Ha érdekel minden idők legjobb maffia sorozatának összes évada: A TELJES Polip sorozat 10 évadból áll. Az első 4 évad főszereplője Cattani felügyelő, halála után még további 6 (!) évad készült a Polip sorozatból! Ha érdekel a DVD-n kiadatlan 6 évad írj a biagio@chello.hu címre!
23:20, Péntek (augusztus 29.), m1 Vasárnapi ebéd Mióta Franca özvegyen maradt, egyetlen öröme, hogy vasárnaponként ebédre várja három lányát és a családjukat. A harmonikus olasz nagycsalád azonban csak illúzió, hisz valamennyien a legkülönfélébb problémákkal küszködnek, amelyeket az ebéd idejére sem sikerül feledniük. Az egyik lány azért depressziós, mert nem lehet gyereke, a másik azért iszik, mert harcos baloldali férje állandóan állás nélkül marad, így a népes família folyton anyagi gondokkal küszködik. A harmadik lány férje pedig javíthatatlan szoknyapecér. Miután az egyik vasárnapi ebéd közben Franca combnyaktöréssel kórházba kerül, még a látszat-béke is véget ér. Az egyik szerepben: Barbara de Rossi, és még Massimo Ghini, Rocco Papaleo, Elena Sofia Ricci
A Zone Europán pedig újra lesz Az utolsó csók.. szombat-vasárnap hajnalban: 1:35, Szombat (augusztus 30.), Zone Europa , Az utolsó csók A huszonéves Giulia és Carlo már hosszú ideje együtt vannak. Amikor Giulia teherbe esik, gondtalan kapcsolatuk felett megjelennek az első viharfelhők. Carlo, az apaságtól és a felnőtt élettől megrémülve utoljára ki akarja magát tombolni, és viszonyt kezd egy 18 éves lánnyal. A háttérben barátaik is komoly problémákkal küzdenek: Adrianónak választania kell a függetlenség és a házasság között, Paolo nem akarja folytatni a családi vállalkozást, Alberto pedig sportot űz a lányok elcsábításából. A harmadik cselekményszál Giulia édesanyjának lelki válságát ábrázolja, aki nehezen éli meg az idő múlását. Főszereplők: Giovanna Mezzogiorno :)), Stefano Accorsi és még szerepel benne Pierfrancesco Favino, Claudio Santamaría, Luigi Diberti :)),Stefania Sandrelli...
Sziasztok! Előre elnézést az OFF-ért,de hátha tud nekem valaki segíteni.Giovanni Falcone munkásságáról készült filmet szeretném megszerezni,de sehol nem találom,az HBO-n láttam még a filmet 6-8 éve és azóta semmi.(olaszul már sikerült egy torrent oldalon rálelni,de magyar szinkronnal szeretném).Köszönöm.
A teljes sorozat 10 évadból áll, az első 4 évad jelent meg DVD-n melyeknek Cattani felügyelő volt a főszereplője. Cattani halála után további 6évadot forgattak a legendás sorozatból! Erről a DVD-n kiadatlan 6 évadról van szó...
Ha érdekel Silvia Conti, Tano Cariddi, Espinoza, Olga Camastra vagy épp a Bábos későbbi története írj a biagio@chello.hu címre!
Ha érdekel minden idők egyik legjobb maffia sorozatának összes évada: A TELJES sorozat 10 évadból áll. Az első 4 évad főszereplője Cattani felügyelő, halála után még további 6 (!) évad készült a Polip sorozatból! Ha érdekel a DVD-n kiadatlan 6 évad írj a biagio@chello.hu címre!
Persze, ki tudná elfelejteni ezt a párbeszédet...de ettől még nem volt törvényszerű, hogy azon a kórházi udvaron kell bevégeznie. Lemondott a rendőri védelemről, ha nem teszi, akkor talán megússza. Igaz, csak ideig óráig. A film szempontjából mondjuk jó volt ez így, hősi halált halt és nem pl egy tűzpárbajban veszítette el az életét. Valószínüleg ez a szándék vezérelte a forgatókönyvírót is.
Nekem azért a végén úgy tűnt, hogy meglepődött Cattani, aztán persze könnyen lehet, hogy csak a géppisztolyok mennyisége lepte meg...
Szerintem egyértelműen tudta, hogy mi vár rá! Sőt a forgatókönyv is úgy lett megírva, hogy sejteni engedi a végkifejletet. Cattani látogatása Espinozánál egyértelműsíti a dolgot. Espinoza a 4. évad utolsó részében, csomagolás (menekülés) közben kimondja a végső ítéletet:
Espinoza:"Vége a játszmának! Mindenféle értelemben...
Cattani: "Megakar öletni?"
Espinoza: "Nem..." "Nem most...nem itt...és nem Én"
Cattani: "Hát akkor ki?"
Espinoza: "A dolgok törvénye!" "Maga értelmes ember felügyelő, nyílván megérti."
"Mostmár túl sokat tud..." "Ez a végállomás." "Innen már egyetlen lépést sem tehet!"
Már a végkifejlethez közeledik a hármas széria a tv6-on. Amúgy sztetek a 4-es végén Cattani sejti, hogy mi vár rá? Mert úgy búcsúzkodik Frolotól, mintha tudná előre a sorsát. Hosszú ideig nem jön vissza, blablabla...vagy csak el akart utazni valahová kiengedni a fáradt gőzt? :)
Ma megvettem a Sorrisi e canzoni tv-t (bár ez még a múltheti volt szerintem), van benne egy 2 oldalas Polip-cikk (hát igen, kissé Piovra-fan vagyok), és egy 3 oldalas Polip reklám, annak kapcsán, hogy az újsághoz meg fognak jelenni az évadok dvdn, vagy valami ilyasmi, legalábbis a Cattani-sok biztos.
Majd később bemásolom az olasz szöveget, hátha valakit érdekel, és van rá anyagi kerete, és/vagy olasz ismerőse, akit meg tud kérni, hogy vegye meg neki.
Úgy reklámozzák, hogy a jún 23ikai számtól, de azt még nem láttam Mo-n, az első még bevezető áron lesz, ha eljutna ide, legalább azt megvenném.
Tra il Lazio e il Sud America si gira invece "Il grande sogno", il nuovo film di Michele Placido, la cui partenza è stata più volte rimandata, che racconta degli anni intorno al 1968. Nel cast Riccardo Scamarcio e Jasmine Trinca, già diretti dal cineasta pugliese in "Romanzo criminale", e Margherita Buy.
A színészek jók (kivéve Scamarcio-t, ő eddig nem nyűgözött le), remélem hozzánk is eljut.
A tv6-on már a hármas széria megy, reggel épp az a rész ment, amikor Cattani összemelegedett Giuliával. Képes magával ragadni a film, még akkor is, ha csak néhány percet látok belőle (ráadásul sokadszor ugyanazokat a filmkockákat).
A teljes sorozat 10 évadból áll, az első 4 évad jelent meg DVD-n melyeknek Cattani felügyelő volt a főszereplője. Cattani halála után további 6 évadot forgattak a legendás sorozatból! Erről a DVD-n kiadatlan 6 évadról van szó...
Ha érdekel Silvia Conti, Tano Cariddi, Espinoza vagy épp a Bábos későbbi története írj a biagio@chello.hu címre!