Korábban írtam, hogy van három szép nyulam, amelyekkel én is beszálnék a magyar óriás programba. Az állatok Szabó Lajos bácsitól származnak. 1 kan és két anya. Az anyák testvérek, de a kantól eltérő vérvonal.
Most végre odáig jutottam, hogy tudtam képeket készíteni. Várom a szakmai véleményeiteket.
Az első kettőn a kan (Döme) látható, a második kettőn ez egyik (Mogyoró), és az ötödiken a másik anya (Nutella).
Mivel Pécsett élek (..mostanában csak inkább itt alszom ;-) ) ez nem probéma.
Színben nem vagyok válogatós. Felvállalom akár azt is, amit más nagyon nem szeret, pláne, ha ezzel az visszaszorulóban van. A lényeg a tiszta vérvonal és a látható és elérhető cél.
Sajnos családi okok miatt nem leszek a fórumon egy jó darabig! Kb karácsony után már felelhető leszek! Mindenkinek eredményes nyulazást kívánok! Akivel tudom tartom a kapcsolatot!!
Hát akkor nem tudom! Nem hiszem hogy megyünk, mert nem akarok az én állományomba hozni valami fertőzést!Mivel nem csak állattal lehet be hozni!Kösz az infót
Nézd,kérdeztem tőle,hogy egészségesek-e a nyulak mert nem akarok habokra 520 km-t autózni.Azt mondta,persze egészségesek!Ez volt reggel hétkor,dél felé mikor oda értünk már fostak!Ha már elmentünk elhoztuk olcsóbban,tudod mennyire kellett bak!
De nem fehérek voltak neki,színesnek születtek fehérek.