Keresés

Részletes keresés

Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.07.08 0 0 342
Félig OFF, de emlékszik még valaki a Kretén magazin folytatásos képregényére, a Dállászra?

Dallas-paródia volt, habár rendszeresen beleszőttek más filmeket, sorozatokat, illetve aktualitásokat is. Meg néhány eredeti figurát, mint Jockey, illetve Csoki magyar dédapja. :)

Valahol esetleg hozzá lehet férni letölthető formában? A nyomtatottak sajna már elkeveredtek, na meg nem is volt teljes kollekció.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 341

A nap képe:

 

ati86 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 340
Ja, így már érthető. És a délelőtti ismétlésben nincs két reklám.
Előzmény: Törölt nick (339)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 339
Mindig nézem, csak én a délelőtti ismétlést, mert akkor jobban ráérek, szóval nálam ma támadt fel, holnap mesél:)
Előzmény: ati86 (338)
ati86 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 338
Szia!
Igen, tegnap támadt fel. Ma már csak Pamela álma szorul magyarázatra, mikor elmeséli Bobbynak, milyen szörnyűségeket álmodott.:)
Ja, és ha tudod, nézd meg a mai részt, mikor a bejárati ajtó előtt búcsúzkodnak. Déja vu érzése lesz az embernek...
Előzmény: Törölt nick (337)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 337

Tni voltam, mikor ment először a sorozat, és azért nagy vonalakban emlékszem rá, de azt nem tudtam, hogy Bobby ma fog feltámadni:) Az abban a pillanatban lett világos, amikor Samatha kilépett a liftből, hogy oké, hogy Jamie (és a csodalámpa:))) meghal, na de Samatha is??? És akkor beugrott: itt a vége, fuss el véle.

Előzmény: ati86 (336)
ati86 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 336
Én azt olvastam, hogy a záró képsorig nem tudták a szereplők sem, mi fog történni. Elvileg még maga Victoria Principal sem tudta, hogy Bobby lesz a zuhanykabin mögött.
Viszont a készítők már biztos tudták, ebben igazad van, hogy Bobbyt visszahozzák, mert irreálisra sikeredett a szezonvég Samantha és Jamie eltávolításával, s ez már gyanúra adhatott okot a nézőknek. természetesen akkoriban iszonyatos nagy trauma lehetett Bobby elvesztése, s nem is reménykedhettek abban, hogy viszontlátják még az életben. Mi már, tudva a hátteret, könnyebben írunk erről-arról véleményt.
Én személy szerint örülök, hogy visszajött.
Előzmény: Hierro Nyh. (335)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.07.08 0 0 335
Ha Bobby nem tért volna vissza, itt ért volna véget a Dallas, ugyanis ebből többet nem lehetett volna már kihozni.Ha Samantha meghal az irodában, azonnal véget ért volna a Dallas.

Szerintem Samantha és Jamie felrobbantása már a felébredés előkészítésének jegyében került bele.
Előzmény: ati86 (333)
ati86 Creative Commons License 2009.07.08 0 0 334
222. (évadzáró) rész - A múlt fuvallata (1986)

Jockey: Angelica Nero ígéretesnek tűnő ajánlattal kecsegteti, aki az olajkutak forgalmának visszaesése miatt már régóta pénzgondokkal küzd. Angelica azt állítja, hogy fizetség ellenében olyan dokumentumokat kaphat, amellyel sok pénzhez juthat, elkerülve a csődöt, s megnyithatja újra olajkútjait. Bár Jockey belül vonakodik, s bizalmatlan, végül belemegy az Angelicás egyezkedésbe, s megállapodnak, hogy megkapja a szükséges információkat pénzért cserébe. Samantha figyelmezteti férjét a veszélyre, de Jockey a kivárásra játszik, s a haszon reményében megszervezi a találkozót Angelicával a Ewing irodában. A találkozó a nő késése után létrejön, de nem tart sokáig, ugyanis rendőrök veszik őrizetbe Angelicát. A táskába rejtett bombát már kibiztosította, így J.R-nak percei vannak csak hátra. Miután Jack is veszélybe van, felhívja, jól van-e, majd mikor Jockey hallja, hogy Jack nem válaszol, elindul segíteni neki, s a liftbe száll.

Ellie: A ház körül tevékenykedik, s szóba elegyedik a farm új gondnokával, Ben Stiversszel. Kíváncsian, de kissé kétkedve szemléli az új gondnokot, s az az érzése a nézőnek, Ellie ismeri valahonnan. A családjáról kérdezgeti az idős urat, aki meglehetősen szűkszavúan nyilatkozik róla, s bevallja, fiát elvesztette. Lázasan, de kissé megilletődve készül Pamela esküvőjére, s a meghatódottságtól elfojtva osztja meg Pamelával jókívánságait. Az esküvő utáni reggel Elindul Samantával megkeresni férjét, Claytont.

Clayton: sok szerepe nem volt a részben, Ellie oldalán örvendezett Pamela és Mark esküvőjének, valamint Jackkel beszélgetett a farm ügyeiről.

Samantha: Jockeyt figyelmezteti, hogy Angelica veszélyes nő, s a bárminemű találkozás kockázatos vele. Kérdőre vonja férjét, hogy miért nem hívta már a rendőrséget, de ekkor még nem tudja, Jockeynak más tervei vannak. Később találkozik Jamie-vel, s Pamelával, s a Jockeyval rendeződött kapcsolatáról áradozik.
Elkíséri Ellie-t Clayton keresésére, de Jockey féltése erősebb ennél, s utánamegy a Ewing irodába. Mikor belép a szobájába, egy erőteljes detonáció rázza meg az egészet, s az iroda felrobban.

Pamela: Markkal készül az esküvőjére, s nagyon boldog. Mark említi neki, hogy mivel beteg, nem tudja, mennyi van neki hátra, így ezt mérlegelni kell Pamelának. Kiáll a férfi mellett, s már a ceremóniára készülődnek. Meghallgatja Ellie jókívánságait, s házasságot köt Markkal. Reggel a zuhanyból ömlő víz csobogására ébred, s mikor kinyitja a tusoló ajtaját, volt férje jelenik meg előtte, Bobby James Ewing, aki Jó reggelttel köszönti a Csipkerózsika álmot álmodó szerelmét.

Donna-Ray: Ray lovagolni tanítja Tonit, aki kap egy gyönyörű lovat. Ravasznak nevezi el, s kilovagolnak. Jack ingyen oda akarja adni a földjét Raynek és Claytonnak, amit nem fogadnak el. Végül kompromisszumra jutnak, hogy jutányos áron adja el nekik.

Cliff: Rendeződni látszik a viszony ő és Jockey között, ami a partin is kitart köztük. Megfogadja, hogy soha többé nem a Jokey iránti ellenszenv fogja motiválni üzleti cselekedeteit, s megfogadja feleségének tett ígéretét.

Jamie és Jack: Előnyös üzleti ajánlatot tesz Raynek és Calytonnak, hogy vásárolják fel a rá eső részt a farmon. Mikor Jack éppen indulni készül az esküvő utáni reggel, autója felrobban, melyben Jamie ült.
Előzmény: ati86 (333)
ati86 Creative Commons License 2009.07.07 0 0 333
Szia!
Igen, én is kerestem az elején, de nem írták ki. Úgy látszik, nagy meglepetésnek szánták.

Mellesleg a mai rész elég jó volt, de a vége tetszett a legjobban. Ha Bobby nem tért volna vissza, itt ért volna véget a Dallas, ugyanis ebből többet nem lehetett volna már kihozni.Ha Samantha meghal az irodában, azonnal véget ért volna a Dallas. Jockey már nem tudta volna kin kiélni perverz örömét. Azt sem tudtam volna elképzelni, mit kezdtek volna Pamelával immáron Mark oldalán, hiszen a viszály legfőbb oka, a Ewing-Barnes szembenállás szűnt volna meg ezzel.
Egy kijózanító Jó reggelt nagyon jó jött, még ha voltak nagyon is értékelhető momentumai az évadnak, mint pl. a Donna-Ray örökbefogadási történet.

Az évad legfőbb hibája az egysíkúság volt, az ötlettelenség, nehézkesség, s a Bobby hiányán érzett gyötrődés. Majdnem az évad végére értünk, mire pam és Jenna elfogadta végre bobby halálát.
Az meg, hogy a nézők elégedetlenek voltak a sorozattal, csak egy ürügy volt a sok közül, hogy Bobbyt visszahívják. Valójában a felszín alatt már jelenhettek meg rendezői-produceri problémák is, hiszen az évad meglehetően lekerekítettre sikeredett, nincs az embernek az az érzése, hogy folytatódni fog. Bobby hiánya én szerintem már anyagilag is érezhető lehetett a készítőknek.
Meg olyan művire sikeredett a puszi-nyuszi kapcsolat Samantha és Jockey között, és Ellie jövőbeli jókívánságai menyének, mintha Pam búcsúzna a sorozattól. Ha mindez nem álom lett volna, akkor Pam kapcsolata megszűnt volna szinte teljesen Soutforkkal.
Előzmény: Dr. Máris (332)
Dr. Máris Creative Commons License 2009.07.07 0 0 332

"kíváncsi vagyok, hogy az also starring sárga betűs feliratoknál (ahol Deborah Shelton, Jenilee Harrison, meg egyebek vannak feltüntetve), ott lesz-e Bobby, vagy nagyon nagy meglepetés lesz a visszatérése?"

 

Emlékezetem szerint a végén írták csak ki a nevét, így azt valószínűleg a Storyn nem fogjuk látni.


 

Előzmény: ati86 (326)
ati86 Creative Commons License 2009.07.07 0 0 331
Igen, igazad van. Az talán erős, hogy nézhetetlenek, hiszen próbálták Martinique-kal feledtetni a punnyadó sorozatot, de nem nagyon sikerült. Azért is tartom feleslegesnek ezt az egész Marinosos hajcihőt, mert Jockey már az évad felénél kiszállt az egészből, utána meg már csak egymás pofájába hazudtak. Ahhoz képest, hogy mennyi részt ölelt fel Angelica története, egyáltalán nem volt annyira jelentős.
Sokkal inkább a Samanthás sztorik, Mark visszatérése és Pamea meghódítása. A smaragdbányás részeket is utáltam, mert teljesen hiteltelenek, és a Dallasba nem illők voltak. Pamela keresztül a dzsungelen követi bobby álmát, és Cliff meg mellette turkál abban a szörnyű bányában. Egyáltalán nem jellemző a sorozatra.
Ebben az évadban volt a legtöbb rendezője a sorozatnak, s talán ezért is volt kissé nézhetetlen is.
Bobby ma este megy zuhanyozni!
Előzmény: Mad Scientist (330)
Mad Scientist Creative Commons License 2009.07.06 0 0 330
Amiket az elmúlt hetekben láttam, azok szinte nézhetetlenek voltak, annyira vontatottak voltak.
Kb. 3-4 rész eseményei adtak (volna) ki egy normálisat.
Na de holnap(tól) :-)))
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.07.06 0 0 329
Az álomban feltűnt Ben nevű munkavezető ébredés után is viszontlátható, más néven, de hasonló szerepben.

Valószínűleg ez egy olyan szál volt, amit hamarabb kitaláltak, mint a "feltámasztást", és nem akarták veszni hagyni.
Előzmény: ati86 (328)
ati86 Creative Commons License 2009.07.06 0 0 328
Nem tudom, tudja-e valaki, hogy a következő évadban lesz-e utalás Samantha alkoholizmusára, vagy nem?? Samantha épp a 7. évad végén kapott rá újra az italra.
Ha nem, akkor értelemszerűen sose gyógyult ki az alkoholizmusából, ugyanis az csak az álomévadban történt meg. Ha tehát ez így lesz, a készítők nem voltak teljes mértékig következetesek, s a pozitív álomdolgok valóságként mennek tovább. Annyit láttam, hogy a 9. évad első részében Jockey Mandyvel hentereg, tehát az biztosan még a 7. évad történéseihez kapcsolták logikusan.
Már várom a nagy visszatérést!
Amúgy a mai részen éreztem nagyon, hogy annyira idillinek tűnik minden (Jockey megkapja újra a feleségét, Cliff imádja a feleségét, véget vet a harcnak Jockeyval, Donnáéknak sikerül az örökbefogadás, Pamela és Mark esküvője), hogy már-már a Dallas végét jelentené, hisz minden megoldódik. Ezért érezhető, hogy itt valami nincs rendben, s lesz valami igazán nagy durranás.
ati86 Creative Commons License 2009.07.06 0 0 327
Nem tudom, tudja-e valaki, hogy a következő évadban lesz-e utalás Samantha alkoholizmusára, vagy nem?? Samantha épp a 7. évad végén kapott rá újra az italra.
Ha nem, akkor értelemszerűen sose gyógyult ki az alkoholizmusából, ugyanis az csak az álomévadban történt meg. Ha tehát ez így lesz, a készítők nem voltak teljes mértékig következetesek, s a pozitív álomdolgok valóságként mennek tovább. Annyit láttam, hogy a 9. évad első részében Jockey Mandyvel hentereg, tehát az biztosan még a 7. évad történéseihez kapcsolták logikusan.
Már várom a nagy visszatérést!
Amúgy a mai részen éreztem nagyon, hogy annyira idillinek tűnik minden (Jockey megkapja újra a feleségét, Cliff imádja a feleségét, véget vet a harcnak Jockeyval, Donnáéknak sikerül az örökbefogadás, Pamela és Mark esküvője), hogy már-már a Dallas végét jelentené, hisz minden megoldódik. Ezért érezhető, hogy itt valami nincs rendben, s lesz valami igazán nagy durranás.
ati86 Creative Commons License 2009.07.04 0 0 326
Igen, ebben a reklámszlogenben van igazság.
A jelen évad utolsó részeibe rengeteg eseményt sűrítenek be, kezd egyre izgalmasabbá válni. Nemcsak azért mert kezd eldurvulni, hanem azért, mert az álom végével ismét a realitásba csöppenünk. Azzal, hogy Samantha is felrobban az utolsó másodpercekben, a készítők túllőttek a célon.
Csak az a baj, hogy Pamela, mikor felébred, már csöppet sem hasonlít a 7. évad végi külsejére. Átszabott, nyújtott arc, hosszú, sötétbarna haj. Bobby, becsületére legyen mondva, igen jól tartotta magát a 8. évad záróképe tanúsága szerint. meg sem látszott rajta az egy év kihagyás. kíváncsi vagyok, hogy az also starring sárga betűs feliratoknál (ahol Deborah Shelton, Jenilee Harrison, meg egyebek vannak feltüntetve), ott lesz-e Bobby, vagy nagyon nagy meglepetés lesz a visszatérése?

Jockey fejéről lekerült a pepi, a kopaszodást már nem takarják, haja meglehetősen ősz, mindenesetre nagyon szembetűnő a 8. évad első részeihez képest, s most már az is nagyon látszik, hogy az 50-es évei közepén jár a színész.

Barbara Bel Geddes az évad elejéhez képest fogyott, főleg az arcán látszik a változás.

Donnának ebben az évadban volt eddig a legjobb frizurája, s a legérdekesebb szerepe Ray-jel együtt.
Előzmény: Hierro Nyh. (324)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.07.04 0 0 325
Ráadásul a feltámasztással kettéválik a Dallas és a Knots Landing cselekménye: mivel az már végképp túlzás lett volna, hogy Pamela álmodta volna meg az ottani eseményeket is, ezért ott Bobby továbbra is halott maradt.
Előzmény: Törölt nick (316)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.07.04 0 0 324
A másik nagy probléma Bobby hiánya. Nem mondom, hogy nem volt eseménydús az évad nélküle is, de hiányzik, mert ő adja a Dallas másik ízét.

Reklám a kilencvenes évekből:
(a képen idős háziasszony)
"- A kávé Completta nélkül: olyan, mint a Dallas - Bobby nélkül!"
Előzmény: ati86 (323)
ati86 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 323
Végre már kifelé megyünk ebből az évadból. Nem mondanám, hogy nem voltak benne jó történetek, de összességében szerintem elég fantasztikusra, kalandfilmesre sikeredett. Igazából csak a színészek garantálják, hogy Dallast nézünk, a történetek inkább Indiana Jones kalandjait idézik; Pamela a dzsungelben, a Martinique-szigeteki dajdanozás, Jockey és Jack szó szerint a Dallashoz méltatlan fantasztikus, ám kevéssé valóságos kalandokba keverednek.

A külsőségekről: Jockey azaz Larry Hagman hajviselete is más lett, korábban oldalt viszonylag rövid volt, s a parókája az egész homlokát befedte, most már azonban oldalt is hosszúra növesztette a haját. Nem tudom, nektek feltűnt-e, de Hagman ebben az évadban nagyon sokat őszült. Leht, így akarták erősíteni a karizmáját Bobby halála után. Mivel "meghalt" a tesó, így már nem kell őt sem fiatalítani.

A másik nagy probléma Bobby hiánya. Nem mondom, hogy nem volt eseménydús az évad nélküle is, de hiányzik, mert ő adja a Dallas másik ízét. Lehet azt mondani, hogy Jennával nem tudtak ebben az évadban sokat kezdeni, de ennek egyik legfőbb oka, hogy állandóan Bobbyhoz nyúltak vele vissza. Így Bobby-t még a néző sem tudta nyugodtan elengedni. Hozzá kell tenni, nem is lett volna sikeres. Pamela ébredése hamarosan elérkezik, s jó is lesz, mert ezt az angelicás sztorit már nagyon túlálmodta.
Végre valaki nagyon megmondja Pamelának, hogy Good morning jövőhéten!
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.23 0 0 322
Hú, ez kimerítő volt. Köszi!
Előzmény: ati86 (321)
ati86 Creative Commons License 2009.06.18 0 0 321
Szia!
Igen. Az egész úgy kezdődött, hogy Pamela megtudta Mark orvosától, Jerry Kendersontól, hogy Mark halálos beteg, s már csak hónapjai vannak hátra. Mark már nagyban készülődött az esküvőre Pammal. Pamela csak a betegsége miatti kötelességtudatából ment volna Markhoz feleségül. Egyszer Katherine meglehetősen illuminált állapotban azonban kifecsegte Pamela és Jerry titkát Markot illetően. Mark ezután gyanút fogott, noha Katherine nem mondott el mindent. Felkereste orvosát, aki megerősítette a rossz hírt. Mark ezután belátta, nem kényszerítheti Pamelát egy ilyen házasságra, ezért inkább elhagyta az egyik együtt töltött éjszaka után. Másnapra már nem volt Dallasban, s Pam-et telefonon értesítették arról, hogy Mark gépe lezuhant a tenger fölött.
Pamela természetesen összeomlott, pláne azért is, hogy volt férje, Bobby és első nagy szerelme Jenna ismét közel kerültek egymáshoz. Ha az álomévadot nem vesszük számításba (ami most megy 8. évad), Mark tényleg meghalt. Nos, a 7. évad felétől különös dolgok történnek. Pamela Mark autóját találja a Barnes-Wentworth cég előtt. Lovait, istállóit ugyanolyan állapotban hagyták, ahogyan meghalt, nem adták el. Mondták, hogy valakinek kell majd, aki még visszatér. Mark Graison nevében egy virágcsokrot kap Pamela. Innentől kezd el megszállottan nyomozni Mark után. Sem a testvére, Cliff, sem a Ewingok nem értik az asszonyt, s csupán felesleges kutatásnak gondolják az egészet. Cliffnek mindenesetre jól jön: míg Pamela elhunyt kedvesét keresi, távol tarthatja Bobbytól. De Jockeynak is érdeke fűződik ahhoz, hogy minél tovább keresse Markot. Bobbytól akarja távol tartani Pamelát, akinek az érzelmei Jenna iránt nem állnak túlságosan biztonságos talajon. Pamelát Mark felkutatásában senki nem tudja meggátolni, és többen is jelentkeznek, hogy látták a férfit, s a Karib-térségben kezelteti magát, mert rájött, rálelhet a gyógymódra, amit máshol nem ismertek. Kiderül azonban, hogy az utak nagy részét Jockey bácsi finanszírozta, s lefizetett mindenkit, hogy elhitessék vele, Mark él.
Később Jockey ezen akciója kiderül, s egy óriási pofont kap Pamelától, amiért a hülyét járatta vele, s beutazta a fél világot Markért.
Az utolsó, hong-kongi útjához a már megenyhült és lehiggadt Samantha is csatlakozik, s őszintén reméli, hogy Pamela rátalál szerelmére. Ezt az akciót már nem Jockey bácsi finanszírozza, itt már nincs vesztegetés. Eljutnak egy hong-kongi kórházba, ahol egy fekvő embert talál, aki megtévesztésig hasonlít hátulról Markra, majd mikor megfordult, s kiderült, hogy nem ő volt, Pamela sírógöcs közepette kiszalad a kórházból.
A fekvő Mark-imposztort is lefizették, azonban ez a személy egy titokzatos ember. Mikor elhagyják a várost Samantháék, csak ennyit mond a telefonban a bérenc: Most szállt fel a gépe!
A kérdést nyitva hagyták ezzel. Aztán jönnek a dallasi sztorik, s miután "meghal" Bobby, az álomévadban visszatér. Eleinte csak figyelteti Pamelát, a rendezés is csak sejtet. Autóval követik, majd mikor Pamelát már a Bobby elvesztése miatti idegösszeomlás környékezi, megjelenik Mark, s a nő ájultan borul a férfi mellkasára.
Előzmény: Törölt nick (320)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.18 0 0 320
Egy ideje nem láttam, régebbről pedig nem emlékeztem, hogyan tért vissza Mark. Elemesélnéd? Odáig megvan, hogy vmi durva betegség miatt elvonult a világ elöl, aztán pár napja döbbenten tapasztaltam, hogy újra Pamelával fűrészel.
Előzmény: ati86 (319)
ati86 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 319
Sziasztok!
A Dallas a 9. évadig már több válságot is megélt. Először, mikor Jim Davis meghalt. Szerintem ott zárult le az igazi, hamisítatlan, igazi vidéki, minden utazástól és kitekintéstől mentes Dallas. Jock hiányával szemmel láthatóan nem tudtak mit kezdeni részeken keresztül. Még talán az sem erős, ha azt mondom, Rebecca és Katherine feltűnéséig. Jock és Ellie meghatározó tényezők voltak 1981-ig, akik sakkban tudták tartani minden emberi aljasságra képes legidősebb fiukat.
Katherine feltűnése zökkentette ki a Dallast a langyos kerékvágásból. Egy rendkívül sokoldalú és színes karaktert hoztak be vele.
A Bobby-Katherine-Mark-Pamela szálat nagyon szerettem, s a színészek is kiválóan alakítottak.
A második nagy válság pedig Bobby "halálával" jelent meg, ugyanis szemmel láthatóan nem tudtak mit kezdeni a hiányával. Különbség az előző válsághoz képest, hogy ez már nem az egyszerű vidéki Dallas sorozat, hanem itt már a rendezők széles körbe kitekintettek, az erőszak szerepe is egyre nő. Az Angelica Neros történet nem lenne rossz, de Bobby hiánya valahogy nem hagyja nyugodni az embert. Jockey aljasságai az ő jelenlétében kristályosodtak ki igazán. Ellenpólusa volt sok mindenben, s mint pozitív szereplő, bűn volt kiírni a sorozatból, mégha ezt Patrick maga kérte a készítőktől. Itt ugyanis nem egy Lucy-kiírásról volt szó, vagy egy gyors Ellie-cseréről, hanem egy kardinális alapszereplőről. Nem csoda, hogy tömeghisztériát váltott ki Bobby James Ewing távozása. És valahogy tényleg olyan érzése van az embernek, mintha mindent úgy álmodna. Olyan sok dolog valószínűtlen a mostani részekben (Pam Bobby helyén dolgozik, Mark hipp-hopp feltűnik (még úgyis, hogy szeretem Markot), Samantha részegen a sikátorok között, stb.)
Ezért várom már, hogy Bobby elmenjen zuhanyozni. Nélküle tényleg döglődik a sorozat, a Ewing cég is olyan üres.
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.14 0 0 318

Hinnye, a tegnapi részben annyi minden történt, mint a Szomszédokban egy év alatt: Clayton kattant tesója elrabolta az ős Ewing-anyát, akit összekötözve találtak meg a csomagtartóban; kiszabadítása után még másnap(!) Clayton és Ellie összeházasodtak, majd elröpültek nászútra. Pamela szívem kiosztotta Catherine-t, hogy takarodjon a rákba, mert vissza akar menni Bobbyhoz, aki persze Jennát akarja elvenni. Cliff eladta a Barnes-Wenthworth részesedését 18 milláért Catherine-nek, hogy így legyen pénze az olajfúrásokhoz, amiről persze kiderült, hogy Jockey manipulálta az egészet, emiatt ifj. Tintás előbb tönkre, aztán a kocsmába ment (közben összeveszett Aftonnal). A kis hímringyó Pítör "magázomdedugomSamanthát" Ricsárdc (hú, de utálom) hármasban összeült JR-ral és Sue Ellennel, hogy megoldást találjanak a drogügyre, amibe belekeveredett az a buzernyák. Persze emögött is Jockey is áll, és azt is tudta a furmányos viszkipusztító, hogy a szöszi gyerek belülről vizsgálgatta Samanthát. Pítör fenyegetőzve távozott az étteremből. A végén ordas nagy cliff(nem barnes)hangerként valaki bement Jockey irodájába, hogy kinyírja, de hatalmas megleptésre a foteljában az öccse ült! Négy esélyes van a gyilkolóra: Peter, Catherine, Samantha és Cliff.

 

Dallas rulez!

Quantumleap Creative Commons License 2009.02.12 0 0 317
A Knots Landing ott kezdődik, hogy Gary és Val beköltözik a kaliforniai házba, amit Ellie vett nekik.
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.02 0 0 316
Én se szaladtam bele soha, pedig kimondottan érdekelne. Ráadásul az elmondások szerint sokkal egyenletesebb (jó) színvonalat hoz, mint az anyasorozat. A Dallas Bobby feltámadásakor lényegében "megugorja a cápát".
Előzmény: Jeftelánya (314)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.02 0 0 315
Mai szemmel azért durva volt a fejenként 10 millás örökség a gyerekeknek, plusz Ellie-nek a nemtomhányszázmilliós birtok. Ha ennyi léjük van, Jockey miért zálogosította el anno SF-ot?
Jeftelánya Creative Commons License 2009.02.02 0 0 314
Külföldi adókon sem futottam még bele a Kl-be(mármint azon kevés külföldi adón,ami nekünk van)Dobna valaki egy gyors összefoglalót a Lucy-elvételről?
Hogy tűrte ezt Ellie?
Előzmény: Törölt nick (313)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.02 0 0 313
Garyről a Dallas spinoff Knots Landing szól, igen hosszan, 14 szezonon át. Kár, hogy magyarul nem elérhető. Simán megcsináltam volna az MTV helyében, a Dallas kifutása után.
Előzmény: Jeftelánya (312)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!