Keresés

Részletes keresés

Kiskanál Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8929
Az az 50 inkább csak 30, de arra kíváncsi vagyok én is, mit fog szólni Nóra a mosónő szerephez. Elvállalja, vagy Anál megint legerül az étlapról.
Előzmény: Törölt nick (8928)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8928
Úgy érzem a mai rész izgi lesz, kiváncsi vagyok mit kezdenek a főnyomócsővel. Meg honnan van az 50 milkó? Hogy fogják tisztára mosni? Megannyi kérdés?
Na, és mikor vágja már valaki jól pofán Tildácskát?
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8927
Ahogy mondod! - megboldogult és jobb létre szenderült Berényi Zoltán a volt árvaházat újította/újíttatta fel...
Előzmény: Törölt nick (8926)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8926
Valószínűleg az elején - vagy félévig nem néztem - lemaradtam valamiről, mi ez az "ugyanezen az udvaron" szöveg, itt állt az árvaház?
+ Mikor volt árváknak biciklipumpája a 70-es évek elején?
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8925
Megint nem lattam a BK -t :(

Lolka

attus Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8924
A sorozat szerint Magtalan és Zsuzsa egyaránt 38, Etnóri pedig 4 évvel fiatalabb náluk. Ha jól tudom, Don Corleone is fiatalabb, tehát ők ketten negyjából egyidősek lehetnek.
Más kérdés, hogy Izabella '73-as, tehát jóval fiatalabb, mint a sorozatban. Állítólag a haja is azért olyan, amilyen (fekete, konty, szemben az eredeti világosbarnával, kibontva), hogy hihetőbb legyen a 34 év.
Előzmény: Bocicsoki (8922)
nemisbéka Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8923
Kartács + libaőrzés nem jött be? :)
Előzmény: szkeres (8920)
Bocicsoki Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8922
A nosztalgikus bicópumpa jelentből (amire mindenki másképp emléxik) az derült ki, hogy a sorozat szerint Nóra egyidős Magtalannal és von Májkellal. Én egy tízessel fiatalabbnak saccolnám a szerepe szerint.
attus Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8921
Barbi '81-es, Roni '82-es.

Egyébként szerintem ha lány lennék, még nem egészen 20, és a fél ország velem akarna kefélni, akkor én is beképzelt lennék.

szkeres Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8920
A képújságból megtudtam, hogy Mónika visszajön. Ez azt jelenti, hogy két darab szerelmi bánatos nyafka lesz a sorozatban egyszerre + Tilda + Ákos. Kemény hetek lesznek.
kataLIN Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8919
én állat meg otthon főztem!!!! :(
Előzmény: Damon (8916)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8918
Kata gyereket szül Géjzának.
Ha Kata gyereke megszületik, Géjza automatikusan hazajön.
Kata megszüli Géjzát.
Riddick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8917
:-)))))) natessék.....és Berényi Miklós hogy nézett ki????? meséééélj! remélem, nem volt rajta tanga!:-))
Előzmény: Damon (8916)
Damon Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8916
Hello fanok
Tegnap voltam zabálni a Lencelotban (ugyebár ott nem nagyon lehet mást)
A szomszéd 3-4 asztalnál a komplett BK gárda vacsizott, fotósok stb. Nem tom mit ünnepeltek, talán jubiláltak vagy ilyesmi?
Zsuzsa valóságban is bottal járt, Gejza meg állandóan rohangált ki telefonálni mert lent nincs térerő :)

De nem is foglalkozom a többiekkel, mert átlósan mögöttem Buszter ült :))) Tényleg nem rossz, mondjuk alacsony, és már azt is értem hogy az FHM-ben is miért csak a felsőtestét mutogatták . Mellesleg viszont nagyon ott van, és fekete tanga volt rajta, amely kellően kilógott a naciból ha egy kicsit is előre dőlt :)

nemisbéka Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8915
Most szerzett jogsit, annak örömére az ótó.
Előzmény: Riddick (8914)
Riddick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8914
teljesen egyetértek :-) de még akkor sem biztos, hogy feltétlenül meg kell bízni "nőben", ha már egy ideje együtt vannak...hiszen előtte beszéltek meg mindent Daneeval, akkor mit kombinál már megint?? viszont Eszter haját irigylem:) én is olyat akaroook!:-) Nyafkata példát vehetne róla...amúgy mindketten 98-ban érettségiztek hivatalosan, vagyis 21 évesek....ezezk után lehet Eszternek Fiatja...ill. Konta Barbarának..pá
Előzmény: kataLIN (8910)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8913
Tilda xarkavarása már felülmúl lassan mindent és mindenkit! :-(
Szegény Imigyerek - létezik, hogy ilyen nagyon hülye lenne? Az egy dolog kérem, hogy ha farok feláll ész megáll - no de ennyire...
Előzmény: kataLIN (8910)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8912
8900 ?
nemisbéka Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8911
Jóatyám is ekkor érkezett meg két hét után Londonból, és a tévé előtt pakolt ki nagy gonddal és hanggal :). Szóval én is kösz, a mosónős részt sikerült elkapnom csak.
Előzmény: tig_ris (8909)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8910
nekem az a rész teccett nagyon, amikor Magtalan lekijabálta Májklt, amiért plusz költségek merültek fel, és elkülde a jó büdös...., pedig az egész az ő hibája volt - mint megtudtuk - mert nem ellenőrizte a cső helyét...

és tessék engem felvilágosítani a másik nagyon-nagyon fontos dologgal kapcsolatban:
én eddig aszittem, hogy egy férfit csak akkor lehet így az orránál fogval vezetni (Tilda Simit), ha már régóta együtt vannak, és mindenkinél jobban bízik benne a pali, vagy ha olyannyira sikerült megfogni szekszileg, hogy innentől kezdve már selátsehal, mer asziszi, hogy aki tud kézenálvanagykabátban, annak mindig igaza van, vagy valami ilyesmi.
de azt nem tudtam, hogy ez 1 héttel az első találkozás, és 3 órával a "hivatalossá válás" után már automatikus...

nagy vagy subika!

tig_ris Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8909
Hát mikor toppanjanak be a vendégek, mint amikor : Úúúj éélet vááár, felejts el minndeeent!.....
Kösz subika! :)
subika Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8908
Kádár pajtás szavaival élve:"...a helyzet fokozódik...!"
a tegnap epizódból megtudtuk,
- hogy Kaka nem bírja tejet, viszont a sajtot annál inkább, valamint azt, hogy Kondás doktorban és az őt (mármint kakát) körülvevő családtagokban egy sátánista szekta tagjait véli felfedezni, akik Istenük kiengesztelésének problémájára a megoldást ő és leendő gyermeke feláldozásában vélik megtalálni, ezért olajra lép. A nagy Zs. ezek után Busztertől próbálja meg kicsikarni az áldozati bárány pontos lelőhelyét, aki azonban a konyhaasztalon bömbölő Mekosonic (2X1.5W) idegtépő muzsikájától mintegy pillanatnyi szereptévesztésbe esik és átmegy Ranschburg Jenőbe, majd közli Zs-vel a megmásíthatatlant: Kaka a pszichomszomatikus paranioa tipikus esete, hozzáadva egy kis kisebbrendűséget, megspékelve némi beteges vágyakozással. Zs erre ismét előadja jól bevált és egyetlen színészi húzását: a szemmeresztgetést...
- hogy Simi kb. egy 3 és 1/2 éves gyermek kombinációs képességével rendelkezik, és ráadásul cseppet sem elfogult, valamint képes objektíven szemlélni az őt szubjektíven érintő problémákat, illetve azok okozoit egyaránt. Ennek következtében Rastildának megint bejön ifjonti szereles szívének egyik újabb húzása, Danee renoméja ismét a padlón, lehet tovább kutatni a kitörési pontokat...közben Zs osztja az áldást Daneenak is a barátságról és a nőkről, és Magtalan abbéli kijelentéséből, melyszerint finoman szólva tele van a t**e a családnak éppen nem nevezhető cirkuszi társulattal, leszűri, hogy "...a lányod örülhet, hogy ilyen apja van!"
- hogy Andrettot teljesen kikészítette Funnyszőr kapcsolatból-magát-ki-húzása. Idegei, mint felhúzott íj és lassan képtelen az értelemes, összefüggő gondolkodásra...
- hogy azért a Berényi Kft.-nél sem minden fenékig tejfel: a tanácsnál hányaveti módon lerajzolt főnyomócső éppen az építészzseni Magtalan által elképzelt ház alatt húzodik. Hofferminátor sík ideg, kiosztja a munkát (...Miklós, te kitalálod, mi legyen...), majd mint aki jól végezte dógát, elmegy levezényelni az embereket. Közben Májklt Etnóri bárgyú gyermeki mosollyal az arcán jóleső nyögdécslések közepette gyöngéd keleti masszázsban részesíti, majd viharos gyorsasággal megjelennek a presszóban...
- hogy Danee Magdianyus nyomdokaiba lépett, és "véletlenül" kiszögezi a faliújságra a nagy hírt: Kaka terhes!. Magdianyus, olvasni nem tudván, rögtön felcsapja fülét-farkát, mint jó vadászkutya és a hír nyomába ered: vajon miként beteg Kaka?
- hogy mégis nyélbe ütetett a nagy műkincsbalhé, hiszen Májkl az ágy alól előhúzza a csőáthelyezési PROJEKT költségeinek fedezésére szükséges 30 millát, és bár ő is tudja, hogy a mosónők korán halnak, vagy talán éppen ezért, esetleg sajnájja Zsóti, ott bent ül szegény egyedül, mindenesetre megbízza Etnórit, hogy mosogassa tisztácskára a lóvettát...
attus Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8907
Bocs, én nem láttam a tegnapi részt, de az RTL honlapon azt olvastam, hogy a Juhar-hegyi "projekt" 30 millióba kerülne, és ez okoz ekkora gázt. Az adásban is 30 millió volt? Mert ez egy ilyen beruházásnál aprópénznek számít szerintem.
FDuduG Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8906
Megoldódott Zsuzsahood gipszelt lábának rejtélye!
A VBlikkben olvastam hogy átírták a forgatókönyvet,tehát Zsuzsa felpattan és kirohan az ajtón helyett Zsuzsa feláll,vágás és ajtócsapódás.
Szaszún mé' nem dolgozik,amikor nyakig van az adósságban?
freu Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8905
:-))))
Előzmény: bullseye (8904)
bullseye Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8904
Nem is arra értettem a röhögést, csak némi öngyalázás volt. FRIENDS rajongóknak: Chandler szindróma...
Előzmény: freu (8903)
freu Creative Commons License 2001.02.20 0 0 8903
De min röhögnél az apóssal? Most éppen gázos a főnyomó cső. És a Hood mesélné órákig hogy milyen rossz volt az intiben, de aztán megszületett a Kata az édes kisbaba, falnád a narancsos csirkét, aminek már a szagától is hányik a Katád, aki a Geyzát várja vissza epedve. Biztos hogy ezt akarod?:-)))
Előzmény: bullseye (8902)
bullseye Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8902
Naná, különben Katát választanám. Legalább kigyógyulna a depresszióból - a röhögés gyógyít :)
Előzmény: freu (8901)
freu Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8901
Hát, én meghúznám a Tildát, aztán tovább lógnék a Danival...-

Ha te lennél a Mitróv! De ugye csak akkor?:-))

Előzmény: bullseye (8900)
bullseye Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8900
Hát, én meghúznám Tildát, aztán tovább lógnék Danival... Lehet, hogy egy szőrösödö kung-fu egér, de legalább haver.
Előzmény: Barak Elhanan Har-Shafir (8896)
Barak Elhanan Har-Shafir Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8899
Kata babája által, Tildus és Dani rokonok lesznek.

Előzmény: nekrofil (8897)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8897
mer pont a tildust?, nincs szebb, mint az ejszakai holdfenyben megcsillano vizcsepp a szakmunkasbajszon
Barak Elhanan Har-Shafir Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8896
Iminek lehet, hogy most választania kell: Dani vagy Tilda?
/Én Tildát választanám:)))/
bullseye Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8895
jaja, súlyosan neurotikusnak és depressziósnak indult, de ezt jó adag paranoiás tévképzetekkel is meghintették azóta: Géza visszatér, mire a baba egyet güggyent, mindenki ellene van, stb...
Előzmény: lafnoteb (8894)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8893
"Zsuzsa néni, szerintem Katával valami komoly baj van !"
Nahát ??!!! Dr Watsoni megérzésre vall ez a kijelentés !
zsóficica Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8892
hát lemaradtam a fókusz beli BK szerepléstől. Francba. Na nem baj. Pedig megnéztem volna őket díszlet nélkül. Az Eszter hány éves, hogy már fiattal rohangál? És a Kata? Holnap az RTLklub Reggeli című remekművében lesznek "a Barátok Közt sztárjai" úgyhogy aki tudja, ne hagyja ki. Csókolom, Csókolom.
David22 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8891
nem bks szo, de ez:

indiánszögdelés

D.

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8890
nem birom megszeretni tildát, még egy ekkora szarkeverőt!!!
bullseye Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8889
Emlékszem egy korabeli Veres Pali bácsi levélre: a pettinget miért hívják száraz-szexnek, amikor ők nem is maradtak szárazak közben???

Amúgy én kérném a lányokat, inkább azzal nyugtassanak meg, hogy ők nem voltak/vannak/lesznek ekkora hazug sz@rkeverők, mint Zsíroshaj, vagy RasztaQrva?

Előzmény: MacPhisto (8884)
freu Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8888
Prada táskáját:-)))) Azt hallotátok hogy a Magtalan azt mondta a Levesesnek köszi, hogy elviszi a kis Banditát. Ezt már a topicból lopták?
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8887
De van, a csőrözés a múltkori részből.

A táska-dolog nekem is szemet szúrt!

GarneTT Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8885
az nagyon ott volt :))))))))) meg amit előtte mondott : "Rád volt moccanva"
kérném videosoktól Imi ezen mondatainak szóról szóra ide való bejegyzését, hogy megmaradjon az utókornak ;)
Előzmény: bertocorleone (8881)
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8884
-Leveses kétszer vette fel a legújabb Prada táskáját, kankalinsárga színben...
-majd megbeszélték, hogy Bandita aludni fog, ezért is mennek a játszótérre...
-Buszter kedvenc száma a méltán híres Rokker Sztivitől: "Let My Hair Go", üvölt a 2x5 wattos Akaiwa konyhai hi-fidelity szetten
-bajban a Berényi Kft. amelynek első alaptőkéje egy apportált bicópumpa, mint ma megtudtuk
-és hát a pettingnél nincs is ostobább szó e földkerekségen

RFK!

_Ember_ Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8883
Hosszú gondolkodási idő után rájöttem, hogy melyek a leggyakrabban használt két szó a BK-ban:project, alvállalkozók.
"jaj imi, annak a filmnek már vége, de most kezdődik a moziban egy másik film, amit nemrég mutattak beee, imi."- Azért Imike helyében megkérdezném Tildácskától ,hogy melyik filmről beszél, ugyanis ha engem meginvitálnak moziba, az a minimum, hogy megkérdezem a film címét.
egérke1 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8882
Szeretnék csatlakozni a RFT mozgalomhoz !

Lányok, nyugtassatok meg, hogy mi nem voltunk ennyire idióták ennyi évesen ! (annyira nem volt régen, csak emlékeznék rá...)

bertocorleone Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8881
"..történt egy kis petting.."
eheh
David22 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8880
Köszi mindenkinek, aki jelezte, hogy tetszettek neki az összefoglalóim.

To be continued...

David

kataLIN Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8879
:)))))))))
Előzmény: Laja73 (8877)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8878
Az is lehet, h. Tsurgó Stevet visszaírják, és együtt "keccsölnek" műkincseket.
Előzmény: Laja73 (8877)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8877
Szerintem a nyomdás feri (márcsak etnikai alapon is) a Nórához kéne húzódjon, arról meg nem is beszélve, szakmájuk révén milyen jól kijönnek majd az apóssal :))
Előzmény: kataLIN (8876)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8876
köszcsi

és mi van akkor, ha a mi jó örge vágásiferink lesz Homisi megrontója (mint öregróka)?

Előzmény: sélli (8873)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8875
Valahonnan ismerős...Ment a mél.
sélli Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8874
Bocs, az utolsó 2 modnat nem ide való, csak egy privát levélböl kópiáztam be és benne maradt. Szorri!
sélli Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8873
1. Nyúlszáj, hogy kiugrassa a nyulat (Eniköt) a bokorból, ráveszi, hogy
piros-pacsizzanak egy kicsit, közben megtudantó, hogy Ö-e a baltás gyilkos,
aki képeket küldözget Seszterröl. A móka hevében persze Áki elrejtözik a
lakásban és készít néhány ominózus felvételt, amivel meg lehet majd zsarolni
a nimfomán kishölgyet. A csel beválik, pont mire történne valami, megint nem
történik semmi, éles telefoncsöngés befigyel, minek következtében gyors
öltözés, lakás elhagyás esete forgott fenn. Kép elöhív, Enikö következö
jelenésekor zsarolás indul, hiszti "Csak kihasználtál" (Eni). "Soha többet
meg ne próbáld Esztert megijeszteni, különben küldöm a képeket a férjednek"
(Bali) "Rohadj meg" (Eni) felkiáltásokkal tarkítva.

2. Kata még mindig a terhességével van elfogalalva. Hulla unalom, "nem
akarok orvoshoz menni", "Elegem van Apuból meg Anyuból". "Tudom, hogy
elakarják vetetnia gyereket" Bla-bla-bla....

3. Tilda most már egyre kevésbé titkolja, hogy rohattul zavarja Dana. Simi
meg persze nem tudja, hogy most akkor mégis kivel legyen. Ilyen duma: "Ma
este elmegyünk Danival sportolni. Lemegyünk rexezni a bisztróba" (Rex mint
aktív sport!!!). Na , szóval bonyodalom innen indul, ugyanis Tildi
besértödik, hogy Ö "miért nem mehet rexelni, azért mert most a legjobb
barátommal akarok lenni KETTEN"! Persze a hülye kis ribi utánuk megy, és
mikor elküldi Simit egy üdítöért, akkor közli Danával, hogy kopjon le - szó szerint!.
Persze Dana majd' sírva fakad, szívét darabokra törte ezzel a beszólással a kiccsaj, de hát ez van öregem, mit lehet mit tenni. Sa-sa-sa. "Tildi-Simi egymásban" ezt nem láttam. Télleg volt ilyen?

Hát röviden ennyi, amir kihagytam Fórumon biztos lesz.

Pá, Ors.

----------

Előzmény: kataLIN (8871)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8872
Én a részemről kijelentem, hogy bizony megdugnám Bustert.Ez tényleg lehet, hogy jól esik neki(biztos), de ettől függetlenül tényleg miért ilyen nagyképű?Asszem igen súlyosan ostoba/izmoslábú faszik-hehe/.Viszont legalább jó szinész...
Iminek viszont van mégegy arca:amikor danika valami őrületes baromságot talál ki, akkor szokott aggodalmas-ebbőlkorbácsoláslesz-képet vágni-ez már 3.Ja, és ez a NemcsákKarcsi ugyanolyan bénán ejti a szavakat, mint a ló, nem figyeltétek még?Érthetetlen módon a szavak végére rakja a hangsúlyokat és az S-et is megnyomja.Ha mégse ez a lógika alapján kerül be, akkor azért, mert a szinészválogatott megverte a kormány válogatottat is...
Na, mind1, várom az estét.
Előzmény: kataLIN (8871)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8871
lemaradtam a péntekiről... :(((((

léccilécci valaki! mondjátok el részletesen, kérlek...
mi az, hogy "Tilda és Simi egymásban"?
csak nem szeksz volt?!?!?

és hogy léptette le Tilda Danasan-t a tett színhelyéről?

subika Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8870
a legnagyobb bukta Tilda volt:
kint csörögnek a csütörtöki részben az udvaron Simivel, majd a péntekiben bemennek Tilduciékhoz kéróra. Csakhogy: míg kint ültek az udvaron, Tilduskának akkora tatyói voltak a szeme alatt, hogy Clau és Derrick közösen irigykedtek, mire beértek a lakásba, ezek varázslatos módon elmúltak! Hiába, a szerelem...
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8869
Ugyan-ugyan, csak nem tudott kiigazodni a bece-(gúny)nevek között. Bevallom a kezdet kezdetén én is gondban voltam.
Előzmény: tuzson (8868)
tuzson Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8868
Nem tudom Kertész Németh Géza Kristóf hol olvasta, hogy szépnek nem tartották, de színésznek igen, én mostanában ilyet itt, ebben a topicban nem olvastam.
VAgy nem emléxem.

Az viszont biztosan leíratott (mégpedig általam), hogy a Triklopsz legalább tényleg színészi teljesítményt nyújtott.

Remélem Ketész Németh stb. mielőbb rájön, hogy nem róla volt szó.....

Előzmény: mogyi (8865)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8867
1etértek!

ha valaki még a fülesben is félpucéran mutogatja magát, és a legértelmesebb nyilatkozata is arról szól, hogy ő a pasikban az izmos lábat szereti, akkor ne nagyon csodálkozzon, ha nem az eszéjért szeretik...

Előzmény: Laja73 (8864)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8866
Jaja :)
Ez a ket beszolas volt a legjobb, a gyorsan beszoptad, es a gyikimi. :)

Mindenesetre ennek az Imi gyereknek eleg jo szineszi kepessegei vannak: vagy nez ki a fejebol butan (ez a leggyakoribb), vagy annyira orul, hogy mar mar konycseppek folynak ki a szemebol, s kozben idetlenul vigyorog, vagy olyan sulyos vilagdfajdalmat mutat, hogy neha mar en is elkezdek gondolkodni rajta, hogy kimegyek a furdoszobaba a pengekert...

Lolka

Előzmény: nekrofil (8811)
mogyi Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8865
Tegnap (vasárnap) reggel hallottam a Sláger rádióban a mi Gejzánkat. Nála volt a szokásos fürdőszoba látogatásos riport ami csütörtökön lehetett, mert a fürdőben maradt egy (előző) Valentin-napi vörös virágcsokor, és akkor be is vallotta, hogy most lebukott, és tényleg úgy néz ki, hogy mintha má' mingyá lesz-van neki valakije má' egy napja.Ja és szőke.
Szóval meg azt is mondta, hogy olvasta az interneten az egyik - a BK-hoz kapcsolódó - fórumban, hogy aztat írták róla, hogy szép nem vót, de legalább színész - és jót mulatott rajta.
(Ezt arra a kérdésre válaszolta, hogy szépnek tartja-e magát.)Ja, és semmit sem árult el a történetről, hogy a Kaka most tényleg terhes-e, meg ilyesmi.
No, csak ennyit akartam leírni.
Laja73 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8864
Olyanok voltak mint két kisiskolás, úgy nyavalyogtak.

"Éééjss akkóóór ottan izéééélnek pedig mi neeeeeem akaaaarjuuuk !"

B+ mire számítottak, tisztában voltak vele az elején. Mentek volna el programozónak, akkor rohanták volna meg őket :)

Előzmény: bullseye (8857)
szkeres Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8863
Jól érzékelem, hogy Mónikát is kiírták a sorozatból?
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.19 0 0 8862
Szerintem meghallotta hogy ennyien meg akarják...simogatni a buksiját.
Előzmény: Törölt nick (8859)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8860
hehehe
Előzmény: lafnoteb (8858)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8859
tegnap a Fókusz összeállításában nagyon nagyképű volt Kontra Barbara, látszik, hogy elszállt vele a kiscsikó
bullseye Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8857
kettő új hihetelen felfedezést tettem
1 Tennapi TV szereplésben nem csak hoyg hihetetlenül unspontánok vótak a BK szereplők, de megfigyelhettük, hogy Roni és Barbara annyira nem szállt el a sikertől, hogy csak na. Sőt a trottynadrágjuk is ízlésesen dívatos, és nyílván könnyű elfutni benne mindazon köcsögök elöl, akik megszólítják őket olyankor, mikor már megfáradtak a nagy sikerükben és élettérre vágynak...
2 A Rúgjuk fejbe mozgalomból eddig talán egyedül Vili bá maradt ki. Véletlen lenne???? Nem, hiszen ő az új KIRÁLY!!
Feanor Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8856
Vagy Vilibáé. Az még érdekes lenne.
Előzmény: lafnoteb (8854)
Espé Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8855
Vili bát úgyse tudja lenyomni. :)
Előzmény: lafnoteb (8854)
Espé Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8853
Pár napja írta valaki, hogy Hood szeretője lészen. Alig várom...
Előzmény: Törölt nick (8851)
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8852
Az csak poén volt szerintem.
Előzmény: Törölt nick (8851)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8851
Gondolom nem újdonság számotokra,de azt olvastam
a Szomszédok topikban,hogy Nemcsák Károly Szomszédok beli szerepe szerint Vágási Feri fog szerepelni a BK-ban.Állitólag valakinek a szeretőjét fogja alakitani.De vajon kinek?
Talan Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8850
Ne hagyd abba!!!

(újabb Kham a láthatáron???)

Előzmény: Dave22 (8848)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8849
OFF
Ennél csak az a rész jobb, mikor megkeresik Phoebe apját és elbasznak egy kutyát.Én az on sírok mindig a röhögéstől.
ON
Előzmény: Dave22 (8847)
Dave22 Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8848
Akcióban a csapat. Balázs ügynök (fedőneve neszesemmifogdmegjól) talpig álcában fogadja a célszemélyt: kétpálcás farsangi szemüveg+bajusz egyben, airJordan bézbólsapi befőttesüvegben görbített simlivel, "kedd" feliratú alsógatya. Ákos, az értelmi szerző, kattogtat a másik szobából. Szerencsére a vaku villanásait elnyomja Balázs szájszaga.
Mishe jó buzihoz méltóan nem vesz részt tettlegesen az akcióban, mert felfordulna a gyomra egy hetero aktus láttán, így ő lesz Balázs telefonos segítsége. Át is adja a hírt, hogy Vilibá klimaxos rohamot kapott, és Berci fenekét szagolgatja, és siessen le, mert le kell fogni a kutyát.
Este újra együtt titkosügynökünk, és a célszemély. Enikő a képek láttán, "túlexponáltad te barom!" felkiáltással rohan el a tetthelyről.

Tilda és Simi egymásban. Danee feltünése rexpótló flipperestet indukál a csapatban, és egy férfias "ha te abbahagyod a zsebhokizást végre vegyük elő az aprót" jelenetbe torkollik. Tilda azonban gyorsabban tünteti el a helyszínről Danit, minthogy annyit tudna mondani: irrerverzibilis ivarszelekció.

Katát, meg egy kanál magzatvízbe kellene fojtani...

Dave22 Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8847
Legjobb, amikor a neger koma bemutatja Joeynak a tancot... Legalabb 20 szor megneztem. Rohogogorcs garantalt...

JazzKéz !!!!!!

rossgeller Creative Commons License 2001.02.18 0 0 8846
OFF
Bullseye:Tegnap szétélveztem magam, olyan jó részek voltak.Imádom ha Rachel és Ross(asszem ez érthető, khm.)együtt vannak.És ez a tegnepi rész, ahogy megkéri a kezét...hej.
Bocsi
ON
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8843
Sőt a szeme sem volt annyira dülledt, lehet hogy a baba nyomta belülről :o)
A Kókusz első értelmes riportja volt...

Nem látta valaki Barbi rendszámát a Seicenton? :-)

Előzmény: derek (8840)
nyusszancs Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8842
de láttátok hogy a fanni mewnnyir kövér? jóhogy szült, de azért gáz kicsit
de a roninak a feje egész ok volt az interjúban, nem?
bullseye Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8839
Gülü éppen a bizopnyítványt magyaráza az RTL-en, ahol széria-nap van.

Amúgy régi szalagon megláttam Ákos mit nevezett a kamudíjért. Háááát. A remekmű címe minden bizonnyal: Zöldessárga lépcsőn lehömpölygó tűzvihat...

BigA Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8838
Volna kedves valaki felvilágosítani, miben áll a nagy cselszövés az elmebeteg fényképészszatír ellen? Sajnos lemaradtam a péntekiekről, összefoglalót meg csak munkaidőben írnak.
GarneTT Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8837
azt hiszem a tömeg nyomására pár hónap múlva eljön egy hős, és szépen sorjában végig rugdossa mindenkinek a fejét. Akkor lennének csak magasan a nézettségi mutatók!
Laja73 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8836
Így van ! És teljesen tudjuk hogy villog meg zenél.
Csak néha nem.
Előzmény: lafnoteb (8835)
DAN Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8834
Üdv!

Az nem tünt fel senkinek sem hogy a vérprofi fotós mekkora objektívvel (szerintem min. 120-as) fotózott a szomszéd szobából? Na ne...

Truth Creative Commons License 2001.02.17 0 0 8833
szori, én a GyíkImi megnevezésre értettem.
Előzmény: mouser (8824)
bullseye Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8832
Hááát, tegnap rövid időre én is csatlakoztam a RFK mozgalomhoz.
Terhes vagyok, és IGEN, a Gézáé - vagy valami hasonló mondattal osztotta az észt. Miért, kié lehette volna még az a tetves zigóta, megvót a fél domboldal????

De tény, hogy Tilda viszi az antipatikus vándordíjat, ahogy most próbálja fúrni DanaSant az emlékeztett egy terhes, zsírushajú nőszemélyre, akinek egyetlen jótulajdonsága az volt, hogy utálta Nyihát. Annyira láma, ahogy sugdossa az átkait Imi fülébe, neki persze nem esik le, mert jó színészként hozza a segghülyét. Ha már fenék, megjegyzem a hátfájási grimaszáról is valami hasonló területen tapasztalt kellemetlen emlék rí le, nem a műtéti heg...

Laja73 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8831
Akkor már neked is keverik a betont !
Előzmény: Jó estét (8830)
Jó estét Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8830
csatlakozom a rúgjukfejbetildát mozgalomhoz!
vickie Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8829
Hát, a lovakat lelövik-ugye:o)
Előzmény: nekrofil (8828)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8828
tud valaki valami konkretumot a lo nyekkeneserol???
hogy megy vegbe, lesz e meg elrebegett szeretlek teszternek, csaladi siratas a korhazban kibekules majkl-lel stb?
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8827
borzasztó lett volna
Előzmény: lafnoteb (8822)
ne0 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8825
Jaj!

Ilyet a szádon se ejts ki! :))

Előzmény: lafnoteb (8822)
mouser Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8824
most szomorú vagyok. én senkinek számítok? pont az előbb hoztam fel Imike hátá, és meg se láttad! :-((

:-))))

Előzmény: Truth (8823)
Truth Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8823
Hát kérem szépen, egy újabb animal jelent meg a színen és mindenki csak a csajokkal foglalkozik?

Hát a "GyíkImi" az smafu?
Egyébként a mi Gyíkunk gyengén adja ezt a hátmosás utáni érzékenységet, néha, mikor szól neki a rendező, felsikolt egy szösszenetnyit.

A mai leghitelesebb megnyilvánulás Sasuné volt, mikor Futárunk agymunkájára célzott.

ne0 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8821
Nekem is nagyon jól esett, amikor végre ki lett osztva Tildácska...

Ő tipikusan az a: "Ugye milyen cuki vagyok" típus...

Jaj!

Valaki rúgja már fejbe!!! :))))))

Laja73 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8819
Ja, csak hiányoltam a "Te hülyek kis qrva" szófordulatot.
Mivel nem jött, olyan érzésem volt, mint amikor nem sikerül tüsszenteni.
Előzmény: lafnoteb (8817)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8818
dP: nekem ez a Kata nem jön be!
És Julcsit és Tildát is utálom.
ne0 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8816
Nyertél +1 golyót :)

Én is pont ezt akartam írni... :))

Előzmény: Klark (8808)
mouser Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8815
szegény R.Imi, komolyan, majdnem megsajnáltam a mai részben! mindenki (Tilda+Dana) az ő hátát lapogatja, plusz amikor Dana meglátja fájdalmas orcáját, rákérdez, vajon mi is lehet az ő baja, és mikor szerencsétlen elnyökögi, hogy ez neki bizony fáj, a következő reakciót kapja:
"most mi van, most mit ordítasz?"
Laja73 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8814
Védelmem alatt áll. Sajnálom. Keressetek mást.

Üdv.

Előzmény: nekrofil (8813)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8813
Akkor a megyei elnokseg 100%-os tamogatottsagaval kijelentem: Rugjuk fejbe a nyaffantot!
Előzmény: MacPhisto (8812)
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8812
Na álljunk meg. Senki nem mondta hogy mindenkit fejbe kell rúgni. Fejberúgási mozgalmunk egységes, mint a kisgazdapárt, és kizárólagos célpontja Nyaffantó, aki MCKazi kölykének megellésére készül Kertész Herbária néven.
Minden más fejbe rúgási mozgalomtól elhatárolom magam...éljen Tilda! (Kenyéren és vizen.)

A matektanár az vmi Csongrádi vagy mi a szösz volt...

nekrofil Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8811
Nap beszolasa Daniszanhoz kotheto:
(flipper kozben)"Na, ezt gyorsan beszopad"

Vagohidra a Lovat!
Eljen a Tilda

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8810
Tilda azonnal mongyon le, és menjen haza. Elég volt belőle!
quantum Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8809
Ühüm! Tavaly novemberben (5152-es hozzászólás) én is ajánlottam. Akkor még nem váltott ki ekkora indulatokat...
Előzmény: 81713 (8804)
Klark Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8808
Gyerekek! Javítsatok ki ha tévedek, de egy működő flippergépnek nem kellene véletlenül zenélni és villogni???
Laja73 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8807
Váó. ez a flipper rulez ! Még le sem esik a huszas, de már lökheted a golyót !

Azért én emlékszem, először is meg kell nyomni egy gombot, aztán éktelenül kattog...

Laja73 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8806
OFF ha unatkozol akkor húzzál át a topicodba és leheljé má életet bele ON

Egyébként én azt mondom, ez a Juga Veronika a legjobb.

Előzmény: rossgeller (8805)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8805
Régi.Az extrán a baratok searchre olyan durvák jönnek ki, hogy csak na.Érdemes az olyanokat is megnézni, amiknek nincs semmi köze a sorozathoz.Ilyenek kb. én és a kedvenc görényem képek között vannak, amatőr cucc, a homepage a családomról stb.Érdekes, ha valaki rohadtul unja magát.
Előzmény: 81713 (8804)
81713 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8804
Ajánlom a Kedves Kartácsak szíves figyelmébe eztet. A tar.hu-n kolbászolék, és mit láttam? Brrr...

dP
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/juga/juga/index.html

rossgeller Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8803
Farok, én azt Dalszöveg topikban írtam...1ebkent a tegnapi és a mai.
Előzmény: Laja73 (8802)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8802
Melyik rész köll ?

Most nézem vissza a tegnapit, meg a mai is látom tán

Előzmény: rossgeller (8801)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8801
Ha kiírják, akkor azért lehet csak, mert Sinkovits Imre(isten nyugosztalja) helyére kell valaki a nemzet színészének?
Előzmény: Gviddics (8800)
Gviddics Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8800
Ha TáltosÁki a jövőben tényleg kileheli a lelkét, csak egyet kívánhatok: Vissza a jövőbe !
Előzmény: mAGYi (8793)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8799
OFF
Jo hetveget beletek...
ON
_Ember_ Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8798
Hát anyi izmom min. van, mint a Patásnak. Mondjuk azt nem nehéz überelni.:-))))
Előzmény: vickie (8785)
Bocicsoki Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8797
Ez jó volt :-)))))) Úgy látom Kham mester egyre jobb hatással van a topictársak íráskészségére.
Előzmény: David22 (8788)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8796
Jól van na! Így is eléggé félve osztottam meg veletek, gondoltam, hogy ki leszek osztva. Csak úgy jött. Nem tehetek róla!!!
Előzmény: lolka_bolka (8792)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8795
Na... vajon te mire szoktál gondolni zuhanyozás közben? Kezd érdekelni a téma.:)
Előzmény: tuzson (8791)
subika Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8794
azért a VágásiFeri a Sexterrel már eléggé horrorisztikusan hangzik...!
Előzmény: mAGYi (8793)
mAGYi Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8793
Ez csupán egy plusz info a jovobol, nem is 100%, de lehet benne valami, mert a Vagasi Feri belepes vonala is innen jott, es azt mar valami bulvarlap es interju is megerositette ...
Előzmény: lolka_bolka (8789)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8792
Ennyire rosszat nem akarhatsz szegeny Eszternek...
Foleg ha meg meg is hal..

Lolka

Előzmény: Kiskanál (8787)
tuzson Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8791
Kiskanál írta:
Tegnap este zuhanyozás közben azon kaptam magam, hogy drukkolok neki, hogy ismét összejöhessen Szexterrel.

Jesszusom, micsoda újfajta perverzió! :-)))
Érdekes zuhanyozás közben én másra szoktam gondolni....

Előzmény: Kiskanál (8787)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8790
Ja, milyen nevű matektanárt emlegetett csíkoshátú? emléxik valaki?
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8789
Lehet, hogy csak nem olvastam eleg figyelmesen a topicot, de mibol kovetkeztettetek arra, hogy Lo meghal ? (sajna nem lattam tegnap...)

Lolka

David22 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8788
Simi és Tilda bébi Lupát helyettseítenek a Mátyás Central Parkjával. Padon ülve Simi későn jelentkező diszlexiás rohamot kap, és a padba vésett M(isi)+A(tesz) foerver feliratot - amit még az ott éjszakázó Homisi karcolt bele a borostájával - véletlenül I + T nek véli. Felszedik egymást, mint BKV ellenrőök a pesti szlenget.
Simi úgy érzi legyőzte a maradék szexuális vonzódását a harcművészek iránt, de egy valentin napi küldemény mirelit sügért csinál belőle, aki érzkelve az előtte vonagló csajszi testmelegét rázendít a Micsoda Nő főcímdalának szerbhorvát nyelvű tárgár verziójára. A döntést nehezíti Dani megjelenése, aki azon nyomban emlékezteti Simit a még Tildamentes időkre: "Emlékszel, amikor Laci bá' pornójára lazítva egy adott testrészünkbe áramlott a meditáció ???"

Mindeközben a bisztróban válságstáb alakul. A trimvirátust PrinceBalázs, Ákos a vezérló, és Homisi a csendestárs alkotják. A legjobb tervet eszelik ki azóta, hogy Néró császár egy doboz gyutaccsal elindult a Capitólium felé: Enikő kapni fog egy levágott Lófejet az ágyába. Ezzel egyúttal megtörténik Ákos kiírása a sorozatból.

Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8787
Hát lehet hogy elment az eszem, de nekem kezd szimpatikus lenni Ákimanó. Most, hogy Szexter kirúgta, olyan gyámoltalan. Látszik rajta, hogy szenved. Tegnap este zuhanyozás közben azon kaptam magam, hogy drukkolok neki, hogy ismét összejöhessen Szexterrel.
Előzmény: szkeres (8777)
rettegen Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8786
Tegnap kiderült, hogy a Patás nem is rossz fotós:
elöször is lealázta a "baltásgyilkos" képeit, föleg a fehér széle nem teccett neki. Utána meg szorakozásból és elövigyázatosságból szétszedte összerakta a Pajtást. Jól belekamillázott az optikába, de kiderült, hogy nem halszemoptika. Sajnos az ö feje a torz, de ha engem kérdez, már tudta volna.

Leave Tilda ALONE! Under my protection. Most még csak protection, de lassan Under me! lesz:)
de azért terpEszti az etalon.

vickie Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8785
komoly ez az izom dolog?:o)
Előzmény: _Ember_ (8783)
vickie Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8784
Nem hiszem el, hogy lelőtte előre Kaka, hogy álterhes!!! Ezt nem szabad:o( Mi akartunk csámcsogni még napokig. Különben ilyenkor szabad nekik beszélni, hogy mi történik majd a sorozatban?
Na, mindenesetre nagyon szimpla megoldás...
Álljon meg a bicikli! Mi lesz a Lóval?! Téllleg meghal? A Kaka meg kilép a sorozatból? Ez utóbbi ölég szomorú, szerintem a többiekhez képest üde színfolt volt.
Zsúú liberalizmusához pedig annyit, hogy azért egy anyának elgondolkoztató- még akkor is, ha tudja, hogy el fogják vetetni agyereket- hogy hogyan terelje a lányát a jó döntés felé. Ha 1o körömmel tiltakozik a gyerek megtartása ellen, akkor Kata annál jobban meg akarja majd szülni. Így inkább rá kell bízni a döntés és okosan kell irányítani. Na, sírószünet a filozofálás után
csocsesz
_Ember_ Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8783
Ez tényleg kiment a forgatókönyvírók fejéből. Áááá, ezt megint elcseszték, egyik nap még a régiségek körül forog a világ, a másikon meg leszarják...
Érdekelne valami:nemtom ti hogy vagytok vele, de én ha otthon vagyok, szeretek kényelmesen, szabadidőruhában, vagy akár egy szál gatyában meg atlétában(mondjuk ez azért van, mert szeretem ha látják az izmaimat) mászkálni. Ezek itt a BK-ban ritka kivételtől eltekintve, állandóan öltönyben meg "kisestélyiben" feszítenek otthon. Hogy bírják?
Előzmény: tuzson (8781)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8782
Nem lattam a tegnapi reszt, de kb ez jellemzo tildapics*ra:

Tilda: Tenyleg? A, csak hazudsz, ugye?

Mert nem inkabb: Tenyleg? Igazat mondasz ?

Kifordult a vilag a helyebol, de fo a joindulat :)

Lolka

Előzmény: kataLIN (8779)
tuzson Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8781
Igen, ez tényleg jó!!!

A pasi a több tíz-milkós fuvarral akár meg is léphetne.
Májkit ez nem érdekli, ő most nagyon nyomul Nóránál, a régiségek meg úgy vannak leszarva ahogy a nagykönyvben megvagyon írva.

Előzmény: iLane (8780)
iLane Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8780
Az elvarratlan szálakról jut eszembe: az elefántcsempész pasi még azóta is ott áll a határ túloldalán és további utasításokra vár???
kataLIN Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8779
tegnapi nap dumája:

Csíkoska +Tilduska ülnek a padon. kicsi szivek padra rajzolva, benne felirat:
Csíkoska: az van a szívbe írva, hogy Imi + Tilda (vagyvalahogy így mondta)
Tilda: Tényleg? Á, csak hazudsz, ugye?
Csíkoska: FÉLIG...
?????????????????????????????
ezt lehet félig is?!!?!??!

lelki szemeim előtt már le is pergett a köv. jelenet:

Tilda: kefélünk?
Csíkoska: félig...
Tilda: ???????
Csíkoska: csak én....

lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8778
De hogy ? Es akkor pcihocomatikusan hanyt be a krasznaja csanneltol ?

Lolka

szkeres Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8777
Álterhesség lesz, ezt Roni elmondta múlt héten a Slágerrádióban.
Szerintem a tegnapi nap legszebb mondata a "Sok mindent megtennék Eszetr szerelméért, de nem exponálnék túl egy képet." volt.
Én_x Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8776
ÁLTERHESSÉG, és nőgyőgyász helyett pszichológushoz fogják vinni. Aki nem hiszi, olvassa el
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8775
Ja! - meg Nyafkata is csak azt tudta hajtani, mint Singer a varrógépet, hogy ő mexüli, mert különben mi marad neki Gejzából, de arról már nem sikerült elgondolkodni, hogy miből fogja eltartani? Az általa nagy érzelmi nullának tartott szülők pénzéből, akiknek ugye azt vágta a pofázmányukba, hogy ne akarjanak "rajta" segíteni, amikor magukon sem tudnak... (legaább is valami hasonlót óbégatott...)
Előzmény: Moll (8774)
Moll Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8774
És ahhoz mit szóltok, hogy Andretto nem azzal indokolta az abortuszt, hogy 17 éves a kölyök, nincs munkája, nem fejezte be az iskolát, nem tudja majd felnevelni, hanem hogy a rühes Géza gyereke.
nemisbéka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8773
"Szóval nem tudom, hogy hogy jönnek ki ebből..."
Hát az egyetlen politikailag korrekt megoldás, ha a terhességi teszt hibaszázalékára apellálnak + Kata összeszedett egy akut gyomorrontást, vagy pszichésen produkálja a terhességi tüneteket, mert a lépcsőn őt már gáz lenne legurítani...
Előzmény: vickie (8752)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8772
Rugjuk fejbe a Kakat!

A Lo is nyekkenyen!

Ellenben Tilda rulez!

Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8771
Igen, igen, igen!
Előzmény: odibaby (8769)
tuzson Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8770
Táltos nyekkenésével is úgy vagyunk mint annak idején a Bobby halálával és feltámadásával: mindenki előre izgult és halálra váltan várta a következő epizódot.

Vajon mit csinálnának a sorozat szerzői ha itt tömegesen követelnénk Ákos életbenhagyását????
Ha jól meggondoljuk néha kicsit gáz a srác, de legalább jól kiakasztja Don Májkelt néhanapján.
Visszaírnák a sorozatba?

Ha mégis kinyúvasztják, akkor Claunak is annyi, részegségből részegségbe esvén kiköt majd egy elmegyógyintézetben, ahol Májkel lesz az ügygondnoka, jól kiforgatja mindenéből, Clau kezében a zárójelentéssel - rádöbbenvén nincstelenségére - a vonat elé veti magát.

"régóta rájöttél, boldog élet rád csak barátok közt vááááááár" kornyikálja a főcímbeli tyúk.

Én ebben a sorozatban egyetlen boldog embert nem látok. Nem túl cinikus ez a főcím?
És rajtam kívül már mások is kérdezéték: ezek itt a szemünk előtt tényleg barátok?
Ennyi intrikus, locsi-fecsi embert, akik saját önző jószándékukkal tesznek tönkre embereket, én még nem láttam.

Ha a társadalomról akarnak tükröt mutatni felénk akkor túllőnek a célon, mert ennél sokkal több és őszintébb érdeklődést mutatunk egymást iránt.
Ebből a szempontból a Berci néni mutatott még fel valamit. Mindenki más csak azért áll szóba a másikkal hogy pletykálhasson, vagy faggatózzon rá nem tartozó dolgokról.

Valaki itt korábban írta, hogy a Rékasi nyilatkozta az újságban, hogy sajnálta, hogy kiírták a sorozatból, mert jónak tartotta a saját szerepformálását.

Igazat adok neki, valamennyi szereplő közül ő játszott a leghitelesebben, triklopsz volt az, aki nem felmondta (felolvasta a súgógépről) a szövegét hanem el is játszotta.
És mint tudjuk a színészet játék.
Aki nem tud játszani, az meg ne nagyon akarjon színészkedni. Mert utoléri a rúgjuk fejbe mozgalom.... :-))))))

Előzmény: mAGYi (8764)
odibaby Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8769
Jó, akkor csak rugdossuk meg egy kicsit Tilducit! Naaaa, csak egy kicsiiiit! Annyira idegesít!
Előzmény: rossgeller (8763)
subika Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8768
íme:

Magtalan útját Funnyszőr ismételten és immáron véglegesen kiadja, mert itt csak ő hibázhat és különben is elege van a (nem létező) családból, meghogy ő mindgi csak második, etc. Zezek után Andretto lélekszakadva hazarohan és Zs.-vel karöltve mintegy véletlenül rávezetik Kakát a terhesség rögös útjára. Magtalan kikel, mintha már tavasz lenne és keményvonalasan presszálja gyermekét (ha az övé) az "legyen vagy ne legyen, de inkább ne..." irányába. Közben Zs-ben felötlik, hogy ebben a családban már hagyományai vannak a fattyú gyermekek kihordásának és megszülésének, ezért lassan, de biztosan Kaka olalára áll (ill. csak mellé).
Közben a presszóban összeül a válságstáb, mintegy megoldandó a borzalmasan rossz minőségű lesifotók rejtélyét. Résztvevők: Paci, Homishi, NyúlszájBali és Sexter (immáron kendő nélkül!). Homishi passzív részvétele mellett kilogikázzák a lehetséges elkövető személyét, majd - lévén nagyszerű stratéga és sz*rkeverő - Paci vezetésével kiagyalják a szembesítést, majd az ellencsapást. Természetesen Ló mindezekelőtt ismét megütközik Hofferminátorral, hangoztatva a filozófia felsőbbrendűségét a nyers erőszakkal szemben.
Lúzer és Lúzerné talán végre kiadja a kérót exLúzernénak, aki nagyon komoly bérlő és adócsalási megfontolások okán még szerződést is hajlandó írni.
Tilda ármánykodása végre szerelmet ért: Simivel a parkban egy szíves padon megesik az 1. csók. Aztán visszatérve a házba kiderül, hogy Danee mégsem a parkban volt meditálni ("...amikor a kungfús ellazítja az izomzatát és transzba esik..."), hanem a CD-boltban volt túladni a nővére fantasztikus gyűjteményén, hogy kifizethesse azokat a drága édességeket. Ez a hír annyira összezavarja Simi amúgy sem túl komplikált gondolatvilágát, hogy kb. 10 percig nem tudja eldönteni, hogy most hivatalos vagy sem az ő járásuk Tilducimucival.

Sorry, most csak ennyire futotta...

Előzmény: rossgeller (8763)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8767
SHERLOCK HORSE :)
Előzmény: trophy (8766)
trophy Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8766
Azt figyeltétek, hogy Áki Clau anyóval milyen nyomozásban voltak, hogy ki csinálhatta a képeket, ha pici-paci nem? Áki úgy oknyomozott, mintha ő lenne legalább a
SHERLOCK HORSE!
Garaboncia Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8765
Hát, ha Katát ki is írják a sorozatból, az még elég sokára lesz, tekintve, hogy talán az elmúlt vagy az azt megelőző héten volt vele (a "színésznővel:))) egy élő telefonriport a Slágerrádió Bumeráng műsorában, és akkor Kata még a BK forgatásáról jelentkezett. A most forgatott jelenetek pedig csak valamikor késő tavasszal, nyár elején kerülnek adásba. Addigra azért még a BK-s időszámítás szerint is eltelik kis idő, tehát a gyermekprojektet valahogyan meg kell oldaniuk.
mAGYi Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8764
Én is így hallottam, lásd 8379-es beszólás. Kakker lelép Gézu után, Táltos pedig nyekken. Plusz jön Vágási Fecó és beakaszt Big Zs-nek egyet, Andretto nagy örömére a válásuk után. Mindenesetre Halfej Kakeszt nem sajnálnám, ha Gézu után kúszna! Terpeszter viszont az utóbbi napokban nagyot nött itt-ott ... nem?
Előzmény: attus (8761)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8763
Baszki, pont ezt kezdtem írni, mikor kifagyott ez a rohadt %!%X?+!!% windows

Nem lehet mindenki ellen fejberúgási mozgalmat indítani.Most visszanéztem, és már mindenkiről megállapítottuk, haogy hülye és meg kell ülni.Természetesen magdianyust tényleg meg kéne nyúzni, de akkor is...nyugi.

Nem láttam a teganpi részt, valaki pls. (sélli hajrá)

Előzmény: Kiskanál (8762)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8762
Na álljon meg a menet!
Ha mindenki kikerülne a sorozatból akit útálunk, a végén nem maradna sorozat. Mert, ha jól emlékszem, még nem mondott senki olyat, hogy jajj de aranyos ez a Nórika, úgy szeretem!
Itt mindíg csak a kifogásainkat mondjuk el egy egy szereplővel kapcsolatban. De így a jó nem? Kölönben dög unalmas lenne. Ugyhogy nekem az a véleményem, hogy maradjon a Kaka is, a Ló is sőt egye-fene még a Tildát is elviselem -egy darabig.
Előzmény: attus (8761)
attus Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8761
Kata ki fog el fog szökni Géza után. Valahonnan megtudja, hogy hol van, és utánamegy. Így
1., teljesül a vágyunk, kikerül a sorozatból
2., nem kell se szülni, se abortálni
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8760
Hat mutasd meg nallatok ki a ferfi a hazban :)
Nehogy ma a nagymama harapja meg a pitbullt!

Lolka

Előzmény: kotnyelestörp (8741)
Gyapot Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8759
Biztos, hogy álterhesség? Túl egyszerű lenne. De attól tartok, hogy a forgatókönyv írók, miután a 17 éves leányt összeköltöztették egy frissen szabadult pénzhamisítóval, aki lelép és itthagyja magzatát, szóval már se gyermeket, se abortuszt nem mernek bevállalni a sorozatban. Pedig ilyen előzmények után valamelyiknek elő kell fordulnia.
Zsuzsa nagy demokráciájából kicsit nekem is kezd elegem lenni.

Ja, és a hoMisi féle meleg vonalat is elvarrták.

Előzmény: Törölt nick (8753)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8758
Megalapítjuk a Rúgjuk fejbe Tildát! mozgalmat.

...és ez mostmár hivatalos...

Előzmény: Kiskanál (8757)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8757
Nem is tudom, mire nekem 17 éves gyerekem lesz addigra sokat változhat a világ. Persze azért nagyban függ a gyerek érettségétől is.

Mindazonáltal engem nem is annyira Zsuzsahúd irritál, hanem Tilda, de az valami eszméletlenül. Amikor azt a csajt nézem, érzem ahogy kibújnak a körmeim és legszívesebben nekiesnék az arcának. De mivel ezt nem lehet így csak magamat karmolászom.
Ez a tegnapi nyomulása is ... hát én nem tudom, de szerintem iszonyú gáz volt. Teljesen egyetértek Kicsi-Tigrissel ezügyben.
"A Dani itt lesz fél óra mulva is, de én nem. Most csókolj meg!" Hát hol a francban lesz ő fél óra mulva? Tán indul a vonata Pécsre? Én nem bánnám az biztos.

Előzmény: kataLIN (8755)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8756
Csíkoshát és Tilduci felszedték egymást. Most már hivatalos.
Fanny kidobta Magtalant.
Baliék, Áki "a Főnök " vezetésével kitervelték mi legyen Enikővel. De ez még titok.
Roni bevallotta, hogy tényleg terhes. Kitört a családi perpatvar. Magtalan hozta az idevágó formáját. Zsuzsahúd hajlik a gyerek megtartására.
Szabó Csilla kiveszi Lúzerék kéglijét.
Előzmény: zoorka (8754)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8755
Kedves fanok!

Ezennel új mozgalmat indítok (bár nem tudom mennyire az, mert már mindenkit fejbe akarunk rúgni, lehet, hogy már ilyen is volt korábban, akkor csak fel szeretném eleveníteni):

Rúgjuk fejbe Zsuzsahood-ot!!!!!!

megmondommér:
1., már akkor is k..ra kiakadtam, amikor demokráciailag átesett a ló tulsó oldalára, és megengedte a 17 éves lányának, hogy összeköltözzön a Géjzával.
2., ez már azért mindennek a teteje, hogy most még a nagy egyenrangúság és döntésszabadság jegyében valaki megengedja a 17 éves lányának, hogy megszülje a gyerekét!!! (most attól próbáljunk meg eltekinteni, hogy ez a döntés abszolút lényegtelen - mivel álterhességről van szó, de azért akkor is!)

Tegye fel a kezét, aki ezek bármelyikét meg fogja engedni majd annak idején a 17 éves gyerekének!!!

zoorka Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8754
Vki lécci csináljon egy összefoglalót a tegnapi drámákról, mert lemaradtam, mint a borravaló.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8753
álterhességgel...
Előzmény: vickie (8752)
vickie Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8752
Na most akkor télleg a Balázs gyerek nője volt a tett(v)es? Ez nagyon egyértelmű, aszittem, hogy izgulunk rajta még pár hetet.
A Kakával most akkor mi lesz? Nem is tudom, hogy mi lenne nagyobb gáz, hiszen azéé nem mindent adhatnak tv-ben:
1, megtartja a gyereket- 17 éves lehányanya? Ez nagyon nem jó példa, ugyi...
2, elveteti- nna, a magzatvédők asszem rögtön magukhoz nyúlnak, gázos lenne.
3, elvetél- hát ilyen már volt...
Szóval nem tudom, hogy hogy jönnek ki ebből...
Zsollesz Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8751
Azt hiszem erősen eljött az ideje annak, hogy magam is csatlakozzak a
RÚGJUK FEJBE KAKÁT MOZGALOMHOZ !!!!!
tig_ris Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8750
Ez a Dinkatilda kiakaszt..:)
Aaaaadj egy csoookoooot, naaaa, necsináld, csokolj meeeeg, naaaa, mos'mivaaaan, én vagyok most itt, rám figyeljjjjjj, hivatalosak vagyunk, neeeem?, naaaaa..............
Uf, ez bornyalom....
Jaque Brizar Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8749
tennapi legelementárisabb megnyilvánulások:

csikoshátu: "Most akkor felszedtük egymást?"

HofferFater: "Milyen szépen nőnek a virágai, Magdi!"

Kata: "Géza a legjobb ember a Földön!"

ezt má' nehéz überelni.

tuzson Creative Commons License 2001.02.16 0 0 8748
A mai Fókusz után benyomták BK reklámként azt a jelenetet amit majd pénteken, vagy hétfőn fogunk látni, amiről a presszóban titokzatosan susmogtak és szavaztak, úgy vágva hogy a "hülye" néző hadd izguljon, rágja tövig a körmét, ne tudja, milyen cselt eszelt ki a Ló.

Persze a reklámból tudjuk, hogy meg leszen zsarolva a tűzrőlpattant fehérmájú menyecske Lóáki által készült -persze művészi képekkel - amint éppen az egyre rondább nyúlszájúval enyeleg.

Előzmény: kataLIN (8738)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8747
Igenis rúgjuk fejbe a Kakát!!!
Hát most már nagyon ideje lesz !!!
Előzmény: csibemazsola (8745)
ABSENT Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8746
mit tettek ma???
ne hagyjatok kétségek között....
:)))
csibemazsola Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8745
Igenis rúgjuk fejbe a Kakát!!! Na, persze a Tildát se hagyjuk ki a mozgalomból! :o)

Egyébként meg szerintem és a Párom szerint is igaza van a Magtalannak! Mér' nem?

vvittore Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8744
Bazzz ezt a bakit!!!!

Danzasz bemegy a krimóba,erre a Balu:
Öcskös kérsz még valamit?

Talán a "még" szócskát ki kellene hagyni

ÜdV

bertocorleone Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8743
Nem ismerek rá Andrettora..
SIN Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8742
"Véleményem szerint is"a Misi Lakótársának volt macája a tettes,Ákosnak nem hinném hogy ilyen fanyar humora lenne (Vagy kitudja?).
Előzmény: Gabesz00 (8712)
kotnyelestörp Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8741
Kedves Fanok!

Eloszor szolok hozza, pedig tavasz ota olvasom a topicot, miota az index hirverest csapott neki. Sajnos, a munkam nem engedi, hogy topicunk targyat nezzem, ezert csak innen, altalatok tudok tajekozodni. Kerek minel tobb, minel izesebb beszamolot, hogy latatlanban is elvezni tudjam a BKt!

Probaltam a kiccsaladot atnevelni, vittem nekik kivonatot a topicbol, Kham mester muveibol, de sajna, hatastalan volt. Megmaradnak vadangyalosnak. (Igy! Csupa kisbetuvel!)

trophy Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8740
De lesz! És már nem is kell rá oly sokat várni!
Előzmény: 9.81 (8734)
bullseye Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8739
Kösz, drága vagy, Bandikánál okosabb, Lónál meg szebb, mit akarhatok még az élettől? :))
Előzmény: lolka_bolka (8737)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8738
na dehát korábban azért voltak olyan eksönök, amik azért nem voltak ennyire átlátszóak (pl Májkl fejbevágása a kastélynál). Sőt, a múltkori műkincsbuli meg maga lett volna a sorozat csúcsa, ha el nem b...szák a poént azzal, hogy már 1 héttel az adott rész előtt a megoldást nyomják a reklámban...
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8737
nem baj bullseye, kham mester nem minden nap ir, s en sem latom minden nap, ugyhogy tartsd csak meg a joszokasodat, az rtl -nel azert jobb vagy :)

Lolka

Előzmény: bullseye (8728)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8736
Miért, a dél-amerikai sorozatokban miért van így? Mert gondolom ezzel tartják fenn az érdeklődést... életemben egyetlen dél-a.-i sorozatot néztem végig, azt is csupán kíváncsiságból, hogy meddig lehet valamit húzni-nyúzni, de komolyan mondom a végén teljesen idegbeteg voltam, hogy mit töketlenkednek annyit... amikor egyik hétfőn elindult a lépcsőn lefelé, aztán pénteken már le is ért...
Előzmény: kataLIN (8735)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8735
bevallom őszintén, akármilyen nagy szégyen is, a héten még nem néztem békát.
bár komoly elvonási tüneteim vannak, szerencsére sokat segítenek rajta a ti beszámolóitok. köszönöm azon kedves "rajongó(?)" társaim nevében is, akik galád módon néha egy-két programot a bk-nézés elé/fölé helyeznek. Legnagyobb szégyenemre azért - mint azt a fenti példa is mutatja - ebbe a csoportba tartozom néha én is (bár enyhítő körülményként felhoznám, hogy azért nem mindig önszántamból)

szóval:
miért van az, hogy csak a bk szereplők nem tudják rögtön, hogy ki küldte a táviratot/csomagot/fényképeket?

vagy velünk van a baj? túl okosak lennénk?

9.81 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8734
HoMishe "még nem érett a szerelemre".
Háááát kérem itt előrevetítés folyik. Várhassuk mink az első hazai nyelvest. nem lessz itten semmishe.
Garaboncia Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8733
Ugyanitt:
Berényi Dániel: egy pajkos ördögfióka.
Hiiiiiiiiiiiiii!!! :)))))))))
Garaboncia Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8732
Hello fanok!
Ajánlom mindenki szíves figyelmébe: az RTL Klub Barátok közt honlapján a lap alján a szereplőkre linkelve az egyes személyek jellemzése jelenik meg. Érdemes megnézni!
Csak egy példa: Tigris: "energikus, találékony..." :))
Hogyan jellemeznék vajon a topiclakókat, ha Imifiú a találékony, főként energikus???? :)))
Bocicsoki Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8731
Komolyan? Én nem is ügyvédnő igazándiból?? :-)))
Előzmény: nemisbéka (8729)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8730
Hiába, a bácskai menyecskék már csak ilyenek...:-)
Előzmény: nemisbéka (8729)
nemisbéka Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8729
Olvastam Nőklapja interjút EtNórával, teljesen meglepett, hogy nem ez az eredeti hajszíne, hanem szőkésbarna, csak a sorozat miatt hagyta feketére. Meg hogy hirtelen felindulásból anno lazán levágta kopaszra. Jó kis beszélgetés, szimpatikus a néni.
bullseye Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8728
csak nyugodtan, mint mozbuzi illene tudnom ezeket, de folyton keverem (lásd Csupasz Pisztoly 3-ban az 5 különböző permutációjukat)

Azért meg vagyok hatva, hogy utánam x órával mások is kitalálták, hogy ki a Pszichomama (c) Rém rendes - olyat minékünk, lehetőleg pont BK előtt, vagy után, remek pár lenne!!!

amúgy élménybeszámolóra szerintem all-terrain, all-weather Kham a megoldás, én max kiragadok 1-1 nekem különösen szimpi jelenetet :)) Ha meg Kham lusta, akkor ugyi ottan az ismétlés 1 perc az új rész előtt, az is ér annyit, mint én, vagy a RTL honlap

Előzmény: sélli (8708)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8727
Kham, csak azt szeretném tudni, hogy neked ehhez jegyzetelned kell esténként, vagy 10 perc alatt kifolyik belőled az ujjaidon keresztül a billentyűzetre, mindnyájunk nagy örömére. :)))
Előzmény: Kham (8722)
lyly Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8726
Hát az elég ciki lenne, ha csak egy hét múlva jönnének rá, hogy az elhasznált nimfomonster fényképezgeti a Bustert???
Ez nem lett inkább a balázsos kép után nyilvánvaló????
Előzmény: bullseye (8696)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8725
Nem baj, maradjon csak ilyen "hülye"! :))))))))
Előzmény: Nookie (8724)
Nookie Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8724
Kham,,vazze,te nagyon hülye vagy!
8-DDDD
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8723
:-)
Kham Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8722
Terepeszter pszichobajban mintha megelevenedne a "tudom mit tettél tavaly anyádon" odipusz-horrorfilm. Rejtélyes kötegnyi fotók a besurrannak a levélnyíláson, csupa sztárfotó, amiket a rejtélyes fényképész alig 3-4 méterre követett el Terpesztertől szemben, a megoldás egyértelmű a LáthatatlanEmber volt az elkövető, vagy Terpeszter átmeneti vakságot kapott. (mellékkörülményként megtudjuk hogy Terepeszter feje a zebrán átkelve úgy forog mint szovjet kémvakondban a lendkerék) Na mindegy a helyzet fokozódik, egy rövid snitt erejéig TáltosÁki is látható ahogy egy Zenyit tipusú fényképezőt forgat teljesen tanácstalanul a kezében, és máris a következő ijesztés jön. Hofferminátor ajtaján Terpeszter ötperccel ezelőtt látható, Hofferminátor elöszőr felháborodik hogy lánya megint a drágábbik pékségbe ment, majd egyből löki a horrorfilmekből megszokott téves infót: TáltosÁki az a művész volt a tettes, ebből tudhatjuk hogy Hofferminátor nem éri meg a film végét mert amíg Táltosáki után kutat mint MissMarple a nyugdíjszelvény után, addig mögé lopakszik a LeplesBitang és hátba fogja szúrni. (persze mint váratlanul feltámadt megmentő akit mégis lelőnek az utolsó elötti pillantban még lehet) Terpeszter még szembesíti a rózsaágyon heverésző szerelmesverseket olvasgató TáltosÁkit, aki közli hogy lesifotónak csakis aktot fényképezne, esetleg egy szolidabb függönybe csavartat, de zakatol a végkifejlet NyúlszájBazsa is kap egy levelet, Terpeszter kiszúrt szemmel. Egy ideig gondolkoznak, hogy ki lehet az, de a horrorfilm szükséges menete szerint nem tudják kitalálni az elkövető személyét, úgyhogy inkább bosszút állnak: Terpeszter fejére pajeszt, szakállt, valamint szájába pipát firkálnak és visszaküldik a levelet a feladónak, "ezt übereld!" üzenettel.

Mindeközben Roni váltig tagad ő egyáltalán nem terhes, csak lenyelt egy kosárlabdát és még mindig emészti((c)Garfield), valamint ennek a Krazsnaja Sánnel N.5 pacsulinak sem bírja a szagát. Zsuzsahood persze tovább gyanakszik ki is kérdezi Andrettot nem történt-e valami furaság Ronival míg ő szépségfarmolódott. Andretto szerint semmi különös nem volt csak mintha Roni 10kgval nehezebb lenne, és nagyon fáj a dereka, és éjszaka csokit kíván enni, de ez egyáltalán nem meglepő. Zsuzsahood egy kicsit nyugszik de egyszercsak nagymosás közben valami érdekeset talál a kék ing zsebében, mint CsiszárJenci bácsi az AblakZsiráfban. Betűzgeti a feliratot: HypeUp SuperPower vitaminkészlet egyedülálló kismamáknak és Secretbetét a család előtti eltitkolásra négyrétegű zsebkendő kiadásban a sztílhórszon távozó apa után integetésre. Zsuzsahood egyből kapcsol mint Mikrobi a mágneses viharban és ezzel sikerül is eltávolítani Funnyt a sorozatból.

Kiskanál Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8721
Az csak nekünk volt egy hét...
Ha ennyit fényképezte Busztert, már biztos kiderítette, hogy nem Bali nője és nem formálhat rá kizárólagos jogot. Egy pár képen ui. neki is rajta kellett volna lennie ha együtt járnának.
Biztos nem tudta megemészteni a gangonegyszálcsipkésmelltartóban jelenetet se.
Előzmény: tejbegrrr (8718)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8720
Én asszem fényre sötétedő festékkel ráírnám a hátamra, hogy lerúgom a fejed ha fényképezel, úgyhogy a vaku szépen előhozná.

Szvsz Nyúlbali nője volt az.Most olvastam anyám Kiskegyedében(égő de ez van), hogy a mi bazsink szabadidejében, mikor nem a művészetéből ad részleteket a pórnépnek japánt tanít.Szép.
Tilda viszont annyira elviselhetetlen, mint a nagynéném, remélem rövidesen meghal(azér mer alter, dögöljek meg!).Viszont nem tudom kinek tűnt fel, de manapság mindig 2 jelenet van egy snittre.Ez így gazdaságos?Valaki ezt magyarázza meg.

Előzmény: Kiskanál (8717)
Juditka Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8719
Tisza Bea
Előzmény: nemisbéka (8714)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8718
Annyit kéne csak tennie, hogy visszaveszi a terepszínű kendőt a fejére. Amíg rajta volt, egyszer sem fényképezték le, pedig majdnem egy hetük lett volna rá... :-)))
Előzmény: Kiskanál (8717)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8717
Hát ha Enikő van a fotók mögött akkor lesz még itt eksön bőven. Szegény Buszter megbánja még, hogy kihúzta a szarból a mi Balinkat. Csak azt nem értem mit akar ezzel elérni... Mindenesetre nekem is felállna a szőr a hátamon ha engem fotózgatnának így. Az a telefonfülkés kép elég rémisztő volt.
Előzmény: Törölt nick (8713)
nemisbéka Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8716
Ja és Zsolti nyilatkozott valami lapban, hogy őt bizony kiírták és nem is érti miért, mert elég jól megformálta a figurát. Én azt hittem, az Európa Expressz miatt távozott, önként.
egérke1 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8715
Talán a Nemcsák Karcsi...
nemisbéka Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8714
Szerintem is kinéz, főleg, hogy az utolsót Balázsnak címezték.

Valaki nem tudja, ki énekli a főcím zenéjét? Lehet, hogy már elhangzott, de nem keresem vissza.

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8713
Nem a kamionosfeleség a hunyó? (Enikő asszem, de nem vagyok biztos a nevében...)
Előzmény: Gabesz00 (8712)
Gabesz00 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8712
Ki küldte Sexternek a képeket???
A lóképű szerintem kizárva.
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8711
Tigris vonal: Tildácska fertőzi Imike baráti érzelmeit azzal, hogy Danaszan biztos elrakta a zsozsót az ő szemüket meg kiszúrta a kaulával. Egyenlőre nem hiszünk neki. Ezalatt a kugfu bajnoka összeszedi a házban fellelhető összes cd-t és viszi az ócskáshoz eladni-összegyűjtendő a pízt. Persze mikor ex-Csíkoshát megtudja Hogy barátja a cd boltba megy egyből felrémlenek előtte Tildi szavai: Majd figyeld meg ha elkezd költekezni! Így hát úgy döntenek egyedül mennek kirándulni, Dani meg monnnyon le.

Roni terhessége vonal: Sikerül elaltatni Zsuzsahood gyanuját, hogy az utónévkönyv poénból kellett a hányás a pacsuritól volt és különben is. Nagymosás közben azonban megtalálja a kabátzsebben rejtegetett terhességi vitaminokat és egyből kitör a pánik. Rohan Andrettohoz, aki épp Fannival lekésni készül az évszázad együttmutatkozásáról. Persze Magtalannak a hírek hallatán már nincs kedve mulatni. Fanny megsértődik és választás elé állítja: A család vagy én.

Seszter vonal: Mindenki számára érthetetlen okból Sesztert fotózza valaki az utcán és a fotókat bedugdossa a küszöb alatt. Először azt hiszik Táltos hülyéskedik bosszúból mert kidobták, esetleg romantikusnak találja a dolgot és így akarja visszahódítani szíve hölgyét, na de ő profi, ilyen rossz felvételeket az övének tulajdonítani már-már sértés számba megy. Azért Seszter kiosztja rendesen. Amikor aztán már Nyúlbali is kap egy adagot a képekből letesznek Táltos gyanusítgatásáról. Na de akkor ki fotózza Sesztert?

Előzmény: Bocicsoki (8709)
tig_ris Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8710
Andretto a bal**sz... Meg is értem Fanny-t.
Zsuzsahood meg a nagy megértésével beront, és elbaltázza az estét. Fajin.
Jó rész volt..:-) Igaz sokszor csak hallottam, mert főztem a túrónokedlit..:-)
Bocicsoki Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8709
Én se láttam,és bullseye összefoglalója után is hm maradtak bennem kérdések. Jöjjön valaki elő még egy változattal, pliz.
Előzmény: sélli (8708)
sélli Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8708
(ha nem is Borvirágos-t, de) Jó reggelt!

Bullseye most nem azért kötözködöm, de még nem ittam meg az elsö kávémat! Az nem a Veszedelmes viszonyok, hanem a Végzetes Vonzerö!!!

Mellesleg tök mind1, ércsük amit modtá. Azért élménybeszámoljatok bövebben egy kicsit lécci!!! Milyen baltásgyilok követi Sesztert???!

Előzmény: bullseye (8696)
Juditka Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8707
Láttam tegnap Szaszúnt. Ücsörgött a földalattin 3 kiló sminkben. Amúgy csini volt.
subika Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8706
azért akármennyire utáljuk Tilducimucit, amit és ahogy csinálja, az nagyon is ügyes (legalábbis jól van megírva)! Nekem tetszik, ahogy kavarja...
Gabesz00 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8705
Az Imi tényleg nem szereti a nőket?? Vagy mi?
subika Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8704
ja, és csak a látszat kedvéért rókázik, amúgy szolidaritásból...
Előzmény: GarneTT (8690)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8703
mer, tok aranyos lenne. :)))
(mondjuk a josagos cukrosbacsi+tildus szal bejonne)
Előzmény: bullseye (8701)
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8702
Sztár-sorozatszereplő? :-) Inkább akkor legyen PseudoPregnantKata a lefosott kilométerkő hajszerkezetével...
Előzmény: bullseye (8701)
bullseye Creative Commons License 2001.02.15 0 0 8701
Csihadjatok szíveim, szegényke 18-19 éves, naná, hogy mindent Caps Lockban lát... A moderátorok majd kidobják floodért.
Amőgy csak az aláírás a rossz, ha az lenne ott, hogy én Teszter ott leszek, és ruha nélkül - na mindjárt nagyobb lenne a lekesedés

Nekrofil, te meg vegyél vissza, mert olvassák a topicot, és fél év múlva gyönyörködhetünk majd a csini kis arcocskájában :))) Persze legalább lenne valaki, aki leugatja Magdit...

DAN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8699
bandiras!

Ez eléggé offtopic volt, de mindegy. A Torgyán lemondott, miért most tüntetsz? Érdekes egyébkén hogy mindenkinek milyen nagy lett a pofája az utóbbi időben... Ja, és legközelebb a CAPS LOCK-ot ne felejtsd bekapcsolva.

bullseye Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8696
Ma ÁRmány és Szerelem ezerrel.
Dani a hős CDboltba vinné Kata lemezeit, hogy kifizethesse Imi-t, de persze szamuráj titokban teszi (azé megnézném, ahogy a háztetőn fut, mint Tigris&Sárkány) Persze ebből Imi csak annyit tud, hoyg CDbótba megy, mire Tilda rögtön húzni kezdi, hogy biztos ellopta a pénzt, meg különben is a gazdagok gecák (már vagy 1 hete nem a mamánál lakik, így Pacitól tanult módon lazán fátylat borított a múltjára)
Tesztert meg lefényképeztea titokzatos baltásgyilkos. Végül is, mi akartunk Scream-et nyáron, most lesz, bár light-osnak tűnik, inkább csak Veszedelmes viszonyok. Mivel Balage is kapott Teszter képet (természetesen kiégetett szemmel - ez minden pszichopata kézikönyvben benne), 1-2 héten belül rá is jönnek talán, hogy az Eszti által elhajtott nő ment át Glen Close-ba. Remélem addig szerez Balage nyulat, mert az ugye meg meg kell főzni...
ABSENT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8695
lemaradtam... :(
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8694
Huh.. Megnyugodtam. Schvester mégsem kopaszodott meg.
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8693
Mit szóltok Funny tarnyisznyás heeppee cuccához?
Perfetta...
SIN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8692
Eszter fejére ráragadt a kendő.
Ráadásul a nadrágja is 20cm-rel a bokája felett van. Ez nem az ő stílusa!!!
SIN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8691
Jó reggelt!!!
GarneTT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8690
SZtem a kismama most azt fogja kitalálni, hogy a Sexter terhes, és mama ne szóljon senkinek, stb,stb...
tig_ris Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8689
Csilluska csutak frizuja ugy állt a fején amikor kijöttek a bíróságról, mint a szénakazal amiben kölykök játszottak. Aztán hírtelen Lúzeréknál ugy be volt lőve, bongyolítva, mintha csavarókkal hajszárító búra alatt utazott volna addig.
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8688
Mit varsz egy ekkora beatles -tol mint Dani ?
Aki ilyen gatyat hord...

Lolka

Előzmény: Kiskanál (8674)
attus Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8687
trophy Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8686
KHAM!!!!!!

A sugárhajtású fecskéd miatt két értekezletemet kellett lemondani, mert a munkahelyen mindenki azóta fetreng a röhögéstől.
(nem tudom, mi a jobb, ha írsz és megbénul a nap, vagy, ha nem és rosszkedvűen, khámatlanságban szenvedve, de leglább komolyan tudunk dolgozni! Ááá fenébe a munkával, írj!)

Előzmény: Kham (8677)
pdia Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8685
Uhh. Én azt hittem zárat akart szerelni (vagy szerelt is, csak pislogtam egyet...:-))
Előzmény: sélli (8684)
sélli Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8684
Kham! Köszi az összefoglalót, kb. 5 perce hagytam abba a röhögést. Érdekes, azokon a napokon amikor írsz, a kollégáim sokkal jobban szeretnek! Nem értem miért? Vagy mégis? Mindenesetre siiiirály!!!

Rash: Télleg lesz pszichológikus elmeszakértö a sorozatban???? Jjjjjjajjjj! Én már tudom is, hogy ki lesz!!! Biztos a Nyertes Zsuzsa!

Seszter fejkendöje 1 merö borzalom. Szerintem mikor Zsolát bebörtönözték, lenyúlta a terepmintás köntösét és onnan szakajtott egy darabot amit a fején hord azóta.

Észrevettem még 1 bakit: amikor Seszter Táltossal az udvaron beszélgetett, az öreg Hoffer ugye, kijött egy csavarhúzóval (kapucsengöt?) szerelni. Majd miután 1 percben összefoglalta dörgedelmeit (közben hozzá sem nyúlva semmi javítandóhoz!) visszakúszott a lakásba. Akkor minek is kellett a csavarintóhúzó? Azzal akarta fejen nyomni Ákit? Ha igen, akkor könyörgöm miért nem tette? Vagy az a mai részben lesz? lécci-lécci-lécciiiii!!!

Még 1: ma sajna nem fogom látni az epizódot, elöre kérem a tartozókat, hogy jegyzeteljenek ma este!!!
Elöre is köf, s.

Előzmény: rash (8680)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8683

Nekem is feltűnt, hogy a bőrönd hirtelen 0 gravitációs közegbe került, de hát ez a BK, ne csodálkozzunk semmin...
Zsu tényleg letagadhat 10 évet- 50 helyett 60nak nézett ki.
De amin a legjobban kiakadtam tegnap:LECSAPTA A TELEFONT.Áhhh, most van a 9. mobilom, de még egyszer se tudtam lecsapni.Na, talán a 7110est lehet feltolni, de lecsapni...Az igazán káros.Titokban viszont abban reménykedtem, hogy megerőszakolják majd kínhalállal elküldik a Valhallába Daniszant.(laja, a kung fuban nincs dan, a szan pedig japán szó, nem kínai.Bár abban a kung-fu stílusban, ahol a hátulról hátra ugrást tanítják, minden meglehet)

Én vagyok az élet császára-bazmeg, 10 évig totál nem volt eszébe, hogy van felesége, és akkor jut eszébe, amikor a másiknak (aki szintén ex) megkéri a kezét...
Viszont Csilla haja Magtalan paranormalitását eléri, csak nem hosszban, hanem göndörségben.

Előzmény: lolka_bolka (8652)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8682
Rejtvény:

hofferde hajam
csillogszemű juhász

tuzson Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8681
Köszönjük Kham!!!
Szép munka volt!
rash Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8680
Gyerekek! SZVSZ Kaka direkt vette azt a könyvet, és DIREKT hagyta olyan hülye helyen...
Ne feledjük, Kaka álterhes, és kimondottan szeretné, ha mindenki elhinné, hogy piciGézu növekszik a keble(???) alatt.

Ezé nem akar szvsz nőgyógyihoz menni Teszterrel, stb.
Nem akarja elmondani szülőknek, persze,az is halál ciki lenne, szaladjunk abortuszra stb. de azért sejteti, "finom rávezetés" hegyek... :-)

Mikor jön már be a régen megígért pszichológus?

Előzmény: sélli (8659)
Bocicsoki Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8679
Kham, ezzel remélem sikerült átmenteni a jó hangulatot délutánra is. Naggggggyon jó!!!!
Lilian Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8678
Köszi Kham!
Inkább naponta nyitok egy új topicot, hogy legyen mit lenulláznod, csak ne múljon el nap az összefoglalód nélkül :-)))
Kham Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8677
Az élet csiszára válik a görög terápiájától végre, hosszú hónapok remek sztorilájnja szakad meg ezzel a döntéssel, bár azért még egy utolsó viccelődés a névhasználatról, mielőtt meglátogatnák az exebbfeleséget, egy kis franciakrémezésre. Szaszúnvicus sajnos nem ér rá, mert azonnal állásinterjúra megy, ahol nagy a tét lehet hogy felveszik kenhetekegykiskrémetazorrára lánynak valamelyik pláza aljába, igaz hogy az alján kezdi a ranglétramászást egyelőre esti műszakban lesz zárás után. Igencsak vártam egy vad kekc-csatát a válás örömére mihelyst kettesben maradnak, de nem jött össze mert Lúzer Laca aggodalomba esett.

Mindeközben Danaszant egy életrevaló üzletember jóóól átveri nem egészen 4500forinttal, hiába kis tételekben kell kezdeni mint AlCapone aki narancshéjvastagítással kezdte a szakmát. Danaszan hazatér ahol egy enyhébb parasztlázadás fogadja, ennek leverésre segítséget kap egy igazi férfi képében, ( aki ha még tovább húzza ezt beavatás dolgot akkor inkább a "nő képében" behelyetesítendő a fentiekre)ezekután, megmutatja ki a szamuráj a körfolyosón, küldi a keményet a telefonba. Miután beég mint egy sugárhajtásúfecske fészke start után, közli az egybegyűlt közönséggel hogy csak adott egy utolsó esélyt. ( a ma esti részben Danaszan Terepeszter kendőjében, Homisi borostáiban, és Táltosáki festményeiből felépített mimikriben járja a várost a prédára lesve.)

Mindeközben Zsuzsahood megtér a szépségfarmkodásról, mintegy 10 évvel fiatalabban (miért ne, biztos ugyanúgy néz ki 20éve) szolizva vagy még az utolsó iszappakolás szárad, a haj trükkös formákba csavarva vagy erős légkondi volt a buszon, táskákkal megpakolva meg minden. Minden készen áll hogy visszacsavarja Andretto fejét, de sajnos neki már egészen mását csavarják (és nem a tükörképéről van szó, bár a hölgy velencei tükörhöz méltó domborulatokkal van felvértezve). Egyik sokk, a másik után, Roni és TerepEszter abszolút kivirulva lapozgatják az utónévkönyvet Roni sokat gondolkozik az Eszter, Géjza, Eutanázia, és a Morzsi nevek között, de nem tud dönteni mert Zsuzsahood befut böröndökkel aggatva. Egy rövid parfümszaglás után Roni átvált a Taccskata névre, és nevéhez méltó hangokat énekel a fehér matávújlogóba. Zsuzsahood nem sejt semmit, de párnázás közben felfedezi az utónévkönyvet és minden világos lesz neki, mint a fegyverletétel.

subika Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8676
attól a KÉT NŐTŐL, aki eddig neki az életben jutott...
Előzmény: zoorka (8673)
subika Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8675
K. Sélli!

1., köszi az összefoglalót, életet menetettél, az unokáim imába fogják foglalni a nevedet (ha megtudják...)!

2., az eszedbe sem jut, hogy a szerelem erőt ad a nehéz dolgokhoz is?

3., Simit nem szabad bántani, nehéz döntés az övé: Barát v. nő? Az itt a kérdés. Akkor nemesb e lélek, ha tűri balsorsa minden nyűgét 's nyilait (és ostorcsapásait) vagy ha végre szabad utat enged libidójának, sima hátát az égnek csapja (mint jó vadászkutya a farkát) és az 500 HUFfal megvesztegethető barátot faképnél hagyva ösztönei szerint cselekszik? Fogos, ravasz kérdés...

Előzmény: sélli (8653)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8674
Ha a "dobozosbácsi" nyalánkságravalót akart volna adni a srácoknak akkor hozzácsapta volna azt az ötszáz forintot a jogosan járó 5000-hez, miután kivette az ATM-ből nem? Hogy lehet ez a Danaszan ilyen fogyatékos!
Előzmény: lolka_bolka (8668)
zoorka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8673
Ja, ez így igaz.

Javaslom elindítani a "Rúgjuk fejbe Annorexiafunnyt!"-mozgalmat.

Előzmény: pdia (8656)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8672
Egyébként miért lesz valaki attól az élet császára, hogy elválik a két legjobb nőtől aki neki ebben az életben kijutott?
Előzmény: Bocicsoki (8671)
Bocicsoki Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8671
Mit keresett Teszter fején egy terepszínű katonai sál?? Lehet, hogy a hangulati felvezetése egy közeljövőben várható kommandósrohamnak :-))

Már többen írták, de nálam is LuzerLaca költői kérdése vitte el a pálmát tegnap este: Lehet, hogy az élet császára vagyok?
Nem, Laca, sajnos nem...

Laja73 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8670
Kézcsókom az nekünk nincsen (ahogy Mágenheim doktor mondta anno: mosógépen le lehet játszani ? Mert az van !)

Mindamellett hiszek neked.

Előzmény: kataLIN (8657)
Gabesz00 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8669
Szerintem Iminek "csak" a hátán húzódik a bőr.
Mindig a kibuvókat keresi, és persze jött a Danika.
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8668
Eppen mentek - Daniszan es dobozosbacsi - felmarkolni a lovet a jol vegzett munkaert, de mivel sor allt a nyeroautomata elott, ezert adott Dani Lee -nek par forintot nyalanksagra, s mig az boltban volt, a doboz bacsi (ezt nem lathattuk) beugrott az 1200 Lada kombijaba, elhuzott, majd kesobb a telefonban is letagadta magat.

Ennyi.

Lolka

kataLIN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8667
:)))))
Előzmény: Gabesz00 (8665)
Nookie Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8666
Na de hol húzódik az a bőr??:-DDD
Előzmény: Gabesz00 (8665)
Gabesz00 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8665
Emlékszetek hogy mit mondott az Imrus??(mikor megcsókolta a Tilda)
"húzodik a bőr" :)))
iLane Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8664
Bacsi: Itt egy 500-as, szaladj el vele!
Dani: Jo!

...es elszaladt.

Ennyi. De tenyleg.

Előzmény: tuzson (8662)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8663
köszi.
de mi volt ez a dobozolás?
tuzson Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8662
Na kerültük egymást.

Kösz.

De még mindig nem tudom Danit hogy vágták át.

kataLIN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8661
igazad van, én sem erőltetném...
Előzmény: pdia (8656)
tuzson Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8660
Ezekből az apró kis hozzászólás-morzsákból nehéz összerakni, hogy mi is történt tegnap, onnantól, hogy Danaszan beült a dobozolós ürge mellé.

Szánjon már meg minket valaki egy összefoglalóval!

Ígérjük, hogy ezután rendesen nézzük a sorozatot!!!

sélli Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8659
1. Lúzer végre elválik szabócsillától, aki amilyen humoros kedvében van beeteti Lacit a bíróság elött: "Még meggondolhatod magad. Úgyis szeretném használni a nevedet" Lúzer meg persze, amilyen szerencsétlen barom megeszi a viccet és néz ki a fejéböl bambán. Kb. 2 perc múlva leesik neki, hogy csak vitzeltek vele.
Válási procedúra után irány a BK központ, "ünnepeljünk" felkiáltással, Vicát is meginvitálandó. Vica pesze szorgosan készülödik valamilyen állás interjúra, mert ugye KELL a lóvé! Irány a mellékállás!

2. Seszter bátyóját meglátogatja (ha nem is karöldve) Táltossal. Kávé leföz, aszpirin benyom, lelkitámasz megad, mint jó hugihoz illik. Mihi borostája nöttön nö.

3. Zsuzsahood az erobikfarmot elhagyva visszatér a régnemlátott lakóhelyére (NO GIPSZ A LÁBÁN!!!) Új séró, némi szoli, de semmi lényeges változás. - Ja, elözményként még annyi, hogy Kata megvette a nagy névutó könyvet. - . Otthon persze kupleráj hegyek.

Mint gondos édesanya hozott az ö leánykájának vásárfiát, egy parfümöt, amitöl persze Kata szó szerint széthányta magát (ha-ha-ha). Nos, Zsuzsahoodban már körvonalazódik, hogy itten biza nincs rendben valami. Majd miután a nyomrékul elrejtett neves-könyvet megtalálja tudatosul benne, hogy hiába a szépségfarmos 1 heti gyötrelem nemsokára unoka áll a házhoz. Kata bukta, ma este innen folytatjuk!

s.

nori Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8658
Ha belegondolsz, hogy mondott Magdianyus már pedofóliát is!:)))))))))
Előzmény: kataLIN (8657)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8657
nem láttam ugyan a tegnapi részt, de frankón lefogadom akármiben, hogy azt mondta, hogy povedálj, nem pedig azt, hogy podeválj.

szóval akik a podeválásról povedálnak talán nézzék vissza videjón... ;)

Előzmény: Laja73 (8647)
pdia Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8656
Azér' ez a Funny is megérdemelne egy-két jól irányzott maflást! Hülye nyomulós kurva!
Mégis, mi a francot akar ilyen gyorsan? Ekkora főnyeremény egy elbaltázott pali (Magtalandrás), vagy ilyen gyorsan győzött a szerelem? Ha tényleg szerelmes, akkor hol a tolerancia? Meg a türelem?
Vagy lehet, hogy csak arról van szó, hogy megörült, hogy végre valami férfiféle ráizgult, hiszen elég nyomi kiscsaj... De ezeket sem így kell megszerezni-megtartani, ezt nem tudja? Nincsenek barátnői, anyukája, aki tanítgatná, hogyan működnek a pasik? Vagy szerinte ez a legjobb módszer?
Nekem lesülne a bőr a képemről, ha így kellene pasit fognom magamnak...
Előzmény: sélli (8653)
sélli Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8655
Ezt el is felejtettem megemlíteni:

Milyen szar már, hogy Tildi ad 1 puszit Simi szájára (fél csók??!) erre fájni kezd a háta. Ja nem is "húzódik a bör". Vazze, azt hittem rosszul hallok. 1 szó van erre az egészre:

SZÁNALMAS!!!

Előzmény: lolka_bolka (8652)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8654
:)))))))))))))))))))))

zoorka: értek kicsi tótul.
kb. annyit tesz, hogy:
ne dumálj mán, ne magyarázzá...

VALAKI EGY ÖSSZEFOGLALÓT PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ!!!

Előzmény: subika (8637)
sélli Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8653
Hát semmit sem szóltok Andretto elcseszett jelenetéhez??! Májkül kinyitotta az ajtót, Funny belibbent a szobába és füzite a mi agyatlan idösebb Banditánkat, hogy másnap kompromittálja magukat a bulin és akkor már tényleg nyilvánosságra kell hozni, hogy ök egy pár.

DE! mindez elött: Andretto éppen az összepakolt cuccát vonszolja a kanapé felé "Ilyen sok cuccod van?"- Májki, "Nem is sejtettem"- Andr. Izzadságcseppek tömkelege a homlokon, nemlétezö bicepsz feszül, olyan nehéz a börönd.

Ám, mily fucsa fintora a sorsnak mikor belibben Funnynk és a kanapé felé irányozza magát, Andretto, hogy a börönd ne akadályozza Funny popójának kanapén való elhelyezkedését, gyorsan, fél laza csuklómozdulattal ledobja a böröndöt!!!

Most vagy kicserélték a két cuccost vagy Andretto cseszte el a baörönd nehézségét eljátszani!!!

lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8652
Imi azert kiosztotta Tildat: "ne legyel hulye!"
Sosem ertettem amikor ha gondjaim voltak egy lannyal, mert mondtak azt, hogy lekeversz neki egy taslit, megmutatod ki az ur a hazban... Valoszinuleg azert, mert nem talalkoztam meg olyan lannyal, aki megerdemelte volna, de ha valami oknal fogva egyszer osszejonnek Tildaval (isten ments!) rogton ertelmet nyer a "jotanacs", mert ennek a kis bakfisnak tenyleg ez kene.

Es Siminek meddig fog meg fajni a hata ? Az egeszet lecsereltek, vagy mi van ?

Lolka

Laja73 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8651
Érdekes, amit mondasz. A povedál is benne van ebben a szótárban, ott simán azt jelenti (szintén SZLK alapon) hogy beszél, beszélget.

A podevál meg lásd lejjebb. Lehet, hogy az egyik alaptalan. És akkor most magdianyus melyiket is mondta ?

Előzmény: nemisbéka (8648)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8650
Jól van, tudom, nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, csak képzelődtem, milyen lenne egy ilyen fordulat. Nyilván a tilda sem tót.

Előzmény: Törölt nick (8649)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8649
Csak annyi kiegészítés, hogy Imruska nem rác...
Előzmény: Laja73 (8645)
nemisbéka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8648
Povedál. d-v fordítva
Előzmény: zoorka (8646)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8647
Nos, utánanéztem, itt találtam rá utalást. Valóban szlovák (már ha az SZLK ezt rövidíti), szlovákul azt jelenti: mond, szól, beszél. Az oldal alapján (mely egy tini szlengszótár) a "tinik" arra használják, ha a tanár gyorsan beszél.

Hát ez kurva jó.

Előzmény: zoorka (8646)
zoorka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8646
Köszi, megnyugtattál, hogy nem hallottam félre, akkor tényleg azt mondta ezek szerint..Én északi gyerek vagyok, de szlovák hatások nélkül, szal nem ismerem ezt a szót.
Előzmény: Laja73 (8645)
Laja73 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8645
Jajj de jó, hogy emlékszel. Kétségbeeseve gondolkodtam, mit is mondott, mert én is felkaptam a fejem. Ezek szerint Magdianyus valami szlovák vagy mi ? De jó, előjön a nemzetiségi kérdés is előbb utóbb, a rác imruska rájön, hogy egy tót csajszit lökdös :))

Nekem kicsit több lóvéval tartoznak most, mint Danaszannak (van a kungfuban is DAN ? mert DANI már van:))) úgyhogy majd jól ellopom a módszerét, csak találna már ki valamit !

Előzmény: zoorka (8641)
Riddick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8644
Naná, hogy nem annyira vészes a rosszullét, ezt mondtam én is...:) amúgy télleg kezd nagyon elrugaszkodni a földtől a sorozatunk...lehet, csak azóta látom így, hogy olvasom a topicot?:)
Előzmény: pdia (8642)
Riddick Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8643
Azt nem értettem, hogy Vicacica miért nem a szalonjában robotol? nincsenek kuncsaftok? fel kéne futtatni azt a bótot, lenne benne lóvé...és olyan ruhában akart menni interjúra? hova? nyugdíjasok intézetébe?? Magdianyus fején meg megváltozhatna már az a fészek...bár, szerencsétlen, ahányszor csak Vicacicához akar menni, mindig elküldik...ő lenne a törzsvendég, nem?:) Az exnej hajviselet változata elég érdekes volt...sőt, a tárgyalás előtt IS göndör volt a haja, utána egyenes, aztán megint göndör...más bótot futtat fel a nő, miért nem Vicacicához megy szaszunt vágatni?:))
pdia Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8642
Sziasztok fanok!
Senkinek sem tűnt fel, hogy Zsuzsahood SEMMIT sem változott egy heti szépségkúra után? Se fogyás, se jó frizura (a meglévő egy iszonyat), se új smink, SEMMI!
Ha nekem csak egyszer lenne lehetőségem egy hetet eltölteni profik között úgy, hogy egyéb dolgom sincs, csak szépülni-épülni, hát nem úgy néznék ki, mint előtte, az fix!

Névválasztásról: teljesen mindegy, hogy honnan választod az elején a baba nevét. A lényeg, hogy az önkormányzatoknál (vagy polg.mest.hiv. - sose tudom) használatban lévő hivatalosan kiadott példányban is szerepeljen a választott név. Én is a Ladó-féléből választottam annak idején, mégis a kezembe nyomták a hivatalos kiadványt, hogy ellenőrizzem, hogy benne van-e, annyira hihetetlennek tartották...

Igen, a kismamák az elején mindentől képesek hányni. De ez nem annyira vészes...

zoorka Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8641
Jól hallottam Magdibanya beszólását Körtevilinek, a duguláselhárítónak címezve:
"Mit podeválsz itt összevissza?"???

Mi az, hogy podeválni? Még életemben nem hallottam ezt a kifejezést, mifelénk nem ismerik ezt a szót. Vagy lehet hogy csak félrehallottam??

egérke1 Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8640
Szerintem Looser-t mindannyian félreismertük. Ha jól emlékszem, csak ennyit mondott a lépcsőn lefelé jövet: "Az élet császára vagyok...."
Előzmény: FDuduG (8639)
FDuduG Creative Commons License 2001.02.14 0 1 8639
Azt hallottátok hogy Laca azt mondta, hogy "rendívüli pali vagyok".Elfelejtette hozzátenni hogy LÚZER!
FDuduG Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8638
Hogy akar SzaszunVica mellékállást, amikor főállásban se dolgozik?
Tildát legszívesebben bedobozoltam volna (a'la Tóték) a nyafizásaiért.
subika Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8637
csatlakoznék Tuzson-fantárshoz összefoglaló-kérésből kifolyólag, ugyanis tegnap én is lemaradtam, mint Danee a gruppenről...
Talan Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8636
Egy frászt, most jutott eszembe: Han Solo maga Triklopsz, miközben Clau pont őt várta valami étterem előtt, amiről beugrott neki, hogy a dolgoknak több neve is lehet Sági Rita álnéven ment eltávra stb.

Kérdezzetek csak, emlékszem én mindenre!!! :-)))

Előzmény: Talan (8635)
Talan Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8635
Nem túl nehéz feladvány. Ez akkor volt, mikor Anál, meg EtNo kimentek a Juharhegyre, oszt beragadtak kocsival a sárba.

Han Solo meg Malteros lehet, amint Clau-nál kutat.

Más. Van egy új névötletem Áki-nak: annyira pedálozik Busztinál, hogy a ló+pedál nyomvonalon akár KENGYEL-nek is lehetne becézni, nem?

Egyébként szerintem műfajilag az utóbbi időben (is) a statiszták viszik a pálmát. Nemrég 3eye volt szomszédja ("úúúúúúúúristen, mi van itt! hallottam én, hogy nagy a buli, de nem gondoltam, hogy ennyire"), most meg a doboz-hajtogatós, ladás ürge.

Ilyenkor vajon az operatőrt kérik meg, hogy ugorjon má' be, és a kamerát letámasztják a falhoz? Mer' ennyire szar szereplőket azt gondolnám, hogy keresve se lehet találni. Bár ha a mi kedvünkért csinálják, hogy legyen min röhögni, akkor dicséretes vállalkozás. Én speciel nagyon jól szórakozom rajtuk.

Előzmény: MacPhisto (8623)
bullseye Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8634
speciel engem így mindjárt jobban érdekel!
Előzmény: GarneTT (8633)
GarneTT Creative Commons License 2001.02.14 0 0 8633
"Én azt a kínai pasit nőnek láttam, a magyar csajt meg férfinak:-)))"

yovanna! nagy izgalmamban összetévsztettem őket :)))

Előzmény: freu (8629)
tuzson Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8632
Lenne valaki aki egy kicsit részletesebben leírná a mai részt, nem tudok addig lefeküdni míg nem tudom a fejleményeket.

Jó lenne hétköznapi nyelven fogalmazni, nem kell mindenáron cifrázni.
Szeretném érteni miről írtok ti itt most.
(pl. Dani átvágásának mikéntje)

Köszi

U.I: az "éreccségi" meg a "baly" nagyon duuurva

bullseye Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8631
Liutenant Alan Replay jelenti, az nem vót ám szálegyenes, inkább kócos kis ördögök vótak!
Előzmény: Törölt nick (8626)
LeifEriksson Creative Commons License 2001.02.13 0 1 8630
A NAP BESZÓLÁSA (by Magdianyus):

"Nem is a muzsikájáért csinálom"

(mikor KörteVilibá megkérdé, azért pumpálja vajon a lefolyót, mert el van dugulva??)

:-))))))

freu Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8629
Pláne hogy a BalekDani-nak van Mo-n a legnagyobb gengszter nagybratyója:-) Lehet, hogy az apjára ütött arra a nyálasra? Én azt a kínai pasit nőnek láttam, a magyar csajt meg férfinak:-)))
Előzmény: GarneTT (8619)
tuzson Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8628
Azt hiszem elég jól megtippeltem a felvétel idejét:
A három idősík :
1. a történet szerinti idő (ez most kb. július lehet, hiszen hoMIhi éppen most aludta át a szóbeli felvételijét)
2. a felvétel ideje (kb októberi felvételeket láthatunk, majd figyelni kell a kültéri jeleneteknél a fákat.)
3. adásba kerülés - napjaink

Hogy hogyan jutott eszedbe MacPhisto ennyire visszanézni???

Ez válasz Izé kérdésére is.

Előzmény: MacPhisto (8623)
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8627
Mondd már...megáztak útközben. És? ócsón jár fodrászhoz :-)
Előzmény: Törölt nick (8626)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8626
Az exfeleség haja a bíróság előtt még szögegyenes volt mire hazaértek Vicuskához göndör!!!!!!!!
tejbegrrr Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8625
Ha már az ember mindenáron le akar bukni az anyja előtt, legalább csinálja stílusosan! Mi volt ez a könyvdiszkontos, a szerzői jogot amúgy sárba tipró megoldás? Nevet az Akadémiai Kiadó által gondozott LADÓ-FÉLE Nagy Magyar Utónévkönyvből kéretik választani! Amúgy meg teljesen felesleges ez a para, nyilvánvaló, hogy a gyerek csak Géza lehet. Ha lány, akkor még Gizi, oszt annyi... :-)))
bullseye Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8624
Inkább a siketek intézete, mert a dumájától kinyílik a zsebemben az AK47
Előzmény: 81713 (8621)
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8623
A forgatás és az adásba kerülés különbsége: 4207-es hozzászólás, október 12-én forgatták a "bíróság" előtti jelenetet.

Miközben ezt kerestem, erre bukkantam:
OwenLúzer bácsi és BeruVica néni gondban vannak: nevelt fiukat szólítja a világűr és a korbács, pedig távol kell őt tartani SzadoKenobitól eztet mindenki megmondhassa. A szomszéd hülyegyerek, DaniBiggs azért osztja az észt ImiSkywalkernek.

Darth Anál az Endor bolygón dagasztja a sarat Leia Organával.Hirtelen megjelenik Tibo a mántenbájkos evok, és levágja a Sith(Mud) Lovagját 3000 birodalmi egységre.

Han Solo a nagymo(u)ff rezidenciáján kutat, de csak gyanúsan nagy mennyiségről szóló szénaszámlára bukkan.Választania kell, széna vagy szalma? Inkább megnyomja az off gombot Nokia lézerkardján.

Na ki emlékszik, melyik rész volt ez? :-)

Riddick Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8622
Nem is olyan rossz "nő" az a Tilduska, nem?:-) mókás volt az a mondat : "ami férfiak és nők között szokott történni"...vagy valami hasonló....gondolom, magára értette a nőt és Imire a férfit? :-))
81713 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8621
A Tilduska a placcon? Legföljebb, ha a Vakok és Gyengénlátók Intézete előtt strichelne...
dP
Előzmény: GarneTT (8619)
GarneTT Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8620
Tényleg ennyitől ilyen gyorsan hányingere lesz egy terhes hölgynek? Respekt a kismamáknak!
BTW, Eszter "HELLÓ KISMAMA!!!" köszönését valószínűleg csak a bisztró vécéjén ülő kliensek nem hallhatták...
GarneTT Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8619
ezt ecseteltem én is, bár én 1 perc/doboz sebességgel számoltam. még úgy se rossz pénz ilyen "nebulóknak" Tilda még a placcon se keresne ennyit... na yo, lehet.
Dani meg akkora marha, ha már 1x (feltehetőleg) azért kíséri el az autista (lada) palit, hogy nehogy lenyúlja őket, akkor miért ugrik be egy olyan 1xü cselnek, aminek "még egy csecsemő sem dől be"? ekkora balféket. Szerezzen már neki is egy csajt, aszt menjenek el 4en, csak ne parázzanak itt. nemigaz, hogy a suliban egy se bukik rá. na yo, lehet.

Figyeltétek? Első nemzetiségi szereplő a BK-ban! Kínai pali kínai újságot olvasva az udvaron, mellette magyar csaj.

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8618
Ne haragudjatok, de nem birom nézni most már második hete kontra barbit abban a zöldszínű, vagy milyen bugyiban.
Elég volt!
Vagy ne mutassák azt a reklámot, vagy mutassanak mostmár egy másik képet!!!
Riddick Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8617
Ha Kata igazán el akarta volna titkolni, akkor eltitkolja, hogy rosszul van....el lehet:) max. elzöldül a feje, de nem kezd el rohangálni a wc-re:).....a névutó könyvet meg egyszerübb lett volna a könyvespolcra a könyvek közé bevágni, úgyis annyit de annyit olvasnak a sorozatban...tutti nem kezdi el anyucikája a könyveket porolgatni:)....az a kombiné vagy mi a guberálónadrággal csúcs volt....
Tildának meg mintha ritkulna a haja nem?:) mikor megérkezett, akkora sörénye volt, hogy csak na...nem is csodálom, ilyen nagyanyus mellett:)
bullseye Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8616
Héé, éppen hogy vissza szeretne venni, látod, eddig többet keresett mint 700e, de most szeretne leszokni...
Előzmény: Törölt nick (8615)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8615
Jól megfizették őket...
Keresed a balyt?
Dakota te nagyon be lehecc lőve,
vagy csurgott az adrenalin nálad.
Előzmény: 81713 (8610)
81713 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8613
Ennyiért? Bármikor. Se felelősség, se alkalmazottak, se határidők... Mi kell még?
dP
Előzmény: lafnoteb (8612)
81713 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8610
Dobozolni akarok!

Kedves Kartácsak, az ifjak dobozolós munkáját lemértem. (Ramboimi és Danaszan) Nna, kérem a peremfeltételek:

Egy dobozhajtogatás = 10 Ft.
Ahogy néztem, egy doboz hajtogatása = kb. 10 sec.

Számolás:
Nna, most 1 perc = 60 sec, tehát 6 doboz, azaz percenként 60 Ft.

1 óra alatt - 60 perc - ez 3600 Ft-t jelent, egy laza 8 órás munkappal számolva: 28 800 Ft. Laza 20 munkanappal számolva nettó 576 000 Ft/hó jövedelmet jelent...

Ha egy kicsit ráhajtok, megvan a havi 700e. Nettóban.

Én dobozolni akarok! Most!

dP
PS: Mostanság se keresek sokkal többet.

ne0 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8609
OFF

Szia SHaron!

Nem tudom mennyi gyakorlatod van a Tasztal-nál, de azért ez nemigazán egy olyan chat ahová beülök egy órára, aztán jól eldumálunk...

Ha megnézed, van hogy akár 3/4 óra vagy több is eltelik, mire egy újabb hozzászólás érkezik, ide az emberek néha benéznek, elolvassák az új hozzászólásokat, megírják a válaszukat, és annyi...

ON

Előzmény: SHaron (8607)
SHaron Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8607
Köszi SIN! Megmentetted az életemet. Tudtam, hogy a Törzsasztalra kell jönnöm.
Sajnos most mennem kell, bocs, hogy ilyen hamar kiszállok, de már elég késo van én pedig elfelejtettem, hogy ma este van még egy kis dolgom. Most telefonáltak.
Remélem hamarosan újra tudok veletek csevegni, de azt is remélem, hogy az hatékonyabb lesz és nem csak SIN fog válaszra méltatni!
Üdv Mindenkinek: SHaron
Előzmény: SIN (8604)
Pétfürd Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8606
mifelenk Balekok kozt a neve eme muremeknek...
Előzmény: attus (8574)
SHaron Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8605
Na, mi van gyerekek? Utáltok? Senki sem akar velem csevegni?
Előzmény: SHaron (8602)
SIN Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8604
SHaron: Danit átvágták.
Misi beszélgetett Ákossal és Eszterrel (akik még mindíg nem békültek ki).Zsuzsa hazajött a szépségfarmról és rájött,hogy Kata terhes.
Előzmény: SHaron (8602)
SIN Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8603
bullseye: Szerintem úgysem szüli meg ha még az is.
Előzmény: bullseye (8601)
SHaron Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8602
Sziasztok,
Régi ismerosként visszatérek, bár én már közületek senkit nem ismerek.
Valaki röviden ismertetné, hogy mi volt ma a Barátokban? Sajna nem láttam.
Előzmény: bullseye (8601)
bullseye Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8601
ja, egyedül a TERHES VAGYOK felirathiányzott a homlokáról.
Előzmény: SIN (8600)
SIN Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8600
És tudtam. Tudtam,hogy nem adja oda a pénzt Daninak.(pedig nem vagyok médium)
Mit szóltok milyen ügyesen eltitkolta Kata a babát.
bullseye Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8599
SZVSZ egész jól áll naki, főeg, hogy most durcás kis macsa a szerepe...
Előzmény: Gyapot (8598)
Gyapot Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8598
Hi,

Miert van tEszter fejen kendo? Atfestettek a hajat? Kamaras Ivan szerepelt az europa expresszben szoke hajjal, de egy szinpadi fellepes miatt befestette a hajat feketere, s addig a filmben egy turulkozo volt a fejere teritve, mintha eppen hajat mosott volna.

Szoval mi a valodi ok? Mert a terep kendo nem all jol neki!

LeifEriksson Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8597
Ez a "Bíróság " felirat remek volt :-(((

nem rendesen kiírva hogy mittomén Fővárosi, Kerületi miegymás Bíróság

hanem simán "Bíróság"
király....

Talan Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8596
Hajjaj, ebbe beleszaladtam...

Én sajnos egyet sem láttam belőle, azt se nagyon tudom, hogy mi az, csak a cím ismerős volt valahonnan (ezek szerint a TV újságban láttam).

És nem tudom, miért, de mikor Dani fejére ránézek, mindig ez a cím ugrik be. Mintha tartana néhány mogyorót az arcában... (Vagy tényleg? :-)))

Előzmény: bullseye (8595)
bullseye Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8595
Off
Na végre egy szakértő! Nem lett ez félrefordítva? Alvin nem az egyik mókus eredetileg? Merthogy úgy emlékszem a sorozat címe The Chipmunks, és ők Alvin, Simon, Teodore - tü tü tütütütü tütütütütü tü!
On
Előzmény: Talan (8590)
izé Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8594
Könyörgöm, mondja már meg valaki, hogy milyen hónap van a BK-ban. Mert ugye Mihály kb. karácsonykor érettségizett, most meg felvételire készült. Nem jött össze. Szóval eddigi, még csak elméleti tapasztalataim szerint éreccségi után sacc 1-2, max három héttel van a felvételi...
Nemdebár?
Akkor most milyen hónap Barátoknál?
Avagy pótfelvételi?
wins Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8593
Most talaltam aproNeten:

23.) CD írást vállalok hozott CD- re, darabját 200 Ft- ért.

--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Budapest Feladás dátuma: 2001-02-10
Feladó: Novák Csaba Lejárat dátuma: 2001-02-20
Telefon: Nincs megadva
Ár: 200

24.) Gimnazista diák gépírást vállal, megegyezés személyesen, a szövetől függően.

--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Budapest Feladás dátuma: 2001-02-10
Feladó: Novák Csaba Lejárat dátuma: 2001-02-20

SIN Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8592
Kérdés:Vajon mi lesz Danival?
(A.) Elrabolja a dobozos muksó.
(B.) A következő kanyarnál kidobja a kocsiból.
(C.) Kifizeti a pénzt.
Zsóficica:Misi borostája? Hát nem is tudom.
Ha így bement az egyetemre, nem csoda,ha nem veszik fel,de hát mit várunk attól aki egy kissebb piázás után nem bír hazamenni.
egérke1 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8591
:-))))))

OFF

Már azt hittem elmentél valamerre, vagy ágynak döntött valami betegség. :-(

Nem hallottam felőled ezer éve...

Előzmény: Talan (8590)
Talan Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8590
Engem egyébként Danaszan zavaróan emlékeztet az "Alvin és a mókusok" egyik címszereplőjére - és nem Alvinra.
Előzmény: kataLIN (8586)
egérke1 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8589
ha nem is sértett dúvadként, de mindenképpen ez a terve...
Előzmény: David22 (8587)
_Ember_ Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8588
Köszi az infót Tyb, mindjárt felhívom a Közgázt, gondolom akkor ezek még ilyenkor is bentvannak, aztán 5-6 másodperc alatt megérdeklődöm a felvételi követelményüket, az egyetem távlati struktúráját, a lehetőségeimet, aztán úgy 10mp alatt végzek az egésszel.:-))))
Irány a Közgáz!
Előzmény: Tyb (8583)
David22 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8587
Valaki világosítson fel, mi az a "buffalos". Oké, létezik Buffalo cipő, holdjáró. Ez valamilyen társadalmi réteghez való tartozás szimbóluma ? mondjuk baszott drága :)))

Hááát senki se gondol amúgy erre:
Míg Dana az átéemnél van, a kis micatilda megint rányomul Imhére. Aztán Dana jön vissza, és meglátja őket, és sértett dúvadként elmegy/szíjat hasít imi hátából...

ÉS MÉRT KELLENE FOGADNI A SZÉPSÉGFARRÓL HAZALÁTOGATÓ COW ZSUZSÁT DANINAK ? EZ LEGALÁBB AKKORA BAROMSÁG, MINT MAGDINAK SEGÍTENI TAKARÍTANI - KB. MINTHA MONICÁNAK AKARNÁL SEGÍTENI UGYANEBBEN. (FRIENDS!)...

D.:

kataLIN Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8586
az egész Dani derültségre ad okot.
úgy, ahogy van. cakk-pakk...
Előzmény: subika (8585)
subika Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8585
ha már ruha és egyáltalában nem OFF: azért Danee úttörőkori kinőtt nacija sem utolsó látvány... főleg a belőle kilógó két nádszál ad némi okot derültségre!
Előzmény: lolka_bolka (8584)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8584
OFF
De azert erdekes, hogy ennek a korosztalynak a divatja. Nem mindenki egyforma, van aki azert mert bejon a zene, van aki azert mert a tobbiek, van aki nem tudja, van akinek a ruha tetszik es meg sorolhatnam... Altalaban kinovik, aztan egy-ketto ugy marad...
ON

Lolka

Előzmény: kataLIN (8582)
Tyb Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8583
>Ákos kb. 8 másodpercet telefonált, ennyi idő alatt egyből fölvették az egyetemena kagylót,
kapcsolták a tanulmányi osztályt, és ezek után még instrukciókkal is ellátták. Én nem tudom melyik
egyetem volt ez, de szeretnék oda járni, nálunk ugyanis ez kb.60 órás procedúra.

A sztori szerint Misi a Kozgazra jelentkezett.
Ugyhogy Ember, még mindig nem késo leadni a felvételi kérelmet!
Szerintem ezt a jelenetet a BKE Marketing Tanszéke finanszírozta... :-)
Előzmény: _Ember_ (8548)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8582
OFF
egyszerű divat lett ebből is.
ti is tudjátok, hogy semmi olyan nincs Tilda gondolkodásában, ami különbözne egy hatévesétől.
ON
Előzmény: trophy (8581)
trophy Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8581
OFF
Rossgeller! Szerintem ők sem tudják mi ellen lázadnak, csak az annyira marha jó!
ON
Előzmény: rossgeller (8577)
subika Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8580
kicsit OFF: épp most pörgettem át újra azt a kb. 20 db. fényképet, amely a BK szereplőit ábrázolja és el van látva (a macska meg fel bír lenni mászva a fára) kézjegyükkel...még a klasszikus felállás (Hiszti, Steve Cs., GézenGéjza, stb.). Bennfentes forrásból...

ON

rossgeller Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8579
Asszem ez a borosta dolog legalább olyan, mint Magtalan hipertér-ugrása, amikor 3 ízben volt rövid-hosszú-rövid stb. haja 5 perc alatt.Bizarr.
_Ember_ Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8578
Lehet hogy Neked van igazad, az biztos, hogy valami nem stimmelt.
Előzmény: tuzson (8573)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8577

OFF
Kevéssé...asszem a buffalo alkalmatlanná teszi viselőjét fotoszintetizálásnál bonyolultabb dolgok véghezvitelére.Nem, nem utálom az alterosokat, te kis harcos rendszerellenes, csak nem értem meg őket.De ha elmagyarázod, hogy mi ellen lázadnak, és virágos cuccok miben segíthetik a lázadó vállalkozást, szívesen revidiálom a véleményem.A qtyatestű blabla pedig a csajra vonatkozott.Mégegy andvari,hjajj...
ON
Előzmény: Surf (8564)
sélli Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8576
Szorresz-bocsesz, nem akartam okosítani (de nem szoktam nézni a Gálvölgyi show-).

Más: Most kaptam egy sirály Barátok közt-re oly jellemzö (föleg Gyufafej-Tildi-Danás) e-mailt. Akit érdekel, nyomjon egy mélt, átküldöm.

Előzmény: attus (8574)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8575
haza is vittem - a széket.De tényleg
Előzmény: bullseye (8540)
attus Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8574
Az "Anyátok közt" Gálvölgyitől ered, kb. másfél-két éve a Gálvölgy show-ban parodizálta ezzel a címmel a sorozatot.
Előzmény: sélli (8572)
tuzson Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8573
Nekem meg éppen az tűnt fel, hogy amikor hoMiról elkezdte Berci nyalogatni a kutyacsalit egyáltalán nem volt borostás, aztán miután kirúgatta magát a felvételiről, a kapualjban már borostásan nyomatta depis dumáját Hofferhammernek.

Előzmény: _Ember_ (8569)
sélli Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8572
Nem is Gálvölgyié a beszólás, én már 2 hónapja hallottam, és akkor sem volt már a legfrissebb.

De találó!!!

SZVSZ lehetne Lúzerek közt is a cím, az még jellemzöbb lenne.

Előzmény: jee_c (8571)
jee_c Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8571
>A sorozat címe ßarátok közt. Nézd csak meg jobban.

:-)) Jól szóltál!, Amúgy + szóba jöhet még: Parajok közt, illetve Gálvölgyi maestro megfogalmazásában: Anyátok közt. A szereplok a viselkedésük alapján ezen sorozatban játszanak.

Előzmény: Geitenbeffer (8558)
tig_ris Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8570
-Hmm...hallo.... Hoffer József vagyok, a fiam Hoffer Mihály megbetegedet..öööö...
degagyi...
én még arra is gondoltam, hogy az öreg Hoffer mégis betelefonál, aztán lesz bukta...:)
_Ember_ Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8569
Csak azt nem tudom, miért lesz valaki borostás, ha előző nap berúg, és miért tűnik el a borosta, ha hazajön? Ugyanis Mihállyal ez történt.:-)))
Én meg azon gondolkodám, hogy Daniszan lelép a pénzzel és elmegy kirándulni-egyedül.
Előzmény: sélli (8563)
subika Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8568
ne bántsd, viszket neki...
Előzmény: odibaby (8567)
odibaby Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8567
Megfigyeltétek, hogy eddig nem voltak konkrét értékek említve, az elmúlt pár részben meg több is: albérlet ára, 300000 Ft-os telcsi számla, 5000 Ft-os dobozteljesítmény, stb. Csak nem tudták kikerülni!
Tildát meg vágja mán' pofán valaki, mert ha még egyszer elkezdi húzkodni a száját, én kiugrom az ablakon! Meg hogy menjen mindenki külön kirándulni Simivel, mert akkor kétszer is elmegy! :-) A végén még valami bi-szál is bejön?
subika Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8566
erről jut eszembe: Tilduci mitől lett volna ragacsos? ugyanis, ha jól láttam, ezeket a dobozkat szimplán csak hajtogatni kellett és NEM ragasztani...!
Előzmény: mrvercotti (8565)
mrvercotti Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8565
A tegnapi rész címe: Tóték közt
Surf Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8564
Rossgeller: BAj szerinted, hogy a tilda alteros?
te Buffalos vagy?
Előzmény: sélli (8563)
sélli Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8563
A Doboz Ragasztó Gmk Simi vezetésével, megkezdte áltásos tevékenységét. "Döl a lóvé" felkiáltással belevágtak a munkába, de iziben. Persze Tildi tüntetöleg két újjal fogta meg a dobozokat, nehogy ragacsos legyen az ujja.

A nagy serénykedés közben felvetödött a már 2 hete megoldhatatlan kérdés:"ÉÉÉÉÉS mikor megyünk máááá kirándulni???!" Dana beint, hogy Zsuzsahodd feladva fél-láb kalózkapitányné szerepét a konkurens csatornán futó sorozatban visszatér az erobik táborból. Tildinek a másik nap nem jó mert sürgös takarítanivalója támadt Magdinkával (szerintem csak új ruhákat akar megint veteni magával), Simi meg persze azért nem tud jelen lenni, amikor a többiek, mert a mütét árát akarja 5000 Ft-onként törleszteni és dolgozni kell. Az "elfoglalt" ifjúság miután készen lett a dobozolással bepakolja a "szöveget abszolút a kinti súgóról olvasó" bácsi kocsijába aki mit ad Isten nem tud fizetni nekik.

Dana amolyan jó szamuráj módjára felajánlja, hogy majd mutatja az utat a bankautomatáig. (Szerintem vagy kilöki Danát a köv. részben, vagy leüti vagy megveri vagy váltásgdíjat követel ére. Tisztára amikor Gabi lenyúlta a kis banditát!!!)

Lúzer megjobban tetézi vesztes létét, felajánlja, hogy majd ÖÖÖÖÖ (egymaga) rendbehozza a szétbarmolt lakást (na jó, némi Hoffer segítségével, mégis csak ö a SZAKI), hogy ezen is pénzt spóroljanak. Erre külön befizetek. Vitza ismét gondolkodik, hogy elmegy timkóeszterhez mellékállásba dolgozni este 8- reggel 6-ig. Lúzer magára hagyja a töprengéssel és elindul egy gusztustalan piros nyakkendöben elválni. Végre.

Miután a háttérben feltünt leveses néni, gyanítani kezdtem, hogy Berci amolyan vadászkutya elemekkel megáldott eb lévén megtalálja a mi kis hösünket. Pesze így is lett. Mihónk 3 napos borostával a fején, gyürött, foltos ingben kóvájgó fejjel felébredt Berci nyalogatására. Bepánikolva kérdezgeti a pontos idöt levesestöl, aki bemondja 10 óra 10 perc, 30 másodperc. Mihi az 1000 méteres síkfutás Olimpiai rekordját megdöntendö elrohan a szóbeli felvételire...

Miközben Táltos és Seszter hiába gyözködték a Meggyözhetetlen Horrerminátort, betelefonáltak az iskolába, hogy exkuzálják Mihót, aki sajnos beteg és nem tud mejelenni a felvételin. Mihi pesze eröl mit sem sejt, és mejelenik a felvételin ahonnan páros lábbal rúgják ki. Földig lógó orral, brutál fejjel tart haza, mikor is összefut szívtelen faterral, aki "Hová süllyedtél kisfiam?" felkiáltással fogadja. bla-bla-bla csöpögös, szinte megríkató utolsó 1 perc: "Nem is akarok a kívánalmaidnak megfeleni!"- Mihi, "Még jó, hogy Anyád ezt nem érte meg!"-Hoffi....

FDuduG Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8562
Figyeltétek Danaszant :

" a nyüves hátaddal??" Ez rendesen beszólt Rambókának nem ?
A dobozok nem Mekdöncis dobozok voltak ?
Laca meg mit maszatolt az ajtón?

zoorka Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8561
Valaki legyen kedves összefoglalni a tegnapi hepöningeket mert sürgős kocsmáznivaló okán lemaradtam róla, igaz Nook?
subika Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8560
hát, ha Simin múlik, Tildus az életben nem lesz ragacsos...inkább kiütéses Danee bajuszától...

Mihók e'ként király volt tegnap, ahogy az öreg Hoffer arcába vágta a tutit. Végre...Rúgjuk fejbe Hoffer Józsit!!!

Előzmény: bullseye (8553)
subika Creative Commons License 2001.02.13 0 0 8559
ezek szerint a lényegre már te is rájöttél...
Előzmény: Hatsepszut (8554)
Geitenbeffer Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8558
Szerintem te félreolvastál valamit.

A sorozat címe ßarátok közt. Nézd csak meg jobban.

Előzmény: Hatsepszut (8554)
hajnalpír Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8556
ssszzzz Na úgy legyen, ahogy ma csak hajtogatni
kellett ragasztó nélkül:)))
És mielött elfelejtem: azt is mondta, (a Tildácska)
lebiggyesztett szájjal, hogy az ő annya 25 ezret egy
délelött alatt elkölt. Azannya!
Közben szipolyozza a nagyit:))
Előzmény: bullseye (8553)
Hatsepszut Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8554
Sziasztok!!!
Igaz, én csak tavaly novembertől nézem a BK-t rendszeresen, de valaki igazán megmagyarázhatná a sorozat címét. KÖNYÖRGÖM, MIÉRT "BARÁTOK KÖZT" ??? A zene szövegéről már nem is szólva... Az általam látott részek mindegyik csak ellenségeskedésről, meg egymás alá tevésről, meg ehhez hasonló dolgokról szóltak. Mindenről, csak barátságról nem. Akkor miért BARÁTOK KÖZT???
bullseye Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8553
Namost Tildácska érthetően megmondta, hogy ő nem akar undor-raqgacsos lenni a dobozolástól. Inkább menjenek kirándulni ketten, ő attól szeretne ragacsos lenni...
Előzmény: hajnalpír (8552)
hajnalpír Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8552
Fiúk tényleg! Csináltatok már ilyet, hogy a barátnőtök
ügyfelének, régi barátjának így beszóltatok? Egy vacak csokor
virág miatt...Nem a 11 évesek véleménye érdekel.:))
Ez a Tilda meg dugig van empátiával az már biztos. 5x
magyarázták el neki, hogy no lóvé és bajban a Vicuska, de csak
nyomja hogy kirándulni akarok, kirándulni akarok. Mint egy debil.

GarneTT Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8551
ez az... én kiváncsi lettem volna azért arra a bulira, ahol az eddigi angyal misike egy vadidegen társasággal elindul bulizni, ahol a sárga földig issza magát és mindezt a felvételi napján. Egy "party animal"-nál én ezt elhinném, de egy ilyen szentköcsögnél...:)
Előzmény: bullseye (8550)
bullseye Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8550
Szerintem jókisfiú csak ilyet tehet, hogy bemacsuljon. Más kérdés, hogy minek macsul egy meleg, akkor menjen bőrszerkóban a kék osztrigába, az olyan jó sztereotíp...
Szóval mire gondolt? OK, vizsga előtti este én is inkább lezítok, hadd ülepedjen az anyag, DE. Szóval még véletlenül sem kezdtünk inni. Amúgy sem vótunk nagypiásak, de ha valaki hazatántorog, alszik 6-8 órát, zuhanyzik, átöltözik, stb. MI A FENÉT KEZD A MÁSNAPOSSÁGÁVAL??? És ez pont mihálykának nem jut eszébe, aki egyébként oly gondos és kiszámított...
Előzmény: zsóficica (8547)
GarneTT Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8549
ez már nekem is régóta feltünt, hogy az ajtók kifelé nyílnak, ez azért elég ritka, főleg belvárosi lakásokban. milyen nevetséges, amikor jön valaki, és "kilökik" neki az ajtót...

Kölkökl meg nemtom, mit ugrálnak, 10 Ft egy ilyen kis semmi dobozért, amit 1 perc alatt összedobnak, rohadt yo pénz! napi 5 rongy k*rva yo fizu! ezek meg itt ugrálnak. azt hiszem venni kéne egy expresszt :))))

Eszter meg hogy ott strázsált az ajtóban fejkendővel a kobakján, hogy amikor jön a Paci, egyből kiugorhasson elé!

Előzmény: tuzson (8533)
_Ember_ Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8548
Megint kötözködhetnékem támadt....
Honnan a picsából szerezték ezt a Lada-kombis esőembert??? Valami bűnrosszul játszott.
Másik dolog:Ákos kb. 8 másodpercet telefonált, ennyi idő alatt egyből fölvették az egyetemena kagylót, kapcsolták a tanulmányi osztályt, és ezek után még instrukciókkal is ellátták. Én nem tudom melyik egyetem volt ez, de szeretnék oda járni, nálunk ugyanis ez kb.60 órás procedúra.
zsóficica Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8547
Mostmár én is láttam hírességet:) A Tildát. A Westendben. Tényleg alter cuccokban nyomul (virágocskás martens, virágocskás trapéznaci, hozzá hosszú szürke szövetkabát). De amúgy helyes csajszi.
SIN: Az Eszter nyomi kendőjére gondolsz? Szép...
És mi a véleményetek Misi borostájáról? Esküszöm, mikor közelről vette a kamera, még az ital (és a róka) szagát is érezni véltem. De azért nagy hülye, hogy jókisfiú létére pont a felvételi előtti este megy el bulizni. az viszont szép volt, ahogy megmondta a frankót a faterjának. hajrá.
Geitenbeffer Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8546
Szerintem Nemcsák Károly fogja játszani a hirtelen felbukkanó Hollai Julcsit, aki már az óvodában elcsavarta MagtalAndrás fejét.

Közösen visszaemlékeznek majd a szép időkre, milyen jó is volt beleülni a búgócsigába, etc.

MacPhisto Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8545
Aki majd úgy leüti DaniSzant, mint a huzat.
Olyan lesz mint egy Bud Spencer film: Danika leáll kungfuzni, oszt kap egy oltári nagy parasztlengőst :-))))))))))
Előzmény: lafnoteb (8544)
bullseye Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8543
Ja, de jó poén volt a tájszólással *szakodni! Hány embert sértettek meg ezzel, 1-2 milliót? (pl. engem is, pedig max. viccből van tájszaulásom a szőke kaulával...)
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8542
*rvara szeretnék én is ilyen nehéz melóval milliókat keresni, mint a Bárányi fívérek.
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8541
A "furgon" egy Lada kombi! :-)
bullseye Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8540
Hát, nem mintha nem lennék fülig a munkában, de ha kell egy náthás és morcos ganxta, arra jó vagyok! Csak adj némi infót, mert nekem nincsen tele a textem.
Hja, ha én Verebes padjában ülhettem volna - haza is viszem...
Előzmény: rossgeller (8511)
SIN Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8539
Mi a véleményetek Eszterről?
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8538
hm, kemény fiú ez a miklós
rossgeller Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8537
Szvsz. kutyafejű kecsketestű gnómról van szó...és még esze sincs.Ráadásul még alter is,khm,érdekes.
Előzmény: lolka_bolka (8536)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8536
fekete hasitott bor ???
pvc kabatot a kis luvnyanak, legalabb passzoljon a tobbi cuccahoz, meg a fejehez...

Amugy jo csaj ez a tilda, ha mas lenne a teste, lehet hogy megerne lecserelni a fejet .)

Lolka

Előzmény: sélli (8535)
sélli Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8535
Magdi "zsírúj" télikabátjáról nem is beszélve!!!

Kíváncsi leszek Tildi lila-szörme vagy fekete hasított bör télikabátot sír ki a nagyszülöktöl. Merthogy egy "rendes ronagya" sincsen. Állítólag!

Előzmény: tuzson (8534)
tuzson Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8534
trophy írta:A felvételek nem többhónaposak, hanem egy évesek, tehát, amit ma látunk, azt közel egy éve vették fel.

Ezt maguk a szereplők cáfolták. Nemrégiben írtam arról, hogy a Reggeliben Nyúlszáj Bali és NimfoTilda beszéltek arról, hogy mikor kerültek a sorozatba.
Szeptembertől forgatnak rendszeresen, tehát olyan 5 hónapos csúszásban vannak.

A felvételek között tartottak nyári szünetet, ekkor változott meg a fiatal csajszik hajviselete.
Májki is olyan barna volt, pedig a sorozat szerint csak tavaszodott.

A három idősík :
1. a történet szerinti idő (ez most kb. július lehet, hiszen hoMIhi éppen most aludta át a szóbeli felvételijét)
2. a felvétel ideje (kb októberi felvételeket láthatunk, majd figyelni kell a kültéri jeleneteknél a fákat.)
3. adásba kerülés - napjaink

Azért ez így elég zavaró.
Kíváncsi leszek, hogy a decemberi felvételeknél, amit mi majd április végén láthatunk , milyen lombhullást fogunk látni .... :-O

Előzmény: trophy (8532)
tuzson Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8533
Ha a Csömör (!!) Csillát hat hétig gipszben tartják, akkor hónapokra kiesik a sorozatból.
Persze kérdés, hogy ki is fogják írni erre az időre, vagy úgy írják át a szorit, hogy járó gipsszel még szerepelhet.
Pl. az egyik fitness edzésen is eltörheti a lábát, tök életszerű, civilekkel is megesik...

Egyébként feltűnt nektek, hogy a Looserék szinte soha nem beszélnek a Csaba gyerekről?
Se egy telefon, se egy levél, se egy sms, semmi!

Akit kiraknak a sorozatból annak annyi.
Elment ugye a Luca, és soha senki nem emlegeti.
Nem is emlékeznek rá. Még az állítólagos volt barátnői sem. Hulla.

Most már a Csurgópistáról is elfeledkeztek.
Persze, úgy kell neki, mi a francnak ment el!

A Sági Rita is csak addig kellett amig a Klaudia vissza tud kerülni a bizniszbe. Pedig hogy fogadkozott a börtönben, hogy így meg úgy.
Én kezdtem félni Májki helyében :-)

Vicuséknak meg szerintem nem nagyon kell agonizálni, Magtalan úgyis lakást keres, majd a Berényi kft szépen felújítja!!

S ha már lakás! Nem állom meg, hogy ne tegyem szóvá: a Magtalan lakása, a Zsolti fiú lakása ajtaja kifelé (!!!!!!!) nyílik.
Én nem ismerem a magyar szabványt, de ha ezt lehet, akkor az hülye aki így építtette be.
Persze egy építészmérnök ilyen apróságokra már nem figyel.

trophy Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8532
A felvételek nem többhónaposak, hanem egy évesek, tehát, amit ma látunk, azt közel egy éve vették fel.
Előzmény: pdia (8526)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8531
Jobb lett volna, ha magtalan vitte volna aklinikára és amúgy paradicsomszálló-módra belehajtanak egy szakadékba, ami a tengerbe vezet(BK mód).
Előzmény: sélli (8528)
Nookie Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8530
Áááá,sokáig már nem tudják Bandikát elnémítani és akkor majd kimondja azt a szót,amit egy normális gyerek már kb.1 éve tud: anyu,vagy mama vagy ilyesmi...:)))
Tényleg,miért nem beszél az a gyerek?!
Előzmény: egérke1 (8529)
egérke1 Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8529
Mivel ugye több storyliner dolgozik, lehet, hogy Zsuzsahood-ot egyszerűen elfelejtik visszaírni a sorozatba...
(van még remény)

Előzmény: sélli (8528)
sélli Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8528
Nekem tutira nem hiányzik. Egy hisztérikával kevesebb! Ha tudnám hol lakik, még a másik lábát is eltörném!
subika Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8527
fogjuk?
pdia Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8526
Zsuzsahoodnak most tört el a lába. A felvételek több hónaposak. Ergo: később is fogjuk őt még hiányolni, de most visszajön (gondolom).
Előzmény: iLane (8525)
iLane Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8525
Zsuzsa labtores miatt van felreallitva??? Akkor mar csak azt nem ertem, hogy a storylinerek honnan tudtak, hogy el fog torni a laba? Ha jol emlekszem legutobb meg 2 labon tavozott...
Előzmény: sélli (8512)
nori Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8524
kösz, én is ezt írtam csak elszállt a nagy kíbertébe
Előzmény: attus (8523)
attus Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8523
Magenheim Flóra = Nicsovics Franciska
rossgeller Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8522
íííí-wrong.
Sélli meg lassú...
Előzmény: nori (8521)
nori Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8521
Franciska
Előzmény: sélli (8520)
sélli Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8520
A legkisebb Mágenheimet FANNY-nak hívják!!!

(ha jól emléxem, vagy Flóra, vagy az az igazi neve?? valami Fö betüs az tuti!)

Előzmény: subika (8517)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8519
FLÓRA egy óra fejhasadás után
Előzmény: subika (8517)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8518
Jaj.
Most legalább két hétig nem fogok BarátokKöztet nézni, mert valami stúdióban valami együttessel valami lemezt veszünk fel... :-(
Net viszont él, szóval plíz, napi összefoglalókat kérek...
subika Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8517
ja, és Alma lenne KörteVili főnöke a presszóban, Kutya lenne a főházmester, a Dalnok időnként jókat ordítozna Hofferminátorral, Danee és Simi dobná Tilducit és ráhajtana a legkisebb Magenheimre (dögöljek meg, nem jut eszembe a neve!), Leslie P. Looser felfogadná Kéri Gusztávot adótanácsadónak, Májkl összeállna Dezirével vmi irgalmatlan nagy buli kedvéért, Magtalan hatalmas zöld mezős projekteket (kéretik betű szerint kimondani!) bonyolítana Jánossal, Julcsi összeveszne Kakával Géjza miatt (fontos kapocs!), esetleg cexuális tanácsokat osztogatnának egymásnak tapasztalat okán, stb.

Baromi sötét jövőkép!!!!!!!! Akkor inkább a Wild Angel...vagy az Aktuális...

Előzmény: lolka_bolka (8514)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8516
Attól, hogy az utóbbi 10 évben ő taki volt...szvsz. jobb lenne:nóra, kávét?
És jött a Tenkes Kapitánya...

Nemcsák Feri is érdekes lesz.
Sélli:teletext 759. oldal Én megyek.
Ja, és én igenis büszke vagyok, hogy ilyen emberek helyén rosszalkodtam.Grrr

Talan Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8515
Nem beszélve arról, hogy HoMi végre megdöfhetné pl. Csonka Pici-t. Eggyel több kisimult arc...
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8514
Az szep lenne, mar latom is magam elott a kepet, mikent Nora es Miki a bisztroban iszogatjak a cappucinot, majd Miklos egyszercsak eloveszi a mobiljat es...: "Egy taxit szeretnek..." s ket perc mulva belep Zenthe Ferenc: - A taxi eloallt!

De szep is lenne ;)

Lolka

Előzmény: sélli (8512)
nori Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8513
ÉS EZZEL TE DICSEKSZEL!
sélli Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8512
Én is megyek. Katát meg Tildit simán lenyomnám. Ha hisztis jelenet a beugró, akkor tuti bárki bejut.

A Szomszédok-BK fúzióval kapcsolatban: Nemcsák Károly mint szeretö...??! (ma olvastam) Vágási Ferkó french lover szerepkörben. Még a hideg is kiráz a gondolatra! Ennyire nem eshet a színvonal!!! Jóhogynem már Familia Kft-böl hozzák Szép apukát lovernek!!!

Egyébként újabb 10 pontos kérdésem van: Zsuzsahood ugye törött lábbal fetreng. Egy lábtörés 6 hét gipsz, ami BK idöben mérve a duplája de inkább a triplája. Jövöre Zsuzsával, ugyanitt??

rossgeller Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8511
Asszem a Madách Imi Gimi a legsirályabb.Mi nem RambóImit adtuk a szinészetnek, hanem Gálvölgyit és Verebest.Egy padban ültek én meg az ő padjukban ültem 4 évig.Asszem megyek a szereplőválogatásra.Bullseye, nem jössz?
Előzmény: bullseye (8496)
ABSENT Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8510
hát, sztem sosem a realizmusáért szerettük ezt a sorozatot :)))
Előzmény: lolka_bolka (8508)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8509
A szombat esti Galvolgyi Show utan szabadon:
szoszmot-pepecs
Csak logna mar ... :)

Lolka

Előzmény: Talan (8506)
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8508
Kep: Looser L. es Vic ulnek a bisztroban, elottuk egy-egy hatalmas szendviccsel megrakott tanyer, es egy-egy kv, es talan narancsle is(?), reggeli gyanant, majd Laca elrohan, hogy ha most nem mutatja meg nekik, hogy idoben kell befizetni a lakbert, akkor elszemtelenednek ezek a suhancok...
Felall, es elrohan ez ugybol kifolyolag, majd Vicus is felall, odamegy a pulthoz, es rendel meg egy kv-t. Ha mondjuk egy kv 100Ft, es egy szendvics legyen 250, meg mondjuk egy narancsle 120, (de akkor en meg 5 evvel ezelott elek) akkor az egesz ceh 1040, es Vicus ivott egy kavet. Nem semmi, en azt hittem folyamatos anyagi problemakkal kuzdenek, arrol nem is beszelve, hogy miutan megtudta, hogy szet lett verve a lakas, legalabb egy uveg bort lenyomott, ami egy ilyen bisztroban szinten legalabb egy ezres.

Lolka

subika Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8507
talán Ganxsta Danee...
Előzmény: Talan (8506)
Talan Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8506
És Danaszan? Szerintem ő vitte a pálmát, mikor Ramboimi otthoni munkáját írta le:

"á la Doktor Pepecs-Mepecs. Itt fog GÁLYÁZNI a CSÁVÓ egész nap az asztalnál!"

Közben gesztikulációk á la MC Hammer.

szvsz verhetetlen volt!!!

subika Creative Commons License 2001.02.12 0 0 8505
Sexter azzal a fejkendővel bebiztosította magát az esetleges sikertelen felvételi utánra is: ő lesz Magdianyus...!
nekrofil Creative Commons License 2001.02.11 0 0 8504
vagy csak pedo
Előzmény: Chris Kiki (8503)
Chris Kiki Creative Commons License 2001.02.11 0 0 8503
Ma lattam Magtalandrast a pecsaban. Annyira nem lehet magtalan, mert egy kiskolkot vezetett kezenfogva :) Persze lehet, hogy a baratja gyereke volt...
bonnano Creative Commons License 2001.02.11 0 0 8502
leathatnák tömöritve is a heti anyagot 6 perces változatban vasárnap 0235-kor
Előzmény: nekrofil (8501)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.11 0 0 8501
mer akkor lemaradnek egypar reszrol:)
de lehetne valami brutal idopntban (reggel 9-11), egy ossztomb, a heti osszes resz lezuzasa
Előzmény: Pétfürd (8500)
Pétfürd Creative Commons License 2001.02.11 0 0 8500
miert nincs hetvegen Balekok kozt?
bullseye Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8498
Erre nincs bocsánat, kérlek. Egy intézmény mely oly nagyságokat adott a világnak, mint Imi, vagy jómagam... :)))
Előzmény: lafnoteb (8497)
bullseye Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8496
Vörösmarty Mihály Gimnázium. És még rulez is!
Előzmény: lafnoteb (8494)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8495
jeah, kiralysag hogy a tokcsoro LuzerLacakek fattya (imi) meghivja reggelire a 10 legjobbepiteszdinasztiafateromafotervezokungfuscsavot, azonkivul laca is lennt sorozik vilibanal, persze 1 korty utan elrohan
Előzmény: lafnoteb (8494)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8493
off
nincs meg valakinek ez az aktuális?Fel kéne az én napomat is vidítani...
Előzmény: lolka_bolka (8465)
GarneTT Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8492
vagy magyarosan: Lúzer K(hérlek). László
Előzmény: subika (8463)
bullseye Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8491
Az cool lenne! Amúgy Imi nagyon kiborul majd, ha meglátja Eszti kommandós fejkendőjét, merthogy ő kb 50-szer macsóbb a srácnál...
Emlékszem eccer bent vótunk a VMG-ben és újságolta a srác, hogy BK tag lesz. reakció: Misi fiúja? Előbb utóbb bejön. Lányoktól fél, hülye, affektál, (szőke!!!!)
Előzmény: lafnoteb (8490)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8489
Számításaim szerint ez mindössze 100 hónap/8 év 4 hónap.Asszem ez reális.Hogy lehet vki ilyen gyökér 17 évesen, komoly kommandós és vietnami-hadifogolytábor háttérrel?
Előzmény: _Ember_ (8482)
Dave22 Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8488
Mátyás-Király-téri Pszichó

Feltűnik a színen Patrick "Robi" Bateman, a yuppiekirály. Tökéletesre edzett hasizmát csak sejtetni lehet, de feltűnik előttünk libresse invisible nélkül szkvassoló, vitorlázó, hóembert építő Bateman képe. Bateman kihasználva a picai űrt nyugatról hazatelepülve most helikopterekkel foglalkozik. Egy modellboltja van a belvárosban. Esténként a Dorsia bisztróba jár, törzsasztala van, vízjeles névjegykártyája, és napraforgót is tud 6210-esén wapon rendelni Nórának. Egy illegális undergorund boxklub vezetője, de rről nem szabad beszélni...
Bateman nem létezik. Csupán Miklós rémképeinek - egy potens embernek - testet öltött formája.

David.:

bullseye Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8487
Nono, nem is kell, hogy Nóri másba szeressen, elég ha Májkl féltékenykedik ezerrel, máris gyün a szakítás.
Előzmény: freu (8486)
freu Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8486
Ezek az Ali-k nem tudják hogy milyen az igazi szerelem, vagy mi? Nincs 1etlen1 jó szerelmespár se a s(t)oriban, olyasmik akik legalább egy hétig szeretik egymást csikágó nélkül:-( Hogy jött be a képbe az új mácsó, a helikópáteres? A Nórika nem már hónapok óta megvesz a Mikiért? Az meg szintén?
tejbegrrr Creative Commons License 2001.02.10 0 0 8485
Emlékezetes ( számomra legalábbis az ), hogy valamikor, nem is olyan nagyon régen, eltréfálkoztunk azon, hogy egy részt az alábbi mondattal bírtak befejezni: "...úgy aludtam, mint a tej!" ( Nóra ) Akkor felmerült néhány még érdektelenebb zárómondat-lehetőség, de ami ma történt, arra azt hiszem, egyikőnk sem számított... TÖK NÉMA zárókép: MIHI ALSZIK EGY PADON, emberek döbbenten néznek... Plusz a drámai hangeffekt! Na ezt múlja felül, aki tudja! :-)))
Most aztán egész hétvégén izgulhatok, hogy megvetemedik-e a háta, vagy sem! :-))) Legalább Rambót rakták volna a deszkákra, kicsit drukkolhatnánk, hogy szétreped-e... :-)))
fmsahs2 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8484
Nekem már HofferSzadó Joe is kezd nagyon uncsi lenni, hogy állandóan cseszegeti szegény Homit. Eloszor kitagadja, aztán most meg akkor mégis hajlandó szóbaállni vele, de akkor meg csak ilyeneket mond, hogy nem ember aki igy bánik a húgával stb. Jó hogy nem tagadja ki még egyszer.
lyly Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8483
Lúzeréket úgyis kihúzza vki a csávából...pl lúzerlaca egyik volt felesége kibérli kimázolja kifizeti...kinyalja, mert olyan "yofej vagy Vicuska"
DE!!!! Könyörgöm ebből a Májkl fiúból mér kellett loosert csinálni...yo ideje csak a nórikamiki szál miatt izgulok, szenvedek, nem alszom éjszaka a folytatás miatt....s most sírok, zokogok, mikit sajnálok etNórát utálok...
Addig nézem a sorozatot, amíg 1 db viszonylag normális szerelmi szál nem lesz benne!!!! Legalább az a Misi gyerek lépjen már, egyetem nélkül úgy se lesz más dolga.:-(
Meddig nézem???
_Ember_ Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8482
Nem tudom, hogy a Kedves Topictársaim hogy vannak vele, de én már kurvára unom Ramboimi kivertkutyaképen való színészi játékát, azt, hogy még az egyszerű "Hello"-t is hihetetlen szánalmas módon mondja. Látszik rajta, hogy drámaszakra jár. Amúgy meg mit akar Imike? Az ajándékdobozok pakolgatásáért kapott havi 6 ezerből majd kifizeti a szétvert lakást meg a 300 ezres telefonszámlát???
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8481
A Táltos megagyalja Mihi hálótársát??
nyman Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8480
misikem rendesen bevagta a szunyat a parkban
nekrofil Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8479
mihi lemaradt
Jeah
Jeah
Para taltos
kirajjjj
Előzmény: nyman (8478)
nyman Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8478
juppitovabbkepzes, tavlatokban gondolkozni, vitorlazas szkvass...
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8477
Squash, tenisz, vitorla, birkanyírás.
nekrofil Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8476
he, a taltos kibekul a heszterrel?
Előzmény: bertocorleone (8474)
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8475
Kommandóskendő nagyon tutto
bertocorleone Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8474
A Nora egy segg. DonMiki meg teljesen begárgyult.
nyman Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8473
ugynma' Misi nagyfiu, tudja mi az eleg
Előzmény: nekrofil (8471)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8472
Ez a Nóra kavar rendesen.
nekrofil Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8471
ja, milyen komoly eddig a mai resz
Mihi elhuz a buliba, azt lekesi a felvetelit, s terdanallva (nem kell felreerteni) ker bocsanatot Taltostol???
Előzmény: nyman (8470)
nyman Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8470
Hivhattak Immarsatot is. Akkor hamarabb osszejott volna. De ki az a hulye aki manapsag nem tiltja le a kulfoldi es az emeltszamos hivasokat mielott kiadja a kerot?
Előzmény: nekrofil (8469)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8469
180 ft+afa/percel szamolva a 310K, az 1377 perc szexvoni.
Kiralysag
Előzmény: cyber.greg (8468)
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8468
És nem Mc, hanem Mac...
Előzmény: rossgeller (8459)
iLane Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8467
Bocsánatot kérek, de ezesetben nem Laca volt LOOSER, hanem Vicuska. Laca végig ott problémázott, hogy rendes szerződés kellene, meg kaucio, meg papirok, stb. Vica meg lenyugtatta, aláirta helyette...
Sőt, még nagyon szép is Lacától, hogy nem kente az egészet Vicusra, pedig ezt most ő cseszte el keményen. :O
Előzmény: subika (8463)
Tyb Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8466
A tegnapi rész címe lehetne: Lúzerek Közt
LúzerLaca, LúzerVica, LúzerMisi, LúzerTáltos stb...
Ennek a Homisinek meg találjanak már valami fiút, mert úgy látszik, nem csak a kapuzárás tud betenni az embernek...
lolka_bolka Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8465
OFF
Kovezzetek meg, de tegnap nem a BK volt a legjobb az RTL -en, hanem az M1 -en az aktualis! Torgyan lemondott, es ujra kapok levegot :))
Nem tudom ki latta, ki nem, de OV m.e.ur volt Balo vendege, Balo pedig egy egyszeru kerdessel nyitott kb igy: Udvozlom miniszterelnok ur, ma van eloszor itt az aktualisban, mi ennek az oka ?

Aki latta, annak biztos leesett, hogy OV kb 1/2 percig kopni nyelni nem tudott, majd elkezdte a 'nos... tulajdonkeppen...' kezdetu kodositest, majd tovabb kodositett. Hat ilyen jokedvuen regen fekudtem le.
ON

Azert a tegnapi resz cool volt ;)

Lolka

kataLIN Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8464
megvesztegetés.
annyiszor hívhatták fel a különböző szeksztelefonszámokat, és annyit hallgathatták, amennyiszer, és ameddig csak akarták. cserébe nem kérdeztek semmit.
Előzmény: Nookie (8460)
subika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8463
akkor ezentúl Leslie P.(lease) Looser...
Előzmény: rossgeller (8462)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8462
Nem aza gáz, hogy kiadta, mert ugye béna, hibázik stb.(végülis néhány év masszív vállalkozás után se kell tudni, hogy adózni is szokás).De az, hogy eszébe jut, és nem megy vissza, az azért tényleg rohadt LOOSER dolog.
Előzmény: sélli (8461)
sélli Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8461
Azért, mert LÚÚÚHÚÚÚÚZER!!! Az egész család. Átkeresztelkedhetnének Novákról Lúzerre, nyomorult idióták. Kijaza barom aki egy szál igazolvány, papír vagy akármi nélkül odaadja egy vadidegennek a lakását???! Föleg ilyen fejü embereknek??? Na ki, há csak 1 Lúzer képes erre, na!

Azért még az is érdekelne, hogy hogy a gyíkba fogják visszafizetni a millió ft-s mütét árát Miklósnak. Amilyen kiköltöztetös kedvében van még Lúúúúúzerék is az utcán találják magukat!! Vagy beköltöznek Mihiékhez!!! Nyernek a lottón? Vagy esetleg a yard elfelejtette letörölni Laca számítógépéröl a hamisító programot (amilyen lúúúzerek azok is) és pénzt hamisítanak?

Előzmény: Nookie (8460)
Nookie Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8460
Nekem már csak egyvalami nem klír teljesen,mégpedig:
az öreg háuzmászter azt mondta,hogy volt kint a yard!És ha a yard kiszáll,legalább egy személyit elkér.És akkor már egy csomó rendőr is látta a házavatózókat.Miért nem indulnak el ezen a szálon?
rossgeller Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8459
A mai utolsó korrektúra:nem McGywer hanem McGyver.
A bikinis törpét pedig mindig nézem -SP rulez
Előzmény: Dave22 (8458)
Dave22 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8458
.:kultúrmocsok:.

A Bikinis Törpe ma esti tényfeltáró ripotjának a címe:
Hogyanmitörtént valójában

Leslie Emett Brown doktor a Rózsabisztróból időrobogóján 44 mérföld per órás sebességre gyorsít (igaz, igy csak fele idő alatt tud időt utazni), és máris a előző nap este a Barta Zsolt albérletében találja magát. Ekkor ébredt rá, hogy az új bérlő Richard Dean Anderson, aki szintén időugrással reinkarnálta McGywer bundesrepublic frizuráját, éppen egy emelt díjas telefonon próbál meg kaput nyitni a mátrixba... Állandóan szakad a vonal, de ő újra próbálkozik...
Közben LúzerLaca sugárvédő oltözékben plutóniumutántölt, de ekkor a Kanadai-Magyar emberkereskedelem során Rácz Béla helyett hazánkba látogató Terrance és Philippe lép be.
LúzerLaca másnap ébred fel, egy szupenvoarobbanásra emlékszik, meg Richard Dean McGywer mosolyára és szavaira: "Hetes ékzár kódolva". Körülnéz. A falon egy magzat maradványaira bukkan, egy óegyiptomi hieroglifára, ami talán a szupernovarobbanást mutatja, amint körülveszi négy SpiceGörlsnek öltözött francia rendezőfeleség.
Leslie Emett Brown telefonhoz lép. Felhívja Évát.
Éva perceken belül megérkezik, s a falon ismerős betűrejtvényt pillant meg. "Tilos az "á".
"Ez az!" kiált fel a lány, és fénypostával materializálja a ma már nagypapa korban lévő Róbert Gidát, aki még mindig ifjúkorának magányos fantazmagóriáinak világában él.
"Csörömpöltek és levágták Füles farkát. Elvitték Bagoly bőrkötetes Karinthy összesét, és felzabálták a nektarint a Csacsi öreg medvék..."
Éva jobbnak látta ha megszabadítja az addiktív bácsit fájdalmaitól. Egy fényképet húzott elő retiküljéből, és Róbert Gida elé tette. A fénykép egy hete készült. Imre a zuhany alatt címmel.
"Tigris!"- kiáltott fel Róbert Gida, majd holtan esett össze.
Éva mosolyogva nézett a Lúzerre, majd kisvártatva megszólalt:
"Kérsz egy almát kedvesem?"...

David.

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8457
Nekem ez a jogász nő nagyon bejön, sajnálom Miklóstól. Mert Miklós egy féreg, vagy valami ilyesmi.
subika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8456
Sélli, megint a lényegen tapicskolsz: mi a túrónak akarja M. kirúgni Andrettót, amikor Etnóri is teljesen EGYEDÜL bitorolja a kéróját? két tárgyalás közt ott is össze lehet bújni...

e'bként Please sokkal jobban viselte, mint Szasszún; az évezred fodrásza még sírt is egy kicsit! Képzeld csak el: ezentúl dolgozniuk kell!

Előzmény: sélli (8455)
sélli Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8455
Azt azért nem értel totál világosan, hogy ugye a Májkül a fotelozás közben megígérte Etnórának, hogy bátyóját addig nem rakja ki az uccára, amig nem talál albérletet. Erre a tegnapi összefoglaló szerint mégis csak kidobta a híd alá??? Milyen tesó az ilyen??! Még jó, hogy egyke vagyok!

Zsuzsa visszatérésére azért megint befizetek, mert hogy Ö állítólag szépségfarmolódik. Közben meg lábát törve az ágyban fetreng, ami gondolom a mozgáshiány következtében a testsúlyán is meg fog látszani. Akkor milyen szöveggel nyomják majd el, hogy a fogyó helyett +5 kg-val lett több???

Azt sajnálom legjobban, hogy Hoffervulkán újabb kitörését nem láttam+a mi hösünket Seszterrel gyilkolódni, Táltos lecseszéséröl nem is beszélve.

Azért Lúzer fejét is megnéztem volna, amint szemrevételezi a szétbarmolt lakást.

Képes beszámoló gondolom kizárva. Félreértés ne essék az írásbeli cselekménytükrözés a mai napon fenomenális volt (subika, Kham mester)!!! Csak kicsit maximalista vagyok ha a BK-ról van szó. szorresz-bocsesz!

kataLIN Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8454
ne szomorkodj subika! bizton állíthatom, hogy a "Leslie Please" például maga volt a tökély!!!
Előzmény: subika (8446)
subika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8453
mi az, hogy vissza a jövőbe?? ebben a sorozatban mindenki csak megrendeli a kaját, de sohasem fogyasztja el! ez már a jövő: telepatikus úton tömik az arcukat...
ló2 Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8452
Én nem az a ló2 vagyok!! Bármiféle azonosság (ami nincs) a véletlen műve!!

Köszi: ló2

Előzmény: Spanci (8235)
rossgeller Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8451
kozdonfluxestrátoros -helyesen fluxuskondenzátor/vissza a jövőbe 1-2-3/
Klasszikust csak pontosan!
Előzmény: Kham (8443)
Garaboncia Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8450
Mind a ketten Sirályok vagytok!!!
subika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8449
ne tedd, nem érdemes! most vhogy elsült a kezem, a te formád viszont állandó...a lényeg az, hogy elérjük a végcélt, azaz a tömegek tájékoztatását ferdítés nélkül, csak a lényegre koncentrálva!
Előzmény: Kham (8448)
Kham Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8448
subika, ne mondjál már ilyeneket, mert tisztára elszégyellem magam.
mrvercotti Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8447
Nekem a te összefoglalód is nagyon teccik!
subika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8446
ehhez képest az enyém csak egy fércmű...
Nookie Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8445
Eddig önmérsékeltem magam,de minek?? : - Kham,király vagy!!:)))))))
tuzson Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8444
mAGYI írta (a 3385-ben):
Tehát indul a Szomszédok-BK apokaliptikus gigaéra, illetve Géjzuval már meg is kezdödött. El lehetne még képzelni mondjuk Taki bácsit a bisztróban, Viliemmel jó párost alakítanának. Hozhatná egyböl a boltos nejét is, elég gázos volt, de Magdesszal jól kiegészítenék egymást!

Hát ahogy cyber.greg írta vala és belinkelte (8403-ban) a Szomszédok-Barátok közt fúzió első pár forgatókönyve már el is készült....

Az új sorozat címe: Szomszédok közt
(egyébként is itt már szó sincs barátokról :-(( )

Előzmény: cyber.greg (8412)
Kham Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8443
Szaszúnvicusék reggelizgetnek a Rózsában ahova mostanában ritkán járnak mert nem főzik jól a szendvicset. Egy rövid idővel később Lúzerlaca hiperugrik az albérlőkhöz, a hihetetlen Rózsa-Panel egységnyi távolságot sikerül megtenni míg Szaszúnvicus a pultig ér és háromszor kortyol a kávéból, hiába a kozdonfluxestrátoros robogók az igaziak. A lakás fölötti uralmat átvette egy anerchoszindikalista közösség akik vitaestet tartottak acélból hogy elismerik-e a főbérlői jog tényét avagy létezik-e a világegyetem a villanyszámlák tükrében és ha igen akkor fel lehet a hívni a legfőbb teremtő elmét. A vita kissé elmérgesedett amikor egy anarchodemista azt vallotta hogy a főbérlő egy és ugyanaz mint a legfőbb teremtő, amit egy anarchodeista váltig tagadott mondván hogy a főbérlő nem lehet a legnagyobb teremtő mert akkor ő kinek fizeti a számlát. Itt a vitakör felbomlott, több helyen tettlegeséggé fajult, egyes tanítók az idő haladását modellezték a falon folyó vörösbor segítségével, a folyosón egy csillagász modellezte a föld (amely gömb alakú és a belsejében egy A betű található) és egy meteor találkozását, miközben a fürdőszobában a létező-képzelt anyag vita keretén belül összetörték a berendezést hogy bebízonyítsák különböző álláspontjaikat a felek, sajnos ezzel a csörömpölésselsikogatással megakadályozták hogy a hallban felállítsák az új sörösüvegédeszi geomteria alapjait. Természetesen a vitakör nem akart elszökni a főbérlőteremtő elől, de a fürdőszobában győzött a képzelt anyag elmélete ezért valamennyien úgy képzelték hogy jobb lehet Hawaiiban mint itt, és most ott vannak.

Mindeközben Hofferminátor, aki már beskálázta magát tegnap, folytatja megkezdett művét: kiderül hogy a buzik (megsem akarok meleget irni, ugye:) nagyon rossz testvérek mert lányok helyett inkább a lovakhoz húznak, valamint egy újabb népiesch szófordulattal gazdagothatunk: egykutyák vagytok ti. Terpeszter persze szánja-bánja hogy Hofferminátor így vezeti le a kapuzárási pánikot, ezért indul bocsánatot kérni, a bocsánatkérés közepén persze váratlanul megjelenik Táltosáki aki ugyan filozófiára készül de mindig régi közgáz felvételiket talál a zsebében. Homisi úgy dönt ideje apu nyomdakaiba lépni és valóságos Hominátorrá alakul át, de az üvöltést még erősen gyakorolnia kell, nagyon csúszkál a hangszín a felső rezegtetős tartományokban és érkidagadásban sem valami jó, hiába gyakorlat teszi a mestert, majd csak akkor fog jól kialakulni ez a képesség ha Homisi gyermeke 18évesen pironkodva bevallja hogy heterokekcuális. Terpeszter is benne van a családi üvöltözésben neki tényleg nem megy, se ütős hangerő, se érkidagadás, de legalább jól bandzsít. Ez üvöltőkör véget ér, Homisinek lassan lazítania kell hogy fel ne vegyék az egyetemre.

tig_ris Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8442
Jól láttam hogy NyúlBalinak be van sütve-lakkozva a haja? Jesszus
sélli Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8441
Köszönöm, ez életmentö volt!!!

s.

Kiskanál Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8440
:)
Előzmény: Spanci (8437)
Nookie Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8439
Úgy látom több jó tollú BKFC krónikás is vanik!:))))
Előzmény: subika (8438)
subika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8438
kölcsönkenyér visszajár...

1., Szasszún és Leslie Please ülnek a presszóban és reggelit rendelnek, hiszen a kassza üres, tehát takarékoskodnak. Please már tiszta ideg, nem hozzák a lakbért, így felpattan és elrohan behajtani. Szasszún rendel egy újabb kávét (természetesen az előzőt sem itta meg és a két szendvics is ott marad érintetlenül), telefon csörög, a vonalban Please és közli a közölhetetlent: a kéró romokban. Később kiderül: telcsiszámla 300 ezer, biztit 3klopsz már hónapok óta nem fizette, így az is ugrott (kíváncsi lennék, mire hivatkoztak volna) Itt köv. a tegnapi nap legnagyobb beszólása Leslie-től: "...és mit mondanál a biztosítónak? Hogy kölcsönadtuk a lakást egy barátunknak, akit már két napja ismerünk és még a nevét sem tudjuk?"
Szasszún könyörgőre veszi Májklnél, de M. éppen rossz kedvében van és éhezik, ezért elutasítja a halasztási kérelmet. Éva kiborul, mint bili, Simi pedig leszemetezi Májkl-t (akinek gyakorlatilag köszönheti a simahátat).

2., Koffer még mindig ordít, mint állat, Homishi ellenállása a belga-holland seregek II. Vh.-s teljesítméynéhez hasonlítható, majd a végén Hofferminátor X-Y a négyzeten alkalommal kitagadja melegszívű fiját. Misi kiakad, mint kakukkos óra, persze beállít Sexter és próbálja mosogatni magát, amikor befut Paci és végleg borul az egész: Sexter kikéri magának, többet nem akarja látni (megértem; én sem). Mihók a későbbiekben panaszáradatot zúdit japántanár NyúlBalira, aki ajánlatot tesz és lassan feldereng az átmulatott-éjszaka-miatt-lemaradtam-a-felvételiről sötét rémképe!

3., Májkl felmondja Andretto albérletét, aki heves keresgélésbe kezd (ennek okán még újságért is hajlandó lemenni! így legalább nem kell motelba vonulni, ha egy kis Funnyszőrre vágyik...), miközben folymatosan b....gatja öccsét és belevág a de-jó-apa-férj-papucs-lennél-te-Miki hadműveletbe. Eközben Májkl ideges, mint versenyló a futam előtt, hogy őt most mindenki hülyének nézi, és kb. 12x módosítja az aznapi egyetlen tárgyalásának időpontját egy Etnóri-ebéd miatt, aki persze késik, mint a 6.20-as és tele van tömve, mint délibusz, de neki az is elég, ha LÁTJA tápolni újdonsült kedvesét

A többiek kimaradtak, Villám itt-ott becsapot és Maganyusról is kiderül, hogy minden 155. mondata igaz!

Előzmény: sélli (8432)
Spanci Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8437
Megboldogult barátom, F. Tibi inkább így mondta:
A f*tymámat nyújtom és az egész f*sz*m kell!
Előzmény: Kiskanál (8436)
Kiskanál Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8436
Tipikusan az a szituáció hogy a kisujjadat nyujtod, de neki az egész karod kell.
Előzmény: Vének Tanácsa TM (8435)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8435
És ahhoz képest, hogy Miki pénzén lett a háta plasztikázva, elég lazán szemetezi le a kis hálátlan...
Előzmény: attus (8434)
attus Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8434
Igen, ez teljesen jogos, bár én tegnap nem vettem észre, biztos fáradt voltam.
Abból, hogy Don Corleone "nem volt lelkes", még akár az is következhetett volna, hogy kevésbé lelkesen, de belement a csúsztatásba. Mi tudjuk, hogy nem ez történt, de Laca és Imike úgy látszik telepatikus képességekkel rendelkeznek.
Előzmény: Spanci (8433)
Spanci Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8433
Tegnap, mikor Vickónak megmondta a Don, hogy nem örül a kölcsönvisszaadás elcsúsztatásának, utána bement a szobába. Laca: Miklós mit szólt? Vica: Hát nem volt lelkes!
Varoshátú, akinek fogalma sem volt róla, miről van szó, mert Vica ugye nem mesélte el bővebben, megszólala:
Szemét!!!!!

sélli Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8432
Kedves topic-társak!

Most én kernélek benneteket egy összefoglalóra a tegnapi rész tartalmából, mert sajnos kimaradtam a szórásból!

Köf, sélli

kataLIN Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8431
hát tegnap Mihi igen meggyőzően adta a meleget, az tény.

és akárki akármit is mond, ahhoz képest, hogy Sexter korábban mennyire be volt oltva színészet ellen, az utóbbi időben határozottan javulást mutat - legalább már némi indulat látszik rajta néha a korábbi 0-hoz képest... ez azért már haladás!

a drága barátok meg jól szét fogják k...ni a Májkl-Etnóra bulit, ha folyton cikizik a szerencsétlen Májkit. az Etnóra + 1 állat, hogy nem veszi észre, mi van!

tig_ris Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8430
Csak emlegetni kellett tegnap a szomszédokat, ma reggel az etl-en a reggelit Ábel Anita vezette..:-//
Lassan mindenki kiborul Mono, Misi, Hoffer, Seszter...

300. e.-es telcsiszémla se rossz..:-) Imrikének vissza kell csináltatni a sebeit, a lóvét meg visszakérni...

subika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8429
Tévedsz: 80 évesen, tolókocsiban is elmegy, ill. eltolja vki felvételizni a Színművészetire...színésznő soha nem lesz...!

Mihók valóban jól játszotta a hisztist, tegnap ő volt a király, ua. Sexterben megint annyi, de annyi életszerű volt, mint egy döglött hintalóban! Ha ilyen "szenvedéllyel" zavarja el a Pacit, nem csoda, ha az nem megy!

Ja, és még vmi: mivel Nyafkata jelen "állapotában" még egy tisztára mosott piros zokni látványától is rosszul van, hagyjuk...ellenben RÚGJUK FEJBE HOFFER JÓZSIT!!!!

Előzmény: Pétfürd (8424)
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8428
A sorozat napjainkban játszódik, teljesen reális, hogy felszámolnak egyet (sajnos).
Előzmény: nekrofil (8426)
bullseye Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8427
NA!
ketseg kivul NAGYON JOL alakitotta a hisztis sztereotíp meleget (megsem akarok buzit irni, ugye)
oda kint a világban melegek nagy része nem hisztis hülye pics@.
Előzmény: Pétfürd (8425)
nekrofil Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8426
e!
uj vagyok itt, de vegigolvastam az uccso par oldalt. Csak egy kerdesem van, ha a sok kis baratunk megvette, majd renovalta a regi arvahazat, mi lett a tobbi kis arvakkal? Ez egy hulyeseg, az onkormanyzat nem ad nekem oda egy arvahazat,hogy nesze 400M HUert a tied.

Tilda rulez

Pétfürd Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8425
ketseg kivul NAGYON JOL alakitotta a hisztis meleget (megsem akarok buzit irni, ugye)
Előzmény: dyno (8420)
Pétfürd Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8424
pedig jovagasi feri tuti info, hisz a nagy sikeru Proly magazin is megirta. Az uccso szamaban pedig 2 oldalon keresztul foglalkozik a szereplokkel: Tilda, aki 80 eves korara lesz szineszno, lelepettgejza meg ki tuggya meg ki...
Előzmény: Törölt nick (8423)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8423
Ha ez így folytatódik megőrülök!!
Nyertes Zsuzsika, Nemcsák Károly mi jöhet még???????????????
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8422
Úgy fogsz járni, mint Anál: a közröhej tárgya lesz :-)))))))))
Előzmény: Timna (8419)
HaZse Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8421
Hali!

Mit szóltok a mai (02.08.) adásban történtekhez?

SzasszúnÉva olyan sötét volt, amikor aláírta a szerz.-t, hogy csak úgy világított a negró a szájában.

Na szerda.

HaZse

dyno Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8420
...Misicica is...
"ejegem van máj bejőjetek!"
Előzmény: waff (8418)
Timna Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8419
Ma nem nézek BK-t :) Ugyanis itt ül velem a kedvesem aki WadAngyalt akart :)) És őt jobban szeretem mint a BK-t :)
waff Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8418
Nekem legjobban a Malteros teccett ahogy berontott Mihihez...a régi jó formáját hozta...:)
Előzmény: Törölt nick (8416)
Lieber Kati ura Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8417
Csak nem sátánisták voltak az elkövetők?

RRRanda Ákoskát meg már végleg és utoljűára és végérvényesen rúgja ki a széplány! Követelem!

Előzmény: Törölt nick (8416)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8416
Hát ez a lakás szét verés elég durva volt :(((
dyno Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8415
huhuhuhúúúúúúú!!!4
Abban a buliban otlettem volna szívesen!;)
bullseye Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8414
mi az isten van ma, melegfront???
MacPhisto Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8413
:o)))))))))))))))))))))
Előzmény: Kham (8381)
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8412
A Szomszédok-BK "fúzióról" olvassátok el ezt a zseniális agyszüleményt!
Előzmény: mAGYi (8394)
cyber.greg Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8411
Húúú, ma volt a Magyar 1-en jókis 1990-es tévéfilm, Az utolsó nyáron címmel.

Volt benne SzasszúnÉva (egyik jelenetben teljesen pucéran!), a barátja Alföldi Robi volt, viccesen fiatalok voltak mindketten!

És szerepelt még Körtvélyessi HofferJózsi, egy szakállas izompacsirtát alakított!

kataLIN Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8410
egyik csapás a másik után
a baj nem jár egyedül

több nap, mint kolbász.... :)

Előzmény: subika (8409)
subika Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8409
nem akarlak elkeseríteni, de én hallottam a sájgájszos Martin egyik megnyilvánulását: "...felkértek szerepelni az egyik magyar szappanoperából/-ba...". Te tudsz másikat?
Előzmény: kataLIN (8406)
Bocicsoki Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8408
Én azt nem tudom fogni, úgyhogy számomra eltűnt, bár múltkor a Fábry-showderben mintha láttam volna kísérteni :-)
Előzmény: subika (8407)
subika Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8407
elkéstél...JulCsibe a királyi 2-n együtt ugrál Norbert Aerobickkal nagynéha...hát, mit mondjak: létezik épületesebb látvány is!
Előzmény: Bocicsoki (8395)
kataLIN Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8406
télleg azt mondjátok, hogy elment a Géjza, + a hogyishívják, akivel a Mihi együttélt, itthagyott bennünket :( a Zsóti, Géjza után megy Nyafkata, és még a Lovunk is megdöglik?!?!?!?!?

és ráadásul ezek helyett kaptunk egy Hisztildát - akiről meg van ugye a véleményünk, kérlek -, meg egy Nyúlszájbalázst - aki szintén kritikán aluli, és hogy tetézzük a bajt még a Vágásiferit is ránksózzák.....

gyerekek ez katasztrófa!!!!!!!!!!!

Nookie Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8405
Igen,ő az.Bocs,ha nem voltam egyértelmű!:))
Előzmény: Letta (8404)
Letta Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8404
Köszi, Édes, most aztán teljesen kivilágosodtam. Most a ló az Áki, mert lófejű, vagy nem?
Előzmény: Nookie (8403)
Nookie Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8403
Hát a Ló.
Előzmény: Letta (8402)
Letta Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8402
Valaki mondjamámeg, hogy ki az a Táltos! Nagyon aggódom érte, mert nem tudom, hogy ki az!
Nookie Creative Commons License 2001.02.08 0 0 8401
Az ötlet király,de méginkább perverz!:))))

Meg volt itt ilyen infó,hogy Dzsudzsi lábtörött,azért hiánycikk.:))Két hét kórház után kíváncsi leszek milyen fitti lesz a comeback?

Előzmény: Bocicsoki (8399)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!