Ma röntgeneztek meg, kiderült, hogy a jobb kezemben a kézfejnél eltört a kisujjcsontom. ...,de lesz***m! Megérte akkor és ott a CSAPATTAL játszani. Büszke vagyok, hogy köztetek lehettem.
Köszönöm a segítséget azoknak akik részt vettek a szervezésben és a lebonyolításban. Sajnálom hogy nem nyertünk pedig azon voltunk. Én személy szerint mindenhol fájok de ez a játék része. Decemberben pihenjen mindenki. Olvassátok a fórumot mert egy pár dolgot még el kell intézni és persze majd az évértékelő évzáró is lesz.
Gratulálok én is és az egész goats csapat! Egyet értek én is!Nagyon jó volt vele játszani!!!!rengeteget köszönhet neki az összes kecskeméti cb is,sokat segített nekünk mindig biztatott minket!jók voltak a baszogatásai is mert érződött rajta hogy szeretetből baszogatott:))) én személy szerint nagyon szeretem és nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult!!!!!!!!De remélem még sokat találkozunk!!!!
Nekem nem az okozta a legnagyobb fájdalmat a meccs után hogy nem nyertünk mert ez benne van!!
A nagy fájdalmat az okozta hogy az egyik legjobb játékosunk utolsó meccse volt!!Ez sokunkból kihozta a sírást!!Ő mondhatjuk a Soldiers defensének egyik kimagasló játékosa volt.Ilyen dolgokat lehet a neve mellé tenni mint: egykezes interception,sok sok még ebből,sok-sok szerelés,sok sok mentett szituáció,Defense TD.Felsorolni is alig lehet!! Személy szerint úgy gondolom ő volt a CB-k Apukája!!Mindenkit próbált jobbá tenni tanácsot adni,és a fejlődést meglátta mindig és nagyon dicsérte!!A secondaryből nagyon fog hiányozni az "öreg"!!Nekem mindig Ő lesz a 88-as.Aki eddig nem tudta kiről írok az már tudja.Papp Laciról van szó.Egy élmény volt vele játszani...
Magam részéről őszintén gratulálok a csapatnak. Jó volt a csapatszellem, az eredmény is reális. Nagyon élveztem az egész napot, gratulálok a szervezőknek!