Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Ma háromkor küldtem(negyed óra múlva a 2. rész visszajött) mégis az elküldött elemekben szerepelnek.... Elnézést maradiságomért... az anyag pedig elég komplett.
Mi lehet az oka tegnap és ma is küldtem mindenkinek aki kért 1-1 rész a vahabitákról és van ami visszajött. Szóljon aki megkapta... Nektek mindjárt küldöm.
"Vajon mi lehetett azoknak az olasz karabélyoknak a sorsa, amiket 1940-ben az angolok É-Afrikában történt zsákmányolása után a Jáva szigetén lévő holland erők használták mielött 1942-ben a japán hadseregnek a megadáskor átadták. :) "
Megmondom én ha ennyire kíváncsi vagy !
Ezekkel fogják felfegyverezni az új NATO kompatibilis Magyar Honvédséget.
A motto az lesz, hogy ha jó volt az Olaszoknak ( NATO tag ), briteknek ( NATO tag ), Hollandoknak ( NATO tag ) akkor ez nekünk is jó lesz !
Vajon mi lehetett azoknak az olasz karabélyoknak a sorsa, amiket 1940-ben az angolok É-Afrikában történt zsákmányolása után a Jáva szigetén lévő holland erők használták mielött 1942-ben a japán hadseregnek a megadáskor átadták. :)
A csecsnyai képeken sokszor szines sisapkában voltak a katonák. Nem veszélyes vagánykodás ez?
A statisztika egyszerüsítve azt jelenti, hogy gyorsabban mozogtak és kisebb célpontot mutattak a katonák a mellény és a sisak nélkül? Acél sisak volt rendszerben?
"Másrészt, hogy lehet Silkák fedezetével harcolni a földön? Egy olyan légvédelmi négycsövű kb. 6 sec alatt ellövi a teljes javadalmazást. Mi van utána?"
Kicsit macerás valóban mivel csak kívülről lehet tölteni, de nem szükséges a négy csővel egyszerre tüzelni, lehet azt két csővel is, sött egyel is !
Így már hosszabb ideig kitart az a 4x50 db 23 mm lőszerkészlet.
Valóban volt a kereszténységnek ilyen időszaka, melyre a saját teológiai alapműve szerint sem kerülhetet volna sor. Ez bizony ségyen ! DE ! Ez 800-1000 éve volt, és azóta azt hiszem elmondhatjuk hogy bizony nem voltak ilyen háborúk és a kereszténység nem is kíván ilyet inítani.
Szerintem amikor valodi, komoly hatalma volt a (katolikus*) egyhaznak, akkor megolte az ellenfeleit, amiota nincs hatalma, azota nem ol meg senkit sem. Ebbe termeszetesen az is belejatszik, hogy mig a kozepkorban reszben az ment papnak, aki elvezte, hogy eembereket egethet elevenen, most az ilyen embereknek eszukbe sem jut papnak menni, tehat a lehetoseg hianya a rovidtavu igeny hianyat is okozza.
Ettol fuggetlenul szerintem alapvetoen nem a muzulman es a kereszteny vilag kozotti konfliktusrol van szo, sokkal inkabb a vallasi szelsosegesek es a nem vallasi szelsosegesek kozotti konfliktusrol.
*ide eredetileg keresztenyt irtam, de gyorsan kijavitottam, hiszen van nehany kis kereszteny csoport mostanaban is, akik a sajat szuk teruletukon jelentos befolyassal rendelkeznek, pl. azok, akik a biciklistak labfejet levagjak buntetesbol.
Az egész világ jelenleg ha tetszik, ha nem de az olajon áll vagy bukik
Nekem nem tetszik. Es persze nem azert fontos a nagy mennyisegu olaj, mert ilyen az altalunk hasznalt technologia, hanem mert ilyen eros az olajlobbi, es ezert a legkornyezetszennyezobb technologiat eroltetik (foleg a kilora megvasarolt "kornyezetvedok"), ahelyett, hogy a tiszta, hosszu tavu onallosagot biztosito atomenergiat hasznalnak. A hoeromuvek lecserelese onmagaban kb. felezne az olajigenyt, ha raadasul az alacsony fogyasztasu autok elterjednenek (mint kozismert, az USA olajlobbi foembere (gyk. Bush) leallitotta az ilyen kutatasok tamogatasat), majd a kis varosi hibridautok (es a parkolokban lenne aksitolto nekik), akkor meg tovabb csokkenne a koolajfogyasztas.
Nehogy azt hidd:((( Egyszeru pelda - 1995, Kaukazus. A loszeres cinkeken, amiket mi kaptunk az ,,1989, 1990" sot - a '70-es evek belyegzoi alltak. Azokon, amiket 1995-ben kozuti ellenorzeseken koboztunk el vagy szedtunk elo a partizan-raktarakbol - ,,1994, 1995"... gondolom, hogy no comment.:(((