Ha ott lesz ígérem tudosítok! Csak legyen ott!!!! Viszem majd a gépet is csak engedjék, hogy használhassam:) Dóri meg majd kamerázik, szóval, lesz minden:) Remélem addigra legalább az EB-s képekkel végzek majd:DDDDD
Ha minden igaz, akkor a rejtélyes új programja az Ice Age-en a Ziganotchka. Áradoznak az ugrásairól és a lépéssorairól. Nagyon remélem, hogy Ő is ott lesz Berlinbe, mert akkor ha hazajövök legalább róla is tudok jókat áradozni:)))
Ehhez még annyit, hogy már letöltöttem a lengyel pár rövidjét és tényleg látszik Andrei! A lihegőben nincs ott velük, de a srác melegítő fölsőjét őrzi rendületlenül a program közben:)
Már írtam, hogy most ő is turnézgat az Ice Age-el. Jönnek majd Európába, Németországba, Észtországba és Litvániába is. Bár ezeknek nem biztos, hogy résztvevője lesz Andrei is. De azért én nagyon bízom benne és persze Berlinbe sem lehet még jegyet venni:(
Az előbb jól nem írtam, hogy már ő is résztvevője az Ice Age turnénak. Úgyhogy, akkor írom is, hogy elvileg márciusba kétszer fellépnek Németországba és ha minden igaz májusban is. Sajnos, itt nem garatnált Andrei jelenléte egyiken sem:(
A tervezett időpontok: március 29. Nürnberg (már lehet jegyet venni) március 30. Berlin (piszok mód még nem árulják a jegyeket) május 16. Mannheim (jegyek már kaphatók) május 18. Hamburg (jegyek szintén kaphatók)