sikerült eddig leélnem önvédelmi fegyver nélkül, már az is nagy előrelépés ha öntöltősöm lesz a semmi helyett. :)

Előzmény: slide15 (60781)
slide15 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60781

Üdv.Ha mindenképpen öntöltőt akarsz javaslom a Walther P22  megbízható és aránylag "könnyen"rejthető a mérete miatt vagy ha egy kicsit emberesebb fegyverre vágysz akkor  Röhm RG96!

Ebből a két típusból találsz "alig"használtakat jóval a bolti ár alatt akár itt is a gázpisztoly adás-vétel topikban ha egy kicsit vissza olvasod a fórumot.

Mielött megvennéd használtan a fegyvert nézesd meg egy hozzáértő emberrel is,de ezek a típusok álltalában jók és bírják a "kiképzést"

Sok sikert a választásban!

Üdv.

Előzmény: laci bácsi (60779)
ozsi68 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60780

ÖNVÉDELEMRE CSAK REVOLVERT!!!!!!!

Előzmény: laci bácsi (60779)
laci bácsi Creative Commons License 2011.02.10 0 0 60779

Sziasztok!

Öntöltő gázpisztolyt szeretnék vásárolni (újat). Nem vagyok gyártmány és típusfüggő, amúgy is az első pisztolyom lenne. De érték-ár arányában a legjobbat szeretném megvenni. Kb. 30.000 Ft-ig bezárólag pénzösszeget kívánok szánni erre a célra. Gondolom mindenki másra esküszik, de ha már van valami kiindulási pontom és teszem azt 5 típusból kell választanom, már előrébb vagyok mint jelenleg. :)

Érdekelne az is hogy melyik vadász, ill. fegyverboltban érdemes megvenni, kb. mennyibe kerül, stb.

Előre is köszönöm a válaszokat!

slide15 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 60778

Üdv.

Ma voltam a BRFK-n intézni gáz-riasztó viselési engedélyt.

A következő menet szerint zajlott a dolog:

Az ügyintéző hölgy elkérte a személyit,lakcímkártyát,MKH kártyát,fegyvert,a kitöltött kérelmi lapot,majd kaptam egy csekket (2000Ft.-)amit helyszínen befizettem.

A befizetett csekk visszakapott részét elkérte majd felhívta a figyelmem az adattovábítás iránti kérőlapra,hogy az hiányzik erre én modtam,hogy elöző hét pénteken postáztam mire ő

rendben de nincs itt(???)erre mondom neki persze,hogy nincs itt mivel 3 munkanapja lett elküldve és majd önök(BRFK) fogják az eredeti példányt megkapni mire ő rendben de akkor ad egy végzést amiben felszólít a hiánypótlásra,hogy 2011.03.09.-ig pótoljam a hiányzó papírt külömben nem kezdik meg az elbírálást(???????????)erre én kérdezem tőle,hogy minek potóljam ha ők is megkapják erre ő azért mert nem minden esetben kapják meg(elkeveredik)tehát ha én megkapom a másolatot akkor azt faxoljam el a megadott számra és ha a megadott határidőn bellül nem kapom meg akkor írjak egy kérelmet a határidő meghosszabításához amit szintén faxoljak el.(????????????)

Ha nem tudok faxolni akkor telefonon érdeklődjek,hogy megkapták e az adatszolgáltató lapot.

Tehát az egész ügyintézés kib@szott gáz!!

A javaslatom az lenne aki engedélyt megy intézni mindenképpen várja meg amíg az adattovábbítási kérőlap másolatát megkapja postán és csak azután menjen intézni az engedélyt mert addig teljesen felesleges elkezdeni a folyamatot!!!!

Üdv.

white wolf Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60777

Ez REMEK!!!!

Köszönöm,köszönöm!!!

Előzmény: Szenyo67 (60776)
Szenyo67 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60776

Szia! Eddig azért nem raktam fel képeket, mert csak  a fent látható minőséget tudom. Ennél jobban nem szerem szét!         

Remélem jó lesz.

Üdv!

Előzmény: white wolf (60770)
king jerry Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60775

Tessék kedvenc fórumomról.

Jajjaj, emélem csak viccből írtad hogy káelef biztonságidroid oldala a kedvenced.

Előzmény: Hydra 323 (60747)
white wolf Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60774

Bakker!!

Na sebaj ha lesz kedved a napokban,megkérhetlek hogy tolsz fel majd képet???

Előzmény: sebikee (60773)
sebikee Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60773

Sajnos olyan képem nincs most .

Előzmény: white wolf (60772)
white wolf Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60772

Ez az ezt nagyon megköszönöm!!!

De nagy kérés lenne hogy csak a markolat látszon a képen!!!

Azt köszönném meg csak igazán!!!:)

Előzmény: sebikee (60771)
sebikee Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60771

Előzmény: white wolf (60770)
white wolf Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60770

Nem hiszem hogy senkinek nincsen RG 69-e!!!!!!!!!!:::((((

És azt sem hiszem hogy olyan nagy kérés kettő db kép róla!!!

Mégegyszer kérném hogy valaki linkeljen már be két képet!!!

Tényleg fontos lenne!!

Köszönöm!

sebikee Creative Commons License 2011.02.08 0 0 60769

Itt mindenkinek szívesen válaszolunk gázpisztolyos témában , a megértéseteket köszönjük !

white wolf Creative Commons License 2011.02.07 0 0 60768

Szeretném megkérni valamelyik fórumtársat akinek van Röhm RG 69-ese

töltsön nekem ide fel 2db képet a revolverről,de úgy hogy a markolatpanelek

nincsenek rajta!Tehát jobb és bal oldal.

Fontos lenne!!!

Köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60767

Hogy Oroszországban mi kapható, azt nem tudom.Gáztőltényért nem fog senki oda utazni. Nekem csak az a fontos, hogy ITT és MOST mi kapható. Gondolom, ez az életszerű. A többi csak fingreszelés.

Előzmény: Hydra 323 (60760)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60766

Nem volt rá kereslet? Ez fura! Mondjuk a Magnum,Nimród,csóválhatja is a fejét! Utóbbi,Budapest legdrágább fegyver üzlete! Na mindegy,ez van!! Ill(nincs)!

Előzmény: Hydra 323 (60765)
Hydra 323 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60765

Mert nem volt rá kereslet. Ezt mondák umáék, meg a magnum boltban. Egyre kevesebben keresik, amúgy is drága fejcsóválással egybekötve.

Előzmény: Törölt nick (60763)
Hydra 323 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60764

A lényeget leszűrtem belőle kell a francnak uma gázpisztoly. :-) Vennem kellene nekem is valamit mert az 1 fég grp m van azt semmi több. Azt viselésre meg luxus volna.

Kár hogy azok a hw forgók olyan lepukkant minőségüek lettek, lehet azért hogy megnézek párat valahol.

Előzmény: Tiefoon (60751)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60763

Értettem én komám!!:-)) A pepper csak egy példa volt! A lényeg hogy 120mg-osat,semmilyet nem kapsz!! (üzletben)!! Na!:-)

Előzmény: Hydra 323 (60761)
Hydra 323 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60762

"Nem  írtam semmit a csőröl!!"  Ja azt tudom én is.

Előzmény: Szenyo67 (60750)
Hydra 323 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60761

Úgy hogy az a kék papíros töltény az umarex! Oda van írva a hozzászólásban a másik fórumban ahonnan linkeltem. Ha nem volna oda írva akkor is rajjta van hogy, PTS, na.

Az a lényeg hogy erről volt szó nem a pepperekről.

Előzmény: Törölt nick (60759)
Hydra 323 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60760

Emlékszel arra hogy 99 ben ilyen 100 mg os cs t volt a boltokban? Mert nekem nem rémlik. Úgy vettem ki a diskurzusból hogy ezek orosz országban vannak.

Akkor gyakorlatilag ott a mai napig lehet venni csak nálunk nem.

Előzmény: Törölt nick (60755)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60759

Nem te írtad hogy lehet 80mg-os nál nagyobb töltetűt kapni?? Umáék meg hogy jönnek ide??

Előzmény: Hydra 323 (60758)
Hydra 323 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60758

Minek vegyek 120 mg peppert???? :-) Ráadásul umáék nem is gyártják nem mint ha kellene.

Előzmény: Törölt nick (60757)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.01 0 0 60757

Hagyjál már a hülyeségeddel! Vegyél már"ma"valahol 120mg Peppert, vagy bármi mást!

Előzmény: Hydra 323 (60747)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!