köszi a választ. a belinket oldalon pl az ilyen is jó a kocsiba? 1157 Piranha 18 LED-es 180 fokban világító, vagy 1157 Piranha 20 LED-es 180 fokban világító. köszi :)
Azt tegnap el is felejtettem mondani... Észrevettük, hogy a gépháztető mozog/zörög (nekem a két szélén mozgatva, Derasnak a közepén). Amire a gumi utánállítókkal sikerül elérni, hogy ne zörögjön, már annyira elállt, hogy szemből az ujjam befért alá. Rájöttünk, itt az egész zárszerkezetet kell állítani, csak azzal, így az éjszaka közepén nem volt kedvünk játszani. Szerintem én megvárom a 15ezres szervizet, és akkor állíttatom be. (lehet, ezt is hallom, mikor zörög a kocsi? (karosszéria felerősíti a hangot))
valaki meg tudná mondani, hogy a kát hátsó féklámpába milyen izzó kell? szeretnék bele venni ledet. http://www.xenonizzo.hu/ledesvilag.php innen esetleg?
Friss Kia tulaj vagyok, bár nem Cee'd-es. Márkaelhagyó, (Renault, hogy miért, ez itt off, de volna miről sírnom)
Szóval nem tudom, volt-e már itt ez, de hátha nem. Bíztatónak érzem az elkövetkező hét évre. (Merthogy a Cee'd mellett, az általam vásárolt Sportage-re is annyi a gari):
Köszönöm válaszod, már kezdtem hajótöröttnek érezni magam itt a topocon, megszoktam a hondás topik életemet és az ottani kapcsolatrendszert és ez itt még egy kicsit fura.
Nem is olyan vészes az ára a teljesítményéhez képest. Az régi izzóval észre se vettem az épületet a kép jobb oldalán.
Hát nagy kedvem nincs a szétszedésre, de holnap du-án majd megpróbálom megnézni.Nekem csak az volt furcsa, hogy alapból ezzel jött annak ellenére, hogy mindenki panaszkodik rá. Ez nem bemutató autó ez egy teljesen mezei gép volt amit vettem ebben a felszereltségben.