Akkor 12 es 12 ora 5 percvkozott kell tamadni. Bar gondolom meg jopar napig benakacsazni fog as USA. Putyin ezt egyszerubben megoldja hol az elnok hol a miniszterelnok a totumfaktum.
Csakhogy az EU-ba és az amerikai szövetségbe vetett hitet nem a Kreml ingatta meg, hanem Merkel inváziópártisága, és a lapátfülű Béke Nobeles háborús bűnös ámokfutása.
A sikert az jelenti, ha már a taxisofőrök is az ő városi legendáikról és kreált ügyeikről beszélnek. A Kreml célja már nem a meggyőzés, hanem az elbizonytalanítás: saját értékeinkbe, a demokráciába, az EU-ba és az amerikai szövetségbe vetett hitben. Tovább »
Több százezer Trump támogató gyűlekezik a beiktatási ünnepségre.
Nyugalmuk, derűjük kis híján elfeledteti velünk azt a tényt, hogy az index balliberálisai bojkottálják Trumpot és kivétel nélkül egyikük sem vesz részt az eseményen.
Most is telenyomatjak a vilagot hogy micsoda protestalasok vannak Washingtonban , holott eppen az elobb tudositott a helyi radio helyszinen tartozkodo riportere hogy milyen bekes , baratsagos a hangulat. Oromteli es varakozo , ez a helyzet , kisebb tiltakozo csoportok vannak , de a kutya sem foglalkozik veluk.
Na, pont a fasisztoid liberónáci hazugságsajtó médiakreténjei pofáznak "objektív igazságról". Láthatóan a médiakretének dühükben már be vannak löve valamilyen ütös anyaggal, s vizionálják, hogy ök a világ urai, Jézus Krisztus, stb. Lassan de biztosan nagy szükség lesz a zárt osztályi kapacitások nagyarányú bövítésére.
Én még nem döntöttem el, hogy itthon nézzem a TV-t, vagy kimenjek a Szabadság térre. Tóth Gy. Lászlót szívesen meghallgatnám. (persze a többieket is, de ma Tóth Gy.-re lennék nagyon kiváncsi.) Sajnos nem tudom, hogy ő mikor lesz.
Mindjart kezdodik....nem is tudom pezsgozes kozben mit csinaljak.....a tv kozvetitest nezzem vagy a libbancsok vergodeset olvassam a Fb-on meg a Twitteren meg a huffingtonon....valoszinu mindegyiket egyszerre!