Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
épp szentségtelenésgre vetemedtem volna, de megelőztél..bicskanyitogató néha ahogy nyomja...2 métert nem hajlandó futni. persze lehet majd villan, de ennél több kellene
Az egy csatarral es gyors szelsokkel operalo Sevilla ellen nem tunt jo otletnek a 3-4-3, nem is mukodott. A valtas utan jo negyed orat nem lattam (bezzeg a kurva reklamok alatt most meg csak nem is szaggat a rohadt sztrim...), a vegen jok voltunk, megint nem kaptunk meg egy tizit.
Puyol fajdalmat erzett, ezert maradt ki, en olvastam a hirt, szoval ti voltatok lemaradva:)
Pedro kimaradasa jogos, Busquetset viszont kifejezetten nem ertem.
Életemben nem mondtam még ezt, hogy ellenünk hajtanak, ellenük meg nem... most először... és aki látta a real meccset, az tudja mire gondolok. Ettől függetlenül persze sokkal több kell.
istenem, hagyjuk már ezt. a madridosok mindig elmondják, hogy bezzeg ellenül mindenki hajt, a barca ellen senki. a barcások ugyanezt fordítva. van ennek értelme?
Gyengus ez eddig... Kicsit zavar amúgy, hogy amíg a Malaga képes ilyen tessék lássék focizni a Real ellen 45 percig, addig a Sevilla vért izzad ellenünk minden négyzetcentiért... Ezzel együtt tompák lendülettelenek, és mintha motiválatlanok is lennénk.
Eleinte kicsit kételkedtem bennük, de Mascherano és Adriano két hihetetlenül jól sikerült tranzakció. Sokoldalúak, emellett pedig hétről hétre megbízható teljesítményt nyújtanak.
hát ha a padon sincs, akkor nagyobb eséllyel hibáztak a híradók, mint pep. vagyis fájdalmat érzett a mai edzésen, csak a médiához még nem jutott el az infó. majd kiderül úgyis.
persze, hogy érthető. úgy értettem, hogy ez a legszembetűnőbb, a védelmet és a középpályát eddig is rotálgatta. ha viszont pedro marad ki, miközben afellay és sanchez is sérült, az jelzésértékű