Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Kifogástalanul működik minden funkciója, 4500 expo van benn. A vakusaru élén látszik minimális használatból eredő kopásnyom, egyébként esztétikailag is kifogástalan. Bővebb ismertető, műszaki adatok részletesen: https://pixinfo.com/cikkek/kiprobaltuk-canon-powershot-g1x/
Csere köszönöm nem érdekel. SN: 43305100141* Kaposváron kipróbálható, megvásárolható, tel. 70/351-2248 Ára 58.000 Ft.
Kifogástalanul működik minden funkciója, 4500 expo van benn. A vakusaru élén látszik minimális használatból eredő kopásnyom, egyébként esztétikailag is kifogástalan. Bővebb ismertető, műszaki adatok részletesen: https://pixinfo.com/cikkek/kiprobaltuk-canon-powershot-g1x/
Csere köszönöm nem érdekel. SN: 43305100141* Kaposváron kipróbálható, megvásárolható, tel. 70/351-2248 Ára 58.000 Ft.
Eladó egy újszerű, megkímélt, karc és sérülésmentes, tökéletes állapotú Nikkor Af-s 24-70 f2,8 G ED N objektív Z sorozatra váltás miatt. A lencse karc és gombamentes. Doboza, első-hátsó sapka és a papírjai is megvannak! UV szűrővel védett frontlencse!
Aki esetleg nem vélné felfedezni a fekete alapon fehér szériaszámot a fényképeken a bajonett zár felett, annak kedvéért és öröméért itt vannak!:341713
Nikon D600 váz (sn6033788)plusz nikon MB-D14 (Sn nem szerepel) markolat, két utángyártott “új” élettartamú akkuval, vázsapkával, szemkagylóval, USB kábellel, magyar használatival, 57 ezer expo van a vázban. Használtan vásároltam három évvel ezelőtt én 30e expot tettem bele, az érzékelő koszolódásos hiba nem érinti, nem volt cserélve a zár benne. Nagyon fontos hogy magyarországi vásárlás és be lett regisztrálva a Nikon Kft nél, azaz a szenzortisztítás korlátlan számban ingyenes. iá:188eFt
Sigma 24-35mm F/2 Art , Nikon bajonettel, dobozában, táskájában, első és hátsó eredeti sapkával, és napellenzővel. Hibátlan, tökéletes, újszerű, Budapesten kipróbálható.
Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro objektívet. Lehetőleg jó állapotban, dobozával, minden tartozékával. Vásárlás előtt személyesen megnézném Budapesten vagy vonzáskörzetében.
Nikon D600 váz (sn6033788)plusz nikon MB-D14 (Sn nem szerepel) markolat, két utángyártott “új” élettartamú akkuval, vázsapkával, szemkagylóval, USB kábellel, magyar használatival, 57 ezer expo van a vázban. Használtan vásároltam három évvel ezelőtt én 30e expot tettem bele, az érzékelő koszolódásos hiba nem érinti, nem volt cserélve a zár benne. Nagyon fontos hogy magyarországi vásárlás és be lett regisztrálva a Nikon Kft nél, azaz a szenzortisztítás korlátlan számban ingyenes. iá:194eFt
Eladó a képen látható Új 2019. szeptember 12. vásárolt OLYMPUS Tough TG6 tip. fényképezőgép minden gyári tartozékával plusz egy CLA-T01 adapterrel és objektívvédő sapkával. Budapesti Olympus márkaboltban vásárolt, 3 év garanciával.
Sigma 50 mm F1.4 EX DG HSM (nikon AF) Szép állapotú, se por, se gomba és karc sincs Hibátlan darab ART 50 1.4 elődje Első és hátsó objektívsapka, napellenző 77 mm szűrőmenet Sn: 12024482
Sigma 24-35mm F/2 Art , Nikon bajonettel, dobozában, táskájában, első és hátsó eredeti sapkával, és napellenzővel. Hibátlan, tökéletes, újszerű, Budapesten kipróbálható.