Még három rész van ebből az évadból. Elvileg valamikor májusban dönthetnek az esetleges következőről (gondolom az utolsó pár rész és a T4 nézettsége alapján).
A nézettség megállapítását tudtommal az alábbi módszerekkel mérik:
1. Kikérdezés: gyakorlatilag kérdezőbiztosok kérdeznek meg embereket, hogy melyik nap mit nézett, mit szeret a legjobban, stb.
2. Ha minden igaz, akkor létezik egy elektronikus cumó, amit a TV készülék elé kötnek és az regisztrálja, hogy mikor mit nézett az előfizető.
3. Létezhet még a naplós módszer, amikor bizonyos előfizetők naplót vezetnek arról, hogy melyik nap mit néztek.
Természetesen minden embert nem kérdeznek meg, minden TV-t nem látnak el ilyen kütyüvel, így nagy átlagot számítanak, ami közel sem pontos információ. Tudtommal a nézettség főként a reklámok alatt számít, mert az határozza meg, hogy a TV társaság mennyi pénzt kérjen a reklámozni kívánó cégtől.
Ezeket az infókat én is csak hallottam, ha valakinek van egy pontosabb infója az engem is érdekelne...
Szinte még bele sem kezdtem, annyi a munkám, válság ide-oda, hogy mire hazaérek éjjel, csak ÁÁÁGY:-DDD Pedig 1 nap alatt megszereztem, miután levették. Ilyen az élet, remélem karácsonyig azért végzek vele:-) Te hol t artasz?
Jaaaaa, bocs fiúk, félreértettem:-))Én Cameronra gondoltam... Nincs meg a 17-től, de addig megyek, míg mexerzem! A többi már nálam van, első 4 szinkron, a többi felirat!!El is kezdem mindjárt!!
nem tom, ma megyek érte, meglátjuk, hogy meddig van meg. Profi rendszergazda barátom szedte le a netről, úgyhogy van rá esély. Megírom, amint nálam vannak a DVD-k.:-)
A csajszi biztos, hogy rá fog kattanni, már az első 3 részben is van köztük feszültség...Meglátjuk:-)