Keresés

Részletes keresés

xpolgartars Creative Commons License 2003.05.19 0 0 0
Kedves Polgártársam,

hát, sajnos megoldást nem tudok adni, csak kellő empátiát:-(

Az én esetem a következő lenne:

Van egy istenverte Mc Culloch (benzines) láncfűrészem (mely a "Mac 130" nevet kapta a keresztségben), állandóan leállogat (meg qva nehezen indul el a drága).
Szervíz ("természetesen") nem vállalja, mondván hogy már nincs hozzá alkatrész.
Én úgy gondolom, egy kiadós porlasztó-tisztítás plusz egy gyertyacsere feltehetően pótalkatrész nélkül is megoldaná a dolgot.
Szívesen elvinném egy jó szervízeshez (aki már látott-szerelt ilyet, persze...). Végső esetben magam is nekiállnék, de kellene legalább egy rajz a belső felépítésről, szétszedésről.

Ezügyben tavaly lázas keresésbe, majd fax-váltásba keveredtem az (azóta többször átalakult meg tulajdonos-váltott) Mc Culloch céggel, de egy igen-egyszerű (s igen-használhatatlan) Móriczka-rajzon kívül semmi egeyebet sem küldtek-mondtak.

Sajnálnám kidobni - no meg egy új nem éppen két fillér -, de ez így most sajna használhatatlan.

Az esetleges válaszokat (topicindító kollegámra tekintetel) "két férfi - egy eset" jeligére kérném a kiadóba..
:-))

Köszönettel:

xpolgartars

Előzmény: Szögrágó (-)
Szögrágó Creative Commons License 2003.05.04 0 0 topiknyitó
Ikra electric A204 B láncfűrészem fékháza eltörött, tavaly egész nyáron hitegettek a szervízben, hogy lesz hozzá alkatrész, de nem lett. Nincs valakinek ilyen? Megvenném a jó fékházat, vagy eladnám az én fékház nélküli gépemet neki, szóval két rosszból esetleg lehetne egy jót csinálni. Vagy ha esetleg tudna valaki valami megbízható alkatrészforrást... (nem olyat, mint az én szervízemé)
Köszi előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!