Keresés

Részletes keresés

gombóc63 Creative Commons License 2023.10.17 -2 2 6133

Én pedig Virággal értek egyet, ez az este nem EVELINRŐL kellett, hogy szóljon. Meg sem tudtunk többet, hogy esetleg miről beszélgettek, ha egyáltalán beszélgettek. Arról nem beszélve, hogy ilyen szituban ki fogja azt mondani, hogy ja, bocs, engem nem igazán érdekel. 

Előzmény: Ilhilla (6132)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.17 -4 2 6132

Nem értettem Virág kifakadását a videó miatt! Evelin volt a "vendéglátó" és a videó előtt megkérdezte: érdekli-e a társaságot. Mivel egyöntetű volt a válasz, levetítette. Virág pedig a háta mögött ismét kritizálta. Szerintem egyszerűen csak irigység beszélt belőle. 

Tojás # 92 Creative Commons License 2023.10.16 -4 2 6131

Ez a roma Evelin kibírhatatlan egy nő!

Teljesen megértem az apósát,hogy látni sem akarja!!

Undorító a viselkedése!

Ások-apa Creative Commons License 2023.10.15 -1 6 6130

A fórumon is vissza olvasgattam. Elég eltérőek a vélemények. Tiszteletben tartva mások eltérő véleményét, én is leírom a gondolataimat a műsorról, szereplőkről:

 

Joe és Csenge:
Joe-t az ÉNB sorozatból kedveltem meg. Igaz, a végére már kevésbé volt ez igaz, mert a karakterrel együtt, a Joe-t alakító Varga Miklós is elfáradt.  Amikor megláttam nevét  a Nyerő Páros szereplői között, rögtön azt gondoltam, hogy bátor volt nagyon, hogy egy röpke kapcsolattal, elvállalta a műsort?! Jól éreztem!

 

Hogy a nagy nyilvánosság előtt mennyire őszinték, nem tudom. De a szexkérdést túltolták! Csengéről kiderült, hogy a pár hónap alatt vagy 15-ször költözött?!Milyen kapcsolat az, amelyben, mint egy óvodás, batyuzik hetente?!

Ráadásul a Nyerő Páros után közvetlenül kezdődik a  Survivor,  amelyben Joe, mint játékvezető szerepel. Minden évadot láttam, és eddig és Joe ebben is szimpatikus volt. De mindkét műsor különböző!

Egyikben Joe feladatok hajt végre a párjával, és az adott társaságban kell akár vitatkozni, veszekedni, viselkedni. Addig a másik műsorban Joe dirigál,  ő kéri számon a versenyzőket, mint műsorvezető. Ezt  valahogy nem tudom egyeztetni  személyiségével.

És továbbra is tartom, hogy nem volt jó ómen vállalni a szereplést a párjával. (Vagy csak egy mondvacsinált kapcsolat? Összeálltak, mint két kicsi lego....??!!)  Egyébként Joe-t, nem Csenge húzta le,  Csenge nélkül is hasonló megítélés alá esik, amit önmagának köszönhet elsősorban, Csenge csak egy másodhegedűs az oldalán.

 

Vastag Csaba és Evelin:  Párnapos házasként jöttek a műsorba. És úgy tűnik, hogy van valami nagyon furcsa ebben a kapcsolatban?! Talán a túláradó cukiskodás és becézgetés, vagy a  mindig nagyon modoros rájátszás a kamerának. Ténylegesen, mintha leplezni akarnának valamit. Csaba nem volt a kedvencem, ezután sem lesz. A párja olyan amilyen, hogy tehet-e róla, vagy hozta magával a "naivságot", nem tudom.

Különösebb gond nincs velük, azonkívül, hogy Evelin habitusa, túlságosan sok.  Van aki szerint Evelin szép, hamvas, üde, szerintem ízlés kérdése, egy biztos természetes, nincs plasztika, és a többiekhez képest irigylésreméltóan  fiatal még.A pletyka ami VCs-ről kering az identitását illetően, én nehezen hiszem el, annak ellenére, hogy nem kedvelem. De ha azért nősült meg, hogy mindezt leplezze, az durva, szerintem is. (És akkor elgondolkodtatott a vallomása is, hogy esetleg Csaba apjának nem is Evelinnel volt baja?!) VCs nevét olvasva szintén meglepett, hogy indult a műsorban, mert introvertált embernek tartottam. És ugyanazt gondoltam, mint Joe esetében is, hogy nem tesz jót a szereplés neki sem. Nem ők lesznek a győztes páros úgy érzem. 


Henry és Rebeka: Henry szimpatikus volt nekem a Farm VIP-ben. Lehet, hogy azért, mert nem éreztem részéről a rossz indulatot. De az is lehet, hogy, Henry saját magába szerelmes? Azt szereti, ha a középpontban  van, szereti a rivaldafényt,  Rebeka azért kedves, aranyos, kissé bugyuta. Hihetetlen, hogy a "Bungyurkával" (?), alszik, mint egy óvodás.  Mindketten óvodások, ergo egypár a két magasra nőtt felnőtt. Furcsa volt nekem, hogy Rebeka még a kapcsolatban sem tudja elengedni a textilpelenkát, a mindennél jobban szeretett "Bugyurkáját??!!" Ez azért pszichológusért kiállt.  Az "alsógatyás" vallomást  előre kitalálták, szerintem. Megosztó személyek ugyan, én kedvelem őket, sokakkal ellentétben. Fiatalok, nincs nagy múltjuk, de még lehet!

 

Curtis és Judit :  A sok pletyka ellenére Curtis először sajnálatott váltott ki belőlem, sokakban megvetést. Láttam Curtis szereplését az őserdőben, a túlélő showban és  kellemesen csalódtam benne. A The Voice-ban is.  Judit egy normális nő, nem rosszabb az átlagnál. A kapcsolatuk azonban furcsa. Judit az érdeklődőbb, és a magasabb is. (Engem zavar, ha egy nő magasabb, mint a párja.)  Curtis úgy elég hideg Judit felé, nem egy bújós típus az már biztos.  nő felé.  De lehet, hogy ez a megszokott nála. Nem látok egy lopva adott simogatást, egy elcsalt szerető pillantást sem.  Érdekes volt számomra az a pillanat, amikor az első találkozásnál Curtis és VCs beszélgetett. (Mintha az alkoholelvonó hozta volna őket össze, és örültek egymásnak, hogy jól vannak?! De az is lehet, hogy félreértettem valamit!) 

 

Voksán Virág és Laci : Sokakkal ellentétben - jobb híján -, nekem ők a szimpatikus páros, ilyenek a civil életben is valószínű. Talán mondhatom, hogy a legemberibb, legtermészetesebb pár a többi között?! Laci, mint férj tök normális, és nem tartom azt, hogy el van nyomva.  Ha ilyen normális férfiak vannak, azt legújabban papucsnak nevezik,  holott sokaknál természetes az otthoni munkamegosztás. És látszik rajta, hogy nincs feltűnési viszketegsége.  Igen, én is látom, hogy a legmegosztóbb személyiség Virág, főleg a plasztikái miatt. De, egy intelligens, barátságos ember. Több műsorban szerepelt és mindig pozitív véleményem volt róla. Sajnos tönkre tette magát a plasztikával, pedig nagyon helyes lány volt. Én sem látom már helyesnek őt, kár érte. De emberileg semmi gond vele! Roppant szimpatikus volt, ahogy megnyílt a társai felé a szűlési depressziója miatt.  Sokan degradálják Virágot, hogy az önértékeléssel van a gond. És az "agyonplasztikázott" arca kelt gyűlöletet emberekben. Én  Gábor agyontetovált testével vagyok így, de próbálom tolerálni ezt és az embert meglátni a "bőr mögött!" Akárcsak Virágot a felfújt arca mögött. Bizonyára nem mindig a rózsaszín köd lebeghet a házasságban, de két pici gyerek mellett a kapcsolat is lazulhat a terhek miatt, de más, fiatal pár is hasonlókkal küzd a kicsi gyerek kis gond, életszakaszban is.

 

Gábor és Mónika:  Ismeretlenek, semmiféle háttérinfóm nincs róluk. De nem is néztem utána az előéletnek. Első blikkre jófejnek, vidámnak párnak tűntek. Számomra semlegesek egyenlőre. De semmiképpen nem nyerő páros az, aki a játék folyamán vallja be feleségének sok egyéjszakás kalandját. Sajnáltam a pityergő párját. aki szintén többször plasztikáztatott. És, mint említettem Gábor agyontetovált teste sem tetszik.  Zavar továbbá  Gábor beszéde, beszédének orgánuma is.  Nem ők a nyerők, szerintem. Curtissal régi ismeretségről beszéltek, ők tudják Curtis melyik életszakaszában volt mindez. De mindegy is, hiszen mindenkinek van takargatnivalója egyénileg, családilag is, szerintem. 

 

Egyébként ez a műsor eddig is arról szólt, hogy minden évadban egymásnak estek a párok, szidták egymás, klikkesedte, kibeszélték egymást. Ebből kifolyólag a nézők ezekből a más-más egyéniségű emberekből választanak ki maguknak kedvencet, és amint láthatjuk, a nézők is más-más egyéniség.  Ha mindenki cuki lenne, kik esnek ki a műsorból, kit lehetne akkor szidni, nem igaz?!

Ások-apa Creative Commons License 2023.10.15 0 3 6129

Visszanéztem a műsort ! Közben belenéztem a két csatorna, különféle címen futó show műsoraiba is. Mindegyik vesztett a "régi fényéből."  De ennek ellenére sok nézővel egyetemben mégis nézem őket.

Még úgyis, hogy ennyi évad után is szemet hunyok afelett, hogy egy szórakoztató reality show műsort nézek, vagy éppen nem nézek. Annak ellenére is, hogy tudom azt, hogy nagyon manipulálják a nézőket .A műsorokban pedig a "híres celebjeink" alig várják, hogy egyik show-ból átugorva a másikban  szerepeljenek, nem kevés pénzért. Még akkor ha nem a valós személyiségüket kell mutatni, hanem manipulálni kell a nézőket a sok pénzért.

 

És ha jól csinálják, akkor sikerül nekik mindenkiből kiváltani az indulatokat, sokszor az utálatot, vagy akár érzelmeket is. Igyekeznek is úgy mórikálni magukat, ahogy megírták nekik. Az más kérdés, hogy mekkora imidzs vesztéssel jár mindez?! Hogy a "van az a pénz"  fedezi-e mindezt?!"

Néha ugyan kibukik az igazi arcuk, a természetük. Igyekeznek  is olyan "hálivúdi hírességeket" magyarkiadásban foglalkoztatni, akik a legmegosztóbbak, a legpolgárpukkasztóbbak, mert fő cél a cirkusz, kenyér helyett.

 

Ha nem veszem fel a kritikus szemüvegemet, akkor úgy nézem a műsorokat, hogy el is hiszem amit látok, mint egy tudatlan, aki nem foglalkozik azzal, hogy forgatókönyv szerint forgatják a jeleneteket.

 

Érdekes volt a legutóbbi játék is. A levél is! Fogalmam sincs miért volt erre szükség, mert ezáltal a feladat is szinte okafogyottá vált...... és ez számomra nem is volt érdekes.

Nord17 Creative Commons License 2023.10.14 -5 7 6128

Végre valaki! :-D A redditten is ekézik Evelint, és más fórumokon is. Élni nem szeretnék vele, de a játékban szerintem szórakoztató kis bolond nő. Legalább van benne élet, nem úgy, mint a kívül-belül aszott múmia Virágban! Felspannolja a játék, olyankor eldobja az agyát, de más helyzetekben teljesen higgadt, normális, és vannak jó meglátásai (pl. hogy Ré nincs igazán bevéve a nagy csapatba, és inkább húzna hozzájuk, mint Virágékhoz.) Kimondottan tetszik, ahogy kezeli a helyzeteket, amikor Csaba agya durran el. Virág megsértődik, amikor Laci ideges, mert hogy merészel olyat tenni, és nem épp őt szolgálni vagy vígasztalni, ÍMóni és Csenge retteg, Evelin meg tök aranyosan, kedvesen nyugtatja olyankor Csabát. Érdekes, hogy róluk mondják azt, hogy kamu páros, én mégis rajtuk és Rebekáékon látom azt, hogy szeretik egymást.

 

Joe és Csenge közt nagyon nagy a diszharmónia. Csenge egy ázott veréb benyomását kelti mindig, ahogy meghunnyászkodva, alulról fölfelé pillog. Joe meg pont hogy egy idegbeteg vadállat kisugárzású pali, én  félnék tőle. Ha Csenge bántalmazó kapcsolatokból jött, hogyhogy nem szólt a vészcsengő, mikor ezzel a palival összejött?

 

Virag-Laci borzalom, nézni is rossz együtt őket. Lacit kiherélték, Virág meg mint egy elhasznált múmia, vagy túlfújt guminő. Annyira modoros, minden mozdulata, hanglejtése megtervezett, semmi kedvesség, báj, huncutság nincs benne. Szerintem borzasztó komplexusai lehetnek. Nem véletlenül műttette guminővé magát, nincs rendben fejben, ez most is látszik rajta. Valahogy kifogott egy ilyen 100 pontos palit, mint Laci, és két marokkal kapaszkodik bele, leuralja, borzalmasan toxik a nó.

 

Gabi-Móni fura, egy ideig nagyon bírtam őket, de ezek a durva kitörések ijesztőek, szerintem otthon megagyalja időnként Mónit. Rajta is ezt látom, ahogy kerüli, és rettegés van a tekintetében, vagy zavartan nevetgél, amikor Gabi kiborul. Meg amikor odament Virághoz bocsánatot kérni, amiért őszintétlennek titulálta, nekem az is egy jel volt, magát hibáztatta, és inkább ment bocsánatot kérni, meghunnyászkodni, hogy ne "bántsa" Virág. 

 

Curtis-Judit, az elviselhető párosok közé tartoznak, bár vannak fura elszólásaik, amikből az világlik ki, hogy Judit nem keveset szorong ebben a kapcsolatban, Curtus meg élvezi a jódolgát.

 

Renáta-Henry nekem szimpatikusak, szórakoztatók, ez legyen a legnagyobb problémájuk a közös életben, hogy nincs tiszta gatya. Én ettől függetlenül látom köztük a szeretetet és a tiszteletet is (Gabiban pl. nem sok tisztelet van Móni iránt)

 

Csaba-Evelin, már írtam, hogy bírom őket, ha versenyhelyzet van, a csaj meghülyül, de egyébként köztük is érezni a szeretetet, tiszteletet. Külön jópont, hogy Evelin smink és műtétek nélkül is nagyon szép, és amikor nem ordibál, akkor nagyon bájos, nőies. Van benne tűz, élet, szenvedély. Voksánban nyomokban sincs egyik sem. Pont ezért utálja Evelint szerintem.

 

 

Előzmény: szuszetti (6108)
crossfire1 Creative Commons License 2023.10.14 -4 1 6127

gyakorlatilag a  szerkesztők bármit megcsinálhatnak, ha épp úgy hozza kedvük, nem esik ki senki. szerintem ezek után már minden páros tisztában volt vele, h Curtisék végig maradnak.

csak azt nem értem, akkor miért nem olyan feladatokat találnak ki, amikkel tuti ők maradnak benn...

Ilhilla Creative Commons License 2023.10.14 -5 0 6126

Visszatették volna őket mindenképpen, mint anno Zitáékat és Czutorékat. Ez így izgalmasabb volt!

 

 

A szerkesztők valószínűleg nem Curtisék, hanem Csabáék kiszavazására gondoltak és őket akarták visszatenni, a már kiesettek közti külön játék nélkül (és az is elképzelhető: Antóniáék már nem akartak közösen szerepelni, még egy játék erejéig sem).  

Előzmény: Ashley-d (6123)
gombóc63 Creative Commons License 2023.10.14 -1 3 6125

Bocs, de Miki önmagát járatja le, Csenge csak mellékszereplő. De nem kedvelem őket én sem.

Előzmény: Ilhilla (6120)
gombóc63 Creative Commons License 2023.10.14 -1 0 6124

Erre mondják ízlések és pofonok, amúgy a személyisége miatt nálam így is, úgy is kuka.

Előzmény: crossfire1 (6114)
Ashley-d Creative Commons License 2023.10.14 -2 0 6123

Úristen, Curtis-ék majdnem kiestek🤬

flamingó88 Creative Commons License 2023.10.14 0 0 6122

Azért maradt a legkevesebb pénzük, mert Csaba csak 10.000 Ft-ot tett fel, hogy ne bukjanak nagyot. Ezzel az összeggel meg nem érték utol a következő párost. Akkor lett volna esély, ha Joe és Csenge bukják a feltett 370.000Ft-ot. De nincs jelentősége. Úgy meg pláne nincs, hogy mindkét kieső helyen lévő pár benn maradt a játékban.

Előzmény: Ilhilla (6121)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.14 -4 0 6121

Ha így lett volna, nem ők kerültek volna veszélyzónába, mint a "legkevesebb pénzzel rendelkezők". Szerintem negyedikek lettek és nem kaptak pénzt az előző játékért, de valóban nem változtat ez a dolgokon!

Előzmény: flamingó88 (6119)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.14 -7 4 6120

A kis béka Csenge hogy felélénkült a tegnapi játék alatt! Csupa mosoly volt a "drága", őket nagyon nem kedvelem, lerombolta, amit eddig Mikiről (Joe) hittem!

flamingó88 Creative Commons License 2023.10.13 0 0 6119

Szerintem az övék lett a legjobb. Joe-Csenge: 4:58, Csaba-Evelin: 4:49. A többieké rosszabb volt. Igazából a lényegen nem változtat, sokkal jobb lett nekik, mint amire a játékot látva számítottam.

Előzmény: Ilhilla (6118)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.13 -2 0 6118

Nem volt a legjobb idejük Csabáéknak. 

Előzmény: flamingó88 (6117)
flamingó88 Creative Commons License 2023.10.13 0 2 6117

Igen, egyetértek azzal, hogy nem volt tét, nem volt értelme. Lehet, hogy normálisan futott az óra. Akkor se volt szabályos, ha azt vesszük alapul, amit az elején Balázs elmondott. Evelin semmire nem emlékezett, minden pontnál evett Csaba. Gyakorlatilag Balázs mondta, hogy mit kell csinálni. Mennyi idő alatt lehet megenni 6-7 fánkot? Úgy hogy még a feladatokat is megcsinálja? Olyasmi időre számítottam, mint Gáboréké. De semmiképp nem a legjobbra.

Előzmény: Legend92 (6115)
Ilhilla Creative Commons License 2023.10.13 -1 0 6116

Mintha  Balázs mögött a háttérben látszott volna Curtisék órája, ami 5 perc valamennyit mutatott.

Előzmény: flamingó88 (6110)
Legend92 Creative Commons License 2023.10.13 -4 0 6115

Valóban Csabáéknál semmi értelme nem lett volna az órával játszani, de mondjuk ez Joék esetében már nem igaz, mert ő olyan magas tétet rakott, hogy óriási liftezést csinálhattak volna.

Előzmény: crossfire1 (6113)
crossfire1 Creative Commons License 2023.10.13 -3 4 6114

azért sokkal szebb Evelin arca , mint Virág műfeje. és ez kortól teljesen független.

Előzmény: gombóc63 (6112)
crossfire1 Creative Commons License 2023.10.13 -3 0 6113

szerintem ez az eddigi játékoknál is furcsa volt, összevissza mutatnak mindent, akik gyorsnak tűnnek, azokról kiderül, h nem azok, és fordítva. 

pont Csabáék miatt "csalni" meg semmi értelme nem volt, hisz alig kockáztattak pénzt és mindenképpen utolsó helyen lettek volna.

Előzmény: flamingó88 (6109)
gombóc63 Creative Commons License 2023.10.13 -1 3 6112

Evelin csinos, de smink nélkül jó nagy telihold arca van. Tizenkettő egy tucat. Egyébként nem összehasonlítható a 40 éves Virággal, aki két gyerek után nem (csak) a plasztikának köszönheti remek alakját.Egyben hasonlítanak, mindkét hölgy otthon a nadrágot viseli.

Előzmény: szuszetti (6108)
Ashley-d Creative Commons License 2023.10.13 -2 1 6111

(Bocsánat😒)

Előzmény: Legend92 (6105)
flamingó88 Creative Commons License 2023.10.13 0 3 6110

Az előzőhöz még: Egyedül Laci ült le megenni a fánkot. Ez volt a feladat. Balázs nem szólt neki, hogy elég, ha betömi a szájába, és mehet tovább. Csaba még akkor se tudott beszélni, tele volt a szája, mikor már Balázs kérdezgetett valamit a játék után. Ez így elég inkorrekt. A játékosok nem látják egymást, nem tudják, kinek mennyi a valós ideje.
Hangosan felnevettem, mikor Laci gratulált Csabának és Evelinnek, és megjegyzi, hogy biztos a jó memória miatt lett jó az idejük. Ha visszanézik a műsort, akkor azért lesznek meglepetések.

flamingó88 Creative Commons License 2023.10.13 0 3 6109

Ma néztem meg a tegnapi játékot. Szerintem totál kamu időket mondott Balázs. Curtis teljesen le volt lassulva a babáknál, a cumisüvegnél, a ruháknál, aztán 5 perc 3 mp. Henry se volt gyors, de Curtisnél gyorsabban mozgott, nekik 6:29 az idő. Gábor kb minden kérdésnél evett, és csak 1 perccel lett rosszabb, mint Henry. Csaba 4:49????? Minden kérdésnél enni kellett, keresni kellett a ruhákat, stb. Valaki elhiszi ezeket az időket?

Arról nem beszélve, hogy az elején Balázs azt mondta, hogy ha segítség kell, akkor a fiúknak meg kell enni egy fánkot. Amikor megette valaki, akkor megy tovább a játék. Ehhez képest tele szájjal folytatták a játékot. Csaba még akkor se ette meg, mikor már a képet rakta fel a végén.

szuszetti Creative Commons License 2023.10.13 -4 1 6108

Evelin se egy matyóhímzés

 

Sztem nincs vele gond, smink és plasztika nélkül is vállalható helyes lányka, nem úgy, mint Virág.

És bármennyire ekézik mindenhol a visítása miatt szegény Evelint, nem tűnik butának, sőt, többször adok neki igazat, mint a többi fúriának. És tényleg normálisan áll Csabához.

Én Evelinnel vagyok :)

 

Amúgy Mónika is rommá van varrva, mégis kedves teremtés. Mondjuk, többnek gondoltam, mint 29.

 

Curtisék szimpatikusan is játszanak, sztem konfrontálódnak is, persze nem úgy, mint Csenge vagy Virág, de mintha beléjük nem állnának bele annyira, az csak a gyengékbe szokás

Előzmény: crossfire1 (6102)
szuszetti Creative Commons License 2023.10.13 -1 0 6107

Nemnem, nem arra gondoltam, amikor jogosan kiakadt a többiek (indokolatlan)  támadására, hanem általában, amikor a versenyszellem megszállja. Eddig ezt nem láttam benne.

 

Az tetszett, amikor ott eldurrant :)

Előzmény: Legend92 (6106)
Legend92 Creative Commons License 2023.10.13 -3 1 6106

VCS idegessége szerintem egy szint után abszolút érthető volt, ezt egy kis empátiával el lehet fogadni.

Hiszen mindenféle kreált dologgal álltak bele a feleségébe, egy idő után én is megvédtem volna már, mert sok volt.

Előzmény: szuszetti (6100)
Legend92 Creative Commons License 2023.10.13 -3 2 6105

Felvidéki magyarok.

De kinek mi...

Előzmény: Ashley-d (6103)
gombóc63 Creative Commons License 2023.10.13 -1 2 6104

Tegnap Evelin sipákolásától idegrohamot kaptam. Csaba tökre be van feszülve és a hadarása elviselhetetlen. Se őt, se Joet nem értem mit mond.

Előzmény: Ashley-d (6103)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!