Keresés

Részletes keresés

szponzor Creative Commons License 2002.06.03 0 0 245
Joe, oké, hogy brazil szurkoló vagy, meg hogy örülsz a győzelemnek, de ne védd már Rivaldót! Nem játszott rosszul, de arra már senki sem emlékszik, mert a szinészkedése - hisz te is tudod, hogy az volt (máskor az ilyen labdát sarokkal veszi át...) -, az minősíthetetlen. Jól játszottak a brazilok, rászolgáltak a győzelemre, miként a törökök is az egy pontra - sajnos a kettő együtt nem ment, a bíró meg a brazilok mellett döntött (Havelenge meg Blatter előtt természetes, hogy nem volt túl erélyes a brazilokkal szemben...). Ebben a brazilok nem hibásak, viszont Rivaldo szégyenteljes bohóckodása sokakkal megutáltatta a selecaot. Kár, mert tényleg szép focit tudnak.
Előzmény: Kis_Joe (244)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 244
Rivaldo fejese nem volt les, de amit a szogletzaszlonal muvelt az szegyenletes volt. Ugy kell a hulye fejenek, rajta rohog most az egesz vilag, es nem lett ettol nepszerubb.

az nem lehet,hogy a fejét fogta,de közben más fájt?
arra célzok,hogy néha,ha vkit felrugnak,a fejét fogja,nem tom' miért,de néha van ilyen!
Igaz,sztem is eljácotta,de 10% esély van erre a megoldásra is,talán.
Remélem többet ilyet nem csinál ha tényleg eljácotta,mert így elfordulnak a Japánok/Koreaiak (és az egész világ) az amúgy nagyon híres Selecao-tól!

Előzmény: The Evil (241)
GDávid Creative Commons License 2002.06.03 0 0 243
Sziasztok!

Mivel Roberto Carlos a kedvenc focistám, így a brazilok a kedvenceim. De nem az az egytelen ok, hanem a latinos stílus. A mai meccset nem láttam, de örültem neki, hogy nyertek.

Hajrá Brazília!

tepoe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 242
A brazilok nagyon jó focit játszanak, számolni kell velük a végelszámolásnál. Élmény volt nézni Ronaldinho, Ronaldo, Denilson játékát. Rivaldo azonban kétség kívül szánalmas volt (és persze a mindenkori Selecaonak a szabadrugásnál is illene legalább hat métert megadni). Remélem eltiltják a vb hátralevő részére. Otthon ül a sok Rivaldo-pólós kiscsávesz, oszt ezt tanulja. Lehet valaki bármekkora sztár, ha ilyet tesz, akkor nálam leírta magát. :(
The Evil Creative Commons License 2002.06.03 0 0 241
A gyozelem szerintem is megerdemelt volt, de gratula torok testvereinknek. Nagyon jol jatszottak, remelem eljutnak a legjobb 8-ig. Igazabol ezen a meccsen mindegy volt nekem hogy ki nyer, bar a brazil gyozelemnek egy picit jobban orultem. Rohadtul szurkoltam hogy Rivaldo hagyja ki a 11-est - a torokok sportszeruen kuzdottek es nem volt melto hogy igy kapjanak ki.
Amugy az elso felido katasztrofa volt, tulzottan europai focit probaltak jatszani - a rosszabbik fajtabol. Zagallo mester a szunetben mondta hogy szerinte az a baj hogy a jatekosok sem tudjak eldonteni hogy most 352 vagy 442-e a felallas, ezert nagy a zavar.
A masodik mar jobb volt, Denilson beallitasa telitalalat volt, de Vampetatol tobbet vartam (valoszinuleg ha kezd, akkor meghatarozo lehetett volna). Azt nem ertettem miert Luizăo-t kuldi be Felipăo, hiszen o igazi kimeletlen befejezo csatar, marpedig a fiuknak nem sok helyzetuk volt abban az idoszakban. Nagyon gyatran is jatszott (az hogy berogyik a 16-osra nalam nem noveli a teljesitmenyt). Edílsont raktam volna be, na mindegy.
Rivaldo fejese nem volt les, de amit a szogletzaszlonal muvelt az szegyenletes volt. Ugy kell a hulye fejenek, rajta rohog most az egesz vilag, es nem lett ettol nepszerubb.
Barca Creative Commons License 2002.06.03 0 0 240
Hírforrás: www.WORLDCUP2002.hu

A C-csoport szakkommentátora: Pintér Attila

"Egy nagyon jó mecset láthatunk, azt hiszem a világbajnokság eddigi leglátványosabb mérkőzését láthatták a nézők. Ez elsősorban a braziloknak volt köszönhető, akik már az első félidőben is mezőnyfölényben játszottak, azonban attól, hogy a Rivaldo kivételével minden játékosuk maga akart gólt lőni, megnehezítették a saját dolgukat. Erre a legjobb példa a 45. perc eseménye: Ronaldinho ahelyett, hogy a tisztán álló Ronaldóhoz passzolt volna, a kapusba lőtte a labdát, egy perc múlva pedig megszerezték a vezetést a törökök. A törökök szerintem a biztos védekezésre törekedtek, de nem hiszem, hogy ez a legjobb taktika ennek a csapatnak, hiszen sokkal jobb játékosok vannak ebben a csapatban, és szerintem simán továbbjuthatnak ebből a csoportból és meglepésre is képesek lehetnek. A második félidőben megérdemelten fordítottak a brazilok, nekem feltűnt, hogy milyen remekül váltanak a 3-4-3 és a 3-4-1-2-es játékrendszerek között, sajnos, egy vitatható tizenegyessel fordítottak. Összességében azonban megérdemelt győzelmet arattak."

BRAZÍLIA!!!!!!!!!

Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 239
a német drukkereknek is jár a szájuk,de nem értem,hogy mi abban a bíztató,ha ilyen törpéket győznek le,a kigyúrt állat svábok??
megnéztem volna,hogy lőnek a - VB-re ki nem jutott - Hollandiának 8-at!!!
Előzmény: Barca (238)
Barca Creative Commons License 2002.06.03 0 0 238
Komolyan mondom olvasgatva amiket itt irtak néhányan le esett az állam!Lehet hogy csak én és Kis Joe látjuk úgy,hogy ha egy csapat egy meccsen kb 15-ször lő kapura az ellenfél kettőjével szemben akkor nem megérdemelt a győzelem?Nem mondanám a törökökre hogy antifoci,mert nem védekeztek 10 emberrel és nem csinálták a "náladalabdabaszdelőre" játékstílust,de ami megérdemelt,az megérdemelt!!!
Tipikus olyan hozzászólások,akik utálják a brazilokat,és pofáznak hülyeségeket.Ennyi erővel én is mehetnék a francia meg az angol topikba hogy "hőőődebénákvoltatok" és nem akarom kimondani hogy mennyire utállom az említett 2 csapatot.
Előzmény: Kis_Joe (237)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 237
végre 1 pozitív hozzászóló!:-)
Előzmény: Barca (236)
Barca Creative Commons License 2002.06.03 0 0 236
Kirááááááály!!!!!!!!!!!Megérdemelten nyertek a fiúk,még ha a 11-es vitatható is volt!!!Ha 5-öt kapnak a törökök,akkor sem szólhattak volna semmit.Rivagól,Ronaldo,Cafú,Robi Carlos fantasztikus volt.Ronaldinhotól többet vártam.
VILÁGBAJNOK LESZ BRAZÍLIA!!!!!!!!
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 235
de ezt látva szó szerint megutáltam az egyébként jó focit játszó brazilokat

akkor te nem is voltál igazi Brazília drukker.....,csak egy pancser csávó,aki megnézte az egyik meccsüket,ott jól jáccottak,de ahogy csinálnak vmi rosszat,már elfordulsz tőlük!
Na,az ilyenektől kapok hányingert!

Előzmény: voyager75 (233)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 234
de a fejedhez vágom!
ne védekezz!

ha nem tudnád nem jáccott Zidán,de ha ilyeneket nem tucc,akkor szevasz,nem dumálok illyennel tovább!
Cissé a legjobb abban a bagázsban!

BRASIL!

Előzmény: voyager75 (233)
voyager75 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 233
Nem a törököknek szurkolok, de ezt látva szó szerint megutáltam az egyébként jó focit játszó brazilokat... Rivaldóval az élen..
Egyébként az én kedvenceim 3:0-ra ütöttek ki legutóbb titeket. Valami kopasz fickó fejelt kettőt, emléxel még haver ??
Tudom, hogy most kiszoptunk, nem kell a fejemhez vágni. Majd javítunk.
Előzmény: Kis_Joe (232)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 232
Lúzer!

mi van,nem bírod,ha veszít a csapatod(törökök)?

Előzmény: voyager75 (231)
voyager75 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 231
Elég suttyó vagy és csak saját magadról állítottál ki bizonyítványt.
A csapatod nyert ugyan, de a jóérzésű fociszurkolók előtt végépp elásták magukat. Rivaldó egy vicc volt, a bíró pedig elég hátszelet adott ahhoz, hogy a brazilok nyerjenek...
Ja, és a lesgól pedig, ha csak egy hajszállal is, de tényleg les volt, nem értem mit szüttyögtök...
Előzmény: Kis_Joe (229)
Cosmic Creative Commons License 2002.06.03 0 0 230
Szerintem akkor is nyerni fognak, ha ez a meccs most nem is ment igazán könnyen. Egyetértek az előttem szólóval, aki egy jogtalan 11es miatt megutálja őket, azzal nincs miről beszélni. A színészkedést meg inkább hagyjuk, mert ha fordított helyzetben (ha a kedvenc csapatodból) csinál vki hasonlót természetesen megvéded, de legalábbis nem ítéled el. Minden focistában él egy színész is, nem?
Hajrá Brazília, hajrá Szenegál! :)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.03 0 0 229
törökország elmehet a jó büdös ......!
Jó kis meccs volt,tipikusan agyatlan török majmok rugdalták a brazilokat,és amikor Rivit megrúgták a végén,én-és még több 10 ember velem együtt-felakartuk akasztani azt a rüstüt!
Előzmény: Chris Cherry (228)
Chris Cherry Creative Commons License 2002.06.03 0 0 228
Ilyen alakításért Rivaldonak járt volna azonnali piros lap...

Semmivel sem színészkedtek többet?

Ugyanazt a meccset néztük?

Előzmény: VDTN (222)
rich.mond Creative Commons License 2002.06.03 0 0 227
Megérdemelt győzelem????
A helyzeteket be kell rúgni, AKKOR megérdemelt!Rivaldo meg elmehet a...
Az nem furcsa,hogy a törökök egy szabadrúgást sem tudtak elvégezni,mert a büdös brazil egy méterre állt a labdától????
Szánalmas színészi teljesítmények,gyatra helyzetkihasználás,nagyarcú társaság, lefizetett bíró.Ez brazília...

VAMOS ARGENTINA!!!

ragazzi Creative Commons License 2002.06.03 0 0 225
Minek kell ilyen kocsog birokat a vb-re hozni?
Ide is, oda is tevedett, nem talalta a helyet, csak a sipjat mutogatta (szerintem egy Rivaldo megerti, hogy mit jelent, ha a sipjat mutatja a biro, nem kell neki 1 teljes percen keresztul mindenkinek mutogatni). A vegen tortentekrol: a torok fiu inkabb orult volna a szogletnek, mert en ugy lattam, hogy a labda kozel sem kerult igazan a vonalhoz. Vagy tizenegyest kellett volna itelni Rivaldo visszahuzasaert, vagy tovabbengedni, es hagyni, hogy berugjuk a harmadikat. Mit szoltok a Rivaldo/Ronaldo/Ronaldinho harmashoz. Szerintem nem erzik egymast. Jobb lenne Denilson-t kezdetni, es Ronaldo/Ronaldinho valtana egymast.
Gram Creative Commons License 2002.06.03 0 0 224
Nem. Nem ezen múlik. Ha szabályos körülmények között zajlik a meccs, kihagysz száz helyzetet, és nem nyersz, akkor nem érdemeltél győzelmet. Mindezt általában értettem, én nem láttam az egész mérkőzést, pl. az említett meg nem adott szabályos gólt se; ha tényleg volt ilyen, akkor erre a meccsre nem vonatkozik, amit mondtam.
Mindenesetre Rivaldo szánalmasan viselkedett. Azt láttam.
Előzmény: stonedrop (223)
stonedrop Creative Commons License 2002.06.03 0 0 223
Ha egy csapatnak 5-ször annyi helyzete van mint a másiknak, akkor az szerinted nem megérdemelten nyer?
Előzmény: Chris Cherry (221)
VDTN Creative Commons License 2002.06.03 0 0 222
A kiállítás akkor is járt volna, ha Rivaldo nem fekszik el, ugyanis a szándék a fontos, az meg nem tagadható, hogy dühből rábikázták a labdát. Max. a bíró akkor nem vette volna észre és akkor a török megússza a kiállítást.
Előzmény: Chris Cherry (221)
Chris Cherry Creative Commons License 2002.06.03 0 0 221
Gratulálok a brazil nemzeti színház mai előadásához. Sikerült egy életre megutáltatnia magát az egész csapatnak. Főleg Rivaldonak.

Az hogy megérdemelt az erős túlzás...

TÜRKIYE!!!

Előzmény: stonedrop (219)
kennystyle Creative Commons License 2002.06.03 0 0 220
11-es nem volt, de arról mért nem sírt a riporter gyerek, hogy egy szabályos gólt nem adott meg a Rivaldonak 1:1 -nél ????
Előzmény: stonedrop (219)
stonedrop Creative Commons License 2002.06.03 0 0 219
Hát ez megvan! :)))
A 11-es valóban nem volt az, de megérdemelt a győzelem!
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.02 0 0 218
félidő!:-))
Előzmény: Barca (217)
Barca Creative Commons License 2002.06.02 0 0 217
Kössz Joe!A tippem 2:1 Ronaldo,Juninho góljaival.
Előzmény: Kis_Joe (215)
Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.02 0 0 216
[ Brazília ] - [ Törökország ]

Brazil can begin to put to rest some of the doubts over their readiness when they clash with Turkey in Ulsan, South Korea. The buildup for the Group C opener has been highlighted by verbal jabs, alleged espionage and indeterminate tactical formations.

For Brazil, the 2002 World Cup is an opportunity to redeem themselves after the unsavory conclusion to World Cup '98 at the hands of France. Head coach Luiz Felipe Scolari has shown great indecision in his coaching, changing lineups and formations several times in the last couple weeks. There also has been a blithe attitude by the Brazilians over their Group C opponents. Roberto Carlos has been quoted as saying that Brazil would need only to play at 40% to defeat Turkey.

Meantime, Turkey have been using the Brazilians' comments as motivators as they prepare to splash onto the world stage. Picked by many to be one of the pleasant surprises of the 2002 Cup, Turkey will have to settle their nerves and remain focused on the task at hand. A recent event involving a member of the Brazilian delegation observing Turkish practices has Senol Gunes and his players perhaps just angry enough to come out fighting when the curtain is drawn against Brazil on Monday.

LATEST TEAM NEWS
Brazil - FIFA Rank: 2
Brazil received a blow after captain Emerson injured his right shoulder while 'playing' goalie in practice and has been ruled out of the World Cup. Cafu will take over the captain's armband, while Gilberto Silva and Vampeta are early candidates to replace Emerson in Scolari's starting XI. Aside from Emerson's injury the rest of the starting lineup appears set. But nothing is for sure with Scolari, and he could have things re-tooled two and three times over before the Selecao kick off against Turkey.

Turkey - FIFA Rank: 22
Turkey has injury news of their own as midfielder Buruk Okan has been slowed by a strained right thigh, but it's possible he could recover for the opener. Gunes may feature a lone striker up top in an attempt to bog-down and to dispossess the Brazilian midfield. Parma's Hakan Sukur appears to be the man for the job and will attempt to utilize his frame and skills to open up lanes for the midfielders to run into. All in all Turkey have put on a brave face considering the illustrious history of their opponent, and they will come out believing a draw or a win could be in the cards.

FORM GUIDE
Brazil: WDWWW
Brazil has posted the results in their tune-up matches and has surrendered only 2 goals in their last six games. But in their only match against another World Cup team, they drew 1-1 against Portugal. Blow-outs against the likes of Bolivia, Iceland and Malaysia in friendlies may also be in the cards for Brazil's group matches against China and Costa Rica, but Turkey will provide a sterner test.

Turkey: LWWDL
Despite being tipped as a potential Cinderella story in the World Cup, Turkey's recent form has not reflected those aspirations. In three matches against 2002 World Cup participants, Turkey tied South Korea while losing to Ecuador and South Africa and were shut out in each of those three matches.

WHO'S HOT
Brazil:
Ronaldinho Gaucho
The 22-year old playmaker has been one of the bright spots this year and is firmly entrenched in Scolari's system. Recently, the Paris St. Germaine player locked up spot-kick duties for Brazil--a sign of the amount of confidence and expectation Scolari has in the young star.

Turkey:
Yildiray Basturk
The pacey 23-year old found his way into the Bayer Leverkusen first team within a year of his signing last summer. While Leverkusen failed to win the Champion's League or the Bundesliga, Basturk's presence invigorates even the stalest offenses. The budding star could provide the moment of brilliance Turkey needs in order to upset mighty Brazil.

WHO'S NOT
Brazil:
Scolari
The indecisive Brazilian coach has toyed with his formations and with his players' confidence in him in the run up to Brazil's World Cup opener. Worse still, now he finds himself suddenly without his captain, Emerson. The team's 'leader' got injured goofing off in practice and now is out for the World Cup.

Turkey:
Buruk Okan
The 28-year old midfielder is now a doubt for the Brazil match, after aggravating his right thigh muscle during training. Okan's potential absence will put added pressure on the Turkish midfield to disrupt the flow of the Brazilians.







Kis_Joe Creative Commons License 2002.06.02 0 0 215
megkapod!

BRAZIL (3-5-2): Marcos (GK), Lucio, Roque Junior, Edmilson; Cafu, Vampeta, Juninho, Ronaldinho Gaucho, Roberto Carlos; Rivaldo, Ronaldo.

TURKEY (4-5-1): Rustu Recber (GK), Alpay Ozalan, Umit Ozat, Fatih Akyel, Emre Belozoglu, Tugat Kerimoglu, Umit Davala, Buruk Okan, Hakan Unsal, Yildiray Basturk, Hakan Sukur

Előzmény: Barca (214)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!