Jeleleg nem egy helyen van napi szinten az, hogy csontra ki vannak osztva a kocsik. Ott vannak a tartalékok vigyék azokat, több helyről hallottam már azt is, hogy több meglévő fordára raknak majd egy-egy pólást, ki tudja...
Persze elképzelhető, hogy a Vértes és a VB is vonatpótlózik (ez a logikus). Most már csak a mikrobuszos járatok kérdésesek (elvileg valamelyik Vértes-alvállalkozó esélyes), és az is kérdés, hogy ősztől mi megy majd a mikrobuszok helyett.
Köszönöm, ezt nem tudtam. :) Ebben az évben alig láttam (Etelén vagy a Lágymányosi hídon többször, MOL-os táblával), de Fehérvárra nagyon ritkán jött le. Sűrűség alapján inkább EJG-657-et gondoltam fordakocsinak (régebben EEM-668-at, de azt már hónapokkal ezelőtt túltárgyaltuk), EJG az utóbbi időben majdnem minden nap (péntek kivételével) jött.
LGK-794 Szfvár - Agárd - Bp lassújáraton! Nem éppen személyre szabott feladat neki, de jó lesz holnap reggelre. :) A régi időket idézi, amikor még járt emeletes Veszprémbe.
Másrészt rövid időn belül harmadszor tapasztalom a csepeli MOL-os GHP-401-et a 18 órás Bp - Szfvár gyorson.