A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
Tudom, hogy ezekre gondoltál, de maradnak. A hozzászólások törlése csak egy eszköz a topik általános nyugalmának megőrzéséhez. Most még nem láttam okot a komolyabb közbeavatkozásra.
Kérem a Kéktúra - jelvényszerző túramozgalmak topik 28795. számú hozzászólását törölni, mivel a hozzászólásban jelzett link jogsértő tartalomra, a Teljesítménytúrázók Társasága egyesület honlapjáról engedély nélkül felhasznált (más honlapba beágyazott) tartalomra mutat.
Kérem a Kéktúra - jelvényszerző túramozgalmak topikból a 28714 számú hozzászólásom törlését, mert a zindex rosszul jelentette meg a hiperhivatkozást :(
Lehet, hogy nyitott kapukat döngetek, de a TTB topikon éppen nagyon béna reklámnickek nyomulnak. Kérjük szépen törölni a hozzászólásaikat, és az is jó lenne, ha az a 3 nick nem tudna többet írni oda.
Köszönjük szépen! (Ha már megtörtént közben, akkor pláne. :)
Ha úgy kezded a hozzászólásod, "Hogy valaki akár kommunista, akár fasiszta...", az csak olaj a tűzre, többi részétől és szellemiségétől függetlenül. A témát lezártuk. Pont.
Az én hozzászólásommal mi baj volt? (Nem azzal, amit az egész thread-del töröltetek, az világos, hogy a többivel együtt törlődött.) Pont a hasonló esetek megelőzésére írtam, szerintem építő jelleggel.
Töröltük, mátrai sporttársnak egy nap, csak mert itt az inkubátorban gerjesztett politikai indulatokat. Odakint a nagybetűs életben, ahol az általános moderátorok takarítanak, ilyesmiből végleges is lehet.