tisztán minden nélkül? én az egri bükkön 1 fél literes izö löttyöt meg kb 2+ liter ásványvizet ittam, és az utolsó 5 km-re megdagadtak a kezeim, ujjaim és teljesen lezsibbadtak, azt olvastam a túl sok só veszteség és túl sok víz miatt van ez, és ugye most hétvégén még melegebb lesz.
Amit a rendezők a frissítőponton szolgáltatásként nyújtanak. Ezenkívül forrásvizet, kékkútit, a kocsmában meg azt, ami éppen kapható. Ilyenkor célszerű minden lehetőséget igénybe venni a folyadékpótlásra.
A sztkereszti szurdok kihagyásával pölö. rövidebb, ahogy saccolom az útvonalat... Mindegy, én is várom már nagyon az infókat - picit rápörögtem a 20+90 kombóra...
Idén nagyon nagy mennyiségben jelentkeztek a szúnyogok. A Mecsekben pár hete gyakorlatilag szúnyogfelhőben mentünk. A folyók mentén biztos rosszabb a helyzet.
Ez fura, mert ilyenkor kitűzőt szoktak adni (az útvonal végigjárásáért), oklevelet viszont nem (ami a teljesítésért jár) - helyette esetleg egy emléklapot (a túrán való részvételért). Legalábbis a szigorúbb rendezők.
Az oklevélen teljesített szerepel, de nem szintidőn belül. Pont ezért kérdem :D
Ezen elég sok vita volt már, TTT közgyűléseken is. Véleményem szerint, ha megkaptad az oklevelet, amely szerint teljesítetted a túrát, akkor az elszámolható. Egy teljesítménytúrát ugyanis csak, és kizárólag szintidőn belül lehet teljesíteni, így ha megkaptad a díjazást, azt úgy kell tekinteni, hogy a rendező az aktuális időjárási- és terepviszonyok figyelembevételével megemelte az előzetesen meghirdetett szintidőt (amelyhez természetesen joga van).