Keresés

Részletes keresés

Gotika Creative Commons License 2006.03.20 0 0 448

  Köszönöm a hsz-t! A kérdést ugyan költőinek szántam, mivel érkezett rá válasz, én is reagálnék.

  Igen, igazad van, ám egy olyan embernek, aki csak a felszínen lebeg nem kezdhetek el beszélni a mangóról + az ízéről, különben azt fogja gondolni, hogy belőttem magam, vagy nem vagyok 100-as (ez igaz) illetve, hogy többet ittam, mint amit elbírok. Ebben az esetben soha nem fog eszébe jutni, hogy levegye ezt az írást a polcról, míg, ha egy könnyű szórakozást sejt mögötte, talán egyszer elolvassa, és ki tudja, elindíthat benne is valamit.

  Ez az eset világította meg bennem, hogy azok akik valamilyen spirituális úton járnak, elméletileg odafigyelnek magukra és másokra. Tehát legyünk benne a helyzetben és a velünk szemben álló egyént vegyük figyelembe, e szerint cselekedjünk illetve beszéljünk. Ellenkező esetben egyikünk sem jöhet ki jól a dologból. És beszédünk csak fellengzős egós dumának fog hangzani.

Előzmény: smpt (447)
smpt Creative Commons License 2006.03.17 0 0 447

"Valaki megkérdezte tőlem, hogy miről szól az A Teljesség tekintete?

Ere mit lehet válaszolni?: Semmiről. Mire ő: Akkor miért olvasod?

Én: Mert jól szórakozom olvasás közben."

 

Sokan azt hiszik hogy regényt ír Christian? Miről szólna? Mindenkinek másról szól. És mindegyik törénet másról szól.

Ezt megint nem lehet elmondani, mint ahogy azt sem hogy milyen íze van a mangonak. Elmondhatom szavakkal, de ha nem ettél még, akkor nem fogod felismerni úgysem ha véletlenül az asztalodra kerül.

Én talán ezt mondanám az ilyen kérdésre, hogy "miről szól?"

Előzmény: Gotika (428)
füegy Creative Commons License 2006.03.16 0 0 445

 

Na jó, inkább nem.

Legyen az a te döntésed.

Szia :)

Előzmény: füegy (444)
füegy Creative Commons License 2006.03.16 0 0 444

" Ha kihagytam valamit, majd még irok :DDD"

 

 

Nevét és az elérhetőségét :D !

 

Vagy irigy vagy hogy más is megszereti, tanitványául szegődik?

 

He ? :))

Irjam be én ? :D ???

 

Előzmény: Törölt nick (441)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 443
Tök jo hogy idézgettek, de számomra még mindig kérdés.
Ha akarom elolvasom DeMellot, és Eckhart Tollét. Minek ehhez Christián vagy bárki más?
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 442
Ja, szarhatnék rá. De pont ezért kérdezek itt, mert választ remélek azokra a dolgokra amik zavarnak benne...
Előzmény: Masdevallia (434)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 441
Számomra egy valódi Mester olyan ember(!) aki a mindennapokban képes képviselni az Istenit. Morálisan magas szinten áll, nincsenek benne morális-erkölcsi ellentmondások, összhangban van az amit tanit és az amit él, folyamatosan példakép minden embernek. Az állandóságot képviseli a változó, feltételekhez kötött világban. Látszolag változik (hiszen öregszik), de amit képvisel, a tanitása örök és változatlan. Egy Mester sosem téved, hiszen megvalósitotta Istent ( és Isten sem téved).
Nincsenek gyanús ügyei, nincsenek allürjei, öszinte. Nem összezavarja, hanem támogatja, biztositja a Tanitványt. Nem köti magához a tanitványait, hiszen a szabadságra és az önálloságra nevel, de ha kell mindenben segiti őket, személyes áldozatok árán is. Igy a Mester képe sosem lehet korlát, hiszen ő megvalósitotta a szabadságot.
Hatalmas tudása van (potenciális mindenttudó), új szellemi Útat hoz létre. Tiszteli a többi utat, nem szól le más Mestereket, de megvan a véleménye mindenről. Általában csodák kisérik az utját, de nem kérkedik azzal, hogy ő milyen képességekkel rendelkezik, mert egyedül a szeretetet tanitja.
Kb mint Krisztus.

Számomra ilyen a Mester.

Ha kihagytam valamit, majd még irok :DDD
Előzmény: Masdevallia (434)
Pudingocska Creative Commons License 2006.03.16 0 0 439
Szia Serenic!

Egyetértek veled. Szerintem is az lenne az igazi, ha mindenki magában keresné a kérdéseket, válaszokat. Ha egy mester tanítását követjük, akkor leadjuk a felelősséget neki az életünkről. Én azt látom, hogy egyre többen vannak azok akik elkezdték bevállalni és élni magukat és a bölcsességüket.
Az az érdekes, hogy bennem ezt a folyamatot pont a Christian tanfolyama indította el 2 éve. Én azóta nem is olvastam tőle semmi, bár van olyan csatornázás amit havonta olvasok.
Előzmény: Törölt nick (432)
Gotika Creative Commons License 2006.03.16 0 0 438

  Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Azt, hogy ki miért jár nem tudhatom.

Mivel mindenki más, ezért amit átél az is más és más. Ezért nem is nagyon szoktuk kitárgyalni az előadásokat, mert csak én tudom úgy megélni, ahogyan én tudom megélni, tehát minden szó csak félreértéshez vezethet. Így inkább boldogan hazasétálunk. Abban nincs félreértés.

Előzmény: Masdevallia (434)
Gotika Creative Commons License 2006.03.16 0 0 437

  Akinek kevés a 10nap "kuskurzus" Chris-el, elmehet Madhukar-al 3 hétre.

 

Tényleg nem tudja valameikőtök, hogy az idén jön-e Magyarországra? A honlapján még nincs fent.

Biga Cubensis Creative Commons License 2006.03.16 0 0 436

Vagy másképpen:

 

"Az igazság sohasem fejeződik ki szavakban. Az igazság hirtelen lesz láthatóvá, egy bizonyos attitűd eredményeképp. Így folyamatosan eltérhet a véleményed az enyémtől, s mégis látod az igazságot. Kell azonban a nyitottság attitűdje, a szándék, hogy felfedezz valami újat. Ez a fontos, nem a velem való egyetértés vagy egyet nem értés. Elvégre, amit átadok neked, annak a nagy része valóban teória. Nincs olyan teória, ami adekvát módon fedné az valóságot.

Így aztán nem az igazságról beszélek neked, hanem az igazság útjában álló akadályokról. Azokat tudom ecsetelni. Az igazságot nem. Arra senki sem képes. Mindössze annyit tehetek, hogy ecsetelem hamis dolgaidat, hogy megválhass tőlük. Csupán annyit tehetek érted, hogy kétségbe vonom, amiket hiszel, és a hitednek azt a rendszerét, ami boldogtalanná tesz. Annyit tehetek érted, hogy segítek felejteni. "

 

Anthony deMello: Ébredj tudatára.

 

Szerintem AJC is hasonló dolgokon munkálkodik velünk.

 

Előzmény: Masdevallia (435)
Masdevallia Creative Commons License 2006.03.16 0 0 435


A. J. Christian
Mit keresett Isten a hálószobában? /Édesvíz Kiadó/
"Az igazságot nem lehet tudni, nem lehet elbeszélni. Az igazságot csak megélni lehet, mert ami létezik, az már igaz. S ha már megéled, akár beszélhetsz is, mert akkor nem a szád jár, hanem az Élet árad a torkodból."


Masdevallia Creative Commons License 2006.03.16 0 0 434

Biga Cubensis!

 

Igen, olvastam a tengeres hasonlatodat és nagyon megfogott..:-)

Egyébként - ha minden igaz - én is ott leszek a 10 napos meditáción nyáron.:-)

 

Gotika!

 

Osztom Freeganjaman véleményét, miszerint vannak olyan emberek , akik évek óta ismerik és hallgatják Őt és ezzel egyidejűleg - még mindig - nem "engedhetik" meg maguknak, hogy esetenként egy-egy előadást, csoporttalálkozót kihagyjanak..

Én is sokáig így voltam. De már meg tudom engedni magamnak azt a "luxust", hogy ne menjek el, helyette inkább kiránduljak vagy más programot kerekítsek magamnak. Más szóval megszabadultam egy függőségtől. Mondjuk ennek az is az oka, hogy - sok új hallgató lévén - sok az "ismétlés". Próbálom - ennyi idő után - mostmár inkább gyakorlatban is kivitelezni azokat, amiket magaménak éreztem az olvasottakból, hallottakból, tanultakból.

 

Adept!

 

"Honnan vesszük, hogy AJC megvilágosodott?" -  Te állítod azt, hogy nem, a magam részéről én - itt - nem beszéltem ennek az ellenkezőjéről. Kategorizálsz; megvilágosodott, nem megvilágosodott.. Teljesen lényegtelen, hogy Te mit érzel ezzel kapcsolatban, mindenki maga dönti el - aki valamelyest ismeri -, hogy az-e.

Mellesleg nem válaszoltál arra a kérdésre - ha már ezt feszegetted - , hogy számodra mit jelent ez a szó.

" Sejteti a könyveiben, hogy az?" - és ez "gáz"..? - A számodra az. ( Másrészt nem biztos, hogy mindenki sejtette a könyvei alapján. )

Hadd idézzek Tőle, egy interjú alapján:

- És te megvilágosodott vagy?

- Nem éri meg leírni, hogy igen, mert félre fogják érteni, viszont tagadni sem éri meg.. Mert manapság ez a szó egyféle rangot is jelöl, egyfajta ember fölött álló lényt. Ezzel szemben minden ember egyenrangú. A megvilágosodás csak egy állapot. Mint a bölcsesség vagy az ostobaság. "

"Gáznak" érzed, hogy a tanítványok ilyenekről "pletykálnak"?- ez csak az egódat zavarja.. Szerintem inkábbb arról kéne elgondolkodnod, hogy mi ennek az oka.

"Nem ad új tanítást"? - Neked lehet, hogy nem, de sokan vagyunk, akiknek - ha ez zavar is Téged - igen.

" Túl nagy a körítés körülötte, nagyobb a füstje..?" - akkor - kérdezem - Te miért jársz ide és szólsz hozzá ehhez a topikhoz?, akár le is szarhatnád Őt és ezt a témát.. - van választásod!

Továbbra is azt hiszem - de lehet, hogy nincs igazam, hisz minden szubjektív -, hogy felszínes dolgokra alapozod a "tudást" Róla, olvasol Tőle, meghallgatod a pletykákat és vmiért zavar Téged. Ez nem baj, hisz így kerek a világ. Mi lenne, ha mindenki ugyanazt szeretné? Nem baj az sem, hogy más képed van a Mester fogalmáról, bár így azt hiszem csak korlátokat teremtessz magadnak és csak az megy át a szűrődön, aki megfelel ennek.

És képzeld! Mindezek ellenére - a számomra - vannak ellentmondásos dolgai, kijelentései; nagyon is.., de ezeken én már túlvagyok, hisz minden változik, Ő is..

A 10 napos vagy hetenkénti  -általa vezetett - meditációk önmagukban véve nem vezetnek üdvözüléshez, bár elindított engem egy úton. Aminek az lehet majd az eredménye, hogy ha gyakran gyakorlok; az egész életem, annak minden pillanata meditációvá válik. ( E. Tolle A most hatalma a gyakorlatban c. könyve kiváló segédanyaggá vált ehhez az életemben. )

Te egyébként - ha publikus- kit tartassz a Mesterednek?

Biga Cubensis Creative Commons License 2006.03.16 0 0 433
Talán ott a "baj", hogy egy mestert a te képedhez akarsz hasonlítani.. Dehát mindenki más, és jó, hogy az emberek találnak a saját vérmérsékletükhöz közelebb álló tanítót. De ez szerintem korrekt hozzáállás, hogy neked kevés. Sok helyen-emberrel jártam így én is, de aztán persze kiderült, hogy a "sok kis kevés" azért nagy segítséget jelentett...
Előzmény: Törölt nick (430)
füegy Creative Commons License 2006.03.16 0 0 431

 

Adept, miután tudom, kiről beszélsz, az a véleményem, nyugodtanirj arról,te hova jársz tanulni. :)

 

Ez egy nyilvános fórum, nincs reklámtiltás, és ki tudja, talán még jót is teszel másoknak, ha megirod a nevet és az előadások elérhetőségét.

 

Amúgy olvasom tőle a Márk evangéliumát és itt köszönöm meg neked, hogy felhivtad rá a figyelmem erre és a többire is. :)

Előzmény: Törölt nick (430)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 430
Most már látom ahogy többen szoltatok hozzá. Kezdem megérteni...

Valoszinüleg ezért van, mert én más kerestem és találtam meg az én Mesteremben... Alapvetően más képem van egy Mesterről és egy Utról. Talán ebbe nem illik bele az emberünk...
Nekem a "kaptam tőle valamit, bár nem tudok mindennel azonosulni" kevés, az egyhetes csendmeditácio kevés, kevés a csinálj amit akarsz "légy jo, de lehet rossz is", és kevés az, amit egy könyvből is elolvashatok mástól... Ehhez nekem nem kell Tanitómester. De legalább ellenmondások és gyanus jelek sincsenek...
Bár 8év után a Mesterem mellett, ugy néz ki(CH szerint)hogy én nagyon nem akarok magammal szembenézni... :))


Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 429
Én hadd forditsam meg a dolgot.
Honnan vesszük hogy AJCh megvilágosodott? Mert ezt sejteti saját magáról a saját könyveiben? Persze hogy egy Buddhát csak egy másik Buddha ismer fel, ez nem kérdés. De jozan gondolkodás szerint hajlamos vagyok inkább AJCh buddhaságát megkérdőjelezni mint Sziddhárta hercegét... Gyümölcseiről a fát. De ez legyen az én elfogultságom...

A pletykálást arra értettem, hogy ő irja ezt a saját könyveimben magáról, hogy "Christian akiról a tanitványai azt pletykálták hogy megvilágosodott". Ezt érzem gáznak...

Ott log ki a sorból számomra, amit valaki itt már irt (talán smtp), nevezetesen hogy nem ad uj tanitást.

Te például mivel nem értettél egyet?

"de azt teljes bizonyossággal MEGTAPASZTALTAM, hogy vmi olyasmit tud ( hozott az életembe ), amivel azelőtt még nem találkoztam... :-)"
Ez szép, de ehhez nem kell sem mesternek, sem megvilágosodottnak lenni. Ezt egy Agykontroll tanfolyam is képes megadni, vagy egy jobb terapeuta, aki már vezetett egy pár meditáciot...

Összegezve.
Számomra tul nagy a körités körülötte, tul sok az ellentmondás, nagyobb a füstje mint a lángja.

Lehet hogy felszines dolgoknak gondolod ezeket, de szerintem fontos apróságok, amik hatalmas különbségeket mutathatnak meg....

Olvasd el a 380as hozzászolásomat. Ott jobban le vannak irva az aggályaim...
Előzmény: Masdevallia (426)
Gotika Creative Commons License 2006.03.16 0 0 428

  Ja! Láttam azt a mást is, csak nem volt időm reagálni rá, pedig klassz dolgok merültek fel bennem.

 

Madhukar nem keleti.

 

És, hogy mit tud, azt nem tudom, csak, hogy számomra mit adott. Vagy mit segített.

Itt szeretném leszögezni, hogy nem ismerem, csak az előadásokra járogatok néha, + a dedikálásokra. Tehát amit írok az a saját tapasztalataimból és élményeimből ered.

Amikor elkezdtem járogatni az előadásokra akkor az életem egy óriási válltozás előtt állt, és ha nem vagyok ott nem mertem volna meglépni.

Itt valaki azt írta, hogy akik AJC-hez járnak évek óta azok nem mernek magukkal szembenézni, vagy valami ilyesmi.

Nos én azóta merem magamat felvállalni. Előtte az életem arról szólt, hogy azt csináljam amit elvárnak tőlem.

Most már tudok önmagam lenni, bevállalni a cselekedeteimet, és azok következményét.

Már nem a tartalom miatt járok az előadásokra, hanem a Tartalom miatt. Többnyire tudom mire mi lesz a válasz. Nem is ez érdekel, egyszerűe jól esik feltöltődnöm a hétköznapok stressze után, és simán jól érzem magam.

 

Apropó! Könyv!

Valaki megkérdezte tőlem, hogy miről szól az A Teljesség tekintete?

Ere mit lehet válaszolni?: Semmiről. Mire ő: Akkor miért olvasod?

Én: Mert jól szórakozom olvasás közben.

 

 

És persze azok az érzelmek amik az olvasás hatására megjelennek bennem, hát nem semmik. Mármint a mélységük és a magasságuk. De ezt már nem tettem hozzá. Nem értette volna.

 

Nos, én ezért olvasom és látogatom AJC-t.

Előzmény: Törölt nick (425)
Biga Cubensis Creative Commons License 2006.03.16 0 0 427

Egyetértek...

Megint csak az tenger hasonlat: sokféle tenger van, de mindegyiknek a vize sós...

Valahol egyébként örülni kellene, hogy van egy ilyen ember Magyarországon is, aki ráadásul még él is és nem csak könyvekből lehet megismerni. Épp ezért válik roppant egyszerűvé is mindenki számára, hogy eldöntse szüksége van-e rá vagy nincs. El lehet menni az előadásra, de inkább a gyakorlatokat javaslom és mindenki el tudja dönteni, hogy megérintett-e valamit benne vagy sem - s kontár, csaló, szélhámos. De legyen bármilyen szélhámos-ebből meggazdagodni akaró, ha benned elindított valamit és önmagad felé fordultál, idővel talán majd mesternek nevezed.

Én mindenesetre ott leszek a nyári 10 napos csend táborban... :)

 

Előzmény: Masdevallia (426)
Masdevallia Creative Commons License 2006.03.16 0 0 426

Sziasztok!

 

Igaz csak most léptem be a fórumba, de - hellyel-közzel - nyomon követtem az itt megjelent hozzászólásokat.

 

Kedves Adept!

 

Felhívnám a figyelmedet legutóbbi hozzászólásod ellentmondásaira.

 

Honnan veszed, hogy X vagy Y keleti mesterek megvilágosodottak?

Azt "pletykálták" a könyveik alapján? Vagy ismered/ted őket; ezért állítassz ilyeneket? Egyátalán; Nálad mit jelent az, hogy megvilágosodás, milyen szempontok alapján teszel be egyeseket ebbe a kategóriába?

Ebből következik az, hogy honnan veszed, hogy Christian nem az? , mert - szintén.. - azt "pletykálták róla a könyvei alapján"..?

Aztán: állítod - többekkel egyetemben - , hogy Oshot utánozza, de akkor "miért lóg ki a sorból"? 

( De említhetted volna akár Müllert, Tolle-t, Marlo Morgant bármelyik ezoterikus szerzőt.. Hisz - azt hiszem - kár "utánzásról" beszélni, mert ezek a nézetek összefüggnek, összeérnek. Egyiket olvasod és eszedbe jut a másik, kiegészíti egyik a másikat vagy épp értehetőbbé teszi. A magam részéről elmondhatom, hogy bár voltak ismert részei a Tőle olvasottaknak; azért nagyon sok újjal is gazdagodtam általa.. hál' Istennek. )

Kérlek gondolod át ezeket alaposabban, de szerintem akkor írj róla - ilyen jellegű - véleményt, ha személyesen - akár többször - is megtapasztaltad Őt.

Ne gondold azt, hogy a védelmembe akarom Őt venni - nincs Neki arra szüksége -; csak meg szeretném világítani Neked, hogy mennyire felszínes dolgokra alapozod, amit leírtál.

Vagy Te az alapján vonsz le következtetéseket X vkiről, hogy mit olvastál tőle/róla- egy könyvben , egy újságban..?

 

A nevével kapcsolatban - elolvasva az előzményeket - nem hinném, hogy újat tudnék már mondani. Mindenesetre ez már lerágott csont szerintem. Azt, hogy miért nem akarja nyilvánosságra hozni, azt csakis Ő tudja. A lényeg/e nem ez...

 

A magam részéről Őt több, mint két éve "ismerem", hallgattam Őt, elvégeztem Nála pár kurzust. Az utóbbi fél évben jutottam el odáig, hogy "elengedjem" Őt.. ( Bár néha-néha azért most is lemegyek meghallgatni, illetve tanulom Általa a meditációt )

Nem állítom, hogy mindennel egyetértek, amit mond, de azt teljes bizonyossággal MEGTAPASZTALTAM, hogy vmi olyasmit tud ( hozott az életembe ), amivel azelőtt még nem találkoztam... :-)

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 425
Volt itt más is felvetve mint a név, csak azokra nem reagált senki...

Akiket felsoroltál mind keleti mesterek és valoban megvilágosodottak. Krisztián europai ember mégha Oshot utánozza akkor is és nem megvilágosodott(csak azt pletykálják rola, a könyve szerint :))) ...
Az meg természetes hogy aki kilog a csordábol azt támadják, ez még önmagában nem értékmérő...

Pont amit irtál az a kérdés. Valamit tud, de hogy mit??
Előzmény: Gotika (424)
Gotika Creative Commons License 2006.03.16 0 0 424

  Sziasztok!

 

Nagyon felpörögtek itt az események! Véget ért a téli álom. Az igazat megvallva nagyon jól szórakozom.

Nekem úgy tűnik kissé fennakadtatok ezen a név dolgon. Kicsit olyan ez mint a bulvársajtó. Kiragadtok valamit egy ember életéből és azon elcsámcsogtok.

Mintha a felszínen úszkálnátok.

Úgy őszintén! Nem tök mindegy, hogy kit hogyan hívnak? Persze ezt nehéz annak megérteni aki ezen még nincs túl. Én egy időben kifejezetten ragaszkodtam a nevemhez, azután leesett, hogy nem ez határoz meg engem. Most már akár "HP"-nek is szólíthat bárki nem érdekel :)

Egyébként az általam ismert Mesterek nagy része nem a "leánykori" nevét  használja. Buddhától Oshón át Mabhukarig.

Ha már Oshónál tartunk Őt is pont így támadták mint Christiánt.

Ebből logikus elmével az következhetne, hogy valamit mégis tud ez az A.J.C

 

  Na hello!

Ja! Ez csak az én véleményem, nem akarom senkire sem erőszakolni.

          Ciao!

 

Remélem továbbra is szórakoztató lesz ez a topik!

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 423
hmm, én nem az egyetértésről irtam...
Előzmény: smpt (422)
smpt Creative Commons License 2006.03.16 0 0 422
Az még nem bizonyíték semmire, hogy egy műsorvezető nő nincs meggyőződve valamiről. Az Édesvíz főnökéről, Ananta Krsna dásztól pedig nem várható el, hogy egyet értsen Krisztiánnal, mivel neki más a világképe, hite. Bár lehet hogy változott az idők folyamán.
Előzmény: Törölt nick (420)
füegy Creative Commons License 2006.03.16 0 0 421

 

 

Szerintem az "R" betü előtt van egy "H" betü, bár való igaz, a személyijébe nem néztem bele. ;)

 

Elég sok előadásán ott voltam Chrisnek, igy első kézből tudom, arra  kérdésre, miért ez a név, ennyi volt a válasz: "Csak :) "

 

Szerintem fenntatja magának a jogot egy másik név felvételére, úgy , minden különösebb indoklás nélkül. :)

 

Amikor én megismerkedtem vele, (rögtön akkor, mikor az első könyve megjelent )  és alkalmam volt többször beszélgetni is, felhivtam a figyelmét arra, hogy erősen Oshós az, amiről ir, vagy beszél.

Erre azt válaszolta, ha valaki egyformán látja a dolgokat, egyformán éli meg, az ugyanúgy fog beszélni róla:)

 

Jó egy évig nagyon intenziven hallgattam őt, értek nagyon jó  tapaszatalatok, amik az enyéim és nem is kivánom erre a fórumra feltenni, és eljött az az idő, amikor ennek vége lett.

Mint amikor valami betöltötte a feladatát. :)

 

Régebben is és biztos mostanában is sokan támadták, irtak róla mindenfélét, egy része biztosan igaz, hiszen ismerjük a mondást, nem zörög a haraszt...

 

Viszon azt is láttam, nagyon sok embernek adott óriási örömöket, és én, amig mellette voltam, soha, de soha nem vettem észre, hogy hányavetiségből, flegmaságból vagy direkt rosszakaratból átvert vagy bántott volna embereket.

Soha nem vettem észre, hogy készakarva manipulálna másokat.

 

Én  személy szerint, amig hallgatam őt, azt tapasztaltam, ő egy olyan személy,akiről csakis nagy szeretettel és barátsággal szólhatok :)

 

Ezt még ideirtam, de a későbbiekben nem kivánok tovább ebbe  a társalgásba beleszólni, de úgy érztem, ezeket azért le kell irnom:)

 

Sziasztok :)

 

 

Előzmény: Törölt nick (408)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.15 0 0 420
Neveket megint nem irnék... :) Legyen inkább urban legend...
Az egyik nagy rádio műsorvezetőnője jóban van az Édesviz fönöknőjével. Ő kérte meg egy riportra AJ-vel egy kis marketing okán... Miután ez megvolt, a rádioshölgy nem volt hajlando többet hivni AJ-t, mert nem volt meggyőző számára.. A győzködés része volt ez az info az Édesviz vezetőjétől...
Ja ezt a storyt saját fülemmel hallottam, nem másodkézből van...

Amugy nem teljesen mindegy ki irja a könyveket, ha amugyis összeollozás??
Előzmény: smpt (419)
smpt Creative Commons License 2006.03.15 0 0 419
Akkor ki írja a könyveket? Biztosan tudod hogy így van, vagy csak megérzés?
Előzmény: Törölt nick (418)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.14 0 0 418
Hát rossznak nem rossz, de ezt bármelyik szerkesztő össez tudja irni... Egy kicsi Osho, egy kicsi zen, egy kicsit innen-onnan...
Igy nehéz rossz könyvet irni. De minek ehhez egy AJCh..?
Előzmény: smpt (417)
smpt Creative Commons License 2006.03.14 0 0 417
nem rosszak a könyvek. csak meg is kellene valósítani.
Előzmény: Törölt nick (415)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.13 0 0 415
Tudom, ezért gondolom hogy ez az egész marketing tudatosan van felépitbve... Emlékszem amikor az első könyve megjelent, az elixirben már akkor el volt töle ájulva a riporter csaj... Ezért olvastam el a könyvet, mert kiváncsi voltam, hogy ki ez akitől ennyire kész vannak...

Van ott azért még több név, érdemes körülnézni...
Előzmény: smpt (414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!