Kopogás, zörgés nálam nem jelentkezett egyedül ez a rádió távirányítos dolog.
Fogyasztása Budapesten 9.7-10.7 között dugó függő, de kb. fél liter van a lábamban azt tudom. Ez a számolt fogyasztás, a fedélzeti az nem túl pontos 2-3decit simán csal általában lefele. A tapasztalatom eddig az, hogy olyan 8-10e kilométerre fog beállni a végleges fogyasztása.
Szia! Én holnap rendelek meg egy ugyanilyen gépet. Mik részletesebben az eddigi tapasztalataid: fogyasztás, típus hibák (kopogás, zörgés, hátsó ajtó telszkóp, stb). Előre is kösz!
Október óta vagyok egy 1.6 benzines Priston gray SW EX+ECS boldog tulajdonosa.
Közel 4000km van már a kicsikében, eddig meg vagyok elégedve nagyon.
Nekem a karbantartásnál az első olajcsere 15eKm utána 20ezrenként (könyvében így van a táblázatban), ez van még valakinél így? Mert ahogy olvasgattam a forumot a benzinesekre mindenki 15e-t írt.
Egy apró dolgot vettem észre, a rádió távhergelő a kormányon időnként megbolondul, mute gomb hangosít, hangosító halkít minden össze-vissza kezd el működni, ha megnyomok 2 gombot egyszerre akkor jó esetben visszaáll a rend de nem mindig. Valakinek van hasonló tapasztalata?
Van betörésvédelmi fólia, ami rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, és ezért az első két ablakra is tehető.
..autóüveg-fóliázással több célt is el lehet érni, de talán a legfontosabbról kevesen ejtenek szót Sajnos él még a tévhit, hogy az autófóliázással csak lesötétíteni, lehet egy kocsit, és a műszaki vizsgán sem fogadják el. Az üvegfóliázás ma már olyan védelmi eszköz, ami fóliatípustól függően az UV sugárzás 99%-át valamint a hőenergia 60%-át veri vissza, mindezt úgy, hogy a nem sötétíti le az utasteret..
ja és az ár. fóliától és embertől függ.én anno 30-at fizettem teljes fóliázásért, első ablakokra is.biztos van olcsóbb, és drágább is, de én úgy tudom, hogy fóliától is függ az ár.műbizonylatot mindenképpen kérni kell.talán Kiberlovag tud segíteni, hol van jó árban, anno suzukis fórumon is irt erről egy cikket. :)
én úgy tudom, hogy mindenki másképp csinálja, van aki kiszedi az üveget, szerintem ez a ajobb, és van aki nem. elvileg csak a "B" oszloptól hátrfelé szabad fóliáztatni+első szélvédőcsík a napellenző vonaláig, csak erre adnak műbizonylatot amit kérhet a rendőr. az első kettő ablakra elvileg nem szabad, arra nem érvényes a aműbizonylat, de azt is megcsinálják csak azthiszem arra nincs gararancia. minket állított meg a arendőr, ugy hogy az első kettő is fóliázva volt, gyorsan lehúztuk mind a kettőt. de nem szólt érte, pedig biztos látták, hogy le van. én már láttam olyan kocsit aminek a szélvédője is fóliázva volt, az már húzós.
Ho hooo! Newsflash van! Srácok, most ott tartok, hogy CEE'D 1.6 CRDi EX Limit -et metálfénnyel megadják 4.3 milláért, de ... és most jön a DE! Megnéztem és külsőre beleszerettem az új változatba, a PRO_CEE'D -be ... West vagy valaki aki még látta, de méginkább aki hallott róla, hogy külsőn kívül esetleg valamiben más lenne, valamit ha rontottak. Lécci szóljon, mert a napokban kell meghoznom a döntést különben egy kedvező törlesztési ajánlattól és egyébtől is elesek ...
(u.i: méretek, padlólemez ugyanaz, spóroltak 2 ajtót és pici helyet a csomiból, cserébe némileg pofásabb szerintem és ha jól értelmezem akkor széria alufelnis - én ezeket találtam rajta, ja és egy százassal drágább)
Én gyengének tartom a tompítottat, de már írtam, hogy biztos a xenon után az. A ködlámpám meg úgy néz ki, nincs beállítva (a képen is látszik, elém világít). Az első szerviz alkalmával azt is beállíttatom. (ahogy ma olvasgattam, lehet Kia Lurdy lesz)