Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Hátőő ez drivert mondott, de persze tényleg kérdés, hogy mire gondolt a költő (éppen most barkóbáztam 5 órát egy júzerrel, mire kiszedtem belőle amit sejtettem)
Vagy a kép sincs a helyén, vagy nem is a formátum, hanem a link van letiltva. Mondanám, hogy ha már érdekli, akkor meg kellene nézni, de minek kapálózzunk? Ezer+1 nyűgje lehet, de azért egy beágyazott png nem űrtechnika.
Win10,Opera,laptop. Kb 2 hónapja van,hogy a youtube-ra lépve piszokul lelassul,mondhatni leáll a működés,csak a "kék" forog,előbb-utóbb újraindítom,és csak a yt kikapcsolása után működik tovább rendesen.Az Opera frissítve,előzmények takarítva.
Mi az oka,mi a megoldás?A "hétköznapinál" is hétköznapibb felhasználó vagyok,úgyhogy...