Szoktam itt olvasgatni,de nem szoltam meg hozza semmihez.Talan erdekelhet valakit egy 95.8. Honapban erkezett 92-es Svajcban uzembehelyezett 325i , M futomu, gyari sperr, gyari, bor sportkormany, nagy fedkomputer, 2 zonas automata klima, rozsda mentes,garazsban allt,teljesen gyari,fekete, 4 ajtos. 50 eves tulaj. Most eppen elado, epitkezes miatt
Én is gondolkoztam rajta, de azt mondták, ha e46 lengőkart raksz a e36-ba akkor megnő a nyomtáv oldalanként 30mm -el. Az ksok, a karosszériát vágni kell.
Sziasztok ! Kerdés ! Hogy szoktátok beletenni 36ba a 46 lengőkart ? Elképzelésem : Lemaratni a 46 lengőkar 6 szög csúcsát, amire rácsúszik a szilent 36nak a gömbölyű méretére és 36 szilentel van összerakva ? (Sima szilent, vagy m3 nak az eltolt szilentjével ?melyik állna szebben , jobban ?) Ki mit tud erröl illetve ki csinált már ilyet ? Köszii
Szeretem megoldani a megoldható dolgokat szerviz munkadíj nélkül, természetesen csak azokat amiket szakszerűen meg lehet oldani házilag, barkácsolni semmiképpen sem akarok. Persze ha nem megy a dolog akkor villamossági műhely lesz belőle.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem működik a féklámpám. BMW E36 318i. A biztosítékok épek, izzók jók. A féklámpa kapcsolónál a barna vezetéken ott a 12V és a kapcsoló is jó. Ötlet?