Keresés

Részletes keresés

Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1152
77. Testvéri szeretet (Brothers)
Data minden érthető ok nélkül átveszi az Enterprise irányítását, és egy lakatlan naprend-szerbe irányítja, majd elhagyja a hajót. Mindez haldokló apja hívására történik, aki egy aján-dékot akar átadni Datának. Azzal azonban nem számolt, hogy Lore is észlelte a hívást. (Mr.Fusion, Replikátor)
Előzmény: dr. laza (1150)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1151
igen, Spinert borg módra el kéne kapni, szétszerelni és csak kétévente elővenni, hogy még sokáig szerepelhessen. Nekem amúgy a kedvenceim sorozatonként: McCoy, Picard, O'Brien és Nog, Voyból senki.
dr. laza Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1150
Most nosztalgiázni fogok, s bocs, hogy nincs képben, de volt egy olyan TNG rész, amikor a saját alkotójával, meg az ikertestvérével találkozott. Három szerep egyszerre.

Patrick Stewart meg egyszerűen kiváló, nem is lehet mit mondani rá.

Worfot (Michael Dornt), egyszer láttam a Végtelen határokban (megboldogult TV3), és öt percig töprengtem, hogy vajon honnan ismerős ez az arc. Aztán leesett.

A TNG titka a nagyon eltalált karakterek, akik remekül kiegészítik egymást. Sajna a Voyagert és a DS9-t már jó ideje nem láttam, csak a SAT1-en. Az volt nagyon jó, amikor még a SKY One-on adták, eredeti hangokkal. Persze akkor Voy nem volt.

Nosztalgia OFF.

Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1149
Fenébe is! Na ezt irtam az elöbb... Ilyen név nem maradhat bent hibásan, és olykor ha kapkolódik az ember lánya, Lirkássza... Kösz a jav. :o)
Totál egyetértek Data kapcsán, ugyan azért kezdtem nézni, mert Stewartot alapból ismertem, de Data már az elején megfogott (lövésem se volt még akkor, hogy hivják) :o)
Előzmény: dr. laza (1148)
dr. laza Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1148
Leonard Nimoy!!!!! :O)))))

Szerintem is, utolérhetetlen figura, de azért Data méltó utódja. Elképesztő dolgokat művelt ő is, s megértem BRENT SPINERt :), hogy kezd fáradni, de mit csináljunk, nekünk Data akkor is kell.

Előzmény: Vegetable (1147)
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1147
Fölösleges ama égés, ha már nagyon irkálna valaki, olykor nem azt irkálja, amit akar :o) Mondjuk az én kedvenceim között van még Michael Dorn, és hogy egy másik sorozatot is emlitsek: Leonart Nimoy :o) (bár a TNGben csak epizódszereplő volt, viszont TOSt kimondottan miatta néztem :o)
Előzmény: dr. laza (1146)
dr. laza Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1146
Egyébként nekem is ez a két arc a kedvencem, azért is égő... :(
Előzmény: dr. laza (1145)
dr. laza Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1145
Nem haragszom, persze, lázas igyekezetemben félregépeltem...
Előzmény: Vegetable (1141)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1144
kegyed kezdte, én csak megvédtem őt. :)
Előzmény: Vegetable (1143)
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1143
Stewartot sejtettem, Spinert javitottam voltaképp :) Mellesleg sejtem, hogy Lirás, ha lyól látom, még irtam is, hogy csak azért a jav, mert keblenc TNGseim... Most mérkötöszköcc velem? ;-)
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (1142)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1142
de k-t akart a Patric végére, csak j betű sikerült..

Amúgy Riker meg Troi tényleg megvannak, de az nem volt, hogy mi lett Worffal és Troijal. Nem mintha ez lényeg lenne, nem akarunk Vad Angyalt az űrben, csak mégis zavaró nekem, főleg, mert a TNG szereplők tényleg érdekes karakterek. (tessék, most én is karakterej-t írtam,m de kijavítottam)

Előzmény: Vegetable (1141)
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1141
Bocska, nem szoktam helesirást javitani a Zidexen, de mivel keblenc szinészek... Szal Patrick Stewart és Brent Spiner... Remélem, nem harax? :o)
Előzmény: dr. laza (1140)
dr. laza Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1140
A Star Trek IX-ben Troi meg Riker újra összejöttek. Szerintem a X. nem lenne az igazi Patricj Stewart meg Brint Spiner nélkül.
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (1137)
boros1 Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1139
En azt olvastam vhol, hogy allitolag a ds9 szereploi is elo fognak bukkanni a kov. filmben. Errol tud vki vmit?

Borisz

Nagyoreg Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1138
Jupi!!! Nagyöreg szambázik örömében :)......
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (1135)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1137
most csak Worfól jut eszembe, azt a bizonyos Troi-Worf szálat elég lazán elhagyták...vagy rosszul emlékszem? régen láttam a Generationst..
Előzmény: Vegetable (1136)
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1136
Valóban Worf kérdése a legrázósabb szerintem :) Spiner valami olyasmit rebegett, hogy ezt még igen, de ez az utolsó... (mint multkor :o) De hogy hogyan kerül oda Worf... Talán szabadságra menet megsérül a hajója és megmentik... Vagyilyesmi :o))))
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (1134)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1135
hmm..a caps lock gombbal még gondjaim vannak.

The German Star Trek Index is reporting that Sat.1 will
resume showing episodes of Voyager's sixth season on
Friday the 23rd of February at 20:15, beginning with 'Der
Virtuose' (Virtuoso). The series will replace the
reality-soap 'Girlscamp', which turned in rather
disappointing ratings for the station.

Hurrá! Nagyöreg meg a Girlscamp helyett nézheti Sevent.
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1134
Hallani olyan pletykákat is, hogy pölö Data márcsak számítógépes animként lesz jelen, meg wORF IS UNJA MÁR A GYŰRÖTT FEJET, SZÓVAL KIVÁNCSI VAGYOK , HOGY KI LESZ BENNE. pERSZE, pICARD A LÉNYEG.
Arra MEG SZINTÉN kiváncsi leszeK, hogy Worf HOGY kerül most be a sztoriba..megint rajta marad a hajón amiko vendégeskedik?
Előzmény: Vegetable (1133)
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1133
Hát igen :) Annyi info már biztosra kiszivárgott, hogy TNGs lesz (mákomra :) és erősen valszinü a Frakes-féle rendezés :) De hogy még mi lesz... megilyesmi... majdmegtudjuk :o)
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (1132)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1132
nem tudom, mit akar ez jelenteni, nekem ez klingon, de Patrick Stewart nevét jól olvasom, ez biztos, és ez jó dolog.
Előzmény: Chtka (1130)
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1131
Holvoltezamarhaság??????? *Vegszemöldökfelfut* Minden eddig kiadott adattal ellenkezik, ráadásul minek, kivel, hogyan, miért ujitanák fel az alapfilmet, mikor azóta sokminden ujdonság közrejött, és jóval izgalmasabb azokat is belevenni... :(
Előzmény: Chtka (1130)
Chtka Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1130
Olvastátok a hírek között?

Star Trek: új TV-sorozat, új mozi ...
2001. február 20. 17:57

[CNN] Jelenleg forgatják, és ősszel mutatják be az Egyesült Államokban az új Star Trek: Voyager sorozatot - szivárgott ki a sci-fi szappanoperát készítő UPN és Paramount tulajdonosától, a Viacomtól. Ez lesz az 1966-ban az amerikai NBC csatornán bemutatott eredeti Star Trek ötödik sorozata. Az itthon Űrszekerek néven bemutatott filmverziót szintén felújítják: a Viacom 2002-re tervezi a Gene Roddenberry sci-fi novellái alapján készített sozozat tizedik mozi-remake bemutatóját, melyben ismét Patrick Stewart lesz a főszereplő.

Ebben a cikkben annyi a tárgyi tévedés, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.
1. Nem az új Star Trek:Voyager sorozatot mutatják be ősztől, hanem egy tejlesen új Star Trek sorozatot.
2. Mi az, hogy az eredeti film remake-je???? Honnan és ki vette ezt az ökörséget?

Megírtam ezt a kultúra rovat rovatvezetőjének, kíváncsi vagyok, lesz-e valami eredménye.

Chtka Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1129
Hivatalosan megerősítették a Paramountnál, hogy ősszel kezdik az V. sorozatot. Azt, hogy a múltban játszódik (Birth of the Federation), vagy a 29.századból jönnek vissza a Föderáció születéséhez az időnyomozók, esetleg valami más lesz, még nem lehet tudni, mindent mélységes titok övez. Az összes dolog, ami biztos, hogy néhány héten belül kezdődik a forgatás, és, ha a színészek és a forgatókönyvírók sztrájkra nem jön közbe, ősszel láthatják is az amerikaiak a pilot-epizódot.
A filmről még kevesebb info van, most készült el az első draft verzió a forgatókönyvből, ami persze egy nagyon korai verzió, és, természetesen, szigorúan titkos. Amit tudunk, hogy John Logan írja a forgatókönyvet és hogy valószínűleg tényleg Frakes rendezi. Ezen kívül semmi más, biztos információ nincs, csak megszámlálhatatlan pletyka kering, amiknek nem szabad jelentőséget tulajdonítani. (Az előző film előtt is teljesen használhatatlan információkkal árasztották el a szerencsétlen rajongókat (valószínűleg más szerencsétlen rajongók).
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1128
(izé... a szövegem második fele a filmre vonatkozik :o)
Előzmény: Vegetable (1127)
Vegetable Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1127
Az uj sorozatról én is hallottam, hogy nem Voy... De a legutóbbi info tudomásom szerint hogy mégis elvállalta... Ugy 1-2 hetes, és valaki a Paramountnál jelentette be (pontosabban nem emléxem :) Korábban ugy nézett ki a TotalRecall 2-t rendezi akkoriban, és csak játszani lesz ideje... Valami ennél ujabb infod akadt?
Előzmény: Valiant (1126)
Valiant Creative Commons License 2001.02.21 0 0 1126
A X. filmet nem Frakes rendezi, mert el van foglalva mással. Az új sorozat pedig nem a VOY folytatása lesz, annak konyec májusban, hanem egy vadi új hajó, szereplők, stb. Nem spoiler, mert ennyit hivatalosan eláriltak, hogy valószínűleg a múltban játszódik majd. Sőt, ez már félig biztos is.
Vegetable Creative Commons License 2001.02.20 0 0 1125
Aha... Kösz :o)
Előzmény: dr. laza (1124)
dr. laza Creative Commons License 2001.02.20 0 0 1124
Arról szól, hogy ez a John Logan nevű arc, aki a Radiátor forgatókönyvét is írta, írja majd az új Star Trek filmét is, ami jövőre készül!
Vegetable Creative Commons License 2001.02.20 0 0 1123
Húdeizgi! De mi ez??? Sajnos a földi nyelvek közül csak a magyart beszélem, és ez nem az... :o)
Előzmény: dr. laza (1122)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!