Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Angliában 2005 óta csak a MU vagy a Chelsea nyer. Spanyolo-ban ugyanígy 2005 óta csak a RM vagy Barca. Szóval ha ezzel akarod fényezni, hogy a spanyol bajnokság kétcsapatos, akkor készülj mással is.
ez butaság. a sevilla és a barcelona között fényévnyi minőségbeli különbség van. a united és a city között már csak kevés. pep módjával kísérletezhet a bajnokságban (mert olyan kurvára nagy formabontás azért nem volt a sevilla ellen, ebben szerintem egyetértünk) - érdekes módon, amikor bejönnek a kísérletei, akkor nem veszi elő senki emiatt.
de félreértés ne essék, azzal nem vitatkozom, hogy leírjuk, hogy mittudomén, pep, ezt elbasztad itt és itt. de hogy valaki szerint all in all NEM ENGEDHET MEG MAGÁNAK kísérletezést, az nonszensz. ez megint ugyanaz, mint hogy "pepnek van még mit tanulnia". mindenki hibázik, aki próbálkozik. aki viszont nem próbálkozik és nem hibázik, az nem is fejlődik. volt már ilyen edzőnk nemrég, ugye.
"Van csapatkapitány (mondjuk akkor már éppen a helyettes helyettese volt csak a pályán), meg lehetne még 1-2 olyan játékos, aki ezt felvetheti."
ezt írtad. én meg vicceltem, érted.
szerintem meg pont akkor van gáz egy csapattal, ha a legjobb játékosa, a falkavezér lepasszolja a felelősséget, csak mert ő BIZTOS BENNE, hogy ki fogja hagyni. ha nem biztos benne, miért passzolná le? egyáltalán egy ekkora játékos hogy nézhetne a tükörbe, ha ilyet gondolna magáról? és ha az, akinek átadja, nem rúgja be...?
ez volt a leglényegtelenebb apróság, hogy mé' messi rúgta. naná, hogy messi rúgta, nem rúghatta senki más. ő a tizenegyeslövő, az ő feladata.
Döf, döf! Adriano szerintem 80 percig tök rendben volt tegnap, ameccs végén volt 2-3 rossz döntése. Szerintem nem kell befosni, nincs itt semmi gond, egy ilyen meccs simán belefér.