Ahogy WB mondta, sebességmérö, és mivel ez egy amerikai kivitelü autó, ami onnan tért vissza, így mph-s órája van, és nem tud többel menni, mint 85 mph. :)
"voltak nem publikus beszélgetések is közben" Aham, kár érte.
"Te is vehettél volna a kereplö helyett ilyet! :)" Biztos megérné a városi tili-toliba ilyet venni. Meg különben is, tudod, Alfa meg olasz, szóval nem jáccik :-PPP
Egyszer, réges-régen volt szerencsém egy kör erejéig egy V6-os 155-höz. Szépen szólt :))
Nem szégyelli senki, viszont voltak nem publikus beszélgetések is közben, úgyhogy ahelyett kellett valami. Én meg egyébként is annyit hallgatom a V6-ot, amennyit akarom! :PPP Te is vehettél volna a kereplö helyett ilyet! :)
Lehet, hogy volt, én nem tudom. A KIF rendszámú az Yogi üzlettársa lehetett. Lehet, hogy most jött haza Felvidékröl a tegnapi Youngtimeres buliról, mert ök még átmentek.
Ha valakit érdekel, felraktam egy videot több verzióban (divx - rar-ban -, wmv és rm) az oldalamra (www.gtv6.hu) a VIDEO rész alá májusi körözgetésünkröl a brnoi pályán.
És akkor gondold el, hogy a V6 azért csak kisebb terhelést kap, úgyhogy biztos jóval halkabb, mint az enyém :)
Gyorsulás meg péntek kivételével nem kell, estefelé alig-alig kell lassítani 170-180-as tempóról, bőven elbírná az alacsonyabb fordulatot még az enyém is. Nem is értem, miért hagyták a V6-ot ennyire rövidre.