Keresés

Részletes keresés

biagio78 Creative Commons License 2008.09.05 0 0 2665

Ha érdekel minden idők legjobb maffia sorozatának összes évada:
A TELJES Polip sorozat 10 évadból áll. Az első 4 évad főszereplője Cattani felügyelő, halála után még további 6 (!) évad készült a Polip sorozatból!
Ha érdekel a DVD-n kiadatlan 6 évad írj a
biagio@chello.hu címre!

biagio78 Creative Commons License 2008.09.05 0 0 2664
Köszi az infót! Az "Arrivederci amore, ciao"-t már meg is vettem! "Az ismeretlen" után ismét egy remek karakter szerepbe bújt Michele Placido!
Előzmény: alminar (2663)
alminar Creative Commons License 2008.09.04 0 0 2663

Sétálgattam egy könyváruházban és láttam 2 DVD-t, amiben a Polip szereplői vannak, egész jó áron (990 Ft)... rakok be linket is róla...

Michele Soavi filmje, Arrivederci amore, ciao, egyik szereplő : Michele Placido

http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=15886

Az utolsó csók , főszereplő: Giovanna Mezzogiorno, mellékszerepben: Luigi Diberti

(ezt a filmet külön a raktárból kellett előhozatnom, mert csak az amerikai állítólag borzalmas feldolgozás volt kint a polcon).

http://www.divido.hu/index.phtml?op=product&product_id=15089

alminar Creative Commons License 2008.08.29 0 0 2662

23:20, Péntek (augusztus 29.), m1 Vasárnapi ebéd
Mióta Franca özvegyen maradt, egyetlen öröme, hogy vasárnaponként ebédre várja három lányát és a családjukat. A harmonikus olasz nagycsalád azonban csak illúzió, hisz valamennyien a legkülönfélébb problémákkal küszködnek, amelyeket az ebéd idejére sem sikerül feledniük. Az egyik lány azért depressziós, mert nem lehet gyereke, a másik azért iszik, mert harcos baloldali férje állandóan állás nélkül marad, így a népes família folyton anyagi gondokkal küszködik. A harmadik lány férje pedig javíthatatlan szoknyapecér. Miután az egyik vasárnapi ebéd közben Franca combnyaktöréssel kórházba kerül, még a látszat-béke is véget ér.
Az egyik szerepben: Barbara de Rossi,  és még Massimo Ghini, Rocco Papaleo, Elena Sofia Ricci

A Zone Europán pedig újra lesz Az utolsó csók..
szombat-vasárnap hajnalban:
1:35, Szombat (augusztus 30.), Zone Europa , Az utolsó csók
A huszonéves Giulia és Carlo már hosszú ideje együtt vannak. Amikor Giulia teherbe esik, gondtalan kapcsolatuk felett megjelennek az első viharfelhők. Carlo, az apaságtól és a felnőtt élettől megrémülve utoljára ki akarja magát tombolni, és viszonyt kezd egy 18 éves lánnyal. A háttérben barátaik is komoly problémákkal küzdenek: Adrianónak választania kell a függetlenség és a házasság között, Paolo nem akarja folytatni a családi vállalkozást, Alberto pedig sportot űz a lányok elcsábításából. A harmadik cselekményszál Giulia édesanyjának lelki válságát ábrázolja, aki nehezen éli meg az idő múlását.
Főszereplők: Giovanna Mezzogiorno :)), Stefano Accorsi és még szerepel benne Pierfrancesco Favino, Claudio Santamaría, Luigi Diberti :)),Stefania Sandrelli...

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.16 0 0 2661
Sziasztok!
Előre elnézést az OFF-ért,de hátha tud nekem valaki segíteni.Giovanni Falcone munkásságáról készült filmet szeretném megszerezni,de sehol nem találom,az HBO-n láttam még a filmet 6-8 éve és azóta semmi.(olaszul már sikerült egy torrent oldalon rálelni,de magyar szinkronnal szeretném).Köszönöm.
biagio78 Creative Commons License 2008.08.12 0 0 2660
La Piovra 1.-10. évad
biagio78 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 2659
LA PIOVRA 5.-6. évad
biagio78 Creative Commons License 2008.07.27 0 0 2658

Az ÖSSZES Kiadatlan POLIP évad DVD-n!

A teljes sorozat 10 évadból áll, az első 4 évad jelent meg DVD-n melyeknek Cattani felügyelő volt a főszereplője. Cattani halála után további 6 évadot forgattak a legendás sorozatból! Erről a DVD-n kiadatlan 6 évadról van szó...

Ha érdekel Silvia Conti, Tano Cariddi, Espinoza, Olga Camastra vagy épp a Bábos későbbi története írj a biagio@chello.hu címre!

fuoriclasse Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2657
Tv6-on a négyes széria végkifejlete megy, alig bírok reggelente elindulni melóba...számomra ezek a legjobb részek.
biagio78 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2656

LA PIOVRA 9. évad

alminar Creative Commons License 2008.07.14 0 0 2654
Gondoltam, a nevedhez hűen érdekelhet, hogy betettem egy interjút Placido-val a 2617-es hszemben. :))
Előzmény: Törölt nick (2653)
biagio78 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 2652

Ha érdekel minden idők egyik legjobb maffia sorozatának összes évada:
A TELJES sorozat 10 évadból áll. Az első 4 évad főszereplője Cattani felügyelő, halála után még további 6 (!) évad készült a Polip sorozatból!
Ha érdekel a DVD-n kiadatlan 6 évad írj a
biagio@chello.hu címre!

biagio78 Creative Commons License 2008.07.07 0 0 2651
La PIOVRA 5.
fuoriclasse Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2650

Persze, ki tudná elfelejteni ezt a párbeszédet...de ettől még nem volt törvényszerű, hogy azon a kórházi udvaron kell bevégeznie. Lemondott a rendőri védelemről, ha nem teszi, akkor talán megússza. Igaz, csak ideig óráig. A film szempontjából mondjuk jó volt ez így, hősi halált halt és nem pl egy tűzpárbajban veszítette el az életét. Valószínüleg ez a szándék vezérelte a forgatókönyvírót is.

Nekem azért a végén úgy tűnt, hogy meglepődött Cattani, aztán persze könnyen lehet, hogy csak a géppisztolyok mennyisége lepte meg...

Előzmény: biagio78 (2649)
biagio78 Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2649

Szerintem egyértelműen tudta, hogy mi vár rá! Sőt a forgatókönyv is úgy lett megírva, hogy sejteni engedi a végkifejletet. Cattani látogatása Espinozánál egyértelműsíti a dolgot. Espinoza a 4. évad utolsó részében, csomagolás (menekülés) közben kimondja a végső ítéletet:

Espinoza:"Vége a játszmának! Mindenféle értelemben...

Cattani: "Megakar öletni?"

Espinoza: "Nem..." "Nem most...nem itt...és nem Én"

Cattani: "Hát akkor ki?"

Espinoza: "A dolgok törvénye!" "Maga értelmes ember felügyelő, nyílván megérti."

"Mostmár túl sokat tud..." "Ez a végállomás." "Innen már egyetlen lépést sem tehet!"

"ISTEN ÖNNEL FELÜGYELŐ!"

Előzmény: fuoriclasse (2648)
fuoriclasse Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2648
Már a végkifejlethez közeledik a hármas széria a tv6-on. Amúgy sztetek a 4-es végén Cattani sejti, hogy mi vár rá? Mert úgy búcsúzkodik Frolotól, mintha tudná előre a sorsát. Hosszú ideig nem jön vissza, blablabla...vagy csak el akart utazni valahová kiengedni a fáradt gőzt? :)
biagio78 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 2647
A POLIP 7. évad (olasz DVD kiadás)
biagio78 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 2646
La piovra 10. évad (olasz DVD kiadás)
biagio78 Creative Commons License 2008.06.26 0 0 2645

LA PIOVRA 1. évad (olasz DVD kiadás)

LA PIOVRA 5. évad (olasz DVD kiadás)

LA PIOVRA 7. évad (olasz DVD kiadás)

LA PIOVRA 9. évad (olasz DVD kiadás)
alminar Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2644
Engem is mindig magával ragad, épp ezért nem teszem be mostanában a lejátszóba, de ami késik, az nem múlik.
Előzmény: fuoriclasse (2641)
alminar Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2643

Ma megvettem a Sorrisi e canzoni tv-t (bár ez még a múltheti volt szerintem), van benne egy 2 oldalas Polip-cikk (hát igen, kissé Piovra-fan vagyok), és egy 3 oldalas Polip reklám, annak kapcsán, hogy az újsághoz meg fognak jelenni az évadok dvdn, vagy valami ilyasmi, legalábbis a Cattani-sok biztos.

Majd később bemásolom az olasz szöveget, hátha valakit érdekel, és van rá anyagi kerete, és/vagy olasz ismerőse, akit meg tud kérni, hogy vegye meg neki.

Úgy reklámozzák, hogy a jún 23ikai számtól, de azt még nem láttam Mo-n, az első még bevezető áron lesz, ha eljutna ide, legalább azt megvenném.

Az újság honlapja: www.sorrisi.com

alminar Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2642

Rövidhír Placido új rendezéséről:

Tra il Lazio e il Sud America si gira invece "Il grande sogno", il nuovo film di Michele Placido, la cui partenza è stata più volte rimandata, che racconta degli anni intorno al 1968. Nel cast Riccardo Scamarcio e Jasmine Trinca, già diretti dal cineasta pugliese in "Romanzo criminale", e Margherita Buy.

A színészek jók (kivéve Scamarcio-t, ő eddig nem nyűgözött le), remélem hozzánk is eljut.

fuoriclasse Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2641
A tv6-on már a hármas széria megy, reggel épp az a rész ment, amikor Cattani összemelegedett Giuliával. Képes magával ragadni a film, még akkor is, ha csak néhány percet látok belőle (ráadásul sokadszor ugyanazokat a filmkockákat).
biagio78 Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2640
La Piovra 5. (olasz DVD kiadás)
biagio78 Creative Commons License 2008.06.19 0 0 2639
La Piovra 6. (olasz DVD kiadás)
biagio78 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2638
La piovra 10. (Tano Cariddi)
alminar Creative Commons License 2008.06.16 0 0 2637
biagio78 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 2636
La piovra 10.
alminar Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2635
Igen, fura volt, és főleg egy ilyen szerepben, nem a visszafogott Conti bírónőként....
Előzmény: fuoriclasse (2633)
biagio78 Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2634

Az ÖSSZES Kiadatlan POLIP évad DVD-n!

A teljes sorozat 10 évadból áll, az első 4 évad jelent meg DVD-n melyeknek Cattani felügyelő volt a főszereplője. Cattani halála után további 6 évadot forgattak a legendás sorozatból! Erről a DVD-n kiadatlan 6 évadról van szó...

Ha érdekel Silvia Conti, Tano Cariddi, Espinoza vagy épp a Bábos későbbi története írj a biagio@chello.hu címre!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!