Bibííí , nekem meg 404-es. A TT-board-ra nem dobnál fel néhány újabb képet? Én is regisztráltam ( 1 óra alatt simán meg volt) de hozzászólást nem enged. Valamit ugyan kiír, de nem vagyok hajlandó megérteni:-). Megjegyzem az a topik se túl forgalmas, igaz nem is voltak eddig nagyon elkényeztetve megbeszélnivalóval. Küldjek néhány képet nagyobb méretben?
Sziasztok! Újabb kérdésem... V36-tal vacakolok már egy ideje. Futás közben oldalra is, és hosszirányban is imbolyog. A hátulját, ha megemelem, szépen látni, hogy üt a hátsó tengelye. Kicseréltem, több tengellyel is kipróbáltam, de mindegyikkel üt. Az orsón kívül mi okozhat még ilyet? L
Az hagyján ha csak egy webböngészönél lenne ez a hiba, de nekem van egy tesztelős gépem amin van NT/OS2/Linux és egy rahedli régi és új verziós böngésző és mindegyiknél csinálja.
Én most frissítettem újabb verzióra a Firefox-ot és azt hittem amiatt nem tudok belépni, törlés, újra installálás, aztán végre ti megnyugtattatok! Hiba nem az Ön készülékében van! Köszönöm!
Jelentem, angolul tanulok. Az első kifejezések amiket magamba szívtam a következők: 500-Internal Server Error; Service Temporarily Unavailable; HTTP 500 belső kiszolgálóhiba. Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos hogy nem-e franciául van? Mindenesetre hóTT idegesítő hogy állandóan ezeket kell olvasgatnom.
Reggel óta először be tudok lépni a fórumba!:-))) (Ne nem egyszerűen, azt azért nem, legalbb 2x kell az aktuális oldalt frissíteni)
Meglátjuk írni is tudek-e...
Vagy inkább :-(( kellett volna írnom? Mindig feljesztenek valamit ennerk a jobb sorsra érdemes portálnak a fórummotorján, de mindig visszafelé sül el. Én végeznék ilyen munkát...
Se képet se linket! A Zindex monnyon le! Új képekkel bővült a képtáram, Gashpy kedvéért egy Birke, alias nyírfa vert gyökeret benne. Mivel nem bírok semmit se feltölteni, igy rátok van bízva hogy megtaláljátok-e?
Tegnap meg akartam futtatni a modonyomat.egy ilyet
nem ment
szétszedtem, egy csomó szöszt kiszedtem belőle. Még mindig nem ment.
Jobba nszét kéne szednem, a forgózsámolyokat is darabokra kéne szedni, és a kis érintő "áramszedőt" amik a kerekekről szedik a feszültséget azt is meg kéne pucolni rendesen. Koszos, zsíros.
Multiméterrel próbálgattam kimérni, valahol ott lehet a kutya elásva.
más hiba hol lehet? A sínekben volt feszültség, úgyhogy azt egyből kizártam.
Szia! Én küldtem e-mail-t egy hete hogy kéne egy motorkocsi meg egy pótkocsi (amennyiben van különbség az alvázrészben, ha nincs, akkor kettő ugyanolyan), de nem kaptam visszajelzést, hogy vetted-e.
Kedves teaház és minden méreTTársam! Az eladó TT-s cuccok eladója hozzájárult elérhetőségének a kiadásához. Tóth Lajos 0620-567-0624 lajoslajos54@freemail.hu Sikeres vásárlást kívánok!!
Szia. Egyenirányító (ha jól tudom szelén, de ez nem biztos). Szét lehet szedni, a benne lévő lapot megfordítva a dióda fordítva lesz bekötve. (Egy 1-3A-es diódával helyettesíthető.) Használatát, alkalmazási területét, legegyszerűbben a "Helyes vágányon a TT vasúttal" füzetből olvashatod el. (Legutóbb 16676-os hozzászólásban volt róla szó, http://as.rumia.edu.pl/tt/kat/tech.asp ) Analóg rendszerekben alkalmazzák.
9 éves koromban kaptunk a tesómmal egy TT mozdonyt, egy vagont, meg egy kis sínt, és oválpályán járattuk szerelvényt. Most 27 éves fejjel rámjött, hogy kéne fejleszteni egy kicsit rajta. Elkezdtem használt síneket vásárolni, de az ugye kevés a boldogsághoz. Kellene majd még 1-2 mozdony és jópár kocsi. Van egy Piko Fz1-es trafó, meg még egy házilag barkácsolt fajta, amibe váltókapcsolók is bele vannak építve. egy kérdés: