Keresés

Részletes keresés

sz Creative Commons License 2003.06.02 0 0 198
turulmadár tökre normális hozzászólást eresztett meg, mindenképpen nézd meg az általa belinkelt videót :)

[turul, gondolom a polgár jenőt is ösmered. melyik teccik jobban? :P]

Előzmény: Törölt nick (193)
livefast Creative Commons License 2003.06.02 0 0 197
Vagy azt, hogy I. Vízenjáró Viktor...
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.06.02 0 0 196
OFF
Félek, hogy olajjal próbálod a tüzet oltani...
ON
Előzmény: Turulmadár (194)
Tappancs Creative Commons License 2003.06.02 0 0 195
Medgyessy (nem túl sikeres) politikai pályája főleg a XX. századra esett. A XXI.-ben már csak ronthat az összképen. Kézenfekvőbb lenne a politikai rendőrség tájékáról hozni párhuzamot. Itt van például a hírhedt Hain Péter de kedvvel mazsolázgathatunk a pártállami besúgók és informátorok vagy a "mozgalom" végeláthatatlan sorai közül is.
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.02 0 0 194
malaclopo Creative Commons License 2003.06.02 0 0 192
űgysincs időm, nyugodtan jöjjenek a modik; azt is írhattad vóna, hogy repedtsarkú ribanc
Előzmény: Törölt nick (177)
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.02 0 0 191
Milyen hangnemben???
(Kicsit szédülök ettől az erkölcsi magaslattól...)
Előzmény: Törölt nick (187)
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.02 0 0 190
Én csak megörültem, hogy az esetre tök jól illik wálaszként egy klasszikus, ha már úgyis egy Árpádról wan szó, erre mi lett belőle...
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.06.02 0 0 189
Ez mondjuk igaz.
Előzmény: Törölt nick (187)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.06.02 0 0 188
Szerintem is. :-) De asszem Turult is, mert az annyira nem volt vészes, inkább csak butaság. Nálam.
Előzmény: Kovács Béla Sándor (184)
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.02 0 0 185
Most már tényleg nem értem. Milyen szörnyű emberiségellenes bűnt követtem el a hozzászólásomban?
Előzmény: Törölt nick (183)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.06.02 0 0 184
OFF
Azt hiszem, félreértetted Ilját. Baj.
ON
Előzmény: Törölt nick (183)
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.02 0 0 182
Örülök, hogy e ritka alkalmak egyikével épp engem tisztelsz meg. =)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.06.02 0 0 181
Oszt az is lehet, hogy mégsem.
Előzmény: Ilja Iljics (179)
Ilja Iljics Creative Commons License 2003.06.02 0 0 179
Szerintem ott lehetett egy hozzászólás, amit azóta kiszedtek. :-)
Előzmény: Kovács Béla Sándor (178)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.06.02 0 0 178
?
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.02 0 0 176
Miért nem csókolgatták wolna?
Árpi jómunkásember. Biztos jómunkásember...
Előzmény: pernahajder (175)
pernahajder Creative Commons License 2003.06.02 0 0 175
Hm. Pedig én is láttam. Becsszó! Na mondjuk nem csókolgaták, egy csókolgatta.
Előzmény: Törölt nick (163)
sz Creative Commons License 2003.06.01 0 0 174
így van :DD
Előzmény: Turulmadár (173)
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.01 0 0 173
Biztos wagyok benne. Az egész stúdió könnyesre nevette magát... :]]
Előzmény: sz (172)
sz Creative Commons License 2003.06.01 0 0 172
szerinted? :P
Előzmény: Turulmadár (171)
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.01 0 0 171
Tényleg, a Heti Hetesben elhangzott ez a szösszenet? :)
Turulmadár Creative Commons License 2003.06.01 0 0 170
Deák209 - kicsit szürreál. :]
Előzmény: Gép-ész (166)
Luby Creative Commons License 2003.06.01 0 0 169
Mindazok a negatív írások ,melyek megjelennek a médiában ,vagy itt a neten MP-ről,vagy OV-ről a tehetségtelen ,szellemileg alultáplált f#tyik gátlástalan böffenetei.
Más az ,amikor adatokkal ,bizonyítható tényekkel alátámasztva leír valaki valami kérdést.Arra vagy az érintett ,vagy a bíróság feleletet ad.De nem ez a gyakorlat .A politikai szemétkedés ,a rágalmazás,a hazudozás ,a permanens kampány a jellemző.Ráadásul nagyon alacsony szinvonalon.
Vannak bizonyított dolgok-ezek napvilágra kerülnek ,akár MP-ről,akár OV-ről van szó.Ezeket lehet elfogadni ,vagy elutasítani.De azzal,hogy mindkét miniszterelnököt bekenitek sárral,(jobbik esetben!)csak az országnak ,magatoknak okoztok kárt.Mert mindenki azt fogja gondolni,hogy ez az ország a hülyék gyülekezete : ilyen vezetőket választ magának.Mert alapigazság ,hogy nem a megválasztott a hibás ,hanem aki magasra emelte.A választópolgár felelőssége egy demokráciában ez.Még nem szoktuk meg.Ezért történik meg időnként ,hogy egy fél perc dafke,vagy hülyeség az urna előtt több év szívást eredményez.
A topic címéhez annyit,hogy erősen túlzó,elfogult és ma még semmivel sem alátámasztható.A XXI.századi nemzeti kiegyezés lenne deáki magaslat MP számára ,de ahhoz komoly tisztáldozatokat kell hoznia.És van e hozzá ereje? Erősebb e a párton ,vagy a koalición belül ,mint azok ,akiknek nem érdekük a nemzeti konszenzus? A nemzetközi tőkés ,befektetői csoportok érdekeltek e egy nemzeti összefogásban ,vagy jobb nekik egy megosztott ,könnyen irányítható önsorsrontó nép?
MP felméri e lehetőséget ,hogy véletlenül olyan helyzetbe került ,hogy megnyerheti a nemzet többségének támogatását,ha hangot vált,kitakarít a vezetésben és a nemzetért dolgozik ,nem a leggazdagabb 1oo -ért? Nagy kérdés ,mi lesz itt a következő két évben . Luby ,aki Gábor
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.30 0 0 168
Szívesen. De előbb te olvasd végog mégegyszer, amit írtam. Mert az a gyanúm, hogy nem velem vitatkozol.
(Hacsak nem akarod azt állítani, hogy a szervilizmus megítélése mennyiségi kérdés. Ez esetben kijelentem, hogy Marxnak nem volt igaza: nem csap át!)
Előzmény: Törölt nick (164)
Gép-ész Creative Commons License 2003.05.30 0 0 166
Mi a probléma a JELlel? Szerintem tök jó :) Felőlem ti is hívhatjátok Medgyessyt D209 helyett Deák Péternek, vagy az ifjabb Deáknak, szerintem mulatságos. De asszem maradni fogtok a D209nél, az hatásosabb :)))
Előzmény: szkd (165)
szkd Creative Commons License 2003.05.30 0 0 165
Miért, te ismered a talpnyalók számát? Ugyan már!

Abba kéne hagyni ezt a fajta tihüjeorbánimádók (vagy tihüjemedgyessyiimádók) szöveget, nem felvenni, nem komolyan venni sem a JEL-ezést, sem a Deákozást, stb. Sem a lumpenprolizást. Mint látható, mindkét választói táborban vannak szókimondók, mások által nem kedveltek, fikázók, őrültek, stb. Velük azonosítani a választói tábort vagy akár a párt- ill. miniszterelnököt tiszta hüjeség, kis pimasz és geszthi szintje amire nem érdemes lesüllyedni.

Ezt nem (csak) neked mondom, Pixy, hanemminden más normális nicknek

Előzmény: Törölt nick (164)
szarvasmarha Creative Commons License 2003.05.30 0 0 162
a taxissztrájk alatt a tüntetők pedig az ott körülautózó Göncz Árpád kezét csókolgatták.
ezt a Margithíd pesti hídfőjénél a saját szememmel láttam.,
Előzmény: Ludatónátusz (109)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2003.05.30 0 0 161
Nem értek egyet. Ne szóljon. De Orbántól se követelje senki ugyanezt hasonló helyzetekben.

Bár vannak itt jónéhányan, akik nem érzik az ellentmondást. Ti.: "Orbán m'ér nem tiltakozott?!" viszont "Mit tehet erről Medgyessy?!"

Előzmény: Törölt nick (160)
Öjv Creative Commons License 2003.05.30 0 0 158
Köszönöm.

Csak két rövid idézet:

"Nemzetnek lehet elnyomást tűrnie, de jogai valósításának reménye iránt semmi körülmények közt nem szabad kétségbeesnie, s azért, mert valamely jogát nyomban nem képes valósítani, nem szabad arról önként, örök időkre lemondani.": Szerintem a legszebb gondolat a levélben.

"Ilyenkor mond le Magyarország legbecsesebb állami jogairól, és lemond oly módon, lemond, magát oly politikának eszközeül szegődtetve, mely szomszédainkat úgy nyugot, mint kelet felé ellenségeinkké teszi; a nemzetiségi belkérdés kielégítő megoldását, a Horvátországgali kiegyezkedést lehetetleníti, s a szemlátomást közelgő európai bonyodalmaknál hazánkat a vetélkedő ambitióknak céltáblául tűzi ki." Miután Kossuth leírta ezt a mondatot, rajta kívül senki sem tarthat igényt a "haza bölcse" címre.

Részemről ennyi.

Előzmény: Kovács Béla Sándor (145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!