Én hazainduláskor nagyívben elkerültem...csúnya dolgok ezek...még a saját "klubtagságimat" is elhagytam anno, mikor a nullanyócas oldalának nekiesett...aztán szétszóródott kétszáz méter hosszban...
Lhet hülyeséget mondtam,az egyik kolléga kereste ki hajnalban az iwivről,én csak az arcképét láttam..Valaki ismerte látásból is valami helyi menő volt,kár érte...
A legtöbb halott (45) eddig Paládicspusztánál volt 1963. december 24-én. A második a sorban Mende és Sülysáp között 1968. december 22-én (43 halott). Mégis ezt nagyobb balesetnek tartják, mert a sebesültekkel együtt 109 áldozata volt a katasztrófának.
A MÁV legnagyobb balesete a herceghalmi összeütközés volt (1916. december 1, 180 áldozat, ebből 72 halott.)
Mit értesz legsúlyosabb alatt? Amikor a legtöbb ember hallt meg? Vagy amikor a legnagyobb gondatlanság volt? Esetleg azt, amikor a legnagyobb akadályoztatás volt? Amik szerintem játszhatnak: Pörböly, Mende (szembemenesztés), Siófok (a buszos kaland), Szajol, Monorierdő (legutóbbi).
ER 9445 (5341 041) halálra gázolt egy embert ma Mosonmagyaróváron. Öngyilkosság történt. Rövid időn belül ez már a második gázolás Móváron... Részvétem a hozzátartozóknak!
...jójóóóó... tényleg erőssen OFF, csak az "állandó lakcímemen" ez a kifejezés ki van radírozva... Tehát meg merném kockáztatni azt a segélymenetet...valahogyan igenis visszakínoznám a sínre szegénykémet... :-)))
Mittudomén, hogy az előző linkkel lehet- e kezdeni valamit, mert ilyent még nem csináltam, de másolgatok ide nehány képet arről, hogy nem hagynám próba nélkül a csille visszaállítást...