Ha a Boscovichon laktok, én onnan besétálnék a Dómhoz, kb. 30 perc, ha lassan mentek. A corso Buenos Airesen elindultok a Porta Venezia felé, meg lehet nézni a flamingókat és az egyik legszebb negyedet Milánóban (már ha szereted a szép épületeket), aztán a fashion street-en keresztül be a Dómhoz, fel a dóm tetejére, aztán Scala, onnan Brera kis utcákon sétálni, kávézni, enni, Sempione park, és vissza az 1-es villamossal, a Cincinatto megállónál kell leszállni. eltelt a nap:-)
Nem tudom merre lesz a szállás( bocs nem olvastam vissza) meg mi a neve,de 12-14 óra között lehet majd elfoglalni gondolom. Egyszerű lesz a Dóm tér környéke a léyneges:)
Rho-Fieramilano a végállomás a stadion felé és vissza pedig a Sesto Maggio,ezt kell figyelni majd. Ahogy a Milan szurkoló olvtárs írta,csak a tömeg után a Lotto-nál. Meg fogjátok ismerni a szurkolóinkat az biztos:) Kisebb séta lesz a stadionig és az 1-es kapunál érkeztek oda(Ingresso 1) és majd arra is kell visszamenni,nehogy a tömeg elvigyen a másfelé. Tele lesz a stadion,így nem árt figyelni majd.
mondjuk nekem most lett világos, h milanoba mész és nem bergamoba. :D onnan tudod, h ki van írva a metró elejére is, oldalára is, vmint be is mondják, h hová megy. így jegyezd meg/írd fel, melyik irányba megy az ami a lottohoz megy (most nem jut eszembe fejből), és arra szállj.