Jólvan, emiatt nem kell veszekedni :) Köszönöm szépen a választ! Akkor kedden meglesem majd. Egy napot már kibírok :) Amúgy meg igaz. Eddig nem volt széles sávú net, szóval volt értelme az HBO-nak is. Mondjuk most elgonodlkodtam, hogy vajon gyártanak-e feliratot másfél nap alatt. Nem szoktak ilyen gyorsan azért.
Vaze azért nem főben járó bűnt követtem el! De arról harsog az egész minden, hogy magyarul nyomják majd 1 nappal az amcsi premier után. Ki a fene gondolja, hogy nyomják direkt angolul is ezek után. Nem szokás ez. Minek olvastam volna utána.... Kézenfekvő a gondolatmenetem, de benéztem. Ha meg valaki ennyire rá van gerjedve az eredeti nyelvre, akkor nézzen utána maga, kössön digicsomagot, vagy mit és nézze ott tadzsikul, vagy ahogy tetszik! Lehet nadikát érdekli, de te kötekedsz itt! Ne idegesíts!
nem engem érdekelt hanem nandika87.. te meg kész tényként közölsz valamit aminek utána sem néztél..
egyébként az is tény nagyon ritkán jó a szinkron..most hogy az eltewlt 5 évet nézve szériák megjelennek a neten emberek megnézik és amire szinkronosan a hazai tévék leadják rájönnek egy szar szinkronnal tönkre tudják tenni..van rá példa nem is kevés..SG1, BSG, Terminátor Sarah Krónikái stb.
OK ezt nem tudtam. Bár megbocsájtható bűn részemről. De eleve az HBO-sem úgy hirdeti, hogy másnap megnézheted magyar felirattal. :) Kit érdekel? Tudom téged.... Biztos nagyon sokan lehetnek így....
"A 10 részes minisorozat, a The Pacific – A hős alakulat első epizódja az amerikai premiert követő napon, március 15-én szinkronizáltan lesz látható az HBO-n, majd kedden eredeti nyelven, magyar felirattal újra átélhetjük a bevezető rész izgalmait.
Pedig nem nagyon lesz mit tenned, szinkronosan fog menni. Ez a nagy durranás az egészben, hogy 1 nappal eltolva az amcsi premier után megy itthon is. Mit törték magukat a készítők, hogy ez összejöjjön, te meg már eleve nem is vagy rá kíváncsi. :D Bár azért megértelek, de én szoktam szeretni a magyar szinkront is általában, a magyarok jól dolgoznak. Bár most azt hallottam, hogy a kalóz másolatok elterjedése elleni védelem miatt, ilyen butított kópiákon dolgoztak a szinkronosok. Na mondjuk ez a szempontjukból nem szerencsés.
Én nem nagyon szeretem szinkronosan nézni a műsorokat, ezért elgondolkoztam rajta, hogy hiába lesz a világpremier premier után azonnal az itteni is, nem sokat érek vele, ha csak szinkronos...
Az a biztos hogy ha nem is nyersz, a tévében meg tudod nézni. Ami már önmagában is nagy szó itthon. Nem kell a netről mindenféle Rapid Sára és Torren Tamás segítségével beszerezni.
az elit alakulatot nem tv-ben néztem... De mivel az eredeti megjelenés utáni napon már lesz Magyarországon is, így tuti tv-ből nézem majd a hős alakulatot :D kicsit kényelmesebb, mint a 19-es monitoron :)
Hát ez elég negatív hozzáállás. Én eddig egyetlen filmes nyereményjátékon vettem részt és akkor is nyertem egy CSI-os golyóstollat. Egy próbát mindenképpen megér. Az ilyen díszbemutatók elég jók lehetnek. Egyszer már én is kipróbálnám. Jelentkezz te is és remélhetőleg a majd ott találkozunk:) Csak pozitívan:)
Amúgy is nézném, de ha még Anna Torv is benne lesz akkor meg... Mindenesetre az már eleve furcsa lesz hogy nem a reggelt kell majd várni hogy ébredés után a netről beszerezzem a cuccot, hanem este kell majd megnézni a tévében.
Már a bejelentése óta várom hogy végre láthassam,ezért én szeretnék pozitívan gondolni arra hogy permier előtt megnézhetem. Már az ismerőseim is jelentkeztek a játékra és megbeszéltem velük hogy ha megnyernék, akkor engem vigyenek másodikként:)
| 2009. június 22., hétfő 17:58 | Frissítve: 15 órája
Steven Spielberg és Tom Hanks 2001-ben forgatta le az európai hadszíntér csatáiról szóló Elit alakulat című minisorozatot, és csak most, nyolc évvel később készültek el a kvázi folytatással, ami az amerikai erők csendes-óceáni bevetéseivel foglalkozik majd, és állítólag 250 millió dollárból készül el. A tízrészes sorozat bemutatója 2010-ben várható, náluk a TV2 műsorán lesz látható.
A nagyszabású vállalkozás első lépéseként Hanks és Spielberg megszerezte Robert Leckie Hemet for My Pillow és Eugene B. Sledge With the Old Breed című regényének filmjogait, majd felkérték a két írót, akik saját II. világháborús élményeik alapján írták meg a két könyvet, hogy két másik forgatókönyvíró, George Pelecanos (Drót) és Bruce McKenna (Elit alakulat) társaságában adaptálják tévére a regényeket. A minisorozat az Egyesült Államok haditengerészetének 1. hadosztályát követi a japánok elleni harcokban, a híres csaták és hadműveletek közül láthatjuk majd a guadalcanali és az okinawai ütközetet, illetve az Ivo Dzsima-i csatát is.
A forgatást 2007-ben kezdték el Ausztráliában, és tavaly májusban fejezték be, most az utómunkálatok folynak. Az Elit alakulatban tapasztalt, tévében addig nem nagyon látott minőségű számítógépes trükköket fognak alkalmazni, illetve azok nagytestvéreit, hiszen 2001 óta a számítástechnika és ezzel együtt a különleges effektek is nagyságrendeket fejlődtek. Az ausztráliai forgatásnak a helyiek kifejezetten örültek, hiszen becslések szerint négyezer új munkahelyet teremtett, és száznyolcvanmillió ausztrál dolláros (kb. harmincmilliárd forintos) bevételt hozott az országak.
A filmsorozat teljes költségvetését kétszázötvenmillió dollárra becsülik (ötvenmilliárd forint), ami kétszer annyi, mint az Elit alakulat büdzséje volt. A pénz nagy részét a rengeteg helyszíni felvétel, az aprólékos díszletek és élethű járművek, valamint a számítógépes trükkök emésztik fel, hiszen az Elit alakulathoz hasonlóan a The Pacific címre hallgató kvázi folytatás sem alkalmaz A listás sztárokat. A főbb szerepekben olyan kevésbé ismert színészek kapnak kiugrási lehetőséget, mint Joseph Mazello (Jurrasic Park) vagy James Badge Dale (24), a legismertebb szereplőnek Willliam Sadler (Halálsoron) tűnik. Kisebb epizódszerepben a Rejtély című sorozat főszereplője, az ausztrál Anna Torv is feltűnik majd.
A sorozat bemutatójára 2010 márciusáig kell várni, ekkor tűzi műsorára az amerikai HBO, Európában a BSkyB (Nagy-Britannia) és a ProSiebenSat.1 Group szerezte meg a vetítési jogokat, utóbbinak köszönhetően nálunk a TV2 fogja vetíteni a tízrészes, hatszáz perces minisorozatot.
Sziasztok! Nagyon örülök, hogy végre rátaláltam erre a fórumra! :D Érdeklödni szeretnék: azt hiszem a 9. részben, amikor mennek fel Ausztriában, a gépkocsi menetoszlopon ücsörögve énekelnek egy dalt, nem tudja valaki mi a címe? vagy hogy hol lehet azt letölteni???? (amikor Nixont megkapja a levelet, hogy az asszony elválik Tőle)
Elég régóta volt itt forgalom. Hogy egy kicsit aktuális legyek, az M1-en megy most a sorozat. Hétfőnként 21:30-tól. Igaz, hogy még az HBO-ról felvettem, amikor ment, de így TV-ben várni, hogy mikor kezdődik már, sokkal érdekesebb. Ma a 3. rész (Carentan) következik.
Hali! Én eddig csak a díszdobozosat láttam. Maga a kiadvány gyönyorû, bár kicsit sokallom érte azt a 15 K Ft-ot. Az eddigi gyakorlatot figyelembevéve nem hiszem, hogy kiadják szinkronnal.
Jó hír viszont, hogy lelkes amatôrök rámasszírozták a szinkront egy DVD-ripre, szóvall létezik a sorozat szinkronosan is, ha utánajársz, biztos le tudod tölteni valahonnan, bár az illegális, tudod ;-)
Eleg reg nem szolt senki a topichoz, nincs valakinek hire szinkronizalt verziorol? Ma nagyon szemeztem egy diszdobozos/feliratos kiadassal, de megutne a guta, ha par honap mulva kiadnak szinkronnal is.
Sziasztok. Csak beugrottam elmesélni, hogy a volt csajom nővére dolgozott a forgatásokon, mint sminkes-segéd vagy ilyesmi, majd ha egyszer hazajön, jól kifaggatom...:) Amúgy nem érdekli valamelyikőtöket a díszdoboz? Nekem van kettő, alkudhatnánk...