Keresés

Részletes keresés

Pille Creative Commons License 2001.10.17 0 0 29
Elrontottam. :(

Előzmény: ASL (27)
Pille Creative Commons License 2001.10.17 0 0 28
Hmm.. óceánmély tisztelet.. ;-)))) Ez bizonyos emlékeket idéz fel bennem, de még nem azonosítottalak.
Addig is újabb segítség:

Előzmény: ASL (27)
ASL Creative Commons License 2001.10.16 0 0 27
Szijjja mindenki!!!

Edyt: Sajna az én lukas agyacskám nem igazán tudja még mindíg,hogy kiről is lehet szól Pillével kapcsolatban.
Pille: 99 november-december óta folyamatosan voltam a Ládikóban,míg vége nem lett,mint a botnak.(azért bízom benne,hogy ez nem végleges.)
Itty: Örülök,hogy idetaláltál.Már nem éltem hiába! :)))
Gyógyegér: Óceánmély tisztelet,és kézcsókok kavalkádja hölgyem! :)Hogy,s mint kedves kolegína? :)
Csaszi: Ave Caesar! Rég volt az a CP,ahol láttam felség.Megvan még a papi csuhája,amiben megesketett a ládikóban? :)))

Üdv:
ASL

A Csaszi Creative Commons License 2001.10.16 0 0 26
Nokérem, én most szépjóestét kívánnék az itt egybegyűlt kedves társaságnak! :-))

Minden rég nem látott barátnak (különösen ha hölgy az illető) üdvözletem és/vagy hódolatom! :-)*

Gyógyegér: Kívánom, hogy egyél sok ananászt, ha én is ott lehetek! :)

Edyt: Szánom-bánom eltűnésem, de imádatom titokban is töretlen irányodban... viszont elképzelni sem tudom, hogy mijért is lettél Edyt. :)) ez utóbbi egyben kérdés is, mejre természetesen bármijen kommunikációs csatornán lehet ám válaszolni.

A Csé.

u.i.: majd még jövök :)

Gyógyegér Creative Commons License 2001.10.16 0 0 25
Szép jó napot mindenkinek! Látom, szépen gyűlünk!
Engem meg nem engedett eddig ideírni a rencer, aszonta, még nem vagyok elég aktív. Na, mindegy. Ezen a nicken ez az első hozzászólásom ám az indexen! Szóval böcsüljétek meg magatokat ám! ;o))

Zorronak külön köszi az ötletért meg a kivitelezésért, hogy megtalálta azt a fórumot, ahol kellőképp tudunk értekezni egymással, addig is, míg nem lesz megint Láda. (Ígéret már van rá...)

Hát... ennyi egyelőre. :o)

GyE

Edyt Creative Commons License 2001.10.16 0 0 24
Szija Ladanep!

Latom gyulunk itt szepen!
Pille: en tudom mi a 'pszi! :o))) Es mindig eszembe jutcc a kedvenc zoknimrol :o) Apu jol van, nemreg beszeltem is vele. Vandor meg tobbfele minosegben is volt mar csaladtag... unokatoso, meg nagymami... idok es korok valtoznak :o)
ASL: Pille nem igy ismeros neked, de biztosan talalkoztatok a Ladikaban neha. Egyik legkozoelebbi csaladtagom :o)
Smthi: ugyan, ne mond, nem tudod ki a 3szog a furcsa haromszogben... hiszen egyutt voltunk a szulinpjan :o)
Itty: Haliho! Reg nem hallottam feloletek :o(
Piggy is jol van remelem! Meg a jokepu Edwin is :o)
Vandor: tenyleg lehet meg valami a mi kis Ladikankbol? Van remeny ra hogy visszakapjuk?!

pápá ladanep... most mennem kell.
De figyellek am titeket!

Pille Creative Commons License 2001.10.16 0 0 23
Hey, Itty! De rég láttalak! Képzeld, a minap futottam össze icun Garfival. Már vagy egy éve nem beszéltünk. Épp érdeklődtem tőle, hogy kivel tartja a kapcsolatot a régiek közül. :)
Sokszor eszembe jutsz ám, főleg hogy milyen rendes voltál velem a kivizsgálással kapcsolatban. Azóta se tudni, hogy mi volt, de szerencsére elmúlt, csak néha jön vissza, de akkor se olyan erősen. Azt hiszem jót tett, hogy valaki foglalkozott velem. Nem tudom eléggé meghálálni. Piggyvel mizújs?
Előzmény: Itty (21)
napsüti Creative Commons License 2001.10.15 0 0 22
Napsütéses szépjónapokat mindenkinek!!! Szijasztok!

Én is jelenvagyok ... csak egy kicsit már "magyarult" a nevem. :o))
Hiányzik ám az a jó kis társaság ...

Sun

Itty Creative Commons License 2001.10.15 0 0 21
Sziasztok ladanepe! De jo lenne a regi idoket, es foleg a tarsasagot vissza hozni.Pszi, ASL, Smithi, Csaszi,Attla,Sue es a tobbiek....nagyon hianyoztok.Varadt Vandor.....neked millio puszi es Piggzke is hianyol nagyon TITEKET.....remelem valahol meg egyszer ujra eggyutt lesz a regi LADA NEPE!!!!
Előzmény: Bosy80 (20)
Bosy80 Creative Commons License 2001.10.15 0 0 20
Üdv ex 'ládanép'!

Kár érte! Jó kis chat volt az.....:-(

NEO- ról, Thomas-ról tud valaki valamit?

BOsy

Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.15 0 0 19
Nem, legfewljebb szolidarításból csináltam amit csináltam...
Előzmény: ASL (16)
Pille Creative Commons License 2001.10.15 0 0 18
Nem férj, hanem férjecske! :) Nagy a különbség!
ASL, nem Smithihez fűződnek kapcsolataim, hanem egy ismerőséhez. Habár ha jól rémlik, Vándor is belekerült valamilyen fura módon a családomba, de ez nem biztos. Egy idő után olyan kiterjedtté váltak a rokonsági viszonyok, hogy nem tudtam már én se követni.
Smithi, neked se mond semmit a 'pszi? Hmm. Látom, elfelejtettek már sokan.
ASL, szerintem veled már nem találkoztam, a Láda működésének utolsó évében egyre kevesebbet voltam.
Ja, Oberon is jár az indexen, őt már rég felfedeztem, és ÖregNat is, meg még egypáran. ;-)
Előzmény: Smithi (17)
Smithi Creative Commons License 2001.10.14 0 0 17
Szia!

Hűha, most gondban vagyok, mert nem tudom, ki is a férjed. Ott voltam én az esküvőn?

Smithi

Előzmény: Pille (14)
ASL Creative Commons License 2001.10.14 0 0 16
Elhiszem,viszont az neked akkor munkaköri kötelességed volt nem? :)
Előzmény: Fáradt Vándor (11)
ASL Creative Commons License 2001.10.14 0 0 15
Furcsa,hogy nem ismersz. Ugyan a te ládás neved nekem sem ugrik be,és a Smithi-hez fűződő "családi" szálaid sem árulnak el sokat hirtelen.Az azonban biztos,hogy én a kezdetektől ASL vagyok. Vándorunk a megmondhatója. :) De nézett így is ki a nevem : ‡ASL‡/Toreador/
Előzmény: Pille (7)
Pille Creative Commons License 2001.10.12 0 0 14
Te az a Zolika vagy, aki olyan jól tud csókolni? :))))))

Szia Smithi! Férjecském és háromszögünk harmadik csücske nem néz be erre? :)

Előzmény: Zolika1976 (9)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.12 0 0 13
Nem tart sokáig ne aggódj :-)
Előzmény: Smithi (12)
Smithi Creative Commons License 2001.10.12 0 0 12
Sziasztok!

Jelzem én is élek még. :)

Smithi

Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.12 0 0 11
HÁt még ha tudnád hogy azeredetiért mennyit harcoltam... :-)
Előzmény: ASL (3)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.12 0 0 10
Egy éve, hogy nincs már, igaz a feltámasztásával kapcsolatos ígéretekben nem szűkölködünk...
Előzmény: rali (4)
Zolika1976 Creative Commons License 2001.10.12 0 0 9
Sziasztok hölgyek urak!
-assssszem én sem hiányozhatom ebből a remek,
és az évek alatt Yo-L összekovácsolódott csapatból.
:-)

BOLDOG NAPOT!

Grg Creative Commons License 2001.10.12 0 0 8
Hát akkor én is jelentkezem :)
Pille Creative Commons License 2001.10.12 0 0 7
Sajnos, már jóideje. ÉS valószinüleg nem éled fel újra. A társaság tagjai azonban hiányolják egymást, úgy látom. :))

ASL... te? Ki? Passz.

Előzmény: rali (4)
Pille Creative Commons License 2001.10.12 0 0 6
Mármint: nem ám elárulni _engem_ . :)))
Előzmény: Pille (5)
Pille Creative Commons License 2001.10.12 0 0 5
Én is tudom, ki vagy. ;-)))))))))
Psszttt! Nem ám elárulni! :)

Titkos üzenet annak, aki érti: 'pszi

Vándorom, nem semmi, hogy ezt itt kitaláltad. De nem tudom, hogy mennyien fognak felbukkanni.

Előzmény: Edyt (1)
rali Creative Commons License 2001.10.11 0 0 4
Ez már meszgűnt?
Előzmény: Fáradt Vándor (0)
ASL Creative Commons License 2001.10.11 0 0 3
Egy db. ASL jelentkezem! :)
Edyt: Nekem már nem is jár semmi? :)
Fáradt Vándor: Tudom miért vagy fáradt.Megteremtetted ezt a topicot,nem 6,hanem 1 nap alatt...de mostmár látod,hogy ez jó,tehát megpihenhetsz! :)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.11 0 0 2
TUdom ki vagy :-))) Ha megnézed az adatokban emilem, te is rájössz :-)))
Előzmény: Edyt (1)
Edyt Creative Commons License 2001.10.11 0 0 1
En jelentkezem, bar ti nem igy ismertetek... ismertek. Lukinak uzenem, hogy nincs festett karom. Intinek hogy 2pussz&buksimogatas. A tobbieknek szija es pa'pa' :o)

PS: aki latja Yulianyum, mongya meg hogy puszilom :o)

Fáradt Vándor Creative Commons License 2001.10.10 0 0 0
Azok jöjjenek ide akik valaha a Népszabadság Online Szövegládájának tagjai voltak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!